Results 1 to 15 of 27
Thread: What Do You Do?
-
09-06-2010, 23:13 #1
What Do You Do?
Λοιπον εχω ορεξη κ ειπα να φτιαξω ενα θρεντ οπου ο καθενας γραφει με τι ασχολεται η με τι θα ηθελε να ασχολειτε(δουλεια, χομπι, οτιδηποτε) και ξεκινηστε εσεις για να μη φαινετε σαν να θελω να πω τα δικα μου :)
- 09-06-2010, 23:36 #2
ξεκινα εσυ αρχικα..
εγω ντρεπομαι να δωσω infos για εμενα....
(*κοκκινησα)
;)
καλα καλα, θα αναφερω ενα χομπι μου.... σχεδιοοοοοοοο!
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs184.snc3/19175_1248595619746_1375119744_30678120_8068247_n. jpg
και ειδικα speed painting οπως το απο πανω..! yesh! μου αρεσει η ταχυτητααα ;D
09-06-2010, 23:45 #3
χα κοιτα να δεις κ γω με σχεδιο ασχολουμε.. γκραφιτι για την ακριβεια αλλα γενικα προσπαθω και στο χαρτι... κ θα ηθελα να γινω η γραφιστας η ψυχολογος... αν και με κοβω να μοιραζω πιτσες στο αμεσο μελλον :P
πω τρελη δουλεια ρε φιλε γουσταρω αυτα τα τετραγωνακια και γενικα την εικονα πολυ νταρκ ορεος!! να σ πω ρε σι μηπως ξερεις κανα καλο σαιτ στο νετ να εχει τπτ καλα \"tutorials\" για σχεδιο? πιο συγκεκριμενα προσωπο...
α και με τι προγραμα το εφτιαξες αυτο? επεξεργασμενη φοτο ειναι η απτην αρχη δικο σου?
09-06-2010, 23:57 #4
σχεδιαζω με pen tablet πλεον και με το φωτομαγαζο.
Ναι εξολοκληρου ειναι.
Αν θες ελα στο community \"μας\" και εσυ, το conceptart.org και ειδικα στα forums του. Ειμαστε απο ολο τον κοσμο εκει και αρκετα ατομα ειναι \"πρωτο ονομα\" μιας και δουλευουν σε hollywood, ταινειες, 3d, 2d, games, οτι θες. Και μπορεις να μιλας και μαζι τους αμα θες κιολας..! ;D
Γινε μελος εκει, φτιαξε ενα \"sketchbook\" δικο σου (thread ειναι) και εκει θα βαζεις μεσα δουλειες σου, θα σου σχολιαζουν, θα τις βελτιωνεις. Ετσι μαθαινεις. Και ασφαλως με πολυ εξασκηση. Για αρχη μελετα κορυφαιους στο ειδος και προσπαθησε να τους μιμηθεις. Μην ανησυχεις, δεν υπαρχει περιπτωση να τους αντιγραψεις 100% :D , απλα θα βγει ενα δικο σου ατομικο στυλ ετσι.
09-06-2010, 23:58 #5
καλη φαση θα μπω να δω τι παιζει και εκει :) thnks
10-06-2010, 00:03 #6
Δλδ θες να πεις ότι δικό σου είναι; (Boltseed)!!!
Μπράβο ταλέντο! Ωραία σελίδα για όλους είναι αυτή που τους αρέσουν είτε τα σχέδια είτε τα animation είτε και τα δύο. :) Εμένα το δεύτερο αλλά όχι πάντα! :) Thanks, Boltseed.
10-06-2010, 00:19 #7
hehe thankies ;d
αν και εχω αλλαξει κατα πολυ τον τροπο που σχεδιαζω απο τοτε που εκανα εκεινο το enviroment ;d
.
νααιιι η σελιδα εκεινη ειναι απλα υπεροχη!
τιγκα στο inspiration και στις δουλειες εεε... και μιλαμε για κανονικες δουλειες.. $$$
;D
10-06-2010, 00:26 #8
Πωπω είδα κάτι σχέδια σαν φωτογραφίες! Καλύτεροι και από τον Πικάσο :P Που πας στο site? Στο forums ή στο gallery για να δεις βασικά. Thanks εκ των προτέρων! Να μην ξαναστέλνω ποστ,γιατί θα φτάσω τα 200 σε μια μέρα :P
10-06-2010, 00:30 #9
Αυτα που εχει πανω πανω οι μικρες εικονες που αμα τις πατησεις σε πανε σε σελιδα με περισσοτερες του συγκεκριμενου καθε φορα καλλιτεχνη, ειναι οι best of the best απο εκει μεσα. Αρκετοι ειναι απλα απιαστοι , δουλευουν και σε ταινειες σαν σχεδιαστες και βγαζουν το χρονο εξαψηφιο νουμερο για μισθο. Ειναι απλα οι καλυτεροι της γενιας μας , στον τομεα της concept art.
Για να πας στο κεντρικο site θα πας εκει που λεει \"forums\" .
;D
Και μιας και ειπες για ποστς κλαψ, κοντευω τα 1000 ετσι οπως το παω o_o
10-06-2010, 00:33 #10
Βασικα κατσε, εχω και λινκ να δεις για τα \"challenges of the week\" , δηλαδη μινι διαγωνισμους καθε βδομαδα που σου δινουν ενα θεμα και το σχεδιαζεις και ο καλυτερος νικαει. Ειναι απλα ΣΟΥΠΕΡ εξασκηση και ΕΜΠΕΙΡΙΑ η ολη η διαδικασια. Ασφαλως το να \"νικησεις\" σε εισαγωγικα εκει, ειναι πραγματικος αθλος μιας και μπαινει απο το πουθενα ενας επαγγελματιας και σε κανει σκονη για την πλακα του με την δουλεια του η οποια σε αφηνει με το σαγονι μεχρι το πατωμα ;D
Κοιτα εδω
http://conceptart.org/forums/forumdisplay.php?f=74
το κεντρικο του week challenge
και απο αυτα , το αγαπημενο μου ειναι το enviroment of the week challenge.
κοιτα τα νικητηρια συνολικα..!! απο το 2005 συγκεντρωμενα!
http://conceptart.org/forums/showthread.php?t=56501
10-06-2010, 00:35 #11
Ορίστε, δεν άντεξα :) Εγώ που είμαι 1750 τι να πω;; :P Και ανεβαίνω. Καλώς βγάζουν εξαψήφιο, τους αξίζει. Αφού είναι ταλεντάρες! Το λέω γιατί βλέπω κόμικς που και που, και μου φαίνονται βουνό. Πόσα frames βγάζουνε, κάθε φορά για μια ταινία, εκατομμύρια. Στο κεντρικό site γιατί να πας; Εγώ μια φορά είχα πιάσει να διαβάσω έναν οδηγό της disney για κόμικς, και ήταν τόσο γενικός και είχε τόσα πολλά τεύχη (κάπου 80 νομίζω) που ήταν παλούκια! Τίποτα δεν είναι εύκολο σε αυτή την ζωή... ή μάλλον σε αυτήν την κοινωνία :) Είχαν και στις σπηλιές τέτοια; Δεν νομίζω :)
10-06-2010, 02:44 #12
πωπω νταξει ειδα τα νικητηρια και μου γαμηθηκε το ηθικο τωρα νιωθω μηδαμινος τελειος..χαχα μιλαμε τρελες δουλειες ε αντε γεια τελειως. και γω χαιρομε που εχω στο δωματιο μου κατι μανιταρια και ενα τοπιο.. οκ τωρα πλεον εχω ονειρο να ζωγραφισω σε τετοια επιπεδα... :P
10-06-2010, 02:48 #13
πω νασαι καλα ρε θησαυρος ειναι το σαιτ δε θα κοιμηθω σημερα θα τα δω ΟΛΑ!
10-06-2010, 03:34 #14
Είμαι νέος, αθλητικός, ψηλός, αδύνατος. Ασχολούμαι με διάφορα πράγματα! π.χ. διάβασμα, μουσική, ταινίες μπλα μπλα μπλα λολ :P
Σοβαρά τώρα θα ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο με την μουσική. Στο επίπεδο της σύνθεσης/παραγωγής δηλαδή (αν και οι γνώσεις μου στην μουσική θεωρία είναι περιορισμένες!). Έχω ασχοληθεί με διάφορα προγράμματα παραγωγής μουσικής στο pc όπως το Jeskola Buzz, το FL Studio και το Reason όπου αποπειράθηκα να φτιάξω κάποια κομμάτια ηλεκτρονικής μουσικής (prog-house και ambient) με κάποια \"σχετική\" επιτυχία...(που δεν θέλει κανείς να γνωρίσει!) Όμως όνειρο μου είναι να πάρω ένα mac, να αγοράσω και το επαγγελματικό πρόγραμμα μουσικής Logic Pro μαζί με κάποια soft-synths και να φτιάξω πιο \"ακουστική\" (και όχι τόσο beatάκια) και εναλλακτική ηλεκτρονική μουσική/post-rock. Όμως δεν ξέρω γιατί όλα αυτά είναι πολύ ακριβά! Και στις τσέπες μου έχω μόνο μύγες! :P
Ε μετά στα σχέδια μου είναι να ασχοληθώ σοβαρά με την ψυχολογία στο επίπεδο έρευνας αλλά και στο εφαρμοσμένο. Θα μου άρεσε να ασχοληθώ με την έρευνα σε σχετικά πράγματα που διαβάζω όπως για την μνήμη, την αντίληψη, την γλώσσα και την σκέψη. Γενικότερα μου αρέσει όλη η ψυχολογία. Θα μπορούσα και να ανοίξω μια κλινική άγχους η μια κλινική για άνοιες/νοητική έκπτωση σαν κλινικός ψυχολόγος/ νευροψυχολόγος. Ίσως ακόμα και μια κλινική για άνοιες/alzheimer/parkinson που να ήταν ταυτόχρονα και house/techno/trance club! Κι\'αυτό θα ήταν καλό!
Αλλά το πρόβλημα είναι το ίδιο. Δεν έχω λεφτά... !
(ο αριθμός λογαριασμού είναι #666-666 με την επωνυμία- \"ψυχόφουσκα ΑΕ\", καταθέστε τα λεφτά σας και βοηθήστε αυτόν τον λαμπρό επιστήμονα-μουσικό-DJ να βοηθήσει περισσότερο την ανθρωπότητα!)
10-06-2010, 08:30 #15
εγω ειμαι νεος, ομορφος, ερωτικος τυπος, με αυξημενη τεστοστερονη.
Εχω αυξημενη λιμπιντο, που τελευταια προσπαθω να την καταπνιξω αλλα τιποτα, ολο ανεβαινει.
Κατσε κατω ρεεεεεεεεε....
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή