Σχέση με παντρεμένη . . . . - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 135
    Originally posted by Boltseed
    Οκ, final try.:

Θες να εισαι μαζι της --> Ο μονος τροπος για να εισαι μαζι της ειναι με αυτο το κρυφο --> Καποτε για χατηρι της θεωριας των πιθανοτητων θα αποκαλυφθειτε --> Οταν γινει αυτο δεν θα μπορεις να εισαι μαζι της πλεον οσο και να το θες.Υπαρχει και πιθανοτητα να καταληξεις και σε κανα νοσοκομειο για να ειμαστε και ρεαλιστες. Μην πω και σε κανενα υπογειο νοσοκομειου και σε τρομαξω.. --> Αρα δεν θα εισαι μαζι της --> Αρα ατοπο ;)
    Ναι αλλα με βαση τον ιδιο νομο των πιθανοτητων υπαρχει κ η περιπτωση να ειμαστε μαζι και για οσο καιρο κρατησει να μη μαθευτει τιποτα και τελικα να ειμαστε μια χαρα ετσι δεν ειναι? Σε αυτη τη ζωη εξαλλου για πολλα πραγματα λεμε αποκλειεται και τελικα συμβαινουν. Εγω τωρα το καταλαβαινω. Εμενα αν μου ελεγες πριν ενα χρονο οτι θα ημουν σε αυτη τη θεση τωρα θα σου στοιχηματιζα και τη ζωη μου οτι δεν προκειται να γινοτανε κατι τετοιο...

Originally posted by soft
    Originally posted by x-ray

Εχω την αισθηση πως αν σταματησω να το γυρναω εγω στο ερωτικο τοτε θα το χασω το παιχνιδι. Γιατι αν δεν το παω εγω στο ερωτικο τον τελευταιο καιρο εκεινη δεν το παει με τιποτα. Οχι πως την εχω αφησει καποιες μερες για να δω...Απλα την ξερω και πιστευω οτι αν το αφησω δε θα το παει εκει...
    x-ray στην αρχη δεν ηταν ετσι ομως ,απ οτι ειπες παραδοθηκατε σε ενα ερωτα τρελο και παθιασμενο ,εκανε πραγματα που δεν ειχε ξανακανει
    Τωρα λες εγω πρεπει να την πιεσω για να της βγει το παθος της για μενα ,γιατι αλλιως θα χασω το παιχνιδι
    ποιο παιχνιδι??

Τροπος του λεγειν εννοω οτι φοβαμαι οτι και αυτο το λιγο που θελει να ειμαστε μαζι τωρα, αν της πω ενταξει ας το αφησουμε, μετα απο λιγο καιρο θα της φυγει και αυτο...

Εχω βαρεθει αυτο το πραγμα τον τελευταιο καιρο να πρεπει να την πιεζω για να μου πει κατι ερωτικο νιωθω οτι της τα βγαζω με το τσιγκελι. Αλλα απο την αλλη μου εχει πει 10 φορες οτι θελει να σταματησουμε και καθε φορα κατι γινεται και ξαναεχουμε επαφη. Για αυτο δεν τα παραταω και εχω ακομα ελπιδες. Γιατι θελω να ελπιζω οτι και αυτη τη φορα θα ειναι ετσι..Και θελω να ελπιζω ακομα περισσοτερο οτι καποια στιγμη θα γινουμε οπως πριν

Senior Member
    Γενικα για να συνοψισω: Το προβλημα της ειναι οτι δεν μπορει το αγχος να μη μαθευτει κατι και οτι δεν αντεχει να το κανει στον αντρα της αυτο το πραγμα..Το οτι με θελει το ξερω. Ετσι και αλλιως μου το εχει πει και η ιδια οτι αν ηταν ελευθερη δεν υπηρχε περιπτωση να μου ελεγε να σταματησουμε
    ε κι εσύ είσαι πολύ εγωιστής και δεν σκέφτεσαι καθόλου εκείνη που σου λέει ότι αγχώνεται και δεν μπορεί.

δηλαδή όντως, συνέχεια γράφεις \"θέλω\", σκέψου και τα δικά της θέλω όμως και τις επιπτώσεις που θα έχει γι αυτή και τα παιδιά της το να φανερωθεί η κρυφή σχέση.

Senior Member
    Πιθανοι τροποι να μαθευτει:

1) Nα δει ο θειος σου μηνυμα σου στο κινητο της. Εστω ενα που δεν προλαβε να σβησει

2) Να προσλαβει ντετεκτιβ να την παρακολουθησει. Μην το γελας κα-θο-λου. Εκει θελω να δω ποσο μπατμαν θα εισαι για να καταφερεις να κρυφτεις και απο τον ντετεκτιβ

3) Τα παιδια... Μην τα υποτιμας, ειναι πανεξυπνα και συγχρονως αθωα. Μια μερα θα πεταξουν κανενα απο αυτα τα αθωα και θα ειναι ενα οχι και τοσο αθωο καρφωματακι

Το ξερω οτι ειμαι εγωιστης. Το ξερω οτι ειμαι μαλα***ς. Το ξερω οτι την πιεζω. Το ξερω οτι υπαρχουν φορες που την κανουν σκατα. Θα εκανα τα παντα στον κοσμο για αυτην. Την αγαπαω οσο οτιδηποτε αλλο στον κοσμο. Αλλα το μονο που δεν μπορω να κανω επειδη την αγαπαω ειναι να την αφησω.

Δε σκεφτομαι τοσο τις επιπτωσεις, γιατι ειναι στο χερι μου και προσεχω ΠΑΑΑΑΡΑ πολυ ωστε να μην παρει κανεις πρεφα τιποτα. Αν εκανα μαλακιες στα φανερα τοτε ΟΚ να το φοβαμαι. Αλλα αυτο δεν το σκεφτομαι γιατι ξερω οτι ειναι πολυ απιθανο να συμβει.

Senior Member
    μου φάινεται αδιανόητο να λέει κάποια πως είναι τρελά ερωτευμένη με τον εραστή και ταυτόχρονα με τον σύζυγο.
    ειλικρινά δεν ξέρω γιατί πιστεύεις κάτι τέτοιο ?
    http://www.mazi.org.gr/

Originally posted by Boltseed
    Πιθανοι τροποι να μαθευτει:

1) Nα δει ο θειος σου μηνυμα σου στο κινητο της. Εστω ενα που δεν προλαβε να σβησει

2) Να προσλαβει ντετεκτιβ να την παρακολουθησει. Μην το γελας κα-θο-λου. Εκει θελω να δω ποσο μπατμαν θα εισαι για να καταφερεις να κρυφτεις και απο τον ντετεκτιβ

3) Τα παιδια... Μην τα υποτιμας, ειναι πανεξυπνα και συγχρονως αθωα. Μια μερα θα πεταξουν κανενα απο αυτα τα αθωα και θα ειναι ενα οχι και τοσο αθωο καρφωματακι

1) Οταν λεμε κατι ερωτικο μιλαμε παντα για αλλο προσωπο. Πχ αμα θελω να της πω οτι σε σκεφτομαι, θα πω Μου ειπε ο Νικος οτι σκεφτεται τη Ρουλα συνεχεια..Κατι τετοιο..

2) Εδω εχω παρει ως κ μηχανημα εντοπισμου κοριων και κρυφων καμερων και καθε φορα ελεγχω τα παντα! Μη γελας! :P Ασε που ΠΟΤΕ δεν κανουμε την παραμικρη κινηση εκτος απο οταν ειμαστε σπιτι μου!

3) Τα παιδια της ειναι 2 χρονων οποτε να πουν κατι δυσκολο! :P

Senior Member
    x-ray έχεις αρχίσει να μου την σπας :P

Originally posted by arktos
    μου φάινεται αδιανόητο να λέει κάποια πως είναι τρελά ερωτευμένη με τον εραστή και ταυτόχρονα με τον σύζυγο.
    ειλικρινά δεν ξέρω γιατί πιστεύεις κάτι τέτοιο ?
    Πολυ απλα γιατι δεν ειμαι απλα εραστης. Ειμαι ενας ανθρωπος που ξερει τα παντα για εκεινην. Που εχει ανοιξει την καρδια της και ξερει ισως περισσοτερα μυστικα της και απο τον αντρα της τον ιδιο. Δεν γνωριστηκαμε σε ενα μπαρ μια μερα και αρχισαμε να πηδ***στε. Υπηρχε πολυ βαθεια σχεση πριν γινει ερωτικο το θεμα

Senior Member

2) Εδω εχω παρει ως κ μηχανημα εντοπισμου κοριων και κρυφων καμερων και καθε φορα ελεγχω τα παντα! Μη γελας! :P Ασε που ΠΟΤΕ δεν κανουμε την παραμικρη κινηση εκτος απο οταν ειμαστε σπιτι μου!
    my name is bond... james bond

Originally posted by claire
    x-ray έχεις αρχίσει να μου την σπας :P
    Ε μα δεν ειμαι βλακας μωρε! Λες να πιανω να τη χουφτωνω στο δρομο! Ενας να σε δει τυχαια τελειωσει εχασες!

Το θεμα ειναι τι κανω...Αμα της πω ολα αυτα που σκεφτομαι και σας γραφω εδω...Θα βοηθησει?

Senior Member
    gosh, δεν εχει νοημα. δεν μπηκες να παρεις συμβουλες, αλλα να ακουσεις μονο πραγματα που θελεις να ακουσεις..

οποτε τι να πω,

να ζησετε , να ευτυχισετε, και καλου κακου ξεκινα μαθηματα στιβου. Ποτε δεν ξερεις ποτε θα χρειαστει να γινεις κεντερης...

Originally posted by claire

my name is bond... james bond
    Αμα θελεις site για το gadgetακι σου δινω!~!~!

Senior Member
    Boltseed και claire γραψατε καληνυχτα!!!!συμφωνω με το Boltseed καληνυχτα παιδακια!!!

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast