Μια βοηθεια απο οποιον θα μπορουσε... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Junior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Originally posted by ti_shmasia_exei
    Αυτο που λεω απο πανω δες ;)
    Ότι είναι αντροπαρέες οι παρέες σου; Και γι\'αυτό δεν μπορεί να έρθει η αδερφή σου; Αδερφές δεν έχουν; Φίλες;
    Δεν το χα σκεφτει ετσι. Με αδερφες...Απλα ειναι περιεργο (για μενα εστω) να την φερω στην παρεα μου. Αλλα ειπαμε, μια προσπαθεια εστω θα γινει... Αρχικα περα απ αυτο θα της μιλησω για την παρεα της. Το τι ειναι και αν θελει να γινει οπως αυτες.Χωρις κανενα στοχο στη ζωη της...

Banned
    Originally posted by ti_shmasia_exei
    Δεν το χα σκεφτει ετσι. Με αδερφες...Απλα ειναι περιεργο (για μενα εστω) να την φερω στην παρεα μου. Αλλα ειπαμε, μια προσπαθεια εστω θα γινει... Αρχικα περα απ αυτο θα της μιλησω για την παρεα της. Το τι ειναι και αν θελει να γινει οπως αυτες.Χωρις κανενα στοχο στη ζωη της...
    Προσπάθησε να την παίρνεις όσο περίεργο και να είναι. Μην την αφήνεις κι εσύ να σέρνεται στον βούρκο. Και ενημέρωσε την μητέρα σου για τα ναρκωτικά μάλλον παίρνει. Για το σχολείο ξέρει λογικά η μητέρα σου ε; Προσπάθησε να της εξηγήσεις της μικρής ότι κρέμεται η ζωή της από το σχολείο και από το αν παίρνει ή όχι ναρκωτικά, είναι σημαντικό να το καταλάβει και η ίδια!

Junior Member
    Ειμαι εναν χρονο μεγαλυτερος απο την αδερφη σου. Εχω δει τετοιου ειδους καταστασεις. Θελω να πω οτι η αδερφη σου ουτε ειναι κακο ατομο ουτε κακη κοπελα, και θελω να σου πω οτι καμια παρεα δεν ειναι κακη ή καλη. Ειναι οπως το βλεπουμε εμεις απο την δικη μας μερια. Εχεις ρωτησει ποτε τον εαυτο σου , \"γιατι αραγε η αδερφη μου να κανει παρεα με αυτα τα \"κακα παιδια?\" , η λογικη απαντηση μου ειναι οτι, κατι της λειπει και το βρησκει μεσα απο αυτην την παρεα, που δεν το βρησκει μαζι σου , δουλεια σου ειναι να το βρεις εσυ πρωτος τι ειναι αυτο, αν ειναι καλο ή κακο για αυτην. Αν ειναι καλο, ψαξε, βρες το και δωσε το της! Πιστευω θα το παρει με περισσοτερη ευχαριστηση απο εσενα παρα απο την παρεα της.

Επισης σκεψου οτι η παρεα ειναι η δευτερη μας οικογενεια. Μηπως ομως για την αδερφη σου ειναι πρωτη? Αν ναι γιατι? Βρες αυτο που της δινει η παρεα της και οπως ειπα δωσε το της εσυ πρωτος.

Banned
    Originally posted by Chokonaut
    Ειμαι εναν χρονο μεγαλυτερος απο την αδερφη σου. Εχω δει τετοιου ειδους καταστασεις. Θελω να πω οτι η αδερφη σου ουτε ειναι κακο ατομο ουτε κακη κοπελα, και θελω να σου πω οτι καμια παρεα δεν ειναι κακη ή καλη.
    Σε αυτό διαφωνώ, υπάρχουν καλές και κακές παρέες, όπως αυτή της κοπέλας είναι κακιά. Εκτός και αν εννοείς σε χαρακτήρα, που πάλι δεν ξέρουμε.

Junior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Ειμαι εναν χρονο μεγαλυτερος απο την αδερφη σου. Εχω δει τετοιου ειδους καταστασεις. Θελω να πω οτι η αδερφη σου ουτε ειναι κακο ατομο ουτε κακη κοπελα, και θελω να σου πω οτι καμια παρεα δεν ειναι κακη ή καλη.
    Σε αυτό διαφωνώ, υπάρχουν καλές και κακές παρέες, όπως αυτή της κοπέλας είναι κακιά. Εκτός και αν εννοείς σε χαρακτήρα, που πάλι δεν ξέρουμε.
    Να εγω σου λεω, οτι ολη μερα κανουμε μπαφους. Ειμαστε κακα παιδια??? Παρε εναν εναν απο την παρεα της κοπελας να δεις τι πραγματα του λειπουν, να δεις οτι , ο,τι και αν κανει δεν το κανει επειδι ετσι πρεπει, αλλα επειδι κατι τον πιεζει και δεν μπορει να λαβει ενα στοπ, οχι επειδι ειναι κακο παιδι.

Και παρακαλω ας ειμαστε λιγο ρεαλιστες, δεν μπορουμε να μιλαμε για ατομα που ουτε καν γνωριζουμε.
    Αλλα οκ καθε ενας δικαιομα του να εχει την γνωμη του :).

Ασχετος που εδω απο τα λιγα που μας ειπε το παιδι, μπορουμε να βγαλουμε καποια συμπερασματα.

Banned
    Να εγω σου λεω, οτι ολη μερα κανουμε μπαφους. Ειμαστε κακα παιδια??? Παρε εναν εναν απο την παρεα της κοπελας να δεις τι πραγματα του λειπουν, να δεις οτι , ο,τι και αν κανει δεν το κανει επειδι ετσι πρεπει, αλλα επειδι κατι τον πιεζει και δεν μπορει να λαβει ενα στοπ, οχι επειδι ειναι κακο παιδι.

Και παρακαλω ας ειμαστε λιγο ρεαλιστες, δεν μπορουμε να μιλαμε για ατομα που ουτε καν γνωριζουμε.
    Αλλα οκ καθε ενας δικαιομα του να εχει την γνωμη του :).

Ασχετος που εδω απο τα λιγα που μας ειπε το παιδι, μπορουμε να βγαλουμε καποια συμπερασματα.
    Το κατάλαβα ότι είπες από χαρακτήρα, γι\'αυτό και σου είπα δεν ξέρουμε. Αυτό που λες να είμαστε λίγο ρεαλιστές και να μιλάμε για άτομα που δεν ξέρουμε δεν το κατάλαβα, αφού κι εγώ αυτό σου είπα, για το χαρακτήρα τους δεν ξέρουμε.

Page 3 of 3 FirstFirst 123