Results 1 to 12 of 12
Thread: μπερδεμα.....
-
06-06-2010, 14:21 #1
μπερδεμα.....
Καλησπερα σας!Μολις εκανα εγγραφη μηπως και μπορεσω να βοηθηθω απο εδω γιατι απο πουθενα αλλου δεν το βλεπω...
Λοιπον...Ειμαι 25 χρονων και ζω σε νησι...Εχω μια σχεση με εναν συνομηλικο μου εδω και 10 χρονια...Χωριζαμε κατα καιρους αλλα στο τελος παλι μαζι ημασταν...Τελευταια φορα τα φτιαξαμε πριν 1,5 χρονο...Τωρα ομως αισθανομαι οτι παλι θελω να φυγω....Με αγαπαει πολυ και ειναι κατασταλαγμενος στο τι θελει...Εγω μαλλον οχι...Εχω μια προταση απο το αφεντικο μου να φυγω Ιταλια για σπουδες...Δεν εχω ομως τη δυναμη να το κανω...Σκεφτομαι επισης να φυγω για Αθηνα...Να βρω δουλεια εκει....Ειμαστε "σε διασταση" τωρα και περιμενει να του πω αν θελω να ειμαστε μαζι η οχι....Μου ξεκαθαρισε βεβαια (και εχει δικιο) πως οποια αποφαση παρω αυτη θα ειναι....Για παντα!Καλα τα λεει...Τον εχω κανει μπαλακι....Αλλα ενω τον πρωτο καιρο ολα ειναι καλα και νιωθω ερωτευμενη,μετα μιζεριαζω,βαριεμαι και σιγουρα δεν ειμαι ερωτευμενη.....Δηλαδη αρχιζει και¨"παιζει" το ματι μου....Φοβαμαι οτι αν χωρισω σε λιγο καιρο παλι εκει θα θελω να γυρισω.....Βλεπετε ζω σε νησι και αναποφευκτα θα τον βλεπω συνεχως μπροστα μου....
Ολες οι απαντησεις δεκτες....Ευχαριστω!
- 06-06-2010, 15:00 #2
Τι μπορείς να κάνεις αν εσύ η ίδια δεν ξέρεις τι θες εμείς τι να σου πούμε; Κατά τη γνώμη μου μια τέτοια σχέση δεν έχει μέλλον και πρέπει να ξεκολλήσεις, αλλά αν εσύ η ίδια δεν θες τι να σου κάνουμε εμείς;
06-06-2010, 15:05 #3
Θελω πολυ να ξεκολλησω...Αλλα πως?Να χωρισω και να καθησω εδω η να φυγω???Ειλικρινα ειμαι σα φυτο 10 μερες τωρα...Ουτε μπρος ουτε πισω....Εκεινος μου μιλαει,με παρακαλαει αλλα εγω τιποτα....Ακρη δε βγαζω....
06-06-2010, 15:11 #4
Αφού εκεί λες δεν μπορείς τον βλέπεις κάθε μέρα και θα ξαναπέσεις, καλύτερα να φύγεις.
06-06-2010, 15:34 #5
Πρέπει να πάρεις εσύ η ίδια την ευθύνη του εαυτού σου και να αποφασίσεις για το τι θα κάνεις. Ρωτώντας άλλους για το τι να κάνεις, ουσιαστικά αρνείσαι να πάρεις την ευθύνη της επιλογής σου είτε βγει καλή είτε κακή. Πρόκειται για τη σχέση σου με έναν άλλο άνθρωπο, τη σχέση μεταξύ 2 ανθρώπων που μόνο αυτοί μπορούν να αποφασίσουν γι\'αυτή, γιατί μόνο αυτοί ξέρουν τι τους ενώνει, τι τους χωρίζει, τι έχουν ζήσει μαζί κτλ...
