Σχέση με παντρεμένη . . . . - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 135
    Originally posted by claire
    επίσης, δες το όλο σκηνικό ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ. τι περιμένεις να γίνει? να χωρίσει για να ζήσετε τον έρωτα σας? θα την παντρευτείς εσύ? έχει και παιδιά, είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο στη ζωή σου? είσαι πολύ μικρός. θέλω να πω πως αυτή δε νομίζω να χωριζε, μόνο και μόνο για να ζήσει έναν έρωτα, χωρίς να ήξερε πως θα υπάρξει κάτι πιο σοβαρό, ειδικά από τη στιγμή που έχει και παιδιά.

ή θες να συνεχίσετε κρυφά? πολύ ριψοκίνδυνο!

Κοιτα εμενα αμα με ρωταγες τι θελω πιο πολυ αυτη τη στιγμη στη ζωη μου θα ητανε να ζησω μαζι της...Τωρα θα μου πεις πως θα γινει αυτο και να χωρισει τι δουλεια θα κανω που θα σπουδαζω ακομα, πως θα ζησουμε, τι θα πουμε στους δικους μας οτι χωρισε το θειο μου για να μεινει με μενα και ολα αυτα...Δεν ξερω εγω αυτο που θελω ειναι ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ, δεν με νοιαζει τιποτα αλλο, δε σκεφτομα τιποτα αλλο...Δεν σκεφτομαι τι θα γινει αυριο, που θα καταληξη, τι θα γινει, το μονο που θελω ειναι ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ οπως πριν...Και ο μονος τροπος για να γινει αυτο ειναι κρυφα. Δεν υπαρχει αλλη λυση δυστυχως.

Το θεμα ειναι τι κανω τωρα...Να της πω ενταξει ειμαστε παλι μονο φιλοι οπως θελει? Και τι θα γινει μετα, θα καθομαι καθε μερα και θα το παιζω ανετος και θα περιμενω καθε λεπτο της ημερας να με παρει και να μου πει οτι ξερεις τι μου ξαναρθε και σε θελω? Η να της πω δε θελω να μιλαμε καθολου και να ζω παλι με την ιδια αγωνια αν θα μου ξαναστειλει οτι με θελει? Η να συνεχιζω να το πολεμαω...Δεν ξερω τι να κανω εχω απελπιστει....

Senior Member
    εγώ, θα ξέκοβα και θα έδινα κανένα μάθημα.

τώρα, εσύ μπορεί να αποφασίσεις κάτι τελειώς διαφορετικό.:)

Senior Member
    Originally posted by x-ray
    Δεν ξερω εγω αυτο που θελω ειναι ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ, δεν με νοιαζει τιποτα αλλο, δε σκεφτομα τιποτα αλλο...Δεν σκεφτομαι τι θα γινει αυριο, που θα καταληξη, τι θα γινει, το μονο που θελω ειναι ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ οπως πριν...Και ο μονος τροπος για να γινει αυτο ειναι κρυφα. Δεν υπαρχει αλλη λυση δυστυχως.
    ωραια θα περασεις μια ζωη φοβισμενος και κρυμενος. congrats. :S

Και πως θα το κανω αυτο? Εδω δυο ωρες αμα περασουν χωρις να την ακουσω κ τρελαινομαι...Δεν υπαρχει περιπτωση να αντεξω κατι τετοιο...Και αν το κανω ποσες μερες θα το κρατησω? Γιατι για να ξεκοψω για παντα δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να το κανω.

Originally posted by Boltseed
    Δεν ξερω εγω αυτο που θελω ειναι ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ, δεν με νοιαζει τιποτα αλλο, δε σκεφτομα τιποτα αλλο...Δεν σκεφτομαι τι θα γινει αυριο, που θα καταληξη, τι θα γινει, το μονο που θελω ειναι ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ οπως πριν...Και ο μονος τροπος για να γινει αυτο ειναι κρυφα. Δεν υπαρχει αλλη λυση δυστυχως.
    Το κρυψιμο δεν με νοιαζει καθολου. Στην αρχη με ενοχλουσε αφανταστα, αλλα απο καποια στιγμη κ μετα καταλαβα οτι ειναι μια απαραιτητη θυσια για να μπορω να την εχω και γαυτο δεν με πειραζει πλεον

Senior Member

Και πως θα το κανω αυτο? Εδω δυο ωρες αμα περασουν χωρις να την ακουσω κ τρελαινομαι...Δεν υπαρχει περιπτωση να αντεξω κατι τετοιο...Και αν το κανω ποσες μερες θα το κρατησω? Γιατι για να ξεκοψω για παντα δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να το κανω.
    ε, κοίτα αν σκέφτεσαι ότι όσο δεν της μιλάς τρελαίνεσαι, δεν βοηθάς τον εαυτό σου.
    σκέψου καλύτερα το ξύλο που θας φας από τον θείο σου αν το μάθει!

Senior Member
    Το κρυψιμο μπορει οντως στην παρουσα φαση οπως το σκεφτεσαι να μην σε νοιαζει. Ο φοβος ομως που το συνοδευει θα σε κανει κομματια ομως.Ουτε η ψυχικη σου υγεια σε ενδιαφερει?

Senior Member
    Α ναι, εχουμε και τον θειο. Ελπιζω να εχεις μερικα προχειρα εισητηρια διαρκειας-εκτακτου αναγκης για πλοιο προς Μαδαγασκαρη ε?

ε, κοίτα αν σκέφτεσαι ότι όσο δεν της μιλάς τρελαίνεσαι, δεν βοηθάς τον εαυτό σου.
    σκέψου καλύτερα το ξύλο που θας φας από τον θείο σου αν το μάθει!
    Μα δεν με νοιαζει! Ας φαω ξυλο, ας παρει μαχαιρι να με μαχαιρωσει ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! Το μονο που με νοιαζει ειναι οτι θελω να ειμαι μαζι της!!!!

Senior Member
    Το κρυψιμο δεν με νοιαζει καθολου. Το εχω σαν μια απαραιτητη θυσια για να μπορω να την εχω και γαυτο δεν με πειραζει.

x-ray, αυτό που θέλεις δηλαδή είναι να διατηρήσετε μια σχέση στα κρυφά ?
    αφού το ζήσατε αυτό ?
    και είδες το αποτέλεσμα.
    http://www.mazi.org.gr/

Το κρυψιμο μπορει οντως στην παρουσα φαση οπως το σκεφτεσαι να μην σε νοιαζει. Ο φοβος ομως που το συνοδευει θα σε κανει κομματια ομως.Ουτε η ψυχικη σου υγεια σε ενδιαφερει?
    Οχι γιατι προσεχουμε ΠΑΑΑΡΑ πολυ. Γιαυτο δεν εχω φοβο. Μα για την ψυχικη μου υγεια τα κανω ολα αυτα. Μονο οταν ειμαι μαζι της ηρεμω, μονο οταν της μλαω νιωθω καλα..Μονο αν ξερω οτι ειμαστε μαζι ειμαι ευτυχισμενος,...

Originally posted by arktos
    Το κρυψιμο δεν με νοιαζει καθολου. Το εχω σαν μια απαραιτητη θυσια για να μπορω να την εχω και γαυτο δεν με πειραζει.

x-ray, αυτό που θέλεις δηλαδή είναι να διατηρήσετε μια σχέση στα κρυφά ?
    αφού το ζήσατε αυτό ?
    και είδες το αποτέλεσμα.

Μα το αποτελεσμα οσο εκεινη ηταν \"μεσα\" στη σχεση ηταν τελειο. Ηταν οτι καλυτερο εχω ζησει στη ζωη μου. Μετα που αρχισε να της γυριζει η βιδα ηταν που χαλασαν ολα..Ναι αφου δεν μπορω να την εχω αλλιως προτιμω να την εχω στα κρυφα παρα καθολου.

Senior Member
    Αν εφευγε ο θείος απο τη μέση θα ήταν η τέλεια λύση!!!!!!
    Για να πω την γνωμη μου ειναι πολύ περίεργο όλο αυτο και κυρίως απο μέρους της αυτη το ξεκίνησε και αυτη θέλει να το σταματήσει επίσης μόλις πάει να σταματήσει το ξαναφουντώνει ετσι γιατι θέλει για κάποιον λόγο να υπάρχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Εγω στη θέση σου θα τησ εκανα ενα μικρο τεστ και θα τησ έλεγα οτι θα κανω κουραγιο και θα προσπαθησω να την ξεπεράσω .......θα πρεπει να ξερεις βεβαια και το κοστος ότι μπορει και να σε αφησει τελειως ησυχο!!!!Κοιτα για εμένα αν κρατησεις χαρακτηρα πιστευω οτι θα φανει το τι θελει και δεν θα σε αφησει αυτη ησυχο!!!!Μου κάνει γυναίκα που ξέρει τι θέλει και τα εχει σκεφτει ολα στο κεφαλι της!!!!αυτη ειναι η γνωμη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    οκ. αν όμως αυτή μείνει σταθερή στην απόφαση της, να μην συνεχίσει αυτή σχέση... τι θα κάνεις?
    το να παριστάνεις το φίλο της, με την ελπίδα ότι μπορεί κάποτε στο μέλλον να αλλάξει γνώμη, απλά θα σε κάνει χειρότερα.

ειλικρινα, νομίζεις ότι το κάνεις για το καλό σου, αλλά η συμπεριφορά σου είναι κάπως αυτοκαταστροφική...

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast