ερωτας με μια ιδεα? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 245
    Originally posted by lightbluepath
    Olgaki το\'χω πάθει κι εγώ αυτό με παιδί από το site και του το\'χω πει. Αργότερα βέβαια, όταν δεν ήμουν ερωτευμένη. Μιλάμε κανονικά ερωτευμένη κι εγώ, τον σκεφτόμουν όλη μέρα και υπέφερα όταν μου έλεγε ότι ήταν με την πρώην του. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι με κάποιον τρόπο να τον ψαρέψεις ή να του το πεις στα ίσια, δεν είναι κακό να λέμε τα συναισθήματά μας. Εμένα παλιά ένας σχεδόν με έβριζε όταν του έλεγα ότι δεν την πέφτω σε κανέναν γιατί φοβάμαι μην φάω χυλόπιτα και θα γίνω ρεζίλι. Μου έλεγε δεν γίνεσαι ρεζίλι. Πες του πχ εγώ έχω δεθεί μαζί σου και δες τι θα σου πει γιατί συνήθως αυτά είναι αμοιβαία, και αν σου πει κι εγώ πες του ερωτικά ή φιλικά; Εγώ έτσι είχα πει. Και αν σου πει φιλικά, πες του κι εσύ φιλικά τότε.
    ναι θα με παρει με τις ντοματες αν του πω εχω δεθει μαζι σου.αυτο φοβαμαι.δεν ειμαι δα και 16 χρονων κοριτσοπουλο 28 χρονων γαιδουρα ειμαι.ποτε μα ποτε δεν μου χει ξανατυχει κατι τετοιο εγω παντα ημουν ψυχρη και λογικη,δεν πιστευα σε ανεκπληρωτους ερωτες και λουλουδια,και τωρα εχω καταντησει να βλεπω αστερακια.
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Originally posted by olgaki82
    ισως και να το προχωρησω καποια στιγμη ειναι κακο τα απωθημενα
    καλυτερα να φαω ενα ξενερωμα παρα να ζω σε αυτη τρεγελαφικη κατασταση
    οσο για τη σχεση ναι σαφως και κατι δεν μου καλυπτει για να λειτουργω ετσι
    το χω φιλοσοφισει το θεμα..
    Ναι Ολγάκι προχώρα το. Συμφωνώ απόλυτα.

Banned
    ναι θα με παρει με τις ντοματες αν του πω εχω δεθει μαζι σου.αυτο φοβαμαι.δεν ειμαι δα και 16 χρονων κοριτσοπουλο 28 χρονων γαιδουρα ειμαι.ποτε μα ποτε δεν μου χει ξανατυχει κατι τετοιο εγω παντα ημουν ψυχρη και λογικη,δεν πιστευα σε ανεκπληρωτους ερωτες και λουλουδια,και τωρα εχω καταντησει να βλεπω αστερακια.
    Άμα είναι μ...κας ναι, θα σε πάρει. Μπορεί να είναι και ιδέα σου όμως. Εγώ όταν το \'πα πάντως, μου είπε κι εγώ έχω δεθεί. Απλά φιλικά γιατί ήταν κολλημένος με την πρώην του.

Senior Member
    Αν η κατασταση αυτη δεις οτι δεν σου περναει, εξακολουθεις να τον σκεφτεσαι συνεχεια οπως λες για καιρο, νομιζω πως το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να επιδιωξεις να τον συναντησεις. Οι πιθανοτητες να ειναι κατι αλλο απο αυτο που ειχες στο μυαλο σου ειναι και οι περισσοτερες. Την χημεια και πολλα αλλα πραγματα τα διαπιστωνεις μονο απο κοντα. Αυτο που σου συμβαινει θα ελεγα οτι ειναι ερωτικη διαθεση κι οχι ερωτας και σαφως δειχνει οτι υπαρχουν ανεπαρκειες στην σχεση σου. Η φαντασια οργιαζει. Αυτο ειναι θεσπεσιο, αλλα πρεπει να αποφευγουμε τις εμμονες, οταν αυτες μας βασανιζουν, γιατι ναι, εναι ψυχοφθορο να σκεφτεσαι συνεχεια καποιον ενω εισαι με αλλον.
    Δες τον να σου φυγει.

Banned
    Originally posted by curtains
    Αν η κατασταση αυτη δεις οτι δεν σου περναει, εξακολουθεις να τον σκεφτεσαι συνεχεια οπως λες για καιρο, νομιζω πως το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να επιδιωξεις να τον συναντησεις. Οι πιθανοτητες να ειναι κατι αλλο απο αυτο που ειχες στο μυαλο σου ειναι και οι περισσοτερες. Την χημεια και πολλα αλλα πραγματα τα διαπιστωνεις μονο απο κοντα. Αυτο που σου συμβαινει θα ελεγα οτι ειναι ερωτικη διαθεση κι οχι ερωτας και σαφως δειχνει οτι υπαρχουν ανεπαρκειες στην σχεση σου. Η φαντασια οργιαζει. Αυτο ειναι θεσπεσιο, αλλα πρεπει να αποφευγουμε τις εμμονες, οταν αυτες μας βασανιζουν, γιατι ναι, εναι ψυχοφθορο να σκεφτεσαι συνεχεια καποιον ενω εισαι με αλλον.
    Δες τον να σου φυγει.
    Ερωτική διάθεση σημαίνει έχω διάθεση να κάνω σεξ. Αν δεν είναι αυτό έρωτας να τον σκέφτεται όλη την μέρα και να τρελαίνεται τι είναι;;;;;;

τις περισσοτερες φορες τον σκεφτομαι σε κατασταση κρεβατιου
    πως να το πω αλλιως
    αλλα και τι φοραει
    και τι κανει τωρα
    αν ειναι με αλλη
    και πολλα αλλα:(
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Ρώτα τον αν έχει κάνει ποτέ ή αν θα έκανε cyber :P. Πλάκα κάνω

xaxaxaxaxaxa δεν ειμαι μεγαλη για cyber?
    αυτα ειναι για τα πιπινακια;P

Senior Member
    Ερωτικη διαθεση σημαινει εχω την διαθεση να φλερταρω, να γνωρισω, να παιξω, να κανω σεξ.
    Ερωτας ειναι να θελεις πολυ πραγματα που γνωριζεις σε καποιον, οχι που εχεις επινοησει εσυ. Το να σκεφτεσαι καποιον ολη μερα σα τρελη οπως λες, κατα τη γνωμη μου παντα, δειχνει την εντονη αναγκη που εχει να φλερταρει, να ανακαλυψει, να παιξει με κατι που της κεντρισε το ενδιαφερον.
    Ο ερωτας ειναι κατι αλλο.

Banned
    xaxaxaxaxaxa δεν ειμαι μεγαλη για cyber?
    αυτα ειναι για τα πιπινακια;P
    Όχι βρε, μπες μία zoo να δεις πόσοι ζητάνε. Όλες τις ηλικίες, εχτές μου ζήτησε ένας 37χρονος

Banned
    Originally posted by curtains
    Ερωτικη διαθεση σημαινει εχω την διαθεση να φλερταρω, να γνωρισω, να παιξω, να κανω σεξ.
    Ερωτας ειναι να εισαι θελεις πολυ πραγματα που γνωριζεις σε καποιον, οχι που εχεις επινοησει εσυ. Το να σκεφτεσαι καποιον ολη μερα σα τρελη οπως λες, κατα τη γνωμη μου παντα, δειχνει την εντονη αναγκη που εχει να φλερταρει, να ανακαλυψει, να παιξει με κατι που της κεντρισε το ενδιαφερον.
    Ο ερωτας ειναι κατι αλλο.
    Όχι δεν είναι ανάγκη να φλερτάρει. Είναι η ανάγκη προς το πρόσωπό του, του συγκεκριμένου, είτε το έχει επινοήσει η ίδια, είτε όχι.

με το παιδι που τα εχω ειμαστε μαζι μολις 2 μηνες,θα πρεπει να ημουν φουλ ερωτευμενη,αλλα στο σεξουαλικο κομματι ειναι χαλια,δεν με καλυπτει και δεν με ευχαριστει.ενω σε ολα τα αλλα ειναι υπεροχος ,τωρα πως του λενε αυτο?δεν με καλυπτεις σεξουαλικα?πως του λεω χωρις να τον θιξω?

Banned
    Αφού δεν σκέφτεσαι να τον αντικαταστήσεις με τον άλλον; Τι προβληματίζεσαι; :P

λυπαμαι να του το πω!δεν θα θιχτει ο αντρισμος του?

Senior Member
    με το παιδι που τα εχω ειμαστε μαζι μολις 2 μηνες,θα πρεπει να ημουν φουλ ερωτευμενη,αλλα στο σεξουλαλικο κομματι ειναι χαλια,δεν με καλυπτει και δεν με ευχαριστει.ενω σε ολα τα αλλα ειναι υπεροχος ,τωρα πως του λενε αυτο?δεν με καλυπτεις σεξουαλικα?πως του λεω χωρις να τον θιξω?

δεν νομιζω να μπορεις να πεις κατι τετοιο χωρις να θιξεις τον αλλον

εαν εχεις την αισθηση πως σε καποια πραγματα μπορειτε να βελτιωθειτε σε αυτο το θεμα τοτε θιξε προσεκτικα αυτα τα πραγματα πολυ με το μαλακο

εαν παλι αισθανεσαι πως δεν επιδεχεται αυτο βελτιωση

απλα σκεψου τι θα κανεις?

το να του πεις στην ψυχρα κατι τετοιο δεν νομιζω να βελτιωσει κατι

και οταν μιλαμε για Ελληνα αντρα μαλλον θα τραυματιστει πολυ και δεν θα βελτιωθει καθολου

αλλα και για οποιονδηποτε νομιζω

τι να πω...
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast