φιλοσοφικη αναζητηση των κοινωνικων οριων - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
    Banned
    Originally posted by krino
    μερικες φορες,
    οταν κατι δεν σε αφορα εισαι τυχερη,
    εσυ και αλλος κοσμος.
    Οκ..

Banned
    Λοιπόν το βρήκα θα του πει του στρειδιού η lucifer,

περι ορέξεως κολοκυθόπιτα για να σηκωθεί αυτός να φύγει.

Να που κολλάει το \"περι ορέξεως κολοκυθόπιτα\", που με ρωτούσατε.

Senior Member
    σου στελνει μνμ:δεν απαντας
    σε παιρνει τηλ:δεν απαντας
    σε πετυχαινει στο δρομο,με κοινο γνωστο κλπ:απλα εισαι κρυα,ενα ξερο γεια.απαντας κοφτα κ τελειωνεις
    αν παλι συνεχιζει..\'\'καλα ρε φιε ηυλα καις ακομα τι πρεπει να κανω δηλαδη να καταλαβεις οτι μου τη δινεις αφανταστα??να σε φτυσω??\'\'
    εεεεε αν δεν καταλαβει ουτε μαυτο..\'\'τελικα μαλακες υπηρχαν,υπαρχουν κ θα συνεχισουν να υπαρχουν\'\'

Senior Member
    Originally posted by janet
    βασικα αυτη την περιοδο ειμαι στρειδι-free, απλα ρωταω προληπτικα για το μελλον. απλα στο παρελθον την εχω πατησει μεχρι βλακειας με στρειδια.

δεν ειναι απαραιτητο οτι στρειδι πρεπει να ειναι ενας γκομενος, για μενα ηταν πχ η αδερφη κ μανα του πρωην.

παντως δεν φτανει που την ανεχτηκα κ την εκανα παρεα χωρις να την γουσταρω (συγκατοικησα κι ολας), καποια στιγμη της τα ειπα ολιγον αγενως κ μου την επεσε ο \"δικηγορος\" της (ο πρωην μου δλδ), με κατηγορησε οτι αδερφη του επαθε νευρικο κλονισμο!!! δλδ κ χαρες κανεις κ τα ακους κι απο πανω!!! :mad:

Banned
    Τρελός κόσμος παντού!!Και έχω τραβήξει από θείο πρώην \"κολλητής\" μου πολλά! Κολλητή της με θεωρούσε αυτή, αν είναι δυνατόν.

Βασικά στην πρωην γνωστή μου, γιατί φίλη δεν την λες, έκανα πράγματα μικρά κακά για να την αποφύγω, τόσο μ\' έκοβε και μένα, αλλά τελικά κατέληξα να με θεωρεί τον χειρότερο εχθρό της, αν και δεν της έκανα και μεγάλο κακό της καημένης, αυτή περισσότερα μου έκανε... μικρό ήμουνα και δεν μ\' έκοβα . Εγώ ήθελα πάσει θυσία να ξεκόψω να κάνω παρέα μαζί της.

Πάντως αυτός δεν είναι σωστός τρόπος τον έκανα και δεν πέτυχε! Και τελικά δεν μου αρέσει να κάνω κανένα κακό σε κανένα, ας μου κάνουν οι άλλοι.

Member
    Originally posted by lucifer

βασικα αυτη την περιοδο ειμαι στρειδι-free, απλα ρωταω προληπτικα για το μελλον. απλα στο παρελθον την εχω πατησει μεχρι βλακειας με στρειδια.

δεν ειναι απαραιτητο οτι στρειδι πρεπει να ειναι ενας γκομενος, για μενα ηταν πχ η αδερφη κ μανα του πρωην.

παντως δεν φτανει που την ανεχτηκα κ την εκανα παρεα χωρις να την γουσταρω (συγκατοικησα κι ολας), καποια στιγμη της τα ειπα ολιγον αγενως κ μου την επεσε ο \"δικηγορος\" της (ο πρωην μου δλδ), με κατηγορησε οτι αδερφη του επαθε νευρικο κλονισμο!!! δλδ κ χαρες κανεις κ τα ακους κι απο πανω!!! :mad:

Χαρα στο κουραγιο σου καλη μου!
    Ατιμη κενωνια

Senior Member
    Originally posted by kyknos25
    σου στελνει μνμ:δεν απαντας
    σε παιρνει τηλ:δεν απαντας
    σε πετυχαινει στο δρομο,με κοινο γνωστο κλπ:απλα εισαι κρυα,ενα ξερο γεια.απαντας κοφτα κ τελειωνεις
    αν παλι συνεχιζει..\'\'καλα ρε φιε ηυλα καις ακομα τι πρεπει να κανω δηλαδη να καταλαβεις οτι μου τη δινεις αφανταστα??να σε φτυσω??\'\'
    εεεεε αν δεν καταλαβει ουτε μαυτο..\'\'τελικα μαλακες υπηρχαν,υπαρχουν κ θα συνεχισουν να υπαρχουν\'\'
    Αυτο που λεει η κυκνος25 νομιζω ειναι η αρμοζουσα συμπεριφορα...το κανουν σε μενα , το εχω κανει και εγω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by keep_walking
    Αυτο που λεει η κυκνος25 νομιζω ειναι η αρμοζουσα συμπεριφορα...το κανουν σε μενα , το εχω κανει και εγω.
    Τελικά ότι κάνεις στο δρόμο σου θα το βρεις

Member
    Και τελικά δεν μου αρέσει να κάνω κανένα κακό σε κανένα, ας μου κάνουν οι άλλοι.
    Οσιομαρτυρας?
    Μπα σε καλο σου....:D

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Τελικά ότι κάνεις στο δρόμο σου θα το βρεις
    Το εχω κανει σε ατομο που ειχε βγαλει φτυαρι για μενα...οποτε δικαιως επραξα...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Εμένα μου τη δίνουν οι άνθρωποι που το παίζουν ανωτέρω και πιστεύουν ότι θα έχουν μια ζωή μαλάκες να τους κυνηγάνε. Με κοπέλες, έχει τύχει να πέσω χαμηλά, όπως έχει τύχει να πέσει χαμηλά ή άλλη αλλά αυτά συμβαίνουν σε όλους. Οι γυναίκες μάλιστα μπορεί να γίνουν χειρότερες ξεφτίλες σε τέτοιες περιπτώσεις (ειδικά αν έχουν ψώνιο με την εμφάνιση τους και τις επιτυχίες τους).

Banned
    Originally posted by Ialu
    Και τελικά δεν μου αρέσει να κάνω κανένα κακό σε κανένα, ας μου κάνουν οι άλλοι.
    Οσιομαρτυρας?
    Μπα σε καλο σου....:D

Δίκαιο έχεις πρέπει να το αλλάξω

Senior Member

περι ορέξεως κολοκυθόπιτα για να σηκωθεί αυτός να φύγει.

Να που κολλάει το \"περι ορέξεως κολοκυθόπιτα\", που με ρωτούσατε.
    ¨Ει, πολλά ακούστηκαν περί στρειδιού εδώ μέσα, janet να παρεξηγηθώ;;
    :-ΡΡΡΡ

Banned
    Originally posted by streidi

¨Ει, πολλά ακούστηκαν περί στρειδιού εδώ μέσα, janet να παρεξηγηθώ;;
    :-ΡΡΡΡ
    Χαχαχαχαχ

Senior Member
    streidi, kamia shesi me esena, metaforika hrisimopoiithike i leksi stredi! :D

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast