Τι σκέφτεστε; - Page 997
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 997 of 1532 FirstFirst ... 4978979479879959969979989991007104710971497 ... LastLast
Results 14,941 to 14,955 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι ότι καλά έκανα και σου είπα από το τηλέφωνο ότι είμαι καλά αλλά προβληματίζομαι πως θα σου πω την αλήθεια όταν θα έρθεις...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Έχω βαρεθεί να βλέπω συνέχεια ευχές για καλή χρονιά και καλή χρονιά... Η μαυρίλα φέτος δεν παλεύεται... Δε θέλω να ακούω άλλη "Καλή χρονιά" βαρέθηκα μπούχτισα!!!!! Αφού δεν πρόκειται να είναι καλή... Τα χειρότερα έρχονται...
    συμφωνω δυστυχως

Senior Member
    σκεφτομαι πως τελικα ισως η ζωη ειναι ωραια πως πλεον εχω συνειδητοποιησει καποια πραγματα πως θελω να ξανα κανω μια αρχη γενικα αρχιζοντας επιτελους να νιωθω καλα με τον εαυτο μου να τον αποδεχομαι παυοντας πλεον να με κατηγορω για τα παντα κ επιτελους ειμαι με καποιον πραγματικα καλο ανρθωπο που τον ειχα τοσο καιρο διπλα μου κ δεν το χα καταλαβει ...μετα απο τοσες κακοτυχιες επιτελους κατι καλο στην ζωη μου που μου αλλαξε κ τροπο σκεψης προπαντως για τον εαυτο μου κ για την ζωη γενικοτερα νομιζω πως πλεον μπορω να πιστεψω πως μπορω να παιρνω δυναμη απο μενα την ιδια

Senior Member
    αυτό που σκέφτομαι όχι μόνο τώρα αλλά πολλές φορές, είναι διάφοροι διαλογοι μες στο μυαλό μου. Φαντάζομαι νοερά οτι έχω κάποιον δίπλα μου, του μιλάω μέσα στο μυαλό μου και μετά απαντάω εγώ ο ίδιος στον εαυτό μου πέρνωντας το ρόλο του άλλου. Αυτό είναι σοβαρό θξέμα ή να μη του δώσω και πολύ σημασία;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaneis View Post
    αυτό που σκέφτομαι όχι μόνο τώρα αλλά πολλές φορές, είναι διάφοροι διαλογοι μες στο μυαλό μου. Φαντάζομαι νοερά οτι έχω κάποιον δίπλα μου, του μιλάω μέσα στο μυαλό μου και μετά απαντάω εγώ ο ίδιος στον εαυτό μου πέρνωντας το ρόλο του άλλου. Αυτό είναι σοβαρό θξέμα ή να μη του δώσω και πολύ σημασία;
    Aπο την στιγμη που ξερεις οτι ο αλλος δεν ειναι αλλος αλλα εσυ που φανταζεσαι οτι καποιος αλλος σου μιλαει , δεν νομιζω να χρειαζεται να ανησυχεις.......

Senior Member
    Αν αυτό που συνέβη θα είναι σταθερό...φοβάμαι να χαρώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    ψηλο απαλευτη η νυχτα σημερα.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Aπο την στιγμη που ξερεις οτι ο αλλος δεν ειναι αλλος αλλα εσυ που φανταζεσαι οτι καποιος αλλος σου μιλαει , δεν νομιζω να χρειαζεται να ανησυχεις.......
    κάπως παρήγορο αυτό.....!

Senior Member
    Μες στα νευρα...στραμπουλιξα τον καρπο μου και εβγαλε ενα καλο....χαλασα το παραθυρο απο το δωματιο...και εμεινε και το αμαξι μου...τρια στα τρια...γουσταρω..

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι πρώτα και κύρια, ο νόμος της ζούγκλας εφαρμόζεται στην ίδια την οικογένεια.
    Υπάρχουν τα μέλη - αγρίμια που κάνουν ό,τι γουστάρουν, μόνο και μόνο για να εξασφαλίζουν την κυριαρχία τους στο βασίλειο..κατα τ'άλλα το παίζουν και προστατευτικά. Διαμοιράζονται με αυτόν τον τρόπο οι ρόλοι μέσα στην οικογένεια αλλά και στη ζωή. Ο επιθετικός γίνεται ακόμα πιο επιθετικός και ο ευαίσθητος ακόμα πιο ευάλωτος. Να πάνε να γ...θούν όλοι τους.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι παρολο που ειμαι κουρασμενη πρεπει να κατσω να διαβασω για να μπορω το απογευμα να ανταποκριθω στο μαθημα, μια μινι επαναληψουλα θελω μονο, αλλα το βιβλιο μια υπερφυσικη δυναμη το σπρωχνει μακρια μου ρε πουστη μου :p
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by σακης View Post
    Μες στα νευρα...στραμπουλιξα τον καρπο μου και εβγαλε ενα καλο....χαλασα το παραθυρο απο το δωματιο...και εμεινε και το αμαξι μου...τρια στα τρια...γουσταρω..
    Αυτο που λεμε "πηρες τα τρια σου" !!! Ε πλακιζω μην παρεξηγηθεις! Περαστικα για το χερι σου! :)

Senior Member
    Xαχαχα...οντως ''πηρα τα τρια μου'' ειναι πως θα σου κατσει η μερα!...οκ το χερι καλυτερα μ ενα μικρο καρουμπαλακι...χαχα

Senior Member
    σκέφτομαι ότι ζω μια ζωή χωρίς μέλλον..έχω ξεπεράσει τα ορια της τρέλας αλλά συνεχίζω να ζω...
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by σακης View Post
    Xαχαχα...οντως ''πηρα τα τρια μου'' ειναι πως θα σου κατσει η μερα!...οκ το χερι καλυτερα μ ενα μικρο καρουμπαλακι...χαχα
    χαχαχαχαχαχα!! η καλη μερα λενε απο το πρωι φαινεται!! :) Περαστικα κ παλι!! :)