What Do You Do? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27

Thread: What Do You Do?

Senior Member
    Originally posted by FreakOut
    πωπω νταξει ειδα τα νικητηρια και μου γαμηθηκε το ηθικο τωρα νιωθω μηδαμινος τελειος..χαχα μιλαμε τρελες δουλειες ε αντε γεια τελειως. και γω χαιρομε που εχω στο δωματιο μου κατι μανιταρια και ενα τοπιο.. οκ τωρα πλεον εχω ονειρο να ζωγραφισω σε τετοια επιπεδα... :P
    hehe στο enviroment of the week (EoW) εχω συμμετασχει και εγω 2 φορες , αλλα δεν καταφερα να βγω πρωτος μιας και με συντριψανε κυριολεκτικα επαγγελματιες με εμπειρια χρονων+ με τα σχεδια τους. Αλλα ηταν πολυ ωραια εμπειρια και ασφαλως διδακτικη! Το να νικησεις εκει ειναι θριαμβος αλλα αμα απλα μονο για να βγεις πρωτος δεν εχει νοημα, το ολο το concept ειναι η ολη η εμπειρια που θα αποκομισεις μιας και θα μαθεις να δουλευεις υπο συνθηκες time limit, να βαλεις σουπερ ποιοτητα (τα low quality τα σουταρουν οι mods αμεσως χωρις πολλα λογια) , γενικα να κανεις εξασκηση σαν να εισαι επαγγελματιας σε κανενα στουντιο.

Κατα τα αλλα το ολο το site ειναι απλα αδαμαντορυχειο μιας και ειναι συγκεντρωμενοι εκει οι best of the best σχεδιαστες τετοιου τυπου (concept artists) ολου του πλανητη...! Και ειναι 20κατι σε ηλικια οι περισσοτεροι μη νομιζεις..

Με καμποσο λιωσιμο και μελετη, μαθαινεις κατι απο αυτους ;D

Να πχ κοιτα λιγο τον \"φιλο\" μου τον Tae Young Choi ,

http://www.tychoi.com/gallery_NEW01.htm

,
    αυτος δουλευει σε στουντιο για video games και περα του οτι βρισκεται σε μια σουπερ ντουπερ δουλεια ονειρο πολυ κοσμου και περα του οτι κανει απλα το χομπυ του (σχεδιο), βγαζει τον χρονο και καμια 120αρα χιλιαδες $$$ ;D

,περα απο την φημη.

Γενικα οι 2d concept artists πληρωνονται βλακωδες μεγαλα ποσα , 60k παιρνει ο junior artist ο πρωταρης να φανταστεις, αλλα ειναι δικαιολογημενο μιας και ειναι αυτοι που μετατρεπουν τις λεξεις σε εικονα, το σεναριο σε μορφη και τελικα το project αποφερει κατι εκκατομυρια στους παραγωγους^^

Για αυτο, την επομενη φορα που θα ξαναδειτε avatar , lord of the rings , matrix revolutions κτλ κτλ, ριξε κοσμε και μια ματια πισω στο background.... σχεδιο ειναι αυτο και καποιοι artists ψοφησαν να το βγαλουν για να γινει ταινεια..

Αυτα με την concept art industry ;d

(ειπα matrix ε? τα-ραααμ! concept Matrix revolution!-->

http://www.ghull.com/images/art/revolutions/apu_lighting_ghull_adj1.jpg

http://features.cgsociety.org/stories/2004_5/georgehull/title1.jpg

)

Senior Member
    Originally posted by krino
    εγω ειμαι νεος, ομορφος, ερωτικος τυπος, με αυξημενη τεστοστερονη.
    Εχω αυξημενη λιμπιντο, που τελευταια προσπαθω να την καταπνιξω αλλα τιποτα, ολο ανεβαινει.

Κατσε κατω ρεεεεεεεεε....
    μπουαχαχαχα Να είσαι καλά βρε krino!! Γέλασα λιγουλάκι, το είχα ανάγκη!:D
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    I\'m fine thank you! lol
    Thermoplasma acidophilum
    Αυτο εχω μονο να πω... :P

Senior Member
    Ηελλοο!
    Λοιπόν εγω ασχολούμαι με τις σπουδές μου. Επίσης μ\'αρέσει να κάνω ποδήλατο όταν ευκαιρώ.
    Τώρα τελευταία προσπαθώ να καταπιαστώ με τον υπολογιστή μήπως και μου είναι πιο εύχρηστος.
    Δοκιμάζω μερικά απλά προγράμματα που έχει ,με εκπληκτική αποτυχία.
    Α! και μ\'αρεσουν οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια. Τελευταία ενασχόληση ειναι τα γερμανικά μου :)

Senior Member
    Ασχολουμαι με web design...παρακολουθω καποια εκπαιδευτικα πακετα πανω σε HTML και CSS και XML , μετα σειρα εχει το dreamweaver κατοπιν ισως να ασχοληθω με τις διαφορες υπηρεσιες blogging που υπαρχουν καθως και με το wordpress ή θα παω να μαθω τα βασικα javascript (δε ξερω ακομα με ποια σειρα).

Αφου μαθω ολα τα παραπανω δεν ξερω την πορεια μου αλλα μαλλον ο επομενος στοχος ειναι εκμαθηση του πακετου CMS joomla οσο καλυτερα μπορω καθως και ορισμενα προγραμματα για επεξεργασια εικονας , το Photoshop και το Fireworks.

Μαλλον η πλατφορμα που θα ακολουθησω θα ειναι βασισμενη σε PHP και MYSQL οποτε θα μαθω και ορισμενα πραγματα πανω σε αυτα.

Μετα τελειωνει το καλοκαιρι και αναζητω δουλεια...για να κανουμε πραξη τον κοπο μας:P

Ακομα ειμαι στις παρυφες του βουνου...εχω πολυ δρομο αλλα ειμαι πληρης αφοσιωμενος στο σκοπο:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Βαριεμαι λιγακι :(

Banned
    βρηκα ενα site,
    και την εχω κανει ψωνιοοοοοοοοοοοο.....

http://fromparis.com/panoramas_quicktime_vr/eiffel_tower_01_west_pillar/#

Εκει που ημουν καπως σπαριλας, τωρα χαζευω ωραια πραγματα.
    :)

Senior Member
    Originally posted by krino
    βρηκα ενα site,
    και την εχω κανει ψωνιοοοοοοοοοοοο.....

http://fromparis.com/panoramas_quicktime_vr/eiffel_tower_01_west_pillar/#

Εκει που ημουν καπως σπαριλας, τωρα χαζευω ωραια πραγματα.
    :)

Ω φίλε φοβερό όντως! Thanks!

(thanks στον krino...what the fuck lol) :P:D

Banned
    εχω παθει την πλακα μου....
    Νομιζω οτι ειμαι εκει...

Αντε μην παρω κανα ανεμοπλανο και παω εκει κατευθειαν..

(φακ φακ φακ, νεβερ τελμι αγκειν θενκς.... :cool::):D;) )

Banned
    αααααααααααα φλιπαρα,
    κοιταω τιμες εισιτηριων,
    αρκει να μην με παρει χαμπαρι η αλλη και θελει αυριο κιολας....
    (ευτυχως κοιμαται και δεν θα το δει.... :D )

αλλο απιστευτο,
    http://fromparis.com/panoramas_quicktime_vr/hotel_de_ville/

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs184.snc3/19175_1248595619746_1375119744_30678120_8068247_n. jpg
    ουάου!

Banned
    Εγώ είμαι φοιτήτρια δηλαδή καλώς εχόντων των πραγμάτων τώρα παίρνω το πτυχίο μου, λίγο καθυστερημένα, πριν τελείωσα ιεκ γραμματέας διεύθυνσης και εργαζόμουν σαν πωλήτρια και σαν σερβιτόρα. Έχω κάνει και άλλες δουλειές, όπως προωθήτρια προϊόντων σε σουπερμαρκετ, τηλεφωνήτρια, περιπτερού κλπ. Μου αρέσει το κολύμπι!

Page 2 of 2 FirstFirst 12