Results 1 to 15 of 27
Thread: Φήμες ή αλήθεια...?
-
10-06-2010, 10:37 #1
Φήμες ή αλήθεια...?
Κ πάλι εδώ....Καλημέρα
Πως θα σας φαινόταν αν ακουγόντουσαν πράγματα όχι κ τόσο όμορφα πράγματα για το παρελθόν του/της συντρόφου σας? Αν μαθαίνατε πως έχει ένα άλλο πρόσωπο εκτός απ' αυτό που σας παρουσιάζει?Ακόμα κ αν στη μεταξύ σας σχέση είναι ας πουμε μια χαρα? Πως θα αντιδρουσατε?
Εχω μαθει καποια πραγματα για το συντροφο μου, τα οποια μου αλλαξαν την εικονα που ειχα γι αυτον. Θελω πολυ να τον ρωτησω ευθεως αν αληθευουν ολα αυτα κ τι συμβαινει αλλα δε θελω να εκθεσω κανενα,ουτε αυτον που τα ξερει ουτε αυτον που μου τα ειπε...
Απ' την αλλη...ποιον να πιστεψω? Μες στο μυαλο μου διαφορες σκεψεις για το τι συμβαινει,αν ειναι αληθεια ολα αυτα...Τι κερδος θα ειχε καποιος να πει τετοια σοβαρα πραγματα?(γτ εχουν ειπωθει σοβαρα πραγματα)Every morning we are born again
- 10-06-2010, 10:45 #2
ναι να τον ρωτησεις, δεν εχεις αλλη επιλογη.
10-06-2010, 10:46 #3
Μα πως να τον ρωτησω, δε θα εκτεθουν αλλοι ανθρωποι?? Θα γινει μπλεξιμο μετα...
Every morning we are born again
10-06-2010, 10:57 #4
οκ τοτε το μπλεξιμο θα το εχεις εσυ.
Αρα οι επιλογες σου ειναι,
στο τι σοι μπλεξιμο θες.
10-06-2010, 12:18 #5
Θες να πεις δηλαδη οτι εσυ του εχεις πει 100% οοοοολο σου το παρελθον ακομα και τα οχι και τοσο καλα πραγματα που εχεις σκεφτει/κανει..?
Ξερεις οι ανθρωποι αλλαζουν. Στο παρελθον μπορει να ηταν αλλιως αλλα τωρα να αλλαξε. Στο κατω κατω το παρον και το μελλον ζεις μαζι του, οχι το παρελθον του.
Μολις σου δειξει το πραγματικο του προσωπο που υποθετεις οτι κρυβει, τοτε ναι, θα εχεις οντως λογο να ψαχνεις πως να αντιδρασεις. Απο την στιγμη ομως που δεν σου εχει δεξει τιποτα τετοιο , δεν ειναι και λιγο αδικο για αυτον να τον χαντακωσεις?
Επισης , και το πιο σημαντικο, ειναι φημες αυτα. το ειπες και η ιδια. Θα βασισεις δηλαδη τωρα και την ζωη/σχεση σου πανω σε φημες? Μπα... βρες ενα πιο δυνατο στηριγμα καλυτερα... ;D
10-06-2010, 13:13 #6
Tο πρόβλημ ΕΊΝαι ότι αυτές οι φήμες, ειδικά αν είναι για σοβαρά πράγματα, όπως λες, θα αρχίσουν σιγά σιγά και ύπουλα να ροκανίζουν την εμπιστοσύνη σου για το σύντοφό σου, θα έχεις αμφιβολίες... θα είσαι μπερδεμένη, (ήδη αυτό ξεκίνησε από τη στιγμή που θίγεις το θέμα εδώ) και τέλος θα ξυπνήσεις ένα ωραίο πρωί και θα διαπιστώσεις ότι ξαφνικά (;) δεν έχεις καμία απολύτως εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Δε θα είναι όμως ξαφνικό, αυτά γίνονται σιγά σιγά. Αν λοιπόν έχεις σοβαρά αισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο ρώτησέ τον και συζήτα όλα αυτά που άκουσες και σε απασχολούν. Δε θα το κάνεις με κίδυνο της σχέσης , θα το κάνεις ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ βάλεις σε κίνδυνο τη σχέση ( με τις αμφιβολίες κτλ) Στο κάτω κάτω αν είναι ψέματα δε θα έχει πρόβλημα με καθαρό μέτωπο να σου το ξεκαθαρίσει. Και θα αρχίσεις να τον εμπιστεύεσαι ΣΤ\'ΑΛΗΘΕΙΑ.
10-06-2010, 13:23 #7
Το θεμα ειναι πως δε μπορω να πω πως προσπαθει να δει τα πραγματα σοβαρα...Θελει \"να ειμαστε χαλαρα\" λεει...Κ αυτο με κανει σιγα σιγα να μειωνω την εμπιστοσυνη μου,γιατι δε προσπαθει στα ματια μου να με κανει να προσπερασω οποιαδηποτε φημη...Με το να ειναι \"χαλαρος\" κ \"δε βαριεσαι,οτι κατσει\" δε με ωθει να προσπαθησω..
10-06-2010, 13:29 #8
Ε, τότε... και να μην ισχύουν οι φήμες, η στάση του αυτή δεν είναι αρκετά καθοριστική για τη σοβαρότητα της σχέσης;
Ίσως θα έπρεπε να διεκδικήσεις λίγη περισσότερη σοβαρότητα για τη σχέση σας από κείνον;
(Άσχετο : astimatnam μόλις σε πέρασα για ένα μήνυμα! Νια-νιανιανια-νιαααα! :-Ρ )
10-06-2010, 13:38 #9
streidi μολις ηρθαμε ισοπαλια :-P
Εχω κανει συζητηση για τη σοβαροτητα της σχεσης,εχω κανει προσπαθεια,αλλα δε μου αρεσει να κανω μονο εγω συμβιβασμους...Θα ηθελα να ειμαι μ\'αυτο τον ανθρωπο, αλλα υστερα απο αυτα που ακουσα... \"ξενερωσα\" λιγο. Ξενερωσα κ μ αυτον, ξενερωσα κ μ αυτους που μου ειπαν ολα αυτα...Με τα παντα!Every morning we are born again
10-06-2010, 13:41 #10
βασικα αυτοσ που στα ειπε μπορει να ειχε συμφερον που εσυ δε μπορεισ να το δεισ πχ μπορει να σε γουσταρε η να σε γουσταρει και θελει να σασ χωρισει φιλοσ του σου τα ειπε;κατα αλλα συμφωνω με boltseed
10-06-2010, 13:48 #11
Αυτο δε μπορω να καταλαβω,τι συμφερον μπορει να εχει αυτος που μου τα ειπε.Δεν ειναι φιλος του οχι.Αλλα σιγουρα δε με γουσταρει γτ ειναι ο συντροφος της κολλητης μου, κ καποια πραγματα τα ακουσε ο ιδιος υποτιθεται.
Κ εγω συμφωνω με τον boltseed γι αυτο και τα εχω μπερδεψει ολα αυτα στο μυαλο μου.Every morning we are born again
10-06-2010, 14:02 #12
ο συντροφοσ τησ κολλητησ σου κι ο δικοσ σου τι σχεση εχουν;
10-06-2010, 14:07 #13
απλα γνωριζονται.εχουν κοινους φιλους απλα.
10-06-2010, 14:24 #14
Η δικη μου γνωμη ειναι να του μιλησεις κ να του πεις τι ακουσες,ενωπιον μαλιστα αυτονων που σου τα ειπανε.δε θα σαι εσυ σε μια ψυχοφθορα σχεση για να μη χαλασεις τη ζαχαρενια καποιον που σου τα ειπαν-χωρις αυτο να σημαινει οτι ισως ναναι απλα λογια δικα τους-
ακουγεται σκληρο αλλα διπαλ μας πρεπει να χουμε ανθρωπους εμπιστους,τιμιους,σωστους..
10-06-2010, 14:26 #15
ισως να πρεπει να κανω κατι τετοιο...να σκεφτω για μια φορα κ τον εαυτο μου ΜΟΝΟ :)
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....