Results 16 to 30 of 135
Thread: Σχέση με παντρεμένη . . . .
-
10-06-2010, 01:19 #16
Originally posted by claire
ήξερες ότι είναι παντρεμένη από την αρχή και ότι η σχέση σας είχε ημερομηνία λήξης. πρέπει να το δεις πιο ψύχραιμα. δεν θα χαθείς αν την χάσεις (άσε που ποτέ δεν την έιχες ουσιαστικά).
η σχέση αυτή ήταν όντως λάθος, όχι για τους ηθικούς λόγους που σε βασανίζουν, αλλά γιατί όπως φαίνεται έχεις πληγωθεί και θα πληγωθείς κι άλλο, αν δεν απομακρυνθείς. νομίζω πως η ίδια έχει πάρει τις αποφάσεις της, κοίτα κι εσύ να προστατεύσεις τον εαυτό σου τώρα.
- 10-06-2010, 01:19 #17
Originally posted by x-ray
Ναι της τα εχω πει εκαντοδες φορες ολα αυτα που σας γραφω...Δεν ειναι οτι παιζει μαζι μου, ποτε δεν επαιζε μαζι μου ουτε με τον αντρα της. Μας αγαπαει και τους δυο γιαυτο τυρρανιεται και εκεινη. Απλα λογικο ειναι οτι δεν μπορει να διαλυσει την οικογενεια της και αναγκαστικα με εμενα θα επρεπε να το τελειωσει αν αποφασιζε οτι δεν μπορουσε αλλο και επρεπε να σταματησει κατι απο τα δυο. Δεν ξερω αν το ειπα και πιο πανω, αλλα εχουνε και παιδια οποτε τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα...Παντως ποτε δεν επαιξε μαζι μου για αυτο ειμαι σιγουρος. Δεν ειπε ας παω με αυτον να περασω την ωρα μου και μετα θα τον παρατησω...
Οταν λες να την αφησω τι εννοεις? Να μην της μιλαω καθολου? Η να της μιλαω απλα φιλικα? Γιατι εκεινη συνεχεια μού λεει οτι δε θελει να με χασει σαν φιλο...
10-06-2010, 01:21 #18
Ναι της τα εχω πει εκαντοδες φορες ολα αυτα που σας γραφω...Δεν ειναι οτι παιζει μαζι μου, ποτε δεν επαιζε μαζι μου ουτε με τον αντρα της. Μας αγαπαει και τους δυο γιαυτο τυρρανιεται και εκεινη. Απλα λογικο ειναι οτι δεν μπορει να διαλυσει την οικογενεια της και αναγκαστικα με εμενα θα επρεπε να το τελειωσει αν αποφασιζε οτι δεν μπορουσε αλλο και επρεπε να σταματησει κατι απο τα δυο. Δεν ξερω αν το ειπα και πιο πανω, αλλα εχουνε και παιδια οποτε τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα...Παντως ποτε δεν επαιξε μαζι μου για αυτο ειμαι σιγουρος. Δεν ειπε ας παω με αυτον να περασω την ωρα μου και μετα θα τον παρατησω...
Οταν λες να την αφησω τι εννοεις? Να μην της μιλαω καθολου? Η να της μιλαω απλα φιλικα? Γιατι εκεινη συνεχεια μού λεει οτι δε θελει να με χασει σαν φιλο...
10-06-2010, 01:21 #19
Originally posted by lightbluepath
Τα είχε προσχεδιασμένα και φαίνεται από την κατάληξη. Αν ήταν τόσο ερωτευμένη όπως λέει ο x-ray θα τον χώριζε τον άντρα της. Αλλά και αν δεν ήταν πάλι σημαίνει ότι έπαιξε μαζί του.
Οχι οχι δεν ειναι καθολου ετσι τα πραγματα, για αυτο ειμαι απολυτα σιγουρος...Σιγουρα ηταν ερωτευμενη. Αλλα οπως ειπα κ πριν πρωτον εχει παιδια...Και δευτερον δεν ειναι οτι δεν ενδιαφερεται για τον αντρα της για να τον χωρισει. Αλλιως θα το ειχε κανει.
10-06-2010, 01:22 #20
ήξερες ότι είναι παντρεμένη από την αρχή και ότι η σχέση σας είχε ημερομηνία λήξης. πρέπει να το δεις πιο ψύχραιμα. δεν θα χαθείς αν την χάσεις (άσε που ποτέ δεν την έιχες ουσιαστικά).
η σχέση αυτή ήταν όντως λάθος, όχι για τους ηθικούς λόγους που σε βασανίζουν, αλλά γιατί όπως φαίνεται έχεις πληγωθεί και θα πληγωθείς κι άλλο, αν δεν απομακρυνθείς. νομίζω πως η ίδια έχει πάρει τις αποφάσεις της, κοίτα κι εσύ να προστατεύσεις τον εαυτό σου τώρα.
μήπως να ξεπαγώσεις τη ζωή σου, για να ξεχαστείς και λίγο. βρε παιδί μου, κακό σε σένα κάνεις αν το σκέφτεσαι ολη την ώρα.
πόσο χρονών είσαι, αν επιτρέπεται?
10-06-2010, 01:26 #21
μήπως να ξεπαγώσεις τη ζωή σου, για να ξεχαστείς και λίγο. βρε παιδί μου, κακό σε σένα κάνεις αν το σκέφτεσαι ολη την ώρα.
πόσο χρονών είσαι, αν επιτρέπεται?
Ειμαι 21 και εκεινη 31. Λοιπον η απαντηση ειναι οτι δεν θελω. Δηλαδη δεν αφηνω τον εαυτο μου να κανει καν τη σκεψη οτι θα τελειωσει αυτο...Δε θελω δε γουσταρω, πραγματικα οσες σχεσεις ειχα στη ζωη μου ασχετα απο το ποσο σοβαρες η οχι ηταν, παντα οτι μου ελεγε η αλλη τελος η εστω οτι ειναι ετσι κ ετσι αν θελει να ειμαστε μαζι εφευγα αμεσως χωρισ δευτερη κουβεντα. Εγω γενικα απο μικρος εχω πολυ εγωισμο σε τετοια θεματα...Αλλα για εκεινη δε με νοιαζει...Ριχνω και τον εγωισμο μου και την αξιοπρεπεια μου και ολα τα βαζω φωτια κ τα καιω...Ετσι κ αλλιως πιστευω οτι αν λες οτι αγαπας καποιον πραγματικα τον εγωισμο τον βαζεις σε δευτερη μοιρα..
10-06-2010, 01:26 #22
Οχι οχι δεν ειναι καθολου ετσι τα πραγματα, για αυτο ειμαι απολυτα σιγουρος...Σιγουρα ηταν ερωτευμενη. Αλλα οπως ειπα κ πριν πρωτον εχει παιδια...Και δευτερον δεν ειναι οτι δεν ενδιαφερεται για τον αντρα της για να τον χωρισει. Αλλιως θα το ειχε κανει.
10-06-2010, 01:28 #23
Ενταξει σεβαστο αυτο. Απλα να σου πω κατι . Αν ηθελε να παιξει θα μου λεγε στοπ δε θελω αλλο και θα μου κλεινε τα τηλεφωνα και ουτε θα νοιαζοταν ουτε τιποτα. Δε θα καθοταν ενα μηνα τωρα να μιλαμε ωρες ατελειωτες για αυτο το θεμα και να προσπαθει...
10-06-2010, 01:31 #24
Ενταξει δεν εχει και τοσο νοημα αν ηθελε να παιξει ή οχι απο την στιγμη που το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...
Τωρα ειδα οτι ειναι και παιδια στην μεση.
μαλιστα............................
10-06-2010, 01:32 #25
Και εγω το σκεφτομαι συνεχεια αν πρεπει να της πω κατι του τυπου: \"Καλυτερα θα ηταν να σταματησουμε να μιλαμε για να μπορεσεις να ξεκαθαρισεις τι νιωθεις για μενα.. Και αν καταλαβεις οτι αισθανεσαι κατι για μενα, τοτε στειλε μου\"
Αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω αν μπορω ΕΓΩ να μην της μιλαω...Αμα εχεις μαθει επι χρονια να μιλας καθε 2 ωρες με εναν ανθρωπο δεν μπορεις ετσι ξαφνικα να κοψεις. Ειδικα τον τελευταιο καιρο αν δεν της μιλησω μιση ωρα νιωθω οτι θα σκασω, σαν να εχω παθει εξαρτηση ενα πραγμα...
10-06-2010, 01:34 #26
31 και παντρεμένη με παιδιά. πιθανόν κι αυτή να έχει καταπιεστεί, από μικρή παντρεμένη κτλ κτλ, να μην έζησε όσα ήθελε, γι αυτό να έγινε τώρα αυτό.
από τη στιγμή, όμως που αποφάσισε να το σταματήσει και να μείνει στο γάμο της, μάλλον πρέπει κι εσύ να σεβαστείς αυτή την απόφαση.
τι να πω... δεν είναι κι έυκολο, αλλά πρέπει να βρεις έναν τρόπο να ξεκολλήσεις. σπουδάζεις? δουλέυεις? κάνεις κάτι που να σε κρατάει απασχολημένο?
10-06-2010, 01:37 #27
Οσο για το αλλο με το σοι που λετε καλα εννοειται οτι αν βγει κατι θα γινει ΚΟΛΑΣΗ. Εμενα το σοι μου ειναι ολοι παρα πολυ δεμενοι και ανακατευονται ολοι στις ζωες των αλλων με την καλη εννοια, δηλ δεν εχουν μυστικα ειναι παρα πολυ δεμενοι και επειδη οι πιο πολυ ειναι γιαγιαδες απο επαρχια εχουν παλια νοοτροπια. Δηλ αν πεις τη λεξη κερατο θα σε κρεμασουν στην πλατεια που λεει ο λογος. Αλλα εμενα αν με εβαζες να διαλεξω η θα τη χασεις η θα το μαθουν ολοι, θα ελεγα χε***κα ας το μαθουν. ΑΛλα εκεινοι θα προτιμουσε το αλλο και μου το χει πει. Γιατι εκεινη εχει οικογενεια στη μεση για εκεινη δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα..
Κοιταξτε δεν ειναι σκοπος μου να την θαψω ουτε να τη βρισω ουτε να την κατηγορησω. Την αγαπαω εκτος απο ερωτικα και σαν ανθρωπο και σαν φιλη. Και για αυτο προσπαθω να βλεπω το θεμα και απο τη μερια της και για αυτο τη δικαιολογω. Το πιο ευκολο θα ητανε να της ριξω ευθυνες που αυτη το ξεκινησε και που αυτη μας εκανε ολους σκατα και να παω να τα καρφωσω για εκδικηση ολα στον αντρα της και να της καταστρεψω τη ζωη. Αλλα αυτο δεν περναει καν απο το μυαλο μου...Προτιμω να πεθανω παρα να το κανω αυτο. Την αγαπαω, την λατρευω δεν μπορω να βρω καποια αλλη λεξη καλυτερη για αυτο που νιωθω...
10-06-2010, 01:38 #28
επίσης, δες το όλο σκηνικό ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ. τι περιμένεις να γίνει? να χωρίσει για να ζήσετε τον έρωτα σας? θα την παντρευτείς εσύ? έχει και παιδιά, είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο στη ζωή σου? είσαι πολύ μικρός. θέλω να πω πως αυτή δε νομίζω να χωριζε, μόνο και μόνο για να ζήσει έναν έρωτα, χωρίς να ήξερε πως θα υπάρξει κάτι πιο σοβαρό, ειδικά από τη στιγμή που έχει και παιδιά.
ή θες να συνεχίσετε κρυφά? πολύ ριψοκίνδυνο!
10-06-2010, 01:39 #29
31 και παντρεμένη με παιδιά. πιθανόν κι αυτή να έχει καταπιεστεί, από μικρή παντρεμένη κτλ κτλ, να μην έζησε όσα ήθελε, γι αυτό να έγινε τώρα αυτό.
από τη στιγμή, όμως που αποφάσισε να το σταματήσει και να μείνει στο γάμο της, μάλλον πρέπει κι εσύ να σεβαστείς αυτή την απόφαση.
τι να πω... δεν είναι κι έυκολο, αλλά πρέπει να βρεις έναν τρόπο να ξεκολλήσεις. σπουδάζεις? δουλέυεις? κάνεις κάτι που να σε κρατάει απασχολημένο?
10-06-2010, 01:40 #30
τράβα να δώσεις κανενα μάθημα να ξελαμπικάρεις!
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....