Results 61 to 75 of 135
Thread: Σχέση με παντρεμένη . . . .
-
10-06-2010, 02:21 #61
Originally posted by Boltseed
Ξερεις τι παντως, στην φαση που εισαι μοιαζει να μην σε ενδιαφερουν οι συνεπειες. Μπορει αυτο να μου φαινεται παραλογο, αλλα αμα ημουν στην θεση σου με τις συγκεκριμενες περιστασεις και το ιδιο πλαισιο ισως σκεφτομουν οπως σκεφτεσαι και εσυ τωρα. Για αυτο δεν μπορω να σε κατηγορισω. Στο κατω κατω απο μακρυα ολα ευκολα φαινονται. Παρολα αυτα το γεγονος οτι εισαι σε μια φαση που πιστευεις οτι κανεις το σωστο, δε σημαινει οτι οντως κανεις το σωστο. Μπορω να σου πω στο λεπτο 100 προσωπικοτητες που νομιζαν οτι εκαναν το σωστο αλλα τελικα κανανε λαθη που τα μετανοιωσαν οχι μονο οι ιδιοι αλλα και αλλοι πολλοι αθωοι επισης.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση ο αθωος κοσμος ειναι τα παιδια της. Μηπως δεν σε ενδιαφερουν ουτε τα μικρα παιδια?
Φυσικα και με νοιαζουν τα αγαπαω πολυ και με αγαπανε και εκεινα πολυ, ειναι κ μικρουλια. Αλλα ουτε για μια στιγμη δεν πιστευω οτι αυτο που κανω κανει κακο στα παιδια της.
- 10-06-2010, 02:23 #62
Originally posted by x-ray
Φυσικα και με νοιαζουν τα αγαπαω πολυ και με αγαπανε και εκεινα πολυ, ειναι κ μικρουλια. Αλλα ουτε για μια στιγμη δεν πιστευω οτι αυτο που κανω κανει κακο στα παιδια της.
ε ναι , αλλο ομως το τι πιστευεις εσυ.
Τα μεγαλυτερα εγκληματα στον κοσμο εχουν γινει απο ατομα που πιστευαν οτι εκαναν καλο..
10-06-2010, 02:23 #63
συμφωνω με τον arkto η σχεση με τον αντρα της ειναι τελειωμενη απλα την κρατανε τα οικονομικα θεωρω μαζι του!!!!εχει χρημα ο θειος?
10-06-2010, 02:24 #64
Ρε παιδια μισο λεπτο γιατι καθομαστε και συζηταμε τωρα για χωρισμους και τετοια αφου τετοιο πραγμα ουτε το θελω ουτε εκεινη το θελει ουτε υπαρχει περιπτωση να συμβει. Οποτε τι συζηταμε για μαγαζια και για λεφτα και τετοια...Αλλο ειναι το θεμα..Εγω τι πρεπει να κανω? Για να την εχω οπως και πριν.
10-06-2010, 02:25 #65
Originally posted by konstantina_ena
συμφωνω με τον arkto η σχεση με τον αντρα της ειναι τελειωμενη απλα την κρατανε τα οικονομικα θεωρω μαζι του!!!!εχει χρημα ο θειος?
10-06-2010, 02:26 #66
εσυ δεν ειπες οτι μπορεις να κανεις τα παντα αρκει να μεινεις μαζι της?λαθος καταλαβα μαλλον!!!μηπως αυτη θελει πιο θραστικα να μεινετε μαζι και εσυ δεν το εχεις καταλαβει!!:P
10-06-2010, 02:26 #67
Παντως μμμμμ, παμε και λιγο να παιξουμε με μαθηματικα. Ελπιζω στην αριθμιτικη στο σχολειο να ησουν καλος...here we go...
Εισαι 21 και ειναι 31
οταν εισαι φρεσκος φρεσκος στα 31 σου αυτη θα ειναι 41
οταν εισαι 41 παλι σχετικα νεος αυτη θα ειναι πλεον 51. Ελπιζω να σου αρεσουν οι 50χρονες.Αλλιως θα τα βρεις σκουρα.
Λες με τα \"θελω\" σου να μειωσεις και την μεγαλη χρονικη διαφορα/?
10-06-2010, 02:27 #68
το ότι σου είναι θεία το είπα για το σόι για το τί σου είναι.αν έχου μαζί μαγαζί, άσ΄τα να πάνε.
δεν σχολίασες καθόλου το ότι : δεν άντεξε άλλο το να βρισκόσαστε συνέχεια κρυφά και μέσα στο άγχος.
αυτή είνα παντρεμένη, με παιδιά, ενώ για σένα δεν τρέχει και σχεδόν τίποτα κάπου είπες.και δεν εννοώ με αυτό πως δεν νοιάζεσαι για αυτή.μην το παρεξηγήσεις.http://www.mazi.org.gr/
10-06-2010, 02:28 #69
ε καλα δεν ειναι και τρελλη διαφορα δεκα χρονια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σουπερ ειναι ψηφιζω θεια!!!εδω δεν λενε για μονιμα βρε και εσυ λαθος καταλαβες!!!
10-06-2010, 02:30 #70
Originally posted by Boltseed
Παντως μμμμμ, παμε και λιγο να παιξουμε με μαθηματικα. Ελπιζω στην αριθμιτικη στο σχολειο να ησουν καλος...here we go...
Εισαι 21 και ειναι 31
οταν εισαι φρεσκος φρεσκος στα 31 σου αυτη θα ειναι 41
οταν εισαι 41 παλι σχετικα νεος αυτη θα ειναι 51
Λες με τα \"θελω\" σου να μειωσεις και την μεγαλη χρονικη διαφορα/?
Μαθηματικο σπουδαζω οποτε με τα νουμερα τα παω καλα! :P
Ρε παιδια δε σκεφτομαι το αυριο..Αμα ειμασταν ελευθεροι και την ηθελα τοσο ναι το εχω σκεφτει στο μυαλο μου απειρες φορες και θα ηθελα να μεινουμε μαζι, και πιστευω οτι θα της ελεγα και να την παντρευτω και ας ακουγεται τραβηγμενο..Η διαφορα ηλικιας δε με νοιαζει. Αλλα τωρα ετσι οπως ειναι η κατασταση δεν υπαρχει περιπτωση να γινουν γαμοι και τετοια. Το μονο που ειναι δυνατο να γινει ειναι να την εχω οπως πριν. Χωρις να σκεφτομαστε το αυριο. Αυτο προσπαθω να αποκτησω παλι. Ενταξει για καποιους αλλους μπορει να σας φαινεται γελοιο να εισαι σε μια σχεση που δεν ξερεις που μπορει να παει. Για μενα ομως μου φτανει να ειμαι στη σχεση και ας μην ξερω αν και που θα παει...
10-06-2010, 02:31 #71
Originally posted by arktos
το ότι σου είναι θεία το είπα για το σόι για το τί σου είναι.αν έχου μαζί μαγαζί, άσ΄τα να πάνε.
δεν σχολίασες καθόλου το ότι : δεν άντεξε άλλο το να βρισκόσαστε συνέχεια κρυφά και μέσα στο άγχος.
αυτή είνα παντρεμένη, με παιδιά, ενώ για σένα δεν τρέχει και σχεδόν τίποτα κάπου είπες.και δεν εννοώ με αυτό πως δεν νοιάζεσαι για αυτή.μην το παρεξηγήσεις.
10-06-2010, 02:33 #72
Οκ, final try.:
Θες να εισαι μαζι της --> Ο μονος τροπος για να εισαι μαζι της ειναι με αυτο το κρυφο --> Καποτε για χατηρι της θεωριας των πιθανοτητων θα αποκαλυφθειτε --> Οταν γινει αυτο δεν θα μπορεις να εισαι μαζι της πλεον οσο και να το θες.Υπαρχει και πιθανοτητα να καταληξεις και σε κανα νοσοκομειο για να ειμαστε και ρεαλιστες. Μην πω και σε κανενα υπογειο νοσοκομειου και σε τρομαξω.. --> Αρα δεν θα εισαι μαζι της --> Αρα ατοπο ;)
10-06-2010, 02:33 #73
Γενικα για να συνοψισω: Το προβλημα της ειναι οτι δεν μπορει το αγχος να μη μαθευτει κατι και οτι δεν αντεχει να το κανει στον αντρα της αυτο το πραγμα..Το οτι με θελει το ξερω. Ετσι και αλλιως μου το εχει πει και η ιδια οτι αν ηταν ελευθερη δεν υπηρχε περιπτωση να μου ελεγε να σταματησουμε
10-06-2010, 02:33 #74
νομιζω οτι η θεια θελει σιγουρια και δεν το λεει γιατι δεν την εχει μαζι σου αν μαθευτει η σχεση θα τησ παρει τα παιδια και λεφτα γιοκ!!!!εσυ δεν εχεις να της προσφερεις τιποτα αρα γυρναμε στα σιγουρα!!!!και να πω την αληθεια θεωρω οτι τον θειο τον εχει ξανακερατωσει στανταρ σορρυ που στο λεω αλλα δεν θα στο ελεγε!!!δειχνει ψιλοαδιστακτη για αν κανει την αρχικη κινηση μαζι σου ....δειχνει γυναικα που ξερει τι θελει
10-06-2010, 02:34 #75
Originally posted by x-ray
Εχω την αισθηση πως αν σταματησω να το γυρναω εγω στο ερωτικο τοτε θα το χασω το παιχνιδι. Γιατι αν δεν το παω εγω στο ερωτικο τον τελευταιο καιρο εκεινη δεν το παει με τιποτα. Οχι πως την εχω αφησει καποιες μερες για να δω...Απλα την ξερω και πιστευω οτι αν το αφησω δε θα το παει εκει...
Τωρα λες εγω πρεπει να την πιεσω για να της βγει το παθος της για μενα ,γιατι αλλιως θα χασω το παιχνιδι
ποιο παιχνιδι??Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή