Seroquel XR MY ASS!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 48 of 48
    Banned
    Originally posted by pelariry
    Originally posted by krino
    Originally posted by pelariry
    pelariry,
    οι ανθρωποι που εχουν τετοια ζορια πρεπει να παλεψουν οι ιδιοι να εχουν τον ελεγχο της ζωης τους με τα δικα τους μετρα και σταθμα και οχι των \"επιστημονων\".
    ισχυρίζεσαι το ίδιο όμως και για τις σωματικές ασθένειες π.χ. καρκίνος και γιατί;
    συγκρινεις οτι ειναι το ιδιο μια σωματικη ασθενεια με μια ψυχολογικη?

δηλαδη ειναι το ιδιο σπαω το ποδι μου, εχω καρκινο, με το οτι εχω φοβιες, ακουω φωνες, πιστευω οτι θελουν το κακο μου και ενα σωρο αλλα?
    ναι, είναι το ίδιο.

υγ:δεν χρειάζεται κάθε ασθένεια -είτε είναι παθολογικής είτε ψυχολογικής φύσεως- φάρμακα.

φαρμακο ειναι μια ουσια που σε θεραπευει απο καποια αρρωστια.
    Οτι αλλο εχεις υποψη σου που δεν σε θεραπευει τελειως λεγεται οπως θες αλλα οχι φαρμακο.

Senior Member
    φαρμακο ειναι μια ουσια που σε θεραπευει απο καποια αρρωστια.
    Οτι αλλο εχεις υποψη σου που δεν σε θεραπευει τελειως λεγεται οπως θες αλλα οχι φαρμακο.
    Ακομα κι αν δεν τα ονομαζεις φαρμακα ειναι απαραιτητα καποιες φορες ειτε για σωματικες ειτε για ψυχικες ασθενειες(κ μην πεις το αντιθετο!εχω τενοντιτιδα αυτη τη στιγμη και υποφερω,δε γινεται να μην παρω αντιφλεγμονωδη κι ας μη με θεραπευσουν τελειως...)

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Originally posted by arktos
    ο δεύτερος γιατρός μου το έδωσε γιατί του το ζήτησα.
    του εξήγησα πως δεν θέλω να πάρω κιλά.

γιατί δεν ζητάς από το γιατρό σου να σου βρει φάρμακα που δεν θα σου ανοίγουν την όρεξη ?
    το έχεις συζητήσει μαζί του ?
    Αυτά που παίρνω τώρα δεν μου αυξάνουν την όρεξη. Πιστεύω ότι η όρεξη που έχω είναι κανονική προς πολύ, πχ η αδερφή μου δεν παίρνει τίποτα φάρμακα και έχει αυξημένη όρεξη, οπότε δεν είναι από αυτό. Απλά επιβραδύνουν το μεταβολισμό. Βασικά δεν έχω συζητήσει γι\'αυτό, έχω πει για ένα άλλο πρόβλημα που έχω, θέμα σεξ, το είπα και πιο πάνω και δεν συγκινήθηκε καθόλου. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η γιατρός σ\'αυτά τα θέματα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι αφού οι γονείς μου τη θέλουν. Θα πάω βέβαια σε άλλον χωρίς να την κόψω αυτή, αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες να μου τα αλλάξει. Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχουν αντιψυχωτικά που δεν παχαίνουν. Μου\'χουν πει για τα geodon, αλλά αυτά προκαλούν καρδιολογικά. Η μόνη λύση είναι τα τοπαμάκ αν όντως ισχύει αυτό.

για μένα είναι αδιανόητο να λες στο γιατρό σου πως δεν έχεις σεξουαλική επιθυμία ή δεν φτάνεις σε οργασμό και να σε αγνοεί.
    κάποια στιγμή ο δικός μου μού έδωσε entact και είπα ουπς έχουμε πρόβλημα.
    όταν του το είπα, μου απάντησε : καλά για λίγες δεν θα πάθεις και τίποτα.οκ. του είπα για λίγες μέρες μόνο.αν συνεχιστεί, δεν το συζητώ.
    τα αλλάξαμε.
    γιατί υπάρχουν κι άλλα φάρμακα.
    δεν μπορεί δηλαδή να μένεις έτσι.
    εσύ δεν δικαιούσαι να ζεις ?
    να χαίρεσαι τη ζωή σου ?
    τί πάει να πει οι γονείς σου τη θέλουν ?
    ας τη πάρουν!
    εσύ δεν μπορείς να κάνεις σεξ.
    εσύ έχεις παχύνει.
    εσύ ήσουν 52 κιλά.
    και σόρυ αν ακούγομαι άσχημα.
    αλλά κι εγώ καθόμουνα σα μαλάκας σε ένα γιατρό που θέλαν οι γονείς μου και ήμουν στην κατάθλιψη δεν ξέρω κι εγώ για πόσο καιρό.
    http://www.mazi.org.gr/

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234