Results 16 to 22 of 22
Thread: Μια ομορφη μερα..
-
09-06-2010, 08:22 #16
arktos,δεν ητανε το πρωτο επρισοδιο,δυστυχως εχω ξανακανει αν και συνηθως κανω υπομανιες.Ευτυχως χθες κοιμηθηκα και ξυπνησα τωρα ξεκουραστη.Αγαπητε Petran,τοσο ευκολα περνεις πισω τα κοπλιμεντα?χεχε..Οσο για το διαλογο,εχεις δικιο καπως ετσι θα ητανε.Αντε να συνελθουμε τωρα και να χαρουμε την ισορροπια οσο κρατησει γιατι λογικα η καταθλιψαρα στο δρομο θα ειναι...
- 09-06-2010, 18:06 #17
Originally posted by Dimitra23
arktos,δεν ητανε το πρωτο επρισοδιο,δυστυχως εχω ξανακανει αν και συνηθως κανω υπομανιες.Ευτυχως χθες κοιμηθηκα και ξυπνησα τωρα ξεκουραστη.Αγαπητε Petran,τοσο ευκολα περνεις πισω τα κοπλιμεντα?χεχε..Οσο για το διαλογο,εχεις δικιο καπως ετσι θα ητανε.Αντε να συνελθουμε τωρα και να χαρουμε την ισορροπια οσο κρατησει γιατι λογικα η καταθλιψαρα στο δρομο θα ειναι...
Όχι βρε μην μασάς τώρα \"θα ρθει η κατάθλιψη\" και τέτοια μην το σκέφτεσαι! Σκέψου να πάει ο άλλος με καρκίνο πρώτα στάδια και να του πούνε ότι \"καρκίνος στα πρώτα στάδια\" και να σκεφτεί \"ουαου λογικά θα έρθει ένας θάνατος να όπου να ναι\" !
Δεν βοηθάει γενικά λολ :P
10-06-2010, 14:59 #18
\" Βράδυ αράχνης , τι ωραία μυρίζει γύρω μου η απελπισία! \"
Η γραφη σου, δεν ξερω αν μπορει να σε κανει συγγραφεα :P, σιγουρα ομως εχει μια γοητεια και ακομη πιο σιγουρα μου ειναι γνωριμη.
Βεβαια θα μου πεις οτι το θεμα δεν ειναι καθολου η γραφη σου και σωστα θα πεις. Μακαρι να υπηρχε θεμα θα σου ελεγα εγω (μαλλον απο μεσα μου).
Το να εκφραζεις παντως με αυτον τον συνειρμικο χειμαρρωδη τροπο αυτα που νιωθεις, ίσως καμια φορα να μειωνει καπως τον πυρετο του να τα αισθανεσαι.
Δυναμη Δημητρα.
χμμ οτι και να πω θα μου φανει σαχλο και αστοχο. Τι θα μπορουσε κανεις αλλωστε να πει; Ασε που πιστευω πως οσο περισσοτερο καταλαβαινεις μια κατασταση τοσο λιγοτερα μπορεις να πεις.
Οποτε δυναμη και παλι και να πιστευεις στον εαυτο σου.
Οτι μπορεις να εισαι καλα, οτι εχεις την δυναμη να διατηρεις με τον τροπο που εσυ θελεις τις ισορροπιες.
11-06-2010, 00:45 #19
Να προσθεσω κι αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=QYEC4TZsy-Y
11-06-2010, 11:10 #20
και αυτό φυσικά:
http://www.youtube.com/watch?v=co6WMzDOh1o
11-06-2010, 15:16 #21
Δήμητρα,πως είσαι;Kαλύτερα,χαλάρωσες καθόλου;
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
11-06-2010, 20:09 #22
Γειας σας παιδια!Ειμαι πολυ καλυτερα,ευχαριστω για το ενδιαφερον και φυσικα για τα τραγουδακια,αν και πρεπει να ξεχωρισω ενα γιατι ειναι απο τα αγαπημενα μου:Lou Reed,Perfect day..Σε ευχαριστω που μου το θυμησες curtains..
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία