Θα κάνατε ποτε διακοπές μόνοι σας? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 59
    Banned
    Originally posted by claire
    Originally posted by Nat
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    Η ζωή μου αυτή την περίοδο πήρε άλλη τροπή. Έχω μείνει αρκετά πιο μόνος, δεν ξέρω και αν θέλω να κάνω παρέα με ότι διαθέσιμο υπάρχει, πρόβλημα αυτό... με κάλεσαν κάποιοι φίλοι να πάω μαζί τους αλλά δεν με συγκινεί και πολύ η ιδέα. Έτσι έχω σκεφτεί να κάνω μόνος μου διακοπές αυτό το καλοκαίρι. Ίσως να με κοιτάει ο κόσμος καλά καλά ...ε βέβαια ποιος κάνει διακοπές μόνος του... Θα ένιωθα άσχημα παλαιότερα με μια τέτοια εξέλιξη αλλά μεγαλώνοντας δεν θα μπορούσα να επιβιώσω αν δεν τα είχα καλά τουλάχιστον με τον εαυτό μου.

Εσείς θα πηγαίνατε ποτέ μόνοι σας διακοπές?
    Έχω πάει σε νησί διακοπές μόνη μου, αλλά... κατά τύχη, γιατί οι φίλοι που θα έρχονταν 2 μέρες αργότερα δεν κατάφεραν τελικά να έρθουν. Δεν πέρασα άσχημα (και κανείς δεν με κοίταζε παράξενα επειδή ήμουν μόνη μου), αλλά ομολογώ ότι ψιλοβαρέθηκα.
    Θα σου έλεγα να πας με τους φίλους σου, κι ας μη σε συγκινεί τόσο η πρότασή τους. Θα είναι μια αλλαγή, και είναι καλό να έχει κανείς \"τριβή\" με τους άλλους. Αλλιώς, αναδιπλώνεται στον εαυτό του όλο και περισσότερο και φτάνει σε αδιέξοδο. Αντίθετα, όσο περισσότερη επαφή έχεις με τους άλλους -ακόμα κι αν είναι δύσκολο στην αρχή- τόσο πιο εύκολα κινείσαι μετά.
    συμφωνώ! αν πας μόνος, μπορεί να βαρεθείς, ή να νιώσεις ακόμα χειρότερα που είσαι μόνος ή να τύχει να σε κοιτάξει κάποιος περίεργα και να σε ρίξει κι άλλο κι αυτό.
    καλύτερα με την παρέα που σε κάλεσε, μπορεί να περάσεις ωραία!

ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. νιώθεις όλη αυτή την απαισιοδοξία επειδή οι γιατροί σου είπαν ότι έχεις κάτι που δεν περνάει και θα πρέπει να παίρνεις φάρμακα, ή επειδή δεν έχεις την τέλεια παρέα γαι τις διακοπές? μήπως το ένα φέρνει το άλλο?
    Ούτε στην Nat άρεσε, βασικά και ποιος δεν θα βαριόταν μόνος του...!

Κοίτα, δεν μου είπαν οι γιατροί κάτι τέτοιο, είναι η μαυρίλα (όπως είπα και πριν) που εξαφάνισε την αισιοδοξία μετά μαγείας. Βασικά αν η ζωή μου έφτιαχνε στο σημείο που θα ήθελα πιθανώς να μην είχα ανάγκη κανένα φάρμακο. Άσε τώρα τι λένε οι έρευνες, αυτό θα σου το πει ο κάθε σωστός επαγγελματίας ψυχική υγείας.

εχει πολλα θετικα ομως το να πας διακοπες μονος,
    μπορει να γνωρισεις καινουρια ατομα,
    δεν μαλωνεις με την παρεα σου για το που θα πας,
    μπορεις να ηρεμησεις καινα καθεσαι στη θαλασσα αγνανευοντας η κανοντας μπανιο μεχρι οτι ωρα θες χωρις να χεις πανω απο τε κεφαλι σου κανεναν να σου λεει παμε εδω παμε εκει,
    ειναι μια πολλη καλη ευκαιρια να περιποιηθουμε τον εαυτο μας χαριζοντας του ομορφες στιγμες
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Αυτό που θα ήθελα πραγματικά τώρα είναι να πάω τελείως μόνη διακοπές.Νομίζω ότι έχω τόση ανάγκη απο ηρεμία που δεν θα αισθνανθώ την έλλειψη της συντροφιάς.

Senior Member
    εγω θα παω ισπανια σε ενα μηνα μονος μου κ εχω ξενερωσει π παω μονος αλλα παω να δω τον παπουλη :P

Senior Member
    Ναι claire, αυτό σκέφτομαι.. ποιος πάει διακοπές μόνος του σε νησί? Θα χάσω ίσως κάθε δυνατότητα κοινωνικοποίησης μετά από τέτοια εμπειρία. Και εκτός αυτού δεν είναι εύκολο να πας διακοπές να έχεις και τα φάρμακα και άντε να δίνεις εξηγήσεις.. παιδιά είμαι ψυχικά άρρωστος και πρέπει υποτίθεται να παίρνω φάρμακα για μια ζωή επειδή έτσι λένε οι ψυχίατροι.... ότι αυτό δεν θεραπεύεται.... δηλαδή είμαι ένας καταδικασμένος τρελός.. ένας ανεπιθύμητος για την κοινωνία λολ... κτλ.
    εγώ που έχω μυωπία εδώ κ χρόνια κ φοράω γυαλιά επιτρέπεται να πάω διακοπές με γνωστούς? ;)

εντάξει υπάρχει k το lazer...

Banned
    Originally posted by lucifer
    Ναι claire, αυτό σκέφτομαι.. ποιος πάει διακοπές μόνος του σε νησί? Θα χάσω ίσως κάθε δυνατότητα κοινωνικοποίησης μετά από τέτοια εμπειρία. Και εκτός αυτού δεν είναι εύκολο να πας διακοπές να έχεις και τα φάρμακα και άντε να δίνεις εξηγήσεις.. παιδιά είμαι ψυχικά άρρωστος και πρέπει υποτίθεται να παίρνω φάρμακα για μια ζωή επειδή έτσι λένε οι ψυχίατροι.... ότι αυτό δεν θεραπεύεται.... δηλαδή είμαι ένας καταδικασμένος τρελός.. ένας ανεπιθύμητος για την κοινωνία λολ... κτλ.
    εγώ που έχω μυωπία εδώ κ χρόνια κ φοράω γυαλιά επιτρέπεται να πάω διακοπές με γνωστούς? ;)

εντάξει υπάρχει k το lazer...
    και οι φακοί επαφής ;)

Senior Member
    θα σε στείλω διακοπές σε νησί με μια πρώην φίλη μου κ μετά θα λες \"τι καλά θα ήταν να είχα πάει μόνος μου\"!!!

Senior Member
    άσε με τους φακούς έχω πάρει διαζύγιο.

τους φόραγα ολημερίς μέχρι που μου κάνανε μια επιπεφυκίτιδα που ήθελε 4-5 μήνες αποχή από φακούς για να φύγει!!

και μετά το γύρισα στην πατροπαράδοτη μέθοδο!! :P

παιδιά, έχει αναρωτηθεί κανείς τι κάνανε οι μύωπες στην αρχαία ελλάδα?

Banned
    θα σε στείλω διακοπές σε νησί με μια πρώην φίλη μου κ μετά θα λες \"τι καλά θα ήταν να είχα πάει μόνος μου\"!!!
    Ναι οκ το καταλαβαίνω, υπάρχουν και οι ανυπόφοροι, αν είναι τόσο \"ευχάριστη\" η κοπελιά μην με στείλεις.. ας είναι και η megan fox... αλλά βέβαια μόνος ούτε στον παράδεισο. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι θα σου πρότεινα να πάμε μαζί στον παράδεισο, αλλά το ψευδώνυμο σου με παραπέμπει προς την αντίθετη κατεύθυνση :)

Banned
    παιδιά, έχει αναρωτηθεί κανείς τι κάνανε οι μύωπες στην αρχαία ελλάδα?
    Δεν νομίζω πως υπήρχε τόση ακτινοβολία στην αρχαία Ελλάδα! Ίσως να μην υπήρχε καν η μυωπία.

Senior Member
    βασικά αν αυτούς τους γνωστούς σου τους κάνεις έστω κ μερικώς κέφι κ αν σε ενδιαφέρει κ το μέρος, μπορείς να πας μαζί τους κ να τους ξεκαθαρίσεις ότι θα έχεις κ την αυτονομία σου, δηλαδή όπου κάνεις κέφι πας μαζί τους, όπου δεν κάνεις λες, εγώ παιδιά θα πάω να δω το τάδε πράγμα.

αν δεν τους κάνεις ΚΑΘΟΛΟΥ κέφι, εγώ θα σου συνιστούσα να μην πας. εκτός κι αν το να μείνεις μόνος σου σου φαίνεται τόσο χάλια σε σχέση με το να είσαι ολημερίς με σπαστικούς τύπους...

μια άλλη λύση είναι το να πας κάπου με group, οργανωμένα. οπότε είσαι μόνος μεν, αλλα υπάρχει κ το group κ συνήθως ένα group έχει αρκετα μεγαλη γκάμα ανθρώπων, όλο κ κάποιος θα βρεθεί κάπως να σου πάει. με όποιον δεν σε εμπνέει κ δεν σου πάει κ πολύ, λες καμιά καλημέρα κ τελειώνει η ιστορία.

εγώ έχω κάνει διακοπές κ πολύ μοναχικά κ ήμι μοναχικά κ πακέτο με κάποιον άλλο, κ οι χειρότερες ήταν οι \"πακέτο\".

όσο για αυτό το θα σε κοιτάνε οι άλλοι κ τέτοια, μπούρδες. κ εγώ όταν έκανα μεταπτυχιακά κ δεν έπαιρνα τους βαθμούς που ήθελα, νόμιζα ότι όλοι με κοιτάνε κ με βλέπουν την κακή κ άσχετη φοιτήτρια!! κοινώς, οποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται κ τίποτα παραπάνω!

Banned
    όσο για αυτό το θα σε κοιτάνε οι άλλοι κ τέτοια, μπούρδες. κ εγώ όταν έκανα μεταπτυχιακά κ δεν έπαιρνα τους βαθμούς που ήθελα, νόμιζα ότι όλοι με κοιτάνε κ με βλέπουν την κακή κ άσχετη φοιτήτρια!! κοινώς, οποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται κ τίποτα παραπάνω!
    Περισσότερο σαν τρόπος του λέγειν το ανέφερα. Δεν έχω κάτι το περίεργο πάνω μου, απλά το είπα σε στιλ του ότι θα με σχολιάζουν αν πχ. είμαι μόνος μου και βγαίνω για βόλτα... τι νόημα θα έχει άλλωστε?

Senior Member
    να σου πω εγώ πάω κ μόνη μου βόλτα, όλα τα κάνω. από την άλλη υπάρχουν κ πολλές δραστηριότητες που αν το καλοσκεφτούμε η παρέα είναι ολίγον περιττή, πχ το σινεμά η το θέατρο! κάποτε πήγαινα σινεμά με παρέα. τι νόημα έχει αυτό? μιλάγαμε κ τρώγαμε παρατηρήσεις από ενοχλημένους σινεφιλ!!

για sight seeing δεν είναι άσχημη η παρέα, εσύ μιλάς σε αγνώστους? πιάνεις εύκολα κουβέντα? γιατί αν ναι, μπορείς να πας κ μόνος κ να γνωρίσεις κόσμο εκεί! δε έχει σημασία αν δεν τους ξαναδείς ποτέ στη ζωή σου! πολλές φορές μια ρηχή παρέα είναι πολύ καλή για αρχή κ το αν θα περπατήσει η όχι δεν είναι λόγος για να μην γίνει η αρχή!

εγώ παλιά έπιανα κουβέντα πάρα πολύ δύσκολα! γνώριζα κάποιους ανθρώπους κ αν μου κάνανε πάνω κάτω κολλούσα με αυτούς (η κ μονη μου), αλλά με τους αγνωστους κάτι πάθαινα! δηλαδή κ ερώτηση να κάνω στο περίπτερο, που είναι η οδός τάδε, δυσκολευόμουνα! (με χάρτη k πυξίδα όλα καλά)

τελικά το άλλαξα κάπως αυτό κ τώρα μιλαω πιο εύκολα κ βοηθάει πολύ.

Banned
    Να πιάσω κουβέντα με αγνώστους σε διακοπές... λίγο δύσκολο έτσι στο ξεκάρφωτο, θα πρέπει να υπάρχει κάτι κοινό.. βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν παίζει να πάω κάπου μόνος μου.... καλύτερα να μην πάω πουθενά η να πάω με την παρέα που με κάλεσε.

Senior Member
    Εγω σου λεω να κανεις διακοπες μονος σου και μια χαρα θα περασεις...και εγω το σκεφτομαι αλλα οχι για φετος...απο εκει και περα ειναι επιλογη σου τι θα διαλεξεις, αλλα μην κολλας στο ΜΟΝΟΣ και μην ρωτας εμας...κανε οτι νιωθεις...στην Ελλαδα κολλανε για ενα ποτο η εναν καφε να βγουν εξω...φροντισε μονο να περασεις ομορφα...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast