Φήμες ή αλήθεια...? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    Πιστεύω έχει πολλή σημασία ο τρόπος που θα το ρωτήσεις και θα το θέσεις, να μην υποδηλώνει ότι δεν του έχεις εμπιστοσύνη αλλά ότι θέλεις να το \'\'βγάλεις από μέσα σου\'\' και να ξεκαθαρίσεις την εικόνα που σου δημιουργήθηκε.

Senior Member
    Αυτο να κανεις κ μη σε νοιαζει για κανενα.αν σκεφτοταν ολοι μηπως πληγωσω?μηπως τον απογοητευσω?δε θα υπηρχσν φυλακες

Senior Member
    Το οτι δε του εχω απολυτη εμπιστοσυνη το ξερει. Γιατι εχουν γινει κ αλλες καταστασεις μεταξυ μας...Αυτο ζηταω...να την ξανακερδισει
    Every morning we are born again

Senior Member
    φυγε μακρια..

Senior Member
    κυκνε γιατι το λες??

Senior Member
    αν δεν του χεις απολυτη εμπιστοσυνη οπως προανεφερες δεν εχει ουσια να ειστε μαζι.
    αν παρουσιαζει προβληματα απο τωρα σκεψου τι θα γινει αργοτερα..

Senior Member
    γιατι τα θεματα μου σε καποια στιγμη εμφανιζουν φακελακι απο διπλα??τι σημαινει?

Banned
    οτι εχουν παρει πανω απο ενα οριο απαντησεων

(πανω απο 20)

Senior Member
    Δεν ξέρω αμα σου απάντησαν ήδη!
    Γνώμη μου είναι να συζητήσεις. Έστω και αν αληθέυουν αυτά που έμαθες, κάποιο λόγο θα είχε να τα κάνει.
    Δηλαδή ο κάθε ένας έχει ενα παρελθόν! Οι άνθρωποι αλλάζουν, έτσι δεν είναι?

Banned
    Originally posted by krino
    οτι εχουν παρει πανω απο ενα οριο απαντησεων

(πανω απο 20)
    Αυτό κρίνε το συζητήσαμε και δεν είναι αυτό που λες. Αυτό που λες είναι το κόκκινο τετραγωνάκι :) Το φακελάκι είναι ότι είναι χοτ θέμα, δλδ έχει πάνω από 20 replies, και ότι έχεις γράψει και εσύ. Μόνο στα τελευταία (πάνω πάνω μηνύματα) δεν το βγάζει ακόμα, αλλά το βγάζει μετά. :D

Banned
    whatever....

Senior Member
    Originally posted by astimatnam
    Το θεμα ειναι πως δε μπορω να πω πως προσπαθει να δει τα πραγματα σοβαρα...Θελει \"να ειμαστε χαλαρα\" λεει...Κ αυτο με κανει σιγα σιγα να μειωνω την εμπιστοσυνη μου,γιατι δε προσπαθει στα ματια μου να με κανει να προσπερασω οποιαδηποτε φημη...Με το να ειναι \"χαλαρος\" κ \"δε βαριεσαι,οτι κατσει\" δε με ωθει να προσπαθησω..
    Πώς θα σου φαινόταν εάν αποδέκτης αντίστοιχων σχολίων ήταν αυτός και τα σχόλια αφορούσαν εσένα;Δε θα αισθανόσουν αδικημένη που δε θα σου είχε δοθεί η ευκαιρία να υπερασπιστείς τον εαυτό σου απέναντι σε διαδόσεις;(γιατί ακόμη ως τέτοιες χαρακτηρίζονται τυπικά,καθώς είναι αναπόδεικτες).

Και κάτι άλλο ακόμη.Είσαι σίγουρη πως η χαλαρή του στάση δεν ξυπνάει μέσα σου μία τιμωριτική διάθεση(καθώς αυτό που \"έπιασα\"είναι πως το εισπράττεις κάπως ως προσωπική απόρριψη)και μη μπορώντας να εκδηλώσεις φανερά την αποδοκιμασία σου,υιοθετείς τις φήμες που τον μειώνουν και φτιάχνεις λίγο το τραυματισμένο εγώ;)
    Σκέψου και το άλλο.Δε μπορώ να φανταστώ πως ένα άτομο στο οποίο έχεις χαράξει σταθερά τα όρια θα τα παραβιάσει εισχωρώντας με σουμουτού για τη σχέση σου.Μήπως την αβεβαιότητά σου για την σχέση την ψυλιάστηκε ο κολλητός του κολλητού δεν ξέρω τι ήταν λολ και έριξε το δόλωμα;Προσωπικά δε θα θύμωνα πάντως με το αγόρι μου,αλλά με αυτόν που θεώρησε πως τον αφορά η ποιότητα του ατόμου με το οποίο είμαι μαζί/trespassing.
    Έχετε θέμα στην επικοινωνία όμως με το δεσμό σου(imho)μήπως δοθείσης της ευκαιρίας να εκμεταλλευόσουν το σκηνικό για ανοιχτά χαρτιά και ντόμπρα λόγια;

Τέλος,εύχομαι να πάνε όλα καλά.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 2 of 2 FirstFirst 12