Results 76 to 85 of 85
Thread: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
-
12-06-2010, 01:12 #76
Originally posted by krino
παντα εχουν
Τέλος η συζήτηση δε νομίζω να βγάλει πουθενά, ο καθένας μας θα λέει τα δικά του.
- 12-06-2010, 01:17 #77
νομιζεις οτι ο καθε αντρας ξενοπηδαει γιατι δεν εχει κατι καλυτερο να κανει?
12-06-2010, 01:18 #78
νομιζεις οτι ο καθε αντρας ξενοπηδαει γιατι δεν εχει κατι καλυτερο να κανει?
12-06-2010, 01:21 #79
κανεις λαθος,
αρχικα βαριεται, και στην συνεχεια θα βρει τροπο να την βγαλει.
12-06-2010, 01:22 #80
κανεις λαθος,
αρχικα βαριεται, και στην συνεχεια θα βρει τροπο να την βγαλει.
05-07-2010, 19:30 #81
Γεια σου Άρη,
Σε νιώθω φιλε. Είναι πολύ θλιβερό να μην έχεις κάποια κοπέλα να δώσεις και να πάρεις αγάπη, που είναι το σημαντικότερο πράγμα.
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Σε ότι γνωριμίες και αν