Results 91 to 105 of 135
Thread: Σχέση με παντρεμένη . . . .
-
10-06-2010, 02:50 #91
basika 8elw link me site pou na exei thn propela kapelo tou astynomou sainh! ayto pou evgaine apo to kapelo tou kai petouse!!!!
- 10-06-2010, 02:51 #92
Σορυ αυτο δεν το εχω βρει ακομα!
Πω πω μιλαμε κοντευω να σκασω...Μηπως να της πω ολα αυτα που σκεφτομαι?
10-06-2010, 02:53 #93
10-06-2010, 02:54 #94
Originally posted by x-ray
Τροπος του λεγειν εννοω οτι φοβαμαι οτι και αυτο το λιγο που θελει να ειμαστε μαζι τωρα, αν της πω ενταξει ας το αφησουμε, μετα απο λιγο καιρο θα της φυγει και αυτο...
κοιτα τη γνωμη μου λεω εδω, πανω σε αυτο που λες
οταν 2 ανθρωποι ειναι τρελα ερωτευμενη οπως τα ειπες εσυ,
μπορει να κανω λαθος εδω ,και πες μου ,αλλα οπως το βλεπω ειναι οτι εκτος το οτι θελουνε να ειναι μαζι ,λαχταραει ο ενας το κορμι του αλλου
αυτα πανε μαζι,αμα φυγουν ,απλως φυγε εσυ!!
και δεν ξερω γιατι μου εχει κατσει λιγο ,οτι προσπαθεις να την κερδισεις με το \"σεξ\"
και αν θελεις απαντας στην ερωτηση ,ο αντρας της ποσο χρονων ειναι ?Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
10-06-2010, 02:54 #95
Originally posted by arktos
μου φάινεται αδιανόητο να λέει κάποια πως είναι τρελά ερωτευμένη με τον εραστή και ταυτόχρονα με τον σύζυγο.
ειλικρινά δεν ξέρω γιατί πιστεύεις κάτι τέτοιο ?
δεν μπορεί να είναι ταυτοχρονα ευρωτευμένη και με τους δυο.
θέλεις να σε αποκαλέσω σύζυγο?οκ. no problemhttp://www.mazi.org.gr/
10-06-2010, 02:57 #96
Originally posted by soft
Τροπος του λεγειν εννοω οτι φοβαμαι οτι και αυτο το λιγο που θελει να ειμαστε μαζι τωρα, αν της πω ενταξει ας το αφησουμε, μετα απο λιγο καιρο θα της φυγει και αυτο...
κοιτα τη γνωμη μου λεω εδω, πανω σε αυτο που λες
οταν 2 ανθρωποι ειναι τρελα ερωτευμενη οπως τα ειπες εσυ,
μπορει να κανω λαθος εδω ,και πες μου ,αλλα οπως το βλεπω ειναι οτι εκτος το οτι θελουνε να ειναι μαζι ,λαχταραει ο ενας το κορμι του αλλου
αυτα πανε μαζι,αμα φυγουν ,απλως φυγε εσυ!!
και δεν ξερω γιατι μου εχει κατσει λιγο ,οτι προσπαθεις να την κερδισεις με το \"σεξ\"
και αν θελεις απαντας στην ερωτηση ,ο αντρας της ποσο χρονων ειναι ?
10-06-2010, 02:59 #97
Να πω και κατι αλλο που δεν ειχα πει. Τον τελευταιο καιρο με το ενα τους το παιδι τραβανε μεγαλο ζορι και ειναι πολυ χαλια ψυχολογικα και απο εκει. Μετα απο τρεξιματα σε γιατρους του βρηκανε μικρη διανοητικη καθυστερηση και ειναι πολυ χαλια ψυχολογικα. Ισως να επηρρεαζει και αυτο αρνητικα την ολη κατασταση στο κεφαλι της γιατι πιεζεται πολυ και απο αυτο το θεμα.
10-06-2010, 03:01 #98
μου φάινεται αδιανόητο να λέει κάποια πως είναι τρελά ερωτευμένη με τον εραστή και ταυτόχρονα με τον σύζυγο.
ειλικρινά δεν ξέρω γιατί πιστεύεις κάτι τέτοιο ?
δεν μπορεί να είναι ταυτοχρονα ευρωτευμένη και με τους δυο.
θέλεις να σε αποκαλέσω σύζυγο?οκ. no problem
10-06-2010, 03:06 #99
πάλι δεν απαντάς.
δεν σε ενοχλει να λέει πως είναι ερωτευμένη με το σύζυγο, αλλά και με σένα ?http://www.mazi.org.gr/
10-06-2010, 03:07 #100
Αν είναι αυτή για την οποία έγραφες παλιότερα που ήταν η κολλητή σου, ο άντρας της από ότι είχες πει τότε είχε ενοχληθεί που κάνατε τόσο πολύ παρέα. Θεωρείς αδύνατον να μην το ξέρει ήδη;
10-06-2010, 03:13 #101
πάλι δεν απαντάς.
δεν σε ενοχλει να λέει πως είναι ερωτευμένη με το σύζυγο, αλλά και με σένα ?
10-06-2010, 03:15 #102
Originally posted by alexandros3
Αν είναι αυτή για την οποία έγραφες παλιότερα που ήταν η κολλητή σου, ο άντρας της από ότι είχες πει τότε είχε ενοχληθεί που κάνατε τόσο πολύ παρέα. Θεωρείς αδύνατον να μην το ξέρει ήδη;
10-06-2010, 03:24 #103
Να πω και κατι αλλο που δεν ειχα πει. Τον τελευταιο καιρο με το ενα τους το παιδι τραβανε μεγαλο ζορι και ειναι πολυ χαλια ψυχολογικα και απο εκει. Μετα απο τρεξιματα σε γιατρους του βρηκανε μικρη διανοητικη καθυστερηση και ειναι πολυ χαλια ψυχολογικα. Ισως να επηρρεαζει και αυτο αρνητικα την ολη κατασταση στο κεφαλι της γιατι πιεζεται πολυ και απο αυτο το θεμα.
γιατι ειναι πολυ δυσκολο ολο αυτο,και δεν ειναι κατι που θα περασει,και ξαφνικα θα τα δει θετικα απο αρνητικα
Και δεν ειναι θεμα πιεσης, ειναι θεμα ζωης
Και απορω πως θελεις να εχει και ορεξη για \"σεξ\" και για ερωτες.και ξεροντας το προβλημα του παιδιου της ,να σκεφτει να χωρισει
Νομιζω οτι το βλεπεις απο την δικια σου μερια μονο,αλλα παντα υπαρχει και η αλλη πλευρα,και στην περιπτωση αυτη δεν ειναι τοσο απλα κα μονοπλευρα
Για μενα ......Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
10-06-2010, 03:26 #104
δεν ξέρω, πάντως εγώ αν είμαι με κάποιον ερωτευμένη δεν μπορώ να σκέφτομαι πως πάει με άλλη.
όχι να μου πει πως είναι και ερωτευμένος.
δεν θα το άντεχα.
δεν ξέρω τί θα έκανα.
αλλά να συνέχιζα με τη καμία.
βέβαια ποτέ μην λες ποτέ, ποτέ, ε ?
τελικά δεν νομίζω πως εγώ τουλάχιστον, σε βοήθησα καθόλου.http://www.mazi.org.gr/
10-06-2010, 09:09 #105
η σκεψη σου ολη προσανατολιζεται στο πως θα δωσεις παραταση σε κατι που τελειωνει, σωστα?
Δεν βλεπω αλλο τροπο, παρα μονο οσο μπορεις να το ζησεις πριν κλεισει η στροφιγγα τελειως.
Οσο σου ανοιξε την κανουλα η θεια, επινες νερο και τωρα σου ειπε οτι στερευει....
Ζησε οτι ζησεις, αλλα μπορει και να σου εχουν απομεινει λιγα δευτερολεπτα μονο.
Εγω πιστευω οτι ο ερωτας ειναι κατι ασυστολα ασυχρονιστο και δεν ερμηνευεται με μαθηματικους προσδιορισμους απειροστικου λογισμου :P
Ζησε το λοιπον, οσο διαρκει, καλη δυναμη φιλε μου στις δυσκολες μερες που ερχονται.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία