Results 16 to 30 of 36
Thread: ΚΑΡΚΙΝΟΦΟΒΙΑ ΜΕΡΟΣ 2
-
28-08-2010, 23:57 #16
Φίλε μου και εγω το είχα αυτο πέρσυ ήμουν 17 χρονών και νόμιζα οτι είχα καρκίνο παχύ εντέρου ήμουν απελπισμένος έκανα συνεχώς διάρροια και νόμιζα οτι τα κόπρανα είχαν αίμα κτλ με τον καιρο μου πέρασε κατάλαβα οτι δεν ισχύει κάτι τέτοιο αλλιώς θα είχα βαριά συμπτώματα...επιπλέον ήμουν πολύ νέος για καρκίνο και δεν έκανα κάτι ανθιγεινό για να τον αποκτήσω...ακόμη δεν είχα κληρονομικά!και έτσι επαψα να ασχολούμαι και σιγά σιγά μου έφυγε!
- 29-08-2010, 00:16 #17
Originally posted by mr.blond
τι φαρμακα παιρνεις χεστη?
(να ξερες ποσο γελιο κανω τωρα) εσυ γελας καθολου??
για το nick?ε ναι εκεί στοχεύω..στη φάση που είμαι δε γελάω να σου πω...απλά προσεύχομαι να ηρεμήσω λιγάκι και να φύγουν απο το κεφάλι μου οι \"σκοτεινές\" σκέψεις..
παίρνω seroxat+tavor(κάποιες φορές) και για τρελές καταστάσεις tranxene.. χαπακώνεσαι και συ σαν και μένα?τι καλό παίρνεις?
Originally posted by Michaelgr
Φίλε μου και εγω το είχα αυτο πέρσυ ήμουν 17 χρονών και νόμιζα οτι είχα καρκίνο παχύ εντέρου ήμουν απελπισμένος έκανα συνεχώς διάρροια και νόμιζα οτι τα κόπρανα είχαν αίμα κτλ με τον καιρο μου πέρασε κατάλαβα οτι δεν ισχύει κάτι τέτοιο αλλιώς θα είχα βαριά συμπτώματα...επιπλέον ήμουν πολύ νέος για καρκίνο και δεν έκανα κάτι ανθιγεινό για να τον αποκτήσω...ακόμη δεν είχα κληρονομικά!και έτσι επαψα να ασχολούμαι και σιγά σιγά μου έφυγε!
29-08-2010, 00:31 #18
εγω παιρνω zyprexa 2,5mg και valdoxan 25mg. (οτι θα επαιρνε ενας καταθληπτικος)
29-08-2010, 00:52 #19
εγω παιρνω zyprexa 2,5mg και valdoxan 25mg. (οτι θα επαιρνε ενας καταθληπτικος)
κάνουν δουλειά?παρενέργειες?
29-08-2010, 01:13 #20
ναι. οχι τοσο πολυ απο αποψη ιδεας, διοτι το ζυπρεξα ενδυκνυεται για τη σχιζοφρενεια κ μολις το εμαθα, επαθα ψυχολογικο τραλαλα. νομιζα οτι ειχα σχιζοφρενεια και εκλαιγα ολη μερα σαν μικρο παιδι ουτε ετρωγα ουτε τιποτα. την επομενη τηλεφ στο γιατρο και μου διευκρινησε οτι ειναι για το αγχος.. απο παρενεργεις τιποτα εντελως καμια φορα χασμουριεμαι
29-08-2010, 01:20 #21
εσυ πως τα πας με την αγωγη? παρενεργειες, εχεις καθολου? ποσο καιρο τα παιρνεις?
29-08-2010, 02:05 #22
εσυ πως τα πας με την αγωγη? παρενεργειες, εχεις καθολου? ποσο καιρο τα παιρνεις?
τα seroxat τα παίρνω χροοονια..
παρενέργειες δεν έχω εκτος και αν τα κόψω απότομα..
τα χασμουρητά τα έχω και γω..και ειδικά αμα κόψω τα seroxat νιώθω λιγάκι \"χαμένος\" κτλ..αλλά όχι κάτι το σπουδαίο...καλό χάπι αλλά δε βλέπω να μου κάνει πολύ καλή δουλειά...εγώ θέλω να πάρω ένα και να μη φοβάμαι τπτ..μαγικό
http://www.youtube.com/watch?v=c1iYI6nCTlE
29-08-2010, 13:50 #23
XAXAXA!!!ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!!
ΕΧΩ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΓΧΩΔΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΟ ΥΠΟΧΟΝΔΡΙΑΣΗ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.
ΕΙΜΑΙ 27 ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑ....
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ AIDS ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ...ΜΕΤΑ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ ΓΛΟΙΟΒΛΑΣΤΩΜΑ,ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΟΓΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΔΙΟ \'\'ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ\'\'!
ΥΣΤΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ.ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΨΗΛΑΦΩ..ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ????
ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΓΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΟΡΧΙ (ΟΡΧΕΟΔΥΝΙΑ) ΕΔΩ ΚΑΙ 16 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΧΑΡΑΚΑ.Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΟΡΧΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ.ΕΙΧΑ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΚΟΣ(ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΙΜΟΣ..!!!) KAI ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ Η ΠΡΩΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ....
ΕΚΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΠΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ(ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ) ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.
ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΣΩΜΑΤΟΜΟΡΦΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΥ ΟΡΧΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 16 ΜΗΝΕΣ....
ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!
ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ?? ????
ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ
5 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ,ΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ:ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ,
7 TRIPLEX ΟΡΧΕΩΝ,
ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΙΑΣ,
ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΛΕΚΑΝΗΣ-ΙΣΧΙΩΝ,
ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΟΣΦΥΙΚΗΣ ΜΟΙΡΑΣ,
ΔΙΟΡΘΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ,
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΧΛΑΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ,
ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.(ΣΠΕΡΜΟΔΙΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΡΙΣΤΟ ΜΕ 198.000.000 ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ-ΑΡΑ ΠΕΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΙΜΟΣ)...BΡΕΘΗΚΕ ΜΙΑ ΥΠΟΚΛΙΝΙΚΗ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ.ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΕΥΡΗΜΑ.ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ Η ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝΙΖΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΡΧΙ ΜΟΥ.(ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ 4ΕΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΓΧΩΔΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΟΝΔΡΙΑΣΗ).
ΣΥΣΤΗΝΩ EFFEXOR-DEPREVIX (225-300MG) KAI REMERON(15-30 KATA THN KATAKΛΙΣΗ).
ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ NEURONTIN ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.
ΥΠΟΜΟΝΗ....
ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ...
ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΛΟ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ....ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ....:
29-08-2010, 17:46 #24
καλά ε..πως γίνεται όλοι μα ΟΛΟΙ να φοβόμαστε ακριβώς τις ΙΔΙΕΣ ασθένειες όμως..
θυμάμαι και γω που είχε έρθει κόσμος στο πατρικό μου σπίτι για τη γιορτή του πατέρα μου και ήμουν και γω...
και θυμάμαι που στο μυαλό μου είχα τον καρκίνο των όρχεων και έφυγα απο τη συζήτηση για να πάω τουαλέτα για ψηλάφηση όρχεων(5η την ίδια ημέρα-είχα δει ένα βιντεακι στο youtube και το εφάρμοζα)
από εξετάσεις έκανα 3 αίματος διότι αρχικά φοβόμουνα aids ή καρκίνο...και φυσικά κάποιες κλινικές απο παθολόγους που μου είπαν είσαι \"χέστης\"..
ήθελα και γω να πάω να δείξω τους όρχεις μου σε γιατρό, αλλά με απέτρεψαν οι δικοί μου
*STAVROS1983 παιδεύτηκες πολύ ρε φίλε..
29-08-2010, 19:16 #25
χεστη σου εστειλα U2U αλλα κατι μου εβγαλε σαν σφαλμα. προσπαθησα 3 φορες. πηρες κατι??
29-08-2010, 20:57 #26
ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕ BLOND ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΗ??? ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ????AYTO TO VALDOXAN ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ...ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΓΟΜΕΛΑΤΙΝΗ... ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΣΥ????ΗΛΙΚΙΑ?
http://www.e-hospital.gr/index.php?id=4979&page_title=%CE%A0%CF%81%CF%8 9%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA% CE%AE+%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%AF%C E%B1+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%BA% CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CF%88%CE%B7
Νέο φάρμακο για την κατάθλιψη
08/12/2009
Ελπίδα για 33 εκατομμύρια Ευρωπαίους αποτελεί που υποφέρουν από κατάθλιψη προσφέρει ένα νέο καινοτόμο φάρμακο. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα κλινικών μελετών που παρουσιάστηκαν στο Παγκόσμιο Ψυχιατρικό Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη το νέο φάρμακο για την κατάθλιψη -η αγομελατίνη- υπερτερεί σε σχέση με τα συνηθισμένα αντικαταθλιπτικά, καθώς ασκεί την αποτελεσματικότητά της χωρίς να επηρεάζει τα επίπεδα της σεροτονίνης στον οργανισμό.
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η κατάθλιψη κατέχει την 4η θέση, παγκοσμίως από πλευράς απώλειας ζωής, αναπηρίας και κοινωνικής δυσλειτουργίας ενώ προβλέπεται ότι το κατά το έτος 2020, θα καταλάβει την 1η θέση, στις Δυτικές κοινωνίες. Διεθνώς, το 6-8% του πληθυσμού θα εμφανίσει, κάποια στιγμή της ζωής του κατάθλιψη ενώ στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι υποφέρουν ήδη από κατάθλιψη.
Τα επιστημονικά ευρήματα φανερώνουν ότι σχεδόν οκτώ στους δέκα ασθενείς με κατάθλιψη ανταποκρίθηκαν στην νέα αγωγή με αγομελατίνη. Επίσης οι κλινικές μελέτες για το νέο αντικαταθλιπτικό σκεύασμα επιβεβαιώνουν ότι εμφανίζεται βελτίωση της ευεξίας από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της αγωγής! Από τη δεύτερη εβδομάδα, διπλασιάζεται το ποσοστό των ασθενών με κατάθλιψη που ανταποκρίνεται στη θεραπεία, σε σχέση με εκείνους που ανταποκρίνονται στα παραδοσιακά αντικαταθλιπτικά (SSRI).
Ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Ψυχιατρικού Συνεδρίου, κ. Κ. Φουντουλάκης, επίκουρος καθηγητής ψυχιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, επισημαίνει: «Τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών καθιερώνουν την αγομελατίνη ως την πιο σημαντική σύγχρονη, εναλλακτική θεραπεία, για την πλήρη αντιμετώπιση της κατάθλιψης, καθώς οδηγεί τους ασθενείς σε πιο ολοκληρωμένη και σταθερή ύφεση της κατάθλιψης», και πρόσθεσε: «Το 76% των ασθενών με κατάθλιψη που συμμετείχαν στις κλινικές μελέτες ανταποκρίθηκαν στην αγωγή από την 6η εβδομάδα και 73% παρουσίασε ύφεση της κατάθλιψης από τη 12η εβδομάδα, ενώ σχεδόν 8 στους 10 ασθενείς απαλλάχθηκαν πλήρως από τις υποτροπές τον 6ο και 10ο μήνα της θεραπείας».
Ελπίδα για 33 εκατομμύρια Ευρωπαίους αποτελεί που υποφέρουν από κατάθλιψη προσφέρει ένα νέο καινοτόμο φάρμακο. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα κλινικών μελετών που παρουσιάστηκαν στο Παγκόσμιο Ψυχιατρικό Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη το νέο φάρμακο για την κατάθλιψη -η αγομελατίνη- υπερτερεί σε σχέση με τα συνηθισμένα αντικαταθλιπτικά, καθώς ασκεί την αποτελεσματικότητά της χωρίς να επηρεάζει τα επίπεδα της σεροτονίνης στον οργανισμό.
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η κατάθλιψη κατέχει την 4η θέση, παγκοσμίως από πλευράς απώλειας ζωής, αναπηρίας και κοινωνικής δυσλειτουργίας ενώ προβλέπεται ότι το κατά το έτος 2020, θα καταλάβει την 1η θέση, στις Δυτικές κοινωνίες. Διεθνώς, το 6-8% του πληθυσμού θα εμφανίσει, κάποια στιγμή της ζωής του κατάθλιψη ενώ στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι υποφέρουν ήδη από κατάθλιψη.
Τα επιστημονικά ευρήματα φανερώνουν ότι σχεδόν οκτώ στους δέκα ασθενείς με κατάθλιψη ανταποκρίθηκαν στην νέα αγωγή με αγομελατίνη. Επίσης οι κλινικές μελέτες για το νέο αντικαταθλιπτικό σκεύασμα επιβεβαιώνουν ότι εμφανίζεται βελτίωση της ευεξίας από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της αγωγής! Από τη δεύτερη εβδομάδα, διπλασιάζεται το ποσοστό των ασθενών με κατάθλιψη που ανταποκρίνεται στη θεραπεία, σε σχέση με εκείνους που ανταποκρίνονται στα παραδοσιακά αντικαταθλιπτικά (SSRI).
Ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Ψυχιατρικού Συνεδρίου, κ. Κ. Φουντουλάκης, επίκουρος καθηγητής ψυχιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, επισημαίνει: «Τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών καθιερώνουν την αγομελατίνη ως την πιο σημαντική σύγχρονη, εναλλακτική θεραπεία, για την πλήρη αντιμετώπιση της κατάθλιψης, καθώς οδηγεί τους ασθενείς σε πιο ολοκληρωμένη και σταθερή ύφεση της κατάθλιψης», και πρόσθεσε: «Το 76% των ασθενών με κατάθλιψη που συμμετείχαν στις κλινικές μελέτες ανταποκρίθηκαν στην αγωγή από την 6η εβδομάδα και 73% παρουσίασε ύφεση της κατάθλιψης από τη 12η εβδομάδα, ενώ σχεδόν 8 στους 10 ασθενείς απαλλάχθηκαν πλήρως από τις υποτροπές τον 6ο και 10ο μήνα της θεραπείας».
Η Ευρωπαϊκή έγκριση της ουσίας αγομελατίνη βασίζεται τόσο σε βραχυχρόνια όσο και σε μακροχρόνια αποτελέσματα ενός εξελιγμένου φαρμακολογικού ερευνητικού προγράμματος, με τη συμμετοχή πολλών ερευνητικών κέντρων και περίπου 6.000 ενήλικων ασθενών με κατάθλιψη. Πρόκειται για το πρώτο μελατονινεργικό αντικαταθλιπτικό για τη θεραπευτική αγωγή ενηλίκων ασθενών με μείζονα καταθλιπτικά επεισόδια και δρα ταυτόχρονα ως αγωνιστής των μελατονινεργικών υποδοχέων MT1 και MT2 και ως ανταγωνιστής των υποδοχέων 5-HT2C. Συνεπώς, συντονίζει εκ νέου τους κιρκάδιους ρυθμούς που είναι σοβαρά διαταραγμένοι στους καταθλιπτικούς ασθενείς. Η ισχυρή αντικαταθλιπτική αποτελεσματικότητα της αγομελατίνης, σε συνδυασμό με το καλό προφίλ ασφάλειας και ανοχής που διαθέτει, είναι αποτέλεσμα του μοναδικού του προφίλ υποδοχέων. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν την ανώτερη αποτελεσματικότητα της αγομελατίνης συγκριτικά με το placebo, τους εκλεκτικούς αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRI) και τους αναστολείς επαναπρόσληψης νοραδρεναλίνης και σεροτονίνης (SNRI).
29-08-2010, 21:12 #27
Originally posted by STAVROS1983
ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕ BLOND ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΗ??? ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ????AYTO TO VALDOXAN ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ...ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΓΟΜΕΛΑΤΙΝΗ... ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΣΥ????ΗΛΙΚΙΑ?
http://www.e-hospital.gr/index.php?id=4979&page_title=%CE%A0%CF%81%CF%8 9%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA% CE%AE+%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%AF%C E%B1+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%BA% CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CF%88%CE%B7
Νέο φάρμακο για την κατάθλιψη
08/12/2009
Η Ευρωπαϊκή έγκριση της ουσίας αγομελατίνη βασίζεται τόσο σε βραχυχρόνια όσο και σε μακροχρόνια αποτελέσματα ενός εξελιγμένου φαρμακολογικού ερευνητικού προγράμματος, με τη συμμετοχή πολλών ερευνητικών κέντρων και περίπου 6.000 ενήλικων ασθενών με κατάθλιψη. Πρόκειται για το πρώτο μελατονινεργικό αντικαταθλιπτικό για τη θεραπευτική αγωγή ενηλίκων ασθενών με μείζονα καταθλιπτικά επεισόδια και δρα ταυτόχρονα ως αγωνιστής των μελατονινεργικών υποδοχέων MT1 και MT2 και ως ανταγωνιστής των υποδοχέων 5-HT2C. Συνεπώς, συντονίζει εκ νέου τους κιρκάδιους ρυθμούς που είναι σοβαρά διαταραγμένοι στους καταθλιπτικούς ασθενείς. Η ισχυρή αντικαταθλιπτική αποτελεσματικότητα της αγομελατίνης, σε συνδυασμό με το καλό προφίλ ασφάλειας και ανοχής που διαθέτει, είναι αποτέλεσμα του μοναδικού του προφίλ υποδοχέων. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν την ανώτερη αποτελεσματικότητα της αγομελατίνης συγκριτικά με το placebo, τους εκλεκτικούς αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRI) και τους αναστολείς επαναπρόσληψης νοραδρεναλίνης και σεροτονίνης (SNRI).
29-08-2010, 22:03 #28
Αγαπητέ Χέστη πραγματικά σου βγάζω το καπέλο…
Είσαι καταπληκτικός.. αν και «χέστης»
Καρκινοφοβία λοιπόν…συνονοματε
Για να δούμε.
1) Αξονική εγκεφάλου
2) Ακτινογραφίες σε κοιλιά πνευμόνια και σβέρκο
3) Πλήρες αιματολογικές εξετάσεις
4) Ντοπλερ καρδιάς
5) Δυο τεστ κοπώσεως
6) Δυο γαστροσκοπησεις
7) Δέκα φυσιοθεραπείες για αυχενικό
Όλα αυτά σε διάστημα περίπου ενός χρόνου…
Δεν είναι και λίγα…
Κουβαλάω κάθε μέρα τα βιβλιάρια υγείας μαζί μου μπας και χρειαστεί τίποτε…
Καλά το ρωτάτε ακόμη πως αντέχω?
Δεν αντέχω άλλο και ξεκινάω ψυχοθεραπεία στης 11 Οκτωβρίου…
Δεν παίρνω φάρμακα και προσπαθώ με το Σπαθοχορτο και την διατροφή…
Το ιδιο συνιστώ σε ολους σας.
Για οσους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα υπάρχουν τα κέντρα ψυχικής υγείας που είναι κρατικά και δεν χρεώνεσαι τίποτε.
Άκουσα ότι παρόλο που οι γιατροί βλέπουν πολλά άτομα εντούτοις γίνεται σοβαρή δουλειά και βοηθούν σημαντικά…
30-08-2010, 00:53 #29
@VasilisA ευτυχώς φίλε δεν έχουμε πέσει στο τρικ να κολλήσουμε μια καμιά εντερική ασθένεια και μετά να τρέχουμε για κωλονοσκόπηση...δε θα ταντέξω ειλικρικά...
τι είναι το \"σπαθόχορτο\"?που βοηθάει?το προμηθεύεσαι απο φαρμακείο?
πως αντέχουν κάποιοι χωρίς χάπια πάντως, μπράβο τους...
εγώ κοντεύω να κλέψω τα lexotanil της μάνας μου
30-08-2010, 01:13 #30
γαμωτο...
το U2U μου λεει οτι: το u2u που προσπαθητε να σωσετε ειναι αδειανο. τι μαλακια ειναι αυτο?? anyway χαρηκα πολυ φιλε μου ΧΙ φιλια στην ομορφη θεσαλονικη..
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....