Results 46 to 59 of 59
-
10-06-2016, 20:29 #46
ναι θα εκανα
- 11-06-2016, 08:36 #47
Συνηθεια ειναι , αν δεν εχεις καλη παρεα , πας καπου μονος , ειναι σαν να ρωταμε , θα ετρωγες μονος σε μια ταβερνα ? παλια , μου φαινοταν αλλοκοτο , τωρα το κανω συστηματικα , δεν αισθανομαι αμηχανα ..............αλλωστε , στις διακοπες , ολο και καποια γνωριμια θα κανεις , αμα εισαι επικοινωνιακος ..............αμα βαρεθεις , σηκωνεσαι και φευγεις , δεν σε υποχρεωνει κατι να παραμεινεις ......
11-06-2016, 23:23 #48
Πολυ θα ηθελα να ελθει στην ζωη μου η στιγμη οπου θα νιωσω αρκετα δυνατη, αρκετα καλα και να ταξιδεψω σε μια χωρα για διακοπες που θα εχει να μου δωσει την εμπειρια του κατι του διαφορετικου. Λεγονται διακοπες επειδη αλλαζεις κατι απο την καθημερινοτητα σου τοπο, ωραρια, επιλογες ( ισως ). Ευχομαι να το πραγματοποιησω καποια στιγμη.
"Make sure your worst enemy isn't you"
11-06-2016, 23:28 #49
CC , θαρθει κι αυτη η μερα ......... ευχομαι συντομα ........ κι εγω ανυπομονω να παω ταξιδακια , μου λειψαν με την σκαταθλιψη , εχω να παω απο το 97 .........
11-06-2016, 23:54 #50
Θελω να ειμαι αισιοδοξη Μακ, οποτε ναι ... θα σκεφτομαι οτι θα γινει :)
11-06-2016, 23:56 #51
Θα γινει , θα γινει ............... να παραμενεις αισιοδοξη .......
11-06-2016, 23:57 #52
Eίναι από τους στόχους μου να μπορώ να κανονίσω ένα ταξίδι και να μπορώ να επιλύω τα πιθανά προβλήματα ενός ταξιδιού χωρίς να με πιάνει πανικός όπως πχ τα μεταφορικά σε μια ξένη χώρα όπου μπορεί να χαθείς και πρέπει να δώσεις λύσεις.Θέλω να ταξιδέψω με έναν σάκο στην πλάτη σε διάφορα μέρη.
Τελευταίο ταξίδι που έκανα ήταν Λονδίνο πέρυσι το καλοκαίρι.Τα εισιτήρια,ξενοδοχείο και μετακίνηση τα κανόνισε φίλη μας.
Μου φάνηκαν πολύ μπέρδεμα τα ΜΜΜ.Ειδικά το μετρό του Λονδίνου είναι χαώδες και για ένα άτομο από επαρχία που δεν συνάντησε πολλές φορές μετρό και έχει σχιζοφρένεια σίγουρα είναι πρόκληση.Γι'αυτό θα ήθελα να φτάσω στο σημείο να έχω άνεση με τα ΜΜΜ.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
12-06-2016, 00:31 #53
Μπραβο Σειριε αιντε να δω ποτε θα αποκτησω και εγω γκαζια να ξεπερασω παλαια κακα κειμενα να παω παρακατω. Ηθελε τσαγανο να πας εκεινο το ταξιδι. Λενε πως κανοντας ταξιδια καταλαβαινεις αρκετα περισσοτερα απο οσα θα φανταζοσουν. Εσυ στη προκειμενη ηξερες οτι επρεπε να αντιμετωπισεις ολα ετουτα και το εκανες. Μπραβο !
12-06-2016, 00:39 #54
Βασικά στα διαδικαστικά θέματα δεν έκανα πολλά...δεν κατάλαβα πως κανονίζουμε τα ΜΜΜ.Ήταν δύσκολο για μένα.Αλλά σε κείνο το ταξίδι αποκόμισα θετικές εμπειρίες γνωρίζοντας άτομα από διάφορες χώρες της Ευρώπης και κρατήσαμε επαφές.Η κοινωνικότητα μου ήταν πολύ καλή για τα δεδομένα της πάθησης. Ήμουν αρκετά άνετος γιατί ήταν πολύ καλά άτομα και ενδιαφέρον.Με μια κοπέλα μάλιστα είχαμε και επικοινωνία με ταχυδρομείο.card postal στις γιορτές και έτσι :P
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
12-06-2016, 00:56 #55
Εμενα μου δινεις κουραγιο με αυτην την πληροφορια, πως οσο δυσκολες και αν ειναι καποιες φασεις στις ζωες μας αυτο δεν σημαινει πως δεν θα ερθουν και καλες. Θα ηθελες να πας κι αλλου ;
12-06-2016, 01:10 #56
Παντού θα ήθελα να πάω αλλά προς το παρόν εκδρομούλες εδώ κοντά.Τα χρήματα είναι ένας παράγοντας και κάποια εμπόδια της πάθησης ένας άλλος.
Με είχε ρωτήσει ένα παιδί αν κέρδιζες πολλά χρήματα που θα τα ξόδευες και είπα ταξίδια με φίλους.Οπότε ναι θέλω πολύ να ταξιδέψω!!!It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
12-06-2016, 23:12 #57
13-06-2016, 09:19 #58
Πολύ παλιο θρεντ. Πως το ανακαλύψατε? Πάλι έπεσε η τηλεθέαση του φόρουμ?
Ανατρέχοντας όμως στις αναρτήσεις του 2010 στο θρεντ, χωρις να τις διαβάσω, απλά είδα ποιοι ήταν οι γράφοντες, κάποιοι απ αυτους ενεργά τότε μέλη με τους οποιους είχα ανταλλάξει ωραίες σκέψεις, απ τα πλέον αξιόλογα άτομα που συνάντησα σ' αυτο τον χώρο. Δεν ξερω που βρίσκονται τωρα. Ελπίζω η μεγαλη απουσία τους από το χώρο να είναι και απόδειξη ότι η ζωη τους έχει βελτιωθεί προς το καλύτερο, αν λάβω υπόψη πως η παρουσία κάποιου όλο και κάπως σχετίζεται στο προσωπικό του επίπεδο με τα θέματα του φόρουμ έστω ως μορφή ανατροφοδότησης των άλλων.
Διακοπές. Θα μπορούσα να πήγαινα, μια βδομάδα τουλάχιστον, όλα τα προηγούμενα χρόνια και φετος, ειτε σε νησιά είτε σε χώρα, προορισμοί που δεν ξερεις ποιον να επιλέξεις και ποιον να αφησεις πίσω. Το ζητημα ειναι που λείπει/λειπουν το καταλληλο/α άτομο/α για να μοιραστούμε αυτο το τον ωραιο σκοπό. Ακομα και παρεα να ναι πρεπει να ταιριαζουν οι συχνότητες στην επικοινωνία, ενδιαφέροντα και ψυχική σύνδεση.
Επειδη διακοπές μόνος δεν λογίζονται ως διακοπές. Το ειχα κανει δλδ πριν αρκετά χρόνια και το θυμαμαι περίπου ως τραυματική εμπειρία, διοτι οσο ωραιος και να ναι ενας χωρος, κι οσο ωραια πραγματα κι αν κανεις εκει και σ' οσο ωραια αξιοθέτα /χωρους κι αν τριγυρνας, μεσα σου σε κατακλύζουν όπου κι αν εκει βρεθεις αρνητικές σκέψεις και συναισθηματα, αποτελεσμα της μοναξιας αυτης, ιδιως αν εισαι άτομο που στο παρελθον αντιμετώπισε θεματα ψυχολογίας τα οποια ειτε σχετιζοντας με μοναξια ειτε με συναναστροφή με λάθος άτομα. Αν συμβαινει κατι τετοιο δεν συνιστω μοναχικές διακοπές!γιάννης
13-06-2016, 11:00 #59
Είναι άλλη φάση οι διακοπές με παρέα και άλλη οι διακοπές μόνος.
Καλύπτεις άλλες ανάγκες.
Με την παρεα γυρίζεις από παραλία σε παραλία και από ταβερνάκι/μπαράκι σε άλλο νυχτομάγαζο. Φοράς τα ωραια σου ρουχα, ντύνεσαι, στολίζεσαι, δείχνεις και το ωραιο σου σώμα, πουλάς και μια μούρη κοινωνική, κάνεις και τα ψώνια σου, πίνεις και τα ποτάκια σου με την παρεα παντα. Για μένα παρεα και διακοπες = μπάνια, ταβερνάκια και μπαράκια.
Μόνος σου διαβάζεις, φωτογραφίζεις, απολαμβάνεις χωρίς να έχεις τον άλλον να σου λεει "γρήγορα, να προλάβουμε", αράζεις στα μουσεία όσο γουστάρεις!, αράζεις σε μια παραλία και χάνεσαι στο μπλε, χωρίς να έχεις τους άλλους από διπλα να συζητάνε και να σε γειώνουν με την κρίση και την πολιτική. Δεν σε ενδιαφέρουν τα ρούχα ή το μακιγιάζ ή το μαλλι. Είσαι εσύ εκεί για σένα.
Τα εχω κανει και τα δυο. Θελω και τα 2 γιατι δεν γινεται να απομονωθώ τελειως αλλά προτιμώ το <<κανω διακοπες μονη μου>>!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση