βοηθεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11

Thread: βοηθεια

Member

βοηθεια

συγνωμη ,αλλα το μετανοιωσα! δεν μπορειτε να βοηθησετε! ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ παρολο που κλαιω συνεχεια,διαγνωση δεν μπορειτε η δεν επιτρεπεται να κανετε, εξαλλου οσους ψυχιατρους ειδαμε ,ολοι ειπαν οτι ειναι δυσκολη η διαγνωση γιατι υπηρχε ιστορικο ναρκωτικων ,παλια!3 χρονια τωρα δεν υπαρχει σχεση με ναρκωτικα ,υπαρχει ομως κατι σαν υπολειματικη σχιζοφρενεια!
    Αυτο τι ειναι ? η υπαρχει ηπια σχιζοφρενεια κ ποια ειναι τα συμπτωματα?
    Οταν καποιος αρνειται την θεραπεια με αντιψυχωτικα αφου τα δοκιμασε κ δεν θεραπευτηκαν οι εμμονες,η ιδεοληψιες η φωνες κ δεν κανει τιποτε πια εδω κ 6 μηνες παρα μονο τα απαραιτητα -υγιεινη,καφε,κ σιγοψυθηρισμα με τον εαυτο η με τις φωνες,δεν δημιουργει προβλημα σε κανενα παρα μονο στο εαυτο της-χανει την ζωη της- τι κανετε?
    Την πηγαινετε με το ζορι για νοσηλεια ? να νορμαλοποιηθει? αλλα για ποσο κραταει η νοσηλεια , ενα μηνα / κ μετα/ ? θα σταματησει παλι την αγωγη,αφου δεν θελει φαρμακα ,γιατι τα δοκιμασε κ της αλλαξαν τον χαρακτηρα οχι μονο την χημεια του εγκεφαλου της .
    Συγνωμη ειμαι σε απογνωση, θα σας ξαναγαψω !

Banned
    sorry άλλα όπως βλέπεις δεν βοηθάει κανείς.

Junior Member
    Τί σου συμβαίνει??

Banned
    Έχει κάνει καλά την μελέτη της. Αυτό έγινε.

Junior Member
    Ποιά μελέτη??

Banned
    Στο θέμα που αντιμετωπίζει.

Junior Member
    Αφού δεν είπε καν τι αντιμετωπίζει...

Banned
    Α ναι δεν το πρόσεξα...

Junior Member
    Αναφέρεσαι στον εαυτό σου για όλα αυτά?
    όταν λές οτι τα φάρμακα της άλλαξαν το χαρακτήρα τί εννοείς? Πρός το καλύτερο??
    Πάντως δεν νομίζω από τα λίγα που ξέρω και από προσωπική εμπειρία οτι τα φάρμακα μπορούν να σου αλλάξουν το χαρακτήρα

Senior Member
    Ηρεμησε ! και προσπαθησε να εξηγησεις τι συμβαινει!μπορει να βοηθηθεις,υπαρχουν πολλοι που εχουν να σου πουν προσωπικες τους εμπειριες η και κατι που δεν ξερεις και να αλλαξει ολη σου η οπτικη πανω στο θεμα που σε βασανιζει!
    Η απελπισια πολλες φορες οδηγει στο παραλογισμο και δεν σε αφηνει να δεις καθαρα!Για ολα υπαρχει λυση και ολα αλλαζουν!
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!

Senior Member
    Που εισαι beauty ?Mου θυμησες πολυ την μανα μου! ετσι ειναι κ αυτη σε απογνωση μαζι μου ,δεν ξερει τι να κανει,ολοι της λενε να με κλεισει σε κλινικη αλλα αυτη κραταει ακομη!κ η ιστορια ναρκωτικα-ψυχωση κατι μου θυμιζει,δεν ξερω νομιζω οτι πρεπει ναειμαι επιφυλακτικη ,μπας κ εισαι αυτη?