Επειδή ήσουν από έφηβη μαζί του, είναι μια σχέση που πρέπει να ωριμάσει αν τελικά συνεχιστεί, έτσι όπως την περιγράφεις με χωρισμούς-επανασυνδέσεις κτλ, μου φαίνεται ότι σαν κρατάει και τους δυο σε εφηβικά μοτίβα συμπεριφορών. Προφανώς γι\'αυτό δε σε ικανοποιεί, γιατί σε εμποδίζει από ενήλικες συμπεριφορές... Τι λες;
06-06-2010, 15:59 #6
να γινεις υπευθυνη (25 χρονων εισαι, καλα ειναι) και να την κοπανησεις απο εκει
αφου μπορεις, και να αφησεις τον αλλο ανθρωπο να δει τι θα κανει στη ζωη του.
Εσυ μπορεις να γυροφερνεις, αλλα δεν ειναι ολοι ετσι.
Αν με το καλο ξεκαθαρισεις τι θες και τι δεν θες,
βλεπεις και με ποιον θες αν εισαι.
06-06-2010, 22:48 #7
? Θα τον επερνες μαζι σου ? (αν ερχοτανε ε, υποθετικα )
07-06-2010, 02:02 #8
βασικα εχεισ προταση να φυγεισ ιταλια για σπουδεσ να βελτιωσεισ τα προσοντα σου το μισθο σου κλπ και καθεσαι;πεσ του οτι τον αγαπασ τον νοιαζεσαι αλλα πρεπει να κοιταξεισ την καριερα σου να σε πληροφορησω οτι οι ιταλοι σαν στυλ και γενικα εμφανιση δεν παιζονται πανε στην ιο το καλοκαιρι που ειναι γεματη ιταλουσ και μετα αποφασιζεισ το χωρισμο αν δεν εχεισ να ασχολεισαι σε μισο χρονο θα τον ξεπερασεισ αν βρεισ να ασχοληθεισ την αλλη βδομαδα παιξτου το και λιγο οτι η καριερα προηγειται φταει η μοιρα δηλαδη κι οχι οτι δεν σου αρεσει για να ειναι λιγο ζεστοσ σε περιπτωση που πανε ολα κουβα
07-06-2010, 03:15 #9
maria1985 , λες πως έχεις μία πρόταση από το αφεντικό σου να φύγεις ιταλία για σπουδές.
πώς προέκυψε αυτό ?http://www.mazi.org.gr/
07-06-2010, 16:50 #10
Απλα προεκυψε....Ειμαι καλη στη δουλεια μια μερα καναμε κατι συζητησεις και ετσι μου το προτεινε....Εγω βεβαια τοτε το αρνηθηκα γιατι μου φαινεται βουνο ολο αυτο....Αλλα εκεινος μου ειπε να το σκεφτω καλυτερα και να του πω...Δεν ξερω ουτε τη γλωσσα ουτε τιποτα ετσι....Γενικα δεν εχω φυγει ποτε εξωτερικο....
07-06-2010, 18:20 #11
Originally posted by maria1985
Απλα προεκυψε....Ειμαι καλη στη δουλεια μια μερα καναμε κατι συζητησεις και ετσι μου το προτεινε....Εγω βεβαια τοτε το αρνηθηκα γιατι μου φαινεται βουνο ολο αυτο....Αλλα εκεινος μου ειπε να το σκεφτω καλυτερα και να του πω...Δεν ξερω ουτε τη γλωσσα ουτε τιποτα ετσι....Γενικα δεν εχω φυγει ποτε εξωτερικο....
για να σε αντικαταστήσει ?
ή θα σου πλήρωνε κάποια έξοδα ?
αυτό δεν κατάλαβα.http://www.mazi.org.gr/
08-06-2010, 16:47 #12
να το σκεφτω γιατι ειναι καλη ευκαιρια μαλλον...και εφοσον εχω τα προσοντα....θα μου πληρωνε και τα εξοδα!Βασικα για οσα χρονια θα σπουδαζα θα με πληρωνε σα να δουλευω εκει....Και μετα βεβαια καποια στιγμη θα τα επεστρεφα οταν εκανα δικη μου δουλεια...
Ζαναξ. Εμπειρίες
17-06-2025, 21:02 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή