Μια βοηθεια απο οποιον θα μπορουσε... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Banned
    και φυσικά να την πάτε και σε έναν ψυχολόγο ψυχοθεραπευτή για να την βοηθήσει ώστε να μπορέσει να βγάλει το σχολείο

Junior Member
    Η αδερφη μου ειναι 16. Το χω κανει 1-2 φορες, αλλα δε μου βγαινει. Το ξερω οτι ειναι μια λυση αυτο, αλλα δε νιωθω ανετα με την παρεα μου και την αδερφη μου μαζι. Ισως εγω εχω το προβλημα τελικα:P Γιατι και η μητερα μου αυτο μου λεει συνεχεια, παρε και την αδερφη σου μαζι.

Junior Member
    Originally posted by janet
    και φυσικά να την πάτε και σε έναν ψυχολόγο ψυχοθεραπευτή για να την βοηθήσει ώστε να μπορέσει να βγάλει το σχολείο

πηγαινει απο τα 14, αλλα το αποτελεσμα κανενα...

Banned
    Τότε πως θα την βοηθήσεις είδες που δεν μπορείς εσύ τελικά;

Banned
    νομίζω ότι ο πατέρας σου μόνο που φαντάζομαι θα είναι και πιο αυστηρός μπορεί να την βοηθήσει

Banned
    Originally posted by ti_shmasia_exei
    Η αδερφη μου ειναι 16. Το χω κανει 1-2 φορες, αλλα δε μου βγαινει. Το ξερω οτι ειναι μια λυση αυτο, αλλα δε νιωθω ανετα με την παρεα μου και την αδερφη μου μαζι. Ισως εγω εχω το προβλημα τελικα:P Γιατι και η μητερα μου αυτο μου λεει συνεχεια, παρε και την αδερφη σου μαζι.
    Καλά και προτιμάς να την βλέπεις στο βούρκο να αργοπεθαίνει και να μην μπορεί να δουλέψει αργότερα για να ζήσει; Τότε τι ζητάς την δικιά μας βοήθεια; Άμα δεν μπορείς να την βοηθήσεις ούτε εσύ!

Banned
    ΄Η κάποιος θείος θεία που να είναι καλά και να μπορούν τελωσπάντων

Junior Member
    Με τον πατερα μου το προβλημα ειναι οτι ειναι μακρια. Βασικα τωρα παιδια, απο αυτα που μου λετε συνειδητοποιω ποσο σημαντικο ειναι το να την παιρνω μαζι μου. Και θα την εχω κοντα μου και θα νιωθει οτι την θελω μαζι μου. Ειναι πολυ σωστο...

Banned
    Με τον πατερα μου το προβλημα ειναι οτι ειναι μακρια. Βασικα τωρα παιδια, απο αυτα που μου λετε συνειδητοποιω ποσο σημαντικο ειναι το να την παιρνω μαζι μου. Και θα την εχω κοντα μου και θα νιωθει οτι την θελω μαζι μου. Ειναι πολυ σωστο...
    Ε ναι. Εδώ εγώ παρόλο ότι η αδερφή μου είναι μικρότερη, την θέλω να με παίρνει μαζί της όταν βγαίνει, γιατί εγώ δεν έχω παρέες :( Και με παίρνει τις περισσότερες φορές. Όχι εδώ που μιλάμε για έγκλημα, να παίρνει ναρκωτικά από τόσο μικρή ηλικία και να μην πηγαίνει σχολείο.:o

Junior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Ε ναι. Εδώ εγώ παρόλο ότι η αδερφή μου είναι μικρότερη, την θέλω να με παίρνει μαζί της όταν βγαίνει, γιατί εγώ δεν έχω παρέες :( Και με παίρνει τις περισσότερες φορές. Όχι εδώ που μιλάμε για έγκλημα, να παίρνει ναρκωτικά από τόσο μικρή ηλικία και να μην πηγαίνει σχολείο.:o

Ειναι διαφορετικο να σε παιρνει μαζι της!Αλλα παρ ολα αυτα καταλαβαινω τι λες.Δεν εχεις αδικο...Και το ξερω...

Banned
    Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να την παίρνεις μαζί σου με τις παρέες σου!!!

Junior Member
    Originally posted by janet
    Το καύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να την παίρνεις μαζί σου με τις παρέες σου!!!

Απλα το σκεπτικο μου ειναι πως σε μια αμιγως αντροπαρεα που λεμε τα δικα μας, ειναι λιγο δυσκολο. Αρκετες φορες την εχω παρει με την κοπελα μου μαζι, αλλα ενταξει, αν ειναι να ναι καλα...

Banned

Ειναι διαφορετικο να σε παιρνει μαζι της!Αλλα παρ ολα αυτα καταλαβαινω τι λες.Δεν εχεις αδικο...Και το ξερω...
    Γιατί είναι διαφορετικό; Σε τι πράγμα;

Junior Member
    Originally posted by lightbluepath

Γιατί είναι διαφορετικό; Σε τι πράγμα;
    Αυτο που λεω απο πανω δες ;)

Banned
    Αυτο που λεω απο πανω δες ;)
    Ότι είναι αντροπαρέες οι παρέες σου; Και γι\'αυτό δεν μπορεί να έρθει η αδερφή σου; Αδερφές δεν έχουν; Φίλες;

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast