Σχέση με παντρεμένη . . . . - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 135
    Senior Member
    ναι. βρείτε μια γκόμενα στο θείο!

Originally posted by konstantina_ena
    Αν εφευγε ο θείος απο τη μέση θα ήταν η τέλεια λύση!!!!!!
    Για να πω την γνωμη μου ειναι πολύ περίεργο όλο αυτο και κυρίως απο μέρους της αυτη το ξεκίνησε και αυτη θέλει να το σταματήσει επίσης μόλις πάει να σταματήσει το ξαναφουντώνει ετσι γιατι θέλει για κάποιον λόγο να υπάρχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Εγω στη θέση σου θα τησ εκανα ενα μικρο τεστ και θα τησ έλεγα οτι θα κανω κουραγιο και θα προσπαθησω να την ξεπεράσω .......θα πρεπει να ξερεις βεβαια και το κοστος ότι μπορει και να σε αφησει τελειως ησυχο!!!!Κοιτα για εμένα αν κρατησεις χαρακτηρα πιστευω οτι θα φανει το τι θελει και δεν θα σε αφησει αυτη ησυχο!!!!Μου κάνει γυναίκα που ξέρει τι θέλει και τα εχει σκεφτει ολα στο κεφαλι της!!!!αυτη ειναι η γνωμη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Οτι το ξεκινησε κ το τελειωνει εκεινη ειναι σωστο. Αλλα το οτι το ξαναφουντωνει η ιδια δεν ισχυει. Απο τοτε που μου εχει πει οτι δε θελει αλλο, οποτε εχουμε βρεθει κ εχει γινει κατι ερωτικο συνεχεια εγω θα το ξεκινησω..Ωραια και εγω σου λεω ενα πρακτικο θεμα..Αυριο το πρωι ξυπναω και μου στελνει μηνυμα και μου λεει Καλημερα. Εγω τι κανω τι της λεω? Το παιζω ψυχραιμος οτι δεν τρεχει τιποτα και της λεω ενταξει το σταματαμε?

Originally posted by claire
    οκ. αν όμως αυτή μείνει σταθερή στην απόφαση της, να μην συνεχίσει αυτή σχέση... τι θα κάνεις?
    το να παριστάνεις το φίλο της, με την ελπίδα ότι μπορεί κάποτε στο μέλλον να αλλάξει γνώμη, απλά θα σε κάνει χειρότερα.
    Αυτο ειναι που με τρομαζει και εμενα αν κανω κατι τετοιο αλλιως σιγουρα θα το ειχα κανει ηδη...

Senior Member
    συμφωνω με την claire και για να πω την αληθεια θα πρεπει να κοιταξεις το δικο σου εαυτο και να του βαλεις σε ισσοροπια δηλαδη αν σου πει τελος πρεπει να πεις και να το εννοεις τελος απλα να αποφευγεις να εισαι μαζι τησ να τησ μιλας να γνωρισεις καποια αλλη κοπελα και εκεινη καποιον αλλον ,,,,αληθεια οσο ειναι με το θειο σου ειχε αλλη σχεση??εγω πιστευω ναι δεν θελω να σε πικρανω ......και δεν ειαμι καν σιγουρη αν θα σου το ελεγε ποτε!!!!!!!!

Senior Member
    Οτι το ξεκινησε κ το τελειωνει εκεινη ειναι σωστο. Αλλα το οτι το ξαναφουντωνει η ιδια δεν ισχυει. Απο τοτε που μου εχει πει οτι δε θελει αλλο, οποτε εχουμε βρεθει κ εχει γινει κατι ερωτικο συνεχεια εγω θα το ξεκινησω..Ωραια και εγω σου λεω ενα πρακτικο θεμα..Αυριο το πρωι ξυπναω και μου στελνει μηνυμα και μου λεει Καλημερα. Εγω τι κανω τι της λεω? Το παιζω ψυχραιμος οτι δεν τρεχει τιποτα και της λεω ενταξει το σταματαμε?

για να στελνει μηνυμα σημαινει οτι δεν θελει να το κοψει οποιος θελει το κοβει τελειως.....απλα κατι παιζεται!!!!και επισης δεν την εχεισ δοκιμασει εχεις σταματησει να προσπαθεις να τησ απαντασ αλλα να μην κανεις κινηση για ερωτικα παιχνιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Senior Member
    Originally posted by x-ray
    Originally posted by arktos
    Originally posted by Boltseed
    Δεν ξερω εγω αυτο που θελω ειναι ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ, δεν με νοιαζει τιποτα αλλο, δε σκεφτομα τιποτα αλλο...Δεν σκεφτομαι τι θα γινει αυριο, που θα καταληξη, τι θα γινει, το μονο που θελω ειναι ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ οπως πριν...Και ο μονος τροπος για να γινει αυτο ειναι κρυφα. Δεν υπαρχει αλλη λυση δυστυχως.
    ωραια θα περασεις μια ζωη φοβισμενος και κρυμενος. congrats. :S
    Το κρυψιμο δεν με νοιαζει καθολου. Το εχω σαν μια απαραιτητη θυσια για να μπορω να την εχω και γαυτο δεν με πειραζει.

x-ray, αυτό που θέλεις δηλαδή είναι να διατηρήσετε μια σχέση στα κρυφά ?
    αφού το ζήσατε αυτό ?
    και είδες το αποτέλεσμα.

Μα το αποτελεσμα οσο εκεινη ηταν \"μεσα\" στη σχεση ηταν τελειο. Ηταν οτι καλυτερο εχω ζησει στη ζωη μου. Μετα που αρχισε να της γυριζει η βιδα ηταν που χαλασαν ολα..Ναι αφου δεν μπορω να την εχω αλλιως προτιμω να την εχω στα κρυφα παρα καθολου.

δεν με κατάλαβες.πιστεύω πως δεν άντεξε αυτό το κρυφά και γι΄αυτό θέλησε να σταματήσετε.πέρα όλων των άλλων βέβαια.
    από τη στιμγή που είναι και θεία σου, ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.
    ας τα δούμε όμως πιο ψύχραιμα τα πράγματα.η κοπέλα εργάζεται ?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Ξερεις τι παντως, στην φαση που εισαι μοιαζει να μην σε ενδιαφερουν οι συνεπειες. Μπορει αυτο να μου φαινεται παραλογο, αλλα αμα ημουν στην θεση σου με τις συγκεκριμενες περιστασεις και το ιδιο πλαισιο ισως σκεφτομουν οπως σκεφτεσαι και εσυ τωρα. Για αυτο δεν μπορω να σε κατηγορισω. Στο κατω κατω απο μακρυα ολα ευκολα φαινονται. Παρολα αυτα το γεγονος οτι εισαι σε μια φαση που πιστευεις οτι κανεις το σωστο, δε σημαινει οτι οντως κανεις το σωστο. Μπορω να σου πω στο λεπτο 100 προσωπικοτητες που νομιζαν οτι εκαναν το σωστο αλλα τελικα κανανε λαθη που τα μετανοιωσαν οχι μονο οι ιδιοι αλλα και αλλοι πολλοι αθωοι επισης.

Στην συγκεκριμενη περιπτωση ο αθωος κοσμος ειναι τα παιδια της. Μηπως δεν σε ενδιαφερουν ουτε τα μικρα παιδια?

*claire δε θα με φτασεις στο post count, δε θα με φτασεις , δε θα με φτασεις..!!!!***

συμφωνω με την claire και για να πω την αληθεια θα πρεπει να κοιταξεις το δικο σου εαυτο και να του βαλεις σε ισσοροπια δηλαδη αν σου πει τελος πρεπει να πεις και να το εννοεις τελος απλα να αποφευγεις να εισαι μαζι τησ να τησ μιλας να γνωρισεις καποια αλλη κοπελα και εκεινη καποιον αλλον ,,,,αληθεια οσο ειναι με το θειο σου ειχε αλλη σχεση??εγω πιστευω ναι δεν θελω να σε πικρανω ......και δεν ειαμι καν σιγουρη αν θα σου το ελεγε ποτε!!!!!!!!
    Οχι ειμαι 1000% σιγουρος, 8 χρονια που ειναι παντρεμενοι δεν εχει κοιταξει αλλον. Το θειο μου τον αγαπαει τρελα, πιο πολυ απο τους γονεις της ακομα και απο τα παιδια της περισσοτερο. Ξερω πως φαινεται οξυμωρο σε σχεση με αυτο που του \"εκανε\" αλλα ετσι ειναι. Αυτα τα πραγματα τα ξερω με σιγουρια και γιαυτο λεω οτι ειμαι 1000% σιγουρος.

Ωραια να σας πω κατι. Και καποιος απο εσας αμα μου ελεγε αυτη την κατασταση το ιδιο θα ελεγα. Ξεκοψε και βρες κατι αλλο. Και στον εαυτο μου αυτο λεω. Ξερω πως αυτο ειναι το σωστο. Αλλα δε θελω να το κανω. Δεν γινεται να το κανω. Θελω να βρω ενα τροπο να την κανω να γυρισει σε μενα...Ξερω οτι σας εχω πρηξει. Αλλα αν ηθελα να την παρατησω θα το ειχα κανει. Αλλα δεν θελω! Θελω να την ξανακερδισω!

Senior Member
    το κρυφο καποια στιγμη γινεται και φανερο.
    Τι θα γινει τοτε ??
    Να σου πω ,οτι εδω βλεπω οτι εσυ εισαι ετοιμος ,να κανεις τα παντα γ αυτη την γυναικα
    Αλλα δεν το βλεπω απο την αλλη πλευρα
    μπορει να σ αγαπαει, δεν αμφιβαλω καθολου
    αλλα υπαρχουν ,και παιδια στη μεση,και
    αν μαθευτει ολο αυτο και χωρισει,εσυ χωρις δουλεια,δεν ξερω αν δουλευει η ιδια ,αλλα να ξερεις τοτε θα πρεπει να διαλεξει
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

[i]για να στελνει μηνυμα σημαινει οτι δεν θελει να το κοψει οποιος θελει το κοβει τελειως.....απλα κατι παιζεται!!!!και επισης δεν την εχεισ δοκιμασει εχεις σταματησει να προσπαθεις να τησ απαντασ αλλα να μην κανεις κινηση για ερωτικα παιχνιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
    Εχω την αισθηση πως αν σταματησω να το γυρναω εγω στο ερωτικο τοτε θα το χασω το παιχνιδι. Γιατι αν δεν το παω εγω στο ερωτικο τον τελευταιο καιρο εκεινη δεν το παει με τιποτα. Οχι πως την εχω αφησει καποιες μερες για να δω...Απλα την ξερω και πιστευω οτι αν το αφησω δε θα το παει εκει...

Originally posted by Boltseed
    Δεν ξερω εγω αυτο που θελω ειναι ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ, δεν με νοιαζει τιποτα αλλο, δε σκεφτομα τιποτα αλλο...Δεν σκεφτομαι τι θα γινει αυριο, που θα καταληξη, τι θα γινει, το μονο που θελω ειναι ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ οπως πριν...Και ο μονος τροπος για να γινει αυτο ειναι κρυφα. Δεν υπαρχει αλλη λυση δυστυχως.
    ωραια θα περασεις μια ζωη φοβισμενος και κρυμενος. congrats. :S
    Το κρυψιμο δεν με νοιαζει καθολου. Το εχω σαν μια απαραιτητη θυσια για να μπορω να την εχω και γαυτο δεν με πειραζει.

x-ray, αυτό που θέλεις δηλαδή είναι να διατηρήσετε μια σχέση στα κρυφά ?
    αφού το ζήσατε αυτό ?
    και είδες το αποτέλεσμα.

Μα το αποτελεσμα οσο εκεινη ηταν \"μεσα\" στη σχεση ηταν τελειο. Ηταν οτι καλυτερο εχω ζησει στη ζωη μου. Μετα που αρχισε να της γυριζει η βιδα ηταν που χαλασαν ολα..Ναι αφου δεν μπορω να την εχω αλλιως προτιμω να την εχω στα κρυφα παρα καθολου.

δεν με κατάλαβες.πιστεύω πως δεν άντεξε αυτό το κρυφά και γι΄αυτό θέλησε να σταματήσετε.πέρα όλων των άλλων βέβαια.
    από τη στιμγή που είναι και θεία σου, ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.
    ας τα δούμε όμως πιο ψύχραιμα τα πράγματα.η κοπέλα εργάζεται ?
    Καλα ειναι θεια μου επειδη ειναι παντρεμενη με το θειο μου. Τυπικα δεν μου ειναι τιποτα δεν εχουμε απολυτως καμμια σχεση εξ\'αιματος. Ναι δουλευει, κανει την ιδια δουλεια με τον αντρα της εχουνε μαζι μαγαζι..

Senior Member
    ειλικρινα δεν ξερω τι να σε συμβουλεψω ......η λυση ειναι μεσα σου!!!!παντως να κοιτας τον εαυτο σου πρωτα και να προσπαθεις να σκεφτεις λογικά οσο μπορεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το απαγορευμενο ειναι γλυκο .............προσπαθησε σε παρακαλω πολυ να κοιταξεις μονο το xray....οι γυναικες δεν ειμαστε και τοσο αθωες δεν ειναι ο γενικος κανονας υπαρχουν και εξαιρεσεις ......νομιζω ομως οτι η θεια δεν ειναι μεσα σε αυτες ειναι 31 ετων και νομιζω οτι ξερει τι θελει ειναι πιο κατασταλαγμενη απο εσενα να το ξερεις!!!!

Senior Member
    εσύ μπορεί να θες, άμα δεν θέλει αυτή όμως τι γίνεται?

αλλά όπως και να έχει... με την τωρινή σου μέθοδο, σίγουρα δεν πλησιάζεις τον στόχο σου. δοκίμασε κάτι άλλο. να είσαι αδιάφορος.
    ελπίζω πάντως να μπορέσεις να σκεφτείς πιο λογικά και ψύχραιμα τελικα....

Senior Member
    ,,,,αληθεια οσο ειναι με το θειο σου ειχε αλλη σχεση??εγω πιστευω ναι δεν θελω να σε πικρανω ......και δεν ειαμι καν σιγουρη αν θα σου το ελεγε ποτε!!!!!!!!

η σχέση της με το συζύγο της προφανώς και είναι τελειωμένη.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member

Καλα ειναι θεια μου επειδη ειναι παντρεμενη με το θειο μου. Τυπικα δεν μου ειναι τιποτα δεν εχουμε απολυτως καμμια σχεση εξ\'αιματος. Ναι δουλευει, κανει την ιδια δουλεια με τον αντρα της εχουνε μαζι μαγαζι..
    όσα περισσότερα στοιχεία δίνεις, γίνεται και πιο σαφές ότι δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να χωρίσει...

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast