ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 85
    Junior Member
    εσυ olgaki εχεις σχεση αν επιτρεπεται?

Banned
    Ξέρρεις πόσες κοπέλες είναι μόνες τους άσε που μπορεί να έχουν και αυτές κατάθλιψη και ψάχνουν κάποιον πως και πως; Ψάξου, αν θες μπες και στο www.badoo.com, και πέστηνε εκεί. Όλο και κάποια θα ενδιαφερθεί.

ari ναι θελω καποιον τον γνωρισα και εγω στο ιντερνετ σε ενα σαιτ που κανουν γνωριμιες και ετσι και μου βγηκε σε πολυ καλο.γιατι ρωτας?:s
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Junior Member
    ψαχνω γενικα να βρω καμοια ενδιαφερομενη

Senior Member
    Εγώ βρε παιδιά πιστεύω πολύ στον έρωτα.. Δηλαδή πιστεύω πως κάπου εκεί έξω υπάρχει το κατάλληλο άτομο για τον καθένα.. Αντιθέτως αυτά τα \"φίλος-φίλη-φίλου\" δεν τα πιστεύω καθόλου.. Ειδικά αν το ψάχνεις πολύ δε θα συμβεί, θα συμβεί όταν δεν το περιμένεις, σε άσχετη στιγμή.. Ρομαντική? Χαζή? Δεν ξέρω.. Ο έρωτας είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα αλλά όταν τον κυνηγάς...σου ξεφεύγει! ARIS, το ότι δε μπορείς να κάνεις το βήμα με κάποια κοπέλα πχ σε μία καφετέρια ίσως συμβαίνει επειδή δεν έχεις βρει ακόμα την κατάλληλη. Πίστεψέ με, όταν θα κεραυνοβοληθείς θα το καταλάβεις και τότε δε θα μπορείς να κρατηθείς, δε θα υπάρχει τίποτα που να σε φοβίζει και όλα θα έρθουν...φυσικά. Συνέχισε όσο μπορείς τη ζωή σου, η κατάθλιψη είναι γολγοθάς -πίστεψέ με το ξέρω- και θα έρθει και η σχέση, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή..
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Banned
    Originally posted by chr1986

Πίστεψέ με, όταν θα κεραυνοβοληθείς θα το καταλάβεις

εκτος αν την ωρα της καταιγιδας,
    κραταει ομπρελα.

Senior Member
    χα χα χα χα
    Γεια σου ρε krino!!

Banned
    χα χα χα χα
    Γεια σου ρε krino!!

:P:P

Banned
    Εγώ βρε παιδιά πιστεύω πολύ στον έρωτα.. Δηλαδή πιστεύω πως κάπου εκεί έξω υπάρχει το κατάλληλο άτομο για τον καθένα.. Αντιθέτως αυτά τα \"φίλος-φίλη-φίλου\" δεν τα πιστεύω καθόλου.. Ειδικά αν το ψάχνεις πολύ δε θα συμβεί, θα συμβεί όταν δεν το περιμένεις, σε άσχετη στιγμή.. Ρομαντική? Χαζή? Δεν ξέρω.. Ο έρωτας είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα αλλά όταν τον κυνηγάς...σου ξεφεύγει! ARIS, το ότι δε μπορείς να κάνεις το βήμα με κάποια κοπέλα πχ σε μία καφετέρια ίσως συμβαίνει επειδή δεν έχεις βρει ακόμα την κατάλληλη. Πίστεψέ με, όταν θα κεραυνοβοληθείς θα το καταλάβεις και τότε δε θα μπορείς να κρατηθείς, δε θα υπάρχει τίποτα που να σε φοβίζει και όλα θα έρθουν...φυσικά. Συνέχισε όσο μπορείς τη ζωή σου, η κατάθλιψη είναι γολγοθάς -πίστεψέ με το ξέρω- και θα έρθει και η σχέση, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή..
    Έχω βαρεθεί να το ακούω αυτό το αν το κυνηγάς δεν σου έρχεται. Δεν το πιστεύω αυτό. Δλδ πως γίνεται, με έναν μαγικό τρόπο, αφού δεν υπάρχει θεός κατά τη γνώμη μου αλλά και να υπήρχε, θα έλεγε δεν δίνω σε αυτούς που το κυνηγάνε; Έλεος πια με αυτές τις θεωρίες. Όσο για την καφετέρια, είναι κάτι πολύ σπάνιο, το κάνουν πολύ λίγοι από όσο ξέρω για να πλησιάσεις κάποια έτσι θέλει πολύ θάρρος και τσαγανό. Δεν το κάνουν όλοι, πόσο μάλλον ένα άτομο που κολώνει γενικότερα.

Senior Member
    Έλεος ξε-έλεος, αυτή είναι η άποψή μου. Και δεν είναι μόνο άποψη αλλά και κάτι που έχω ζήσει.. Αισθανόμουν πολύ μόνη στο παρελθόν και συνεχώς κυνηγούσα πρόσωπα και καταστάσεις και ποτέ μα ποτέ δεν κάθησε κάτι καλό. Μόνο όταν κούλαρα λόγω κάποιων καταστάσεων ήρθε αυτό το συναίσθημα στη ζωή μου και ήταν -και συνεχίζει να είναι- αληθινό. Δεν είναι θεωρίες λοιπόν, είναι πραγματικότητα. Η μοναξιά είναι δύσκολο πράγμα αλλά και το να ψάχνεις συνεχώς να τη γεμίσεις είναι ακόμη δυσκολότερο. Πέφτεις σε λάθος επιλογές ή επιλογές ανάγκης.. Και αυτό για μένα είναι χειρότερο.

Banned
    Έτυχε και σου συνέβη αυτό. Τι πιστεύεις, ότι με ένα μαγικό τρόπο γίνονται αυτά; Πιστεύεις στα μάγια; Δεν ήθελα να γίνω επιθετική, αλλά εξήγησα τους λόγους! Δεν μπορώ να το ακούω συνέχεια αυτό! Μα τι θα κάνεις λοιπόν, δεν θα ψάξεις να τη γεμίσεις, θα σταυρώσεις τα χέρια;

Senior Member
    Το λες και μόνη σου: \"έτυχε\". Που σημαίνει δεν το είχα προγραμματίσει, δεν ψαχνόμουν.. Η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, ας μην το ξεχνάμε αυτό.. Δεν πιστεύω στα μάγια, πιστεύω όμως στη μαγεία του έρωτα.. Και επαναλαμβάνω ότι έχω περάσει και εγώ από αυτή τη φάση του ψαξίματος. Αλλά πέρα από εμένα, στο γύρω μου περιβάλλον όποια σχέση δεν ξεκίνησε από έρωτα αλλά από επί τούτου ψάξιμο δε στέριωσε. Τυχαίο? Δε νομίζω..(που λέει και η διαφήμιση) Εδώ από έρωτα και πολλές φορές δε στεριώνουν.. Αυτό προσπαθώ να σου πω βρε lightbluepath και θέλω να πω και στον ARIS, δε θα καθίσεις στους 4 τοίχους κλαίγοντας τη μοναξιά σου. Θα έχεις τη ζωή σου κανονικά αλλά δε θα βγαίνεις έξω κυνηγώντας τον έρωτα! Δε θα γίνει δηλαδή εμμονή. Γιατί κακά τα ψέμματα, αν το κυνηγάς αυτό βγαίνει και στον άλλο και κατά συνέπεια ο άλλος απομακρύνεται..

Senior Member
    η αλήθεια είναι οτι, όταν δεν ψάχνεσαι, περνάει και πιο γρήγορα ο χρόνος, μέχρι να σου το φέρει η στιγμή.
    απο το να σκέφτεσαι, πότε θα με πάρει η τάδε, πότε θα με προσέξει, η αν με πρόσεξε.

Senior Member
    Αρη δέν ξέρω πόσο είσαι.Αλλά έχω νιώσει πολλές φορές αυτο που περνάς γιατί είμαι κακομαθημένο και θέλω πάντα μια γυναίκα δίπλα μου.Λοιπόν όσες φορές έχω κάνει κάτι αξιόλογο,απλά ... έγινε.Δεν έχω κολλήσει ποτέ σε γυναίκα και είμαι 31 χρονών να φανταστείς.Τι θέλω να πώ.Πρέπει να μάθουμε να γουστάρουμε τον ευατό μας και την μοναξιά μας.Να περιμένουμε και να έχουμε σεβασμό στην πάρτυ μας.Δεν γίνετε αλλίως.Όταν σεβαστείς τον εαυτό σου θα σου ρθουν αυτά που ζητάς.

Τα περισσότερα πράγματα στην ζωή είναι όπως το δάνειο.Πρέπει να αποδείξεις οτι δέν το χρειάζεσαι για να το πάρεις.Εγώ πιστευω οτι και σε 10 κοπέλες να κολλήσεις και οι 10 θα σε απορίψουν.Δέν γίνετε μια γυναίκα να τις τα δώσεις όλα απο την αρχή.Η γυναίκα θέλει τον χρόνο της να σε γνωρίσει,να σε τεστάρει,πιστεύω οι περισσότερες ζούν γιαυτό το παιχνίδι.Αν πάς και πεις \" σε γουστάρω πάμε για καφέ?\" ε οκ βράστα.

Βρές στόχο και ακολούθα τον.Απο την φύση σου αυτό θα πρέπει να σε απασχολεί.Οι κοπελίτσες έρχονται όταν είσαι αλλού στο μυαλό σου.Οχι οταν λές \"ΠΡΕΠΕΙ\" να βρώ γκόμενα.

PLAN B Πήγαινε 3 χρόνια γυμναστήριο.Γίνε φέτες και κάνε one night stand με ξέκολα.

Junior Member
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ!

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast