Η επιθυμία για σεξ μπορι να καταστρέψει τη σχέση; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    παντως μη βιαζεσαι και μη πιεζεις καταστασεις να την κανεις να νιωσει ανετα:)
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

αυτό θα κάνω και εγω και ελπίζω αυτή η επιθυμία μου να μην με κάνει να την βλέπω μόνο για αυτό το πράγμα....

Senior Member
    Originally posted by pad
    παντωσ αν θεσ να το κανετε πιο γρηγορα θα τησ πεισ οτι το χεισ ξανακανει και οταν το κανεισ συχνα θελεισ να το κανεισ σαν αναγκη και δε μπορεισ γενικα που δεν το κανετε και τετοια το κολπο ειναι εγγυημενο παντωσ
    ελεοοοοοοσ pad..αυτα τα λενε οι μαλ.....

δεν ειναι αυτο πιεση???ψυχολογικοσ πολεμοσ ειναι αυτο..

σορρυ κι ολασ..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    οχι ρε μαικλ , οχι . Αντιθετως το σεξ ειναι για τη σχεση οτι ειναι η τροφη για το ατομο ,,,,αμα μεινεις νηστικος πεθαινεις φιλε !!!!!!!καηκες !!!!!

Banned
    Originally posted by Adzik

σορρυ κι ολασ..
    Γιατί βρε Adzik; Το μόνο ψέμμα που θα πει είναι ότι το\'χει ξανακάνει όλα τα άλλα είναι αλήθεια άμα το έχει ανάγκη το παιδί; Δλδ ότι θέλει ο ένας θα γίνεται; Πίεση είναι αυτό που λες, να την πιέσει σιγά σιγά να κάνουν σεξ χωρίς να θέλει, πρώτα φιλιά, μετά τα υπόλοιπα.

Senior Member
    Originally posted by Adzik
    Originally posted by pad
    παντωσ αν θεσ να το κανετε πιο γρηγορα θα τησ πεισ οτι το χεισ ξανακανει και οταν το κανεισ συχνα θελεισ να το κανεισ σαν αναγκη και δε μπορεισ γενικα που δεν το κανετε και τετοια το κολπο ειναι εγγυημενο παντωσ

σορρυ κι ολασ..
    εγω παντωσ οταν το κανα οταν ημουν μικροσ επιασε κι οχι γιατι ημουν μαγκασ αλλα γιατι η αλλη ψοφαγε να το κανει και τησ εδωσα τη δικαιολογια οπωσ μπορει να πει οτι θα δεθουνε θα αλλαξει επιπεδο η σχεση τουσ κ.α που αν του τα πω τωρα θα πει τι μαλακιεσ λεει τωρα αυτοσ αλλα οταν θα μεγαλωσει θα καταλαβει πωσ οι γυναικεσ θελουν μια δικαιολογια εναν παπα εσυ καταλαβαινεισ

Με εγώ θεωρώ οι όταν είναι και για τους δυο η πρώτη φορά δενεσε στη σχέση...διορθωστεκε αν κάνω λάθος

Senior Member
    Originally posted by Michaelgr
    Με εγώ θεωρώ οι όταν είναι και για τους δυο η πρώτη φορά δενεσε στη σχέση...διορθωστεκε αν κάνω λάθος
    ναι δενεσε και αλλαζει επιπεδο η σχεση αλλα εσυ δε τα χεισ ζησει ακομα εμεισ τα λεγαμε αυτα μικροι οταν θελαμε να κανουμε κατι παραπανω συνηθωσ επιανε αλλα ουτε καταλαβαιναμε τι λεγαμε και το αλλο που σου ειπα οτι το χεισ ξανακανει και εκεινο χειριστικο ειναι αλλα δε σου αρεσε γιατι ελεγεσ ψεμματα τελοσ παντων πεσ τα εσυ αυτα με το δεσιμο κι οταν μεγαλωσεισ θα καταλαβεισ να στο εξηγησω εσενα σε νοιαζει πιο πολυ να δεθειτε η να μαμησεισ σαν αντρασ σε νοιαζει να μαμησεισ υπερισχυει λογω τησ φυσησ σου λογικα ε ειναι προλογοσ και μαλιστα απο τουσ καλυτερουσ

θέλω και να δεθώ!θέλω να κάνω μια σοβαρή σχέση αν και μικρός!

Senior Member
    Αυτή θέλει λοιπόν ή όχι;Γιατί εγώ δεν το κατάλαβα;;;:(:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

ρε παιδιά το οτι θα κάνουμε θα κάνουμε απλά εμένα με νοιάζει μετά απο αυτό να μην την βλεπω μόνο για ευχαρίστηση

Senior Member
    αφου ειναι σιγουρο λοιπον καλη επιτυχια αν και με τισ γυναικεσ πρεπει να τισ πιεζεισ και λιγο αυτο που σου ειπα πιο πανω μπορει να θελουν αλλα δε ξερεισ αν φοβουνται αν ντρεπονται αν θελουν θελουν γενικα ενα σπρωξιμο ψυχολογικα εννοω τωρα για το αλλο αφου το κανετε με το καλο ειναι σαν το φαι καμια φορα πεινασ αλλη φορα δε θα πεινασ και τοσο αλλη φορα λεσ ποτε θα παω σπιτι να φαω γενικα καπωσ ετσι παει σιγουρα δε ζεισ για να τρωσ αλλα τρωσ για να ζεισ ετσι ειναι κι αυτο

Banned
    εγω παντωσ οταν το κανα οταν ημουν μικροσ επιασε κι οχι γιατι ημουν μαγκασ αλλα γιατι η αλλη ψοφαγε να το κανει και τησ εδωσα τη δικαιολογια οπωσ μπορει να πει οτι θα δεθουνε θα αλλαξει επιπεδο η σχεση τουσ κ.α που αν του τα πω τωρα θα πει τι μαλακιεσ λεει τωρα αυτοσ αλλα οταν θα μεγαλωσει θα καταλαβει πωσ οι γυναικεσ θελουν μια δικαιολογια εναν παπα εσυ καταλαβαινεισ [/quote]
    Pad να μη λέμε βλακείες για τις γυναίκες.

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    εγω παντωσ οταν το κανα οταν ημουν μικροσ επιασε κι οχι γιατι ημουν μαγκασ αλλα γιατι η αλλη ψοφαγε να το κανει και τησ εδωσα τη δικαιολογια οπωσ μπορει να πει οτι θα δεθουνε θα αλλαξει επιπεδο η σχεση τουσ κ.α που αν του τα πω τωρα θα πει τι μαλακιεσ λεει τωρα αυτοσ αλλα οταν θα μεγαλωσει θα καταλαβει πωσ οι γυναικεσ θελουν μια δικαιολογια εναν παπα εσυ καταλαβαινεισ
    Pad να μη λέμε βλακείες για τις γυναίκες. [/quote]
    γιατι τι βλακεια ειπα;οι γυναικεσ δε θελουν ψεμματακια για να πεσουν; δε λενε αυτεσ;

Banned
    Originally posted by pad

γιατι τι βλακεια ειπα;οι γυναικεσ δε θελουν ψεμματακια για να πεσουν; δε λενε αυτεσ;

pad,
    οι ψευτικες γυναικες, αναζητουν ψευτικους αντρες.
    Αν εσυ λες ενα ψεμματακι, σιγουρα θα βρεις καποια που να ζηταει μια τετοια απευθυνση.

Μην τσουβαλιαζεις ομως.
    Υπαρχουν και γυναικες που δεν γουσταρουν το ψεμα(τακι).
    Προσοχη μην πεσεις σε καμια τετοια, και γινει μπερδεμα ε?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast