seroxat kai vibramycin.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Banned

seroxat kai vibramycin.

ξερετε αν αυτα τα δυο φαρμακα μαζι αν και θα ρωτησουμε και τον γιατρο,προκαλουν καποια αντιδραση η παρενεργεια?την αντιβιωση θα την παρουμε και οι δυο και τα σεροχατ ισως να τα ξεκινησει ο φιλος μου..δεν περιμενω ιατρικη απαντηση απλα μια γνωμη πριν μας πει ο γιατρος.

Senior Member
    το βιμπραμισιν ειναι αντιβιωση πρωτησ γραμμησ υπαρχει καλυτερη αλλα δεν θυμαμαι πωσ τη λενε γι αυτο που παθατε εγω το χα συνδυασει με ablify χωρισ προβλημα

Senior Member
    τι παθατε ακριβως ? δεν νομιζω οτι αλληλεπιδρουν θα το λεγε το χαρτι του σεροξατ, εγω παιρνω λαντοζ και δεν λεει οτι αλληλεπιδρα με αντιβιωτικα αλλα γενικα πολλα φαρμακα καταργουν τη δραση του αλλου μου χε πει ενας γιατρος δηλαδη αν παρεις αντιβιωση μπορει να μειωσει τη δραση του σεροξατ..αλλα ετσι κ αλλιως τα σεροξατ τα παιρνεις για πολυ καιρο και την αντιβιωση για λιγο..παντως αν ειναι για αφροδισια οπως μυκητες κλπ δεν 3ερω ισως να μην ειναι καλη ιδεα η αντιβιωση οσο τοπικα υποθετα κ αλλοιφες..

Banned
    τελικα πηραμε τα rulid Τα ξερετε?γιατι ειναι μεν γυναικολογικο αλλα ειναι λεει πιο ασφαλης και ελαφρυ αν και δεν ηταν η κανονικη μου γυναικολγος που μου τα δψσε απλα ειδες τις εξετασεις α φου η μανα μου πλεον με ολη την ταλαιπωρια εχει μαλωσει και με αυτον τον γιατρο που δεν μ το βρηκε κατι που ειχα,,,σεροξατ ο φιλος μου ακομνα δνε πινει αλλα στην περιπτωση που κατι χρειαστει να παρει γενικα..