Results 46 to 60 of 109
Thread: Ψέματα στον εαυτό μου...
-
08-06-2010, 21:18 #46
ευχαριστω πολυ!το σκεφτομαι για γνωσιακη αλλα εχω κ τις επιφυλαξεις μου!Το θεμα με την εμφανιση μου ειναι περιεργο γιατι δεν καλυπτω τις ατελειες μου οπως στη δυσμορφοβικη αντιθετα κανω σαν να μην υπαρχουν κ τις επιδικνυω κιολας οταν ειμαι εξω,λες κ ειναι ωραιες!Οι υποτιμητικες σκεψεις που κανω για την εμφανιση μου ακυρωνονται με το καθρεπτη κ την εμμονη μου να περιποιουμαι το μερος του σωματος μου που εχει ατελεια αλλα δεν κανω πλαστικη για να τελειωνω μαλλον φοβαμαι -.
Οι σκεψεις που κανω ειναι οτι ειμαι ασχημη κ πολλες φορες πλατειαζω κ θεωρω την ασχημια σαν καταρα η αμαρτια κ ολα τα επακολυθα δηλ ειμαι κακια κλπ ,ολα αυτα τα ακυρωνω καταναγκαστικα επαναλαμβανοντας οτι ειμαι ομορφη κ χαρισματικη κ ντυνομαι σχετικα προκλητικα χωρις ομως να με νοιαζει η επιβραβευση η η αποριψη.κατι σαν ψευδαισθηση οτι ειμαι τελεια .Τεσπα μεγαλο μπερδεμα! Αλλα αυτο που ρωταω παραπανω αφου η ιδεοψυχαναγκατικη διαταραχη προσωπικοτητας ειναι νευρωση ,μπορει να εχει κ ψυχωτικα στοιχεια?Δεν ειναι ψυχωτικο? αυτο που μιλαω μονη μου επαναλαμβανοντας πολλες φορες ειμαι πενταμορφη ,γιατι απασχολει πολλες ωρες το μυαλο μου κ εξω απο την καθημερινη μου υγιεινη,και τις βολτες μου μονη ,δεν κανω κ τιποτε αλλο!
- 09-06-2010, 05:35 #47
Originally posted by katerinaki
ευχαριστω πολυ!το σκεφτομαι για γνωσιακη αλλα εχω κ τις επιφυλαξεις μου!Το θεμα με την εμφανιση μου ειναι περιεργο γιατι δεν καλυπτω τις ατελειες μου οπως στη δυσμορφοβικη αντιθετα κανω σαν να μην υπαρχουν κ τις επιδικνυω κιολας οταν ειμαι εξω,λες κ ειναι ωραιες!Οι υποτιμητικες σκεψεις που κανω για την εμφανιση μου ακυρωνονται με το καθρεπτη κ την εμμονη μου να περιποιουμαι το μερος του σωματος μου που εχει ατελεια αλλα δεν κανω πλαστικη για να τελειωνω μαλλον φοβαμαι -.
Οι σκεψεις που κανω ειναι οτι ειμαι ασχημη κ πολλες φορες πλατειαζω κ θεωρω την ασχημια σαν καταρα η αμαρτια κ ολα τα επακολυθα δηλ ειμαι κακια κλπ ,ολα αυτα τα ακυρωνω καταναγκαστικα επαναλαμβανοντας οτι ειμαι ομορφη κ χαρισματικη κ ντυνομαι σχετικα προκλητικα χωρις ομως να με νοιαζει η επιβραβευση η η αποριψη.κατι σαν ψευδαισθηση οτι ειμαι τελεια .Τεσπα μεγαλο μπερδεμα! Αλλα αυτο που ρωταω παραπανω αφου η ιδεοψυχαναγκατικη διαταραχη προσωπικοτητας ειναι νευρωση ,μπορει να εχει κ ψυχωτικα στοιχεια?Δεν ειναι ψυχωτικο? αυτο που μιλαω μονη μου επαναλαμβανοντας πολλες φορες ειμαι πενταμορφη ,γιατι απασχολει πολλες ωρες το μυαλο μου κ εξω απο την καθημερινη μου υγιεινη,και τις βολτες μου μονη ,δεν κανω κ τιποτε αλλο!
Γεια σου κατερινάκι! Sorry που απαντάω λίγο καθυστερημένα αλλά ήμουν έξω (λολ! αλήτης ψυχολόγος! :P)
Όπως το περιγράφεις τώρα-αλλά χωρίς να θέλω να κάνω \"τηλεδιαγνώσεις\" και τέτοια απλά την γνώμη μου λέω- ακούγεται τελικά σαν δυσμορφική. Ο τρόπος που λες ότι ασχολείσαι συνέχεια με την ατέλεια, αυτό μάλλον λέει. Αλλά ξέρεις, συμβουλεύσου πάντα έναν ειδικό! (οι ειδικοί μέχρι τώρα τι σου είπαν γι αυτό?). Σε καμιά περίπτωση όλες οι περιπτώσεις \"δυσμορφικής\" δνε κρύβουν την ατέλεια, αυτό είναι ανάλογα το άτομο.
Ίσως το να λες συνέχεια στον εαυτό σου \"είμαι τέλεια\" και να κοιτάς στον καθρέφτη είναι τελικά ένα είδος \"τελετής\" που το κάνεις για να επιβεβαιώνεσαι. Μην σκέφτεσαι ότι λες \"ψέματα στον εαυτό σου\" και άλλα τέτοια ενοχικά, δεν βοηθάνε αυτά και δεν συμβαίνει και κάτι τέτοιο. Απλά είναι ένας τρόπος-απλά λανθασμένος γιατί λειτουργεί βραχυ- και όχι μακρο-πρόθεσμα- να μειώνεις το άγχος σου. Αυτές οι \"τελετές\" είναι πολύ κλασικές σε \"δυσμορφικού-τύπου\" περιπτώσεις (αν τελικά είναι κάτι τέτοιο) γιατί εκείνη την στιγμή σε καθυσηχάζουν αλλά τελικά κάνουν περισσότερο κακό από καλό γιατί ενδυναμώνουν το πρόβλημα (τις εμμονές και τον \"ιδεομηρυκασμό\" γύρω από την εμφάνιση κλπ.).
Η λύση της \"πλαστικής\" τις πιο πολλές φορές έχει αντίθετα αποτελέσματα (εώς και καταστροφικά) στα άτομα που έχουν τέτοιο πρόβλημα γιατί και πάλι δεν είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα μετά την πλαστική επέμβαση ενώ πολλές φορές το βλέπουν \"σαν χειρότερο\" από ότι ήταν, χειροτερεύοντας γενικά τα πράγματα. Φυσικά η λύση του \"όλο κοιτιέμαι στον καθρέφτη\", επανάληψη του \"δεν έχω τίποτα\", η \"είμαι μια χαρά\" κλπ. κλπ. συνήθως φέρνει μια πρόωρη ανακούφιση από την αβεβαιότητα αλλά μακροπρόθεσμα τελικά χειροτερεύει την κατάσταση αφού ίσως είναι σαν να \"εθίζεσαι\" σε αυτές τις τελετές ώστε να μειώσεις το άγχος που υπάρχει από κάτω (οι ψυχαναγκασμοί και ο εθίσμός είναι αρκετά κοντά).
Η λύση δεν είναι να καταλάβεις ότι είσαι \"τέλεια\" η οτιδήποτε παρόμοιο (αν πράγματι προσπαθείς να το παλέψεις με κάτι τέτοιο), αλλά να καταλάβεις και να νιώσεις ότι δεν χρειάζεται να είσαι όμορφη/τέλεια (η έστω το σημείο που δεν σου αρέσει :P. )
Αν πράγματι έχεις πρόβλημα με αυτό το σημείο, πως θα αισθανόσουνα αν κάποιος σου έλεγε ότι αυτό το σημείο (που δεν σου αρέσει) είναι \"άσχημο\"? Πως θα ήταν αν κοιτούσε κάποιος επίμονα το σημείο αυτό και δεν είχε πουθενά καθρέφτη να κοιταχτείς η δεν μπορούσες να επαναλάβεις τις προτάσεις που σε καθυσηχάζουν? Εκεί είναι το κλειδί στην θεραπεία, να \"νιώσεις\" την α-τελειότητα σου, την μετριότητα, την ασχήμια σου (που μπορεί να έχεις η να μην έχεις), την \"κακία\" σου (όπως λες), την αβεβαιότητα σου γενικά! Όταν το \"νιώσεις\" αυτό, δεν θα έχεις πλέον ανάγκη να \"τσεκάρεσαι\".
Επίσης το γεγονός ότι έχεις μπλέξει και το \"ηθικό κομμάτι\" π.χ.-\" αν είμαι άσχημη είμαι και κακιά\"- είναι μια κλασική περίπτωση ενώς πιο \"μικτού ψυχαναγκασμού\" που εμπεριέχει και μάλλον εν μέρη το πακέτο \"ενοχικών/ανήθικων/βρωμερών/άσχημων\" σκέψεων/συναισθημάτων που συνήθως χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη κατάσταση. Ίσως και λόγω παρελθοντικών καταστάσεων, κάποια πολυ΄αυστηρά πραγματάκια που έμαθες από το σπίτι και μέσα από τις εμπειρίες σου και που ίσως είναι λίγο \"απόλυτα\" και \"ενοχικά\" να έχουν γενικευτεί και να σε καθοδηγούν. Ίσως αυτά τα πραγματάκια-γενικεύσεις να πρέπει να εξερευνήσεις και να προσπαθήσεις να αλλάξεις με ένα θεραπευτή μσζί με τον τρόπο που αντιδράς στις εμμονές.
Τώρα για ψύχωση δεν ξέρω κατερινάκι, αλλά κάποια είδη ΙΨΔ όπως η δυσμορφική συνήθως (τις μισές περιπτώσεις, δηλαδή πάρα πολλές) κάνουν και ψύχωση (που πάλι έχει να κάνει γύρω από την εξωτερική εμφάνιση) που \"φεύγει\" όταν αρχίζουν και μειώνονται οι εμμονές και το άγχος προς αυτές. Δεν έχει νόημα να σκέφτεσαι για ταμπέλες \"νεύρωση\" η \"ψύχωση\" κλπ. δεν χρησιμοποιούνται πλέον αυτά γιατί τις πιο πολλές φορές τα πράγματα είναι πολύ πιο \"μικτά\". Π.χ. στην δυσμορφική-που είναι \"νεύρωση\"-όπως είπα ψυχωσικά συμπτώματα είναι πάρα πολύ συχνά. Οπότε τα πράγματα ποτέ δεν είναι απλά! Αλλά συνήθως έχουν κοινά \"μοτίβα\" από πίσω και \"συνήθειες\" που τα τροφοδοτούν. Άμα αλλάξουν (με την κατάλληλη θεραπεία) δεν θα νιώθεις πια άσχημα.
Απλά την γνώμη μου λέω ε! Δεν κάνω διαγνώσεις και για οτιδήποτε επίσημο πρέπει να πας σε κάποιο ειδικό! (Αυτό το λέω και στους mods για να μην με κοκκινίσουν! Μην με κοκκινίσετε ρε! :P)
09-06-2010, 11:19 #48
Πετραν ευχαριστω πολυ! Θα περιμενω μεχρι το σεπτεμβριο γιατι ειμαι εκτος αθηνων κ μετα θα ψαξω για γνωσιακο θεραπευτη!
Εχω ακουσει οτι στη αγγλια υπαρχουν ψυχοθεραπευτικες κλινικες συμπεριφοριακης κατευθυνσης λες να μπορω να απευθυνθω εκει?Νομιζω οτι ειναι αφαρμακες οι θεραπειες.Εχω αποφασισει να μη παρω αλλα αντιψυχωτικα η αντικαταθλιπτικα αν παραμεινω ετσι -η γραφικη του χωριου-εκτος βεβαια αν με βρει καμμια κρισαρα που τοτε θελοντας και μη θα μου δωσουνε το θαυματουργο αλοπεριντιν.
Εξ αλλου η κατασταση μου εδω κ 4 χρονια ειτε με φαρμακα ειτε χωρις δεν παρουσιαζει επιδεινωση ,ισως ειμαι λιγο καλυτερα,και δεν φοβαμαι αυτο το κλασικο -να μη μενει χωρις φαρμακα -θα γινει χειροτερα-.Οσο χειροτερα και να γινω θα με επαναφερουν -υπαρχουν τοσο δυνατα φαρμακα -εμενα δεν θα μπορεσουν να καλουπωσουν?
Ολοι με συγκρινουν με παλια-πως ειμουν δηλ οταν επερνα ναρκωτικα κ δεν το ξερανε!Απιστευτη ,ταλαντουχα,(θατρο,μουσικη,� �ωγραφικη) εξυπνη ,κοινωνικη,χωρις κανενα κομπλεξ και εγω μεσα μου εκλαιγα με την μοναξια μου για τις ρηχες σχεσεις κ για τη προσποιηση που εισεπρατα κ καταλαβαινα απο ολους!Τωρα η με λυπουνται η χαιρονται με αυτο που τους δειχνω κ εγω ειμαι καλυτερα με τις τελετες μου κ τη μοναξια μου κ τη φαντασια μου.Τιμωρω τον εαυτο μου και τους γυρω μου γιατι το μονο που τους νοιαζει ειναι η επιφανεια -να φαινονται ολα καλα!
09-06-2010, 16:33 #49
Πετραν ευχαριστω πολυ! Θα περιμενω μεχρι το σεπτεμβριο γιατι ειμαι εκτος αθηνων κ μετα θα ψαξω για γνωσιακο θεραπευτη!
Εχω ακουσει οτι στη αγγλια υπαρχουν ψυχοθεραπευτικες κλινικες συμπεριφοριακης κατευθυνσης λες να μπορω να απευθυνθω εκει?Νομιζω οτι ειναι αφαρμακες οι θεραπειες.Εχω αποφασισει να μη παρω αλλα αντιψυχωτικα η αντικαταθλιπτικα αν παραμεινω ετσι -η γραφικη του χωριου-εκτος βεβαια αν με βρει καμμια κρισαρα που τοτε θελοντας και μη θα μου δωσουνε το θαυματουργο αλοπεριντιν.
Εξ αλλου η κατασταση μου εδω κ 4 χρονια ειτε με φαρμακα ειτε χωρις δεν παρουσιαζει επιδεινωση ,ισως ειμαι λιγο καλυτερα,και δεν φοβαμαι αυτο το κλασικο -να μη μενει χωρις φαρμακα -θα γινει χειροτερα-.Οσο χειροτερα και να γινω θα με επαναφερουν -υπαρχουν τοσο δυνατα φαρμακα -εμενα δεν θα μπορεσουν να καλουπωσουν?
Ολοι με συγκρινουν με παλια-πως ειμουν δηλ οταν επερνα ναρκωτικα κ δεν το ξερανε!Απιστευτη ,ταλαντουχα,(θατρο,μουσικη,� �ωγραφικη) εξυπνη ,κοινωνικη,χωρις κανενα κομπλεξ και εγω μεσα μου εκλαιγα με την μοναξια μου για τις ρηχες σχεσεις κ για τη προσποιηση που εισεπρατα κ καταλαβαινα απο ολους!Τωρα η με λυπουνται η χαιρονται με αυτο που τους δειχνω κ εγω ειμαι καλυτερα με τις τελετες μου κ τη μοναξια μου κ τη φαντασια μου.Τιμωρω τον εαυτο μου και τους γυρω μου γιατι το μονο που τους νοιαζει ειναι η επιφανεια -να φαινονται ολα καλα!
Γεια σου Κατερινάκι. Αυτό που λες είναι πολύ καλή λύση, να βρεις δηλαδή μια κλινική στην Αγγλία εξειδικευμένη για άγχος, ΙΨΔ κλπ. για να κάνεις μια πιο έντονη και ελεγχόμενη θεραπεία. Νομίζω ότι αυτό το πρόβλημα-λόγω της φύσης του- να μοιάζει αρκετά με ένα πρόβλημα εθισμού/ναρκωτικών οπότε και να θέλει μια πιο καθημερινή, σαν-αποκατάσταση θεραπεία. Αλλά και έναν πολύ έμπειρο θεραπευτή να βρεις που να ξέρει ακριβώς τι να κάνει για δυσμορφικού-τύπου ΙΨΔ (γιατί έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι δεν την ξέρουν την κατάσταση στην Ελλάδα και δεν ξέρουν πως να την χειριστούν θεραπευτικά, όπως και γενικότερα τους ψυχαναγκασμούς) θα μπορέσεις νομίζω (μαζί με την δική σου μεγάλη προσπάθεια φυσικά) να βγεις από αυτό εντελώς. Άλλωστε σε αυτές τις θεραπείες μαθαίνεις σιγά σιγά και πως να κάνεις ψυχοθεραπεία στον εαυτό σου, οπότε αν ακολουθείς τις συμβουλές του θεραπευτή θα μπορέσεις να κάνεις την δουλειά αυτή και μόνη σου καθημερινά. Απλά σε μια κλινική είναι ακόμη πιο πολύ \"δομημένα\" και ελεγχόμενα τα πράγματα. Όπως εσύ νομίζεις!
Έχω την εντύπωση ότι το πρόγραμμα αυτών των κλινικών είναι πάντα βασισμένο σε ΓΣΘ και σχετικές με-ΓΣΘ- τύπου θεραπείες που δίνονται μαζί με σχέτικες υποστηρικτικές τεχνικές και δραστηριότητες. Νομίζω ότι φάρμακα μπορεί να δοθούν-κυρίως αντικαταθλιπτικά SSRI- για να διευκολύνουν ίσως κάπως την όλη κατάσταση αλλά δεν ξέρω το κατα πόσο είναι απαραίτητο να τα πάρεις. Πάντως, είτε με-η χωρίς αντικαταθλιπτικά, ο βασικός στόχος αυτών των κλινικών είναι να θεραπευτείς με το ψυχοθεραπευτικό τους πρόγραμμα- τα φάρμακα χρησιμοποιούνται απλά σαν ακόμα ένα έξτρα υποστηρικτικό πλαίσιο.
Από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω τις ευαισθησίες σου κατερινάκι, όμως εισπράτω ότι ορίζεις πολύ τον εαυτό σου σε συνάρτηση με τους άλλους. Βέβαια αυτό είναι εν μέρη φυσιολογικό, όλοι οι άνθρωποι κατά την ανάπτυξη τους κυρίως και τα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής του προσπαθούν να δημιουργήσουν την ταυτότητα τους σε σχέση πάντα με τον κοινωνικό περίγυρο. Όμως νομίζω ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει παθολογική όταν \"μεγενθύνουμε\" ορισμένα πράγματα και ίσως κάνουμε αυστηρές \"γενικεύσεις\" και \"κανόνες\" στο μυαλό μας . Δεν χρειάζεται να μας εκτιμήσουν οι άλλοι για να είμαστε καλά. Ούτε και χρειάζεται να βρίσκουμε μόνο αυτά που εμείς θεωρούμε καλά στους άλλους. Στον κόσμο υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από χαρακήρες και ο μόνος τρόπος να πορευτούμε, είναι να αγαπήσουμε πρώτα από όλα εμείς τον εαυτό μας, όπως ακριβώς αυτός είναι όπως ακριβώς και να δεχθούμε \"την ποικιλία των άλλων\" όπως αυτοί είναι. Αν καταφέρεις να το κάνεςι αυτό, δεν θα έχεις ανάγκη να \"προσποιείσαι\" κάποια συμπεριφορά, γιατί δεν θα σε νοιάζει να δείξεις η να αποδείξεις τίποτα σε κανένα. Αλλά ούτε και να θεωρείς τον εαυτό σου σαν κάτι το \"τέλειο\" που δεν υπάρχει στους άλλους, ίσως επειδή κάπως πιο καταναγκαστικά να θέλεις να επιβεβαιώνεις την \"τελειότητα\" η την \"ολοκλήρωση\" που νιώθεις να θέλει ο εαυτός σου. Ποτέ δεν θα μπορέσουμε να γίνουμε τέλειοι!
Σκοπός είναι να αποδεχθείς τον εαυτό σου όπως ακριβώς είναι, να τον αγαπήσεις έτσι όπως έχει. Όταν γίνει αυτό, οι άλλοι δεν θα χρειάζονται για να υπάρχεις εσύ, θα υπάρχεις εσύ αυτούσια. Δεν θα πρέπει να είμαστε οι προεκτάσεις των άλλων αλλά οι άλλοι να είναι προεκτάσεις δικές μας.
Γι αυτό, όταν ίσως σου έρθει μια σκέψη που να σε κάνει να αναρωτιέσαι για το \"πως είσαι\", πρώτα από όλα απάντησε της ότι \"είσαι απλά το μυαλό μου και όχι η απόλυτη αλήθεια\" και μετά πες \"ότι ναι, μπορεί να είμαι και άχημη και ατάλαντη και κακιά, αλλά γιατί να με νιάζει τόσο πολύ? Είμαι αυτή που είμαι και θα πρέπει να ζω και να απολαμβάνω την ζωή όπως είμαι\". Ίσως, λόγω της οικογένειας σου και των διάφορων εμπειριών σου που είχες μέχρι τώρα, να έχεις κάνει κάποιες πιο \"σκληροπυρηνικές παραδοχές\" και \"κανόνες\" για το ότι \"πρέπει να είμαστε πάντα έτσι\" (π.χ. \"όμορφοι\", \"ταλαντούχοι\", \"καλοί\") και ποτέ να μην είμαστε αλλιώς (π.χ. \"κακοί\"). Αλήθεια τι θα γίνει \"άμα δεν είσαι τόσο όμορφη\"? Και τι θα γίνει \"αν δεν είσαι πάντα καλή\"? Δεν υπάρχει ο απόλυτα όμορφος άνθρωπος (και ακόμα και οι πιο όμορφοι-που ποτέ δεν είναι τέλειοι- θα ασχημήνουν κάποτε λόγω γήρας. Όλοι θα ασχημήνουμε κάποτε) και δεν υπάρχει ο απόλυτα \"καλός\" άνθρωπος. Ακόμα και οι διάφοροι \"άγιοι μεσσίες\" των θρησκειών έκαναν \"αμαρτήματα\" και κάποια \"κακά\" πράγματα. Κανείς δεν είναι απόλυτα \"βαθύς\" (αν και οι έννοιες του \"βάθους\" και του \"ρηχού\" είναι πολύ αφηρημένες και σχετικές). Ακόμα και οι μεγαλύτεροι φιλόσοφοι κάναν \"ρηχά\" πράγματα. Δώσε στον εαυτό σου τον χώρο και την ελευθερία να είναι \"άσχημη\", \"κακιά\", \"ρηχή\". Απόλαυσε την πιθανή μετριότητα και αγάπησε την αβεβαιότητα! Αυτοί είμαστε εμείς οι άνθρωποι.
Το ίδιο το μυαλό σου ίσως να έχει μπει σε μια διαδικασία να κριτικάρει εσένα και αυτά που σκέφτεσαι. ΜΗΝ σε αγγίζει η κριτική του, γιατί ακόμα και το μυαλό σου μπορεί να στρέφεται εναντίον σου. Πήγαινε και κοιτάξου στον καθρέφτη ΑΠΟ ΜΟΝΗ σου, με την όλοδική σου βούληση, χωρίς να έχει υπάρξει σκέψη που να σε πιέσει πιο πριν να πας, και πες \"αυτή είμαι, είμαι έτσι όπως είμαι, μπορεί να είμαι πανάσχημη, μπάζο, μπορεί να είμαι και κακιά, μπορεί να είμαι ρηχή αλλά σε αγαπάω. Θέλω να ζήσω.\"
09-06-2010, 16:50 #50
Να κάνετε έναν έρανο να με πάτε και μένα στην Αγγλία για ένα γενικό ρεκτιφιέ (έτσι δεν λεγεται).
09-06-2010, 17:16 #51
Originally posted by janet
Να κάνετε έναν έρανο να με πάτε και μένα στην Αγγλία για ένα γενικό ρεκτιφιέ (έτσι δεν λεγεται).
Ναι λολ.
Θέλω να πάω και εγώ να κάνω πρακτική. Λες να τύχει να είμαι ο ψυχολόγος σου!?
Αλλά που ξέρεις, μπορεί να με νοσηλεύσουν κιόλας
09-06-2010, 17:18 #52
Πετραν
το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!
09-06-2010, 17:46 #53
Πετραν
το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!
Έτσι φαίνεται!!!
(Κλαψ) :P
09-06-2010, 18:44 #54
Μην ανυσηχείς
ξέρεις εγώ δυστυχώς ως χαρακτήρας είμαι σαν την μελισούλα από λουλούδι σε λουλούδι πάω
10- 20 ήταν οι πλατωνικοί μου ενθουσιασμοί - έρωτες τόσοι περίπου
φυσικά εσύ δεν ανήκεις σε αυτούς
Κάνω διευκρινεινήσεις για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις:P
09-06-2010, 18:45 #55
από λουλούδι σε λουλούδι πάω
σε κρινο να μην κατσεις και απο κει και περα,
ολος ο κηπος δικος σου.
:P:P:P
09-06-2010, 18:54 #56
πλατωνικα δεν γινεται δουλεια....
09-06-2010, 19:07 #57
09-06-2010, 20:35 #58
κρίνο το περνώ γράφεται με \"ε\". δε βάζεις που δε βάζεις τόνους, γραφεις κ ανορθόγραφα! :P
09-06-2010, 20:59 #59
Originally posted by lucifer
κρίνο το περνώ γράφεται με \"ε\". δε βάζεις που δε βάζεις τόνους, γραφεις κ ανορθόγραφα! :P
:P :P
σου αρεσε η υπογραφη μου?
09-06-2010, 21:21 #60
χαχαχαχα (αυτογελαω)!
είδες, πήγα να κάνω την έξυπνη κ από τη μύτη μου πιάστηκα! :P
μάστα, δλδ ο τύπος παίρνει ψαρια από το παραθύρι!!
αν μ αρεσε?
*χρούτσου χρούτσου ξύνει το κεφάλι σκεφτική με intellectuel υφάκι (αυτό είναι πετρανια επιρροή)
...λίγο ...πονηρό μου φάνηκε! ;)
χαίρομαι πάντως που δεν παραξηγεις! :D
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)