Σχέση με παντρεμένη . . . . - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 135
    Senior Member
    \"Δε με νοιάζουν τα λόγια σου,γιατί κοιτάω που είναι τα πόδια σου\".Τα πόδια της πού είναι;Στο σπίτι της,με τον άντρα της και τα παιδιά της.Συνειδητοποιείς πως μιλάς για δικές σου ανάγκες που δε σημαίνει ότι την αφορούν παρά μόνο στο σημείο που αυτές κάποιες στιγμές έρχονται και τέμνονται με τις δικές της;Eίστε δύο παράλληλες,που κάπου κάπου τέμνονται.Δεν κρίνω το ζήτημα ηθικοπλαστικά,κάτι τέτοια καθόλου δε με αφορούν,ποιος κεράτωσε ποιον και τρίχες κατσαρές.Εάν οι πιθανότητες της ζωής μαζί σου ήταν δυνατές,θα τον άφηνε και θα ζούσε μαζί σου.Ούτε παιδιά θα ήταν εμπόδιο,ούτε δουλειές,ούτε συντηρητικές οικογένειες.Έχω το παράδειγμα του εαυτού μου.Παράτησα τον επί αρκετών ετών σύζυγο,έχοντας επίσης δύο παιδιά και άκουσα τα ******* και άλλα τραγικά από δύο-όχι μία υπερσυντηρητικές οικογένειες.Χέστηκα.Εγώ ζω με τον εραστή μου,με αυτόν που θέλω,όχι αυτόν που πρέπει,εφόσον του εξήγησα φυσικά πως η σχέση μας δε με αφορούσε άλλο.Το πώς αντέδρασε αυτός,δικό του θέμα,έγινε κατίνα,αλλά και γι αυτό χέστηκα.:P
    Τα παιδιά μου είναι ευτυχισμένα όταν η μάνα τους είναι ευτυχισμένη,γιατί τότε μπορεί να τους χαμογελά,να τα φροντίζει και να καλύπτει τις ανάγκες τους.

Πιστεύω πως αφού πέρασε το πρώτο κύμα του ενθουσιασμού και αφού χόρτασε το διάλειμμα,που προφανώς κάτι της κάλυπτε,τώρα η πραγματικότητα εισήλθε ως τσουνάμι που θα έλεγε και ο Βολτ,και η ζυγαριά έγειρε στην πλευρά του συζύγου.Ζήστο και όσο κρατήσει,όπως ανέφερε ο Κρίνος,αλλά μην χτίζεις παλάτια στην άμμο,όταν μάλιστα δεν έχεις την έγκριση του συγκάτοικου στο όνειρο.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Originally posted by x-ray
    Δεν ειναι ασχημο να μην εχεις ανταποκριση. ΤΟ ασχημο ειναι να εχεις ζησει φουλ ερωτα με φουλ ανταποκριση και ξαφνικα να στο κοβει...Αν απλα την πεσεις σε καποια και δεν ανταποκριθει αυτο δεν ειναι τοσο επιπονο. Το παλουκι ειναι να το εχεις και μετα να το χασεις..
    Πως δεν είναι άσχημο να είσαι ερωτευμένος χωρίς ανταπόκριση, το ίδιο πράγμα είναι είτε το χάνεις είτε δεν το έχεις ποτέ. Το έχεις ζήσει ποτέ ή βάζεις τα προβλήματά σου πάνω από όλων; Εγώ πάντως που το χω ζήσει είναι τραγικό με κλάμμα κι εγώ σε φάση που δεν μπορώ να κλάψω λόγω της αρρώστειας που έχω και πολύ στενοχώρια που δεν περιγράφεται.

Senior Member
    δεν διάβασα όλα τα post, ίσως σου το έχουν πει κι άλλοι:

επειδή αισθάνομαι ότι αισθάνεσαι ότι αυτή είναι η μόνη ιδανική γυναίκα που ερωτεύτηκες στον πλανήτη, πιστεύω ότι αυτό δεν ισχύει.

όταν ξεκολλήσεις, θα δόσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να αναζητήσει k να ανακαλύψει μια καινούργια σχέση που μπορεί να γίνει εξίσου μαγική k να μην υπάρχει άντρας k μούλικα στη μέση!!

Banned
    Originally posted by konstantina_ena
    οι γυναικες δεν ειμαστε και τοσο αθωες δεν ειναι ο γενικος κανονας υπαρχουν και εξαιρεσεις ......νομιζω ομως οτι η θεια δεν ειναι μεσα σε αυτες ειναι 31 ετων και νομιζω οτι ξερει τι θελει ειναι πιο κατασταλαγμενη απο εσενα να το ξερεις!!!!
    Παρακαλώ Κωνσταντίνα_ενα μην κάνεις γενικεύσεις που δεν ισχύουν. Το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε και για τους άντρες αλλά δεν ισχύει για όλους!

Banned
    Γενικό συμπέρασμα x-ray από αυτά που διάβασα:
    Καταρχάς που είπε ο Bolt άμα μαθευτεί δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορείτε να είστε μαζί. Κατά δεύτερον όμως, τα παιδιά όταν μεγαλώσουν μπορεί να αποκαλύψουν την αλήθεια, και δεν είναι καθόλου αθώα τα παιδιά. Κατά τρίτον, όπως λέει και η άρκτος, εγώ δεν θα άντεχα να ξέρω ότι είναι ερωτευμένος κάποιος και με άλλη εκτός από μένα άμα ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Κατά τέταρτον, εγώ δεν θα έδινα καμμία σημασία στο τι τρέχει με τα παιδιά και με τη δουλειά και με το ένα και με το άλλο, όποιος δεν έχει ζήσει ερωτευμένος δεν ξέρει. Και τέλος, όλο αυτό που έχεις το καταλαβαίνω γιατί το έχω ζήσει όπως σου είπα, όχι να αρχίσει και μετά να τελειώσει, να μην αρχίσει καθόλου, απλά η διαφορά μας είναι ότι εσύ έχεις \"κακομάθει\" να βλέπεστε κάθε 2 ώρες πχ, αλλά κάποια στιγμή θα σου τελειώσει, θα σου φύγει και τότε θα τα βλέπεις όλα αλλιώς, ούτε θυσίες, ούτε τίποτα. Γι\'αυτό φρόντισε να το τελειώσεις από τώρα αφού βλέπεις ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση, που είναι ακόμα νωρίς, μόνο αυτό έχω να σου πω.

Senior Member
    εξ ρει αν ερχοταν μια κοπελα στο σαιτ και σου λεγε οτι τα χει με ενα παντρεμενο 31 ενω αυτη ειναι 21 τι θα τισ ελεγεσ γι αυτον;εγω παντωσ θα τισ ελεγα οτι την δουλευει ειμαι 28 μ αρεσουν οι μικρεσ και δεν εχω καταφερει να παω με πανω απο 5 χρονια μικροτερη και νομιζω καταλαβαινεισ γιατι καθε φορα που βλεπω μια 20 χρονη λεω ωραια αλλα καθε φορα που ανοιγει το στομα τησ σε 10 λεπτα εχω καταλαβει τα χρονια που μασ χωριζουν
    ειναι σαν να πηγαινεισ εσυ με μια 14χρονη για να στο πω χοντρα στα αγγλικα λεγεσαι toy boy

Senior Member
    Αναγνωρίζω ότι ο κίνδυνος είναι αφροδισιακό στοιχειό όπως επίσης και η απειλή από την παρουσία του άλλου (συζύγου στην προκειμένη περίπτωση). Ίσως επίσης και η τρυφερή αυτή νέα μανούλα που τόσο στοργικά σε κράταγε στην αγκαλιά της κάνοντάς σε να νιώθεις ασφάλεια όπως τότε στην αγκαλιά της πραγματικής σου μάνας και τώρα σε απορρίπτει. Επιλέγει την ασφάλεια. Σου δίνεται η λοιπόν ευκαιρία να κάνεις κι εσύ το ίδιο και σταμάτα τις ιστορίες με πιέσεις και τα λοιπά διότι επιδιώκεις κάτι το οποίο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ. Μπορείς όμως να μάθεις να το κάνεις μέσα από λιγότερο επικίνδυνες καταστάσεις.

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    \"Δε με νοιάζουν τα λόγια σου,γιατί κοιτάω που είναι τα πόδια σου\".Τα πόδια της πού είναι;Στο σπίτι της,με τον άντρα της και τα παιδιά της.Συνειδητοποιείς πως μιλάς για δικές σου ανάγκες που δε σημαίνει ότι την αφορούν παρά μόνο στο σημείο που αυτές κάποιες στιγμές έρχονται και τέμνονται με τις δικές της;Eίστε δύο παράλληλες,που κάπου κάπου τέμνονται.Δεν κρίνω το ζήτημα ηθικοπλαστικά,κάτι τέτοια καθόλου δε με αφορούν,ποιος κεράτωσε ποιον και τρίχες κατσαρές.Εάν οι πιθανότητες της ζωής μαζί σου ήταν δυνατές,θα τον άφηνε και θα ζούσε μαζί σου.Ούτε παιδιά θα ήταν εμπόδιο,ούτε δουλειές,ούτε συντηρητικές οικογένειες.Έχω το παράδειγμα του εαυτού μου.Παράτησα τον επί αρκετών ετών σύζυγο,έχοντας επίσης δύο παιδιά και άκουσα τα ******* και άλλα τραγικά από δύο-όχι μία υπερσυντηρητικές οικογένειες.Χέστηκα.Εγώ ζω με τον εραστή μου,με αυτόν που θέλω,όχι αυτόν που πρέπει,εφόσον του εξήγησα φυσικά πως η σχέση μας δε με αφορούσε άλλο.Το πώς αντέδρασε αυτός,δικό του θέμα,έγινε κατίνα,αλλά και γι αυτό χέστηκα.:P
    Τα παιδιά μου είναι ευτυχισμένα όταν η μάνα τους είναι ευτυχισμένη,γιατί τότε μπορεί να τους χαμογελά,να τα φροντίζει και να καλύπτει τις ανάγκες τους.

Πιστεύω πως αφού πέρασε το πρώτο κύμα του ενθουσιασμού και αφού χόρτασε το διάλειμμα,που προφανώς κάτι της κάλυπτε,τώρα η πραγματικότητα εισήλθε ως τσουνάμι που θα έλεγε και ο Βολτ,και η ζυγαριά έγειρε στην πλευρά του συζύγου.Ζήστο και όσο κρατήσει,όπως ανέφερε ο Κρίνος,αλλά μην χτίζεις παλάτια στην άμμο,όταν μάλιστα δεν έχεις την έγκριση του συγκάτοικου στο όνειρο.

x-ray, εδώ είναι το ζουμί της υπόθεσης.
    υποθέτω πως πιο ξεκάθαρα δεν μπορεί να σου τα πει κανείς, ε?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    [quote]Originally posted by pad
    ειμαι 28 μ αρεσουν οι μικρεσ και δεν εχω καταφερει να παω με πανω απο 5 χρονια μικροτερη και νομιζω καταλαβαινεισ γιατι καθε φορα που βλεπω μια 20 χρονη λεω ωραια αλλα καθε φορα που ανοιγει το στομα τησ σε 10 λεπτα εχω καταλαβει τα χρονια που μασ χωριζουν

είσαι της άποψης δηλαδή πως ο άνθρωπος πάντα ανάλογα με την ηλικία του, ωριμάζει κιόλας ?

Senior Member
    ναι αν και η θεωρια μου λεει μετα τα 25 μπορεισ να συννενοηθεισ με οποιονδηποτε αλλα 21 με τιποτα!!!

Senior Member
    Originally posted by pad
    ναι αν και η θεωρια μου λεει μετα τα 25 μπορεισ να συννενοηθεισ με οποιονδηποτε αλλα 21 με τιποτα!!!

μην ξεχνάς πως οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα. :)

Banned
    :D

Banned
    Originally posted by arktos
    Άσχετο αλλά αυτό πως γίνεται; Δεν μπορώ να το καταλάβω :P

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Άσχετο αλλά αυτό πως γίνεται; Δεν μπορώ να το καταλάβω :P

δεν καταλαβαίνεις πώς γίνεται τί ?

Banned
    δεν καταλαβαίνεις πώς γίνεται τί ?
    Απλά για μένα οι εξαιρέσεις δεν επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Ίσα ίσα, γίνεται το αντίθετο, τον αμφισβητούν. Πως γίνεται να τον επιβεβαιώνουν;

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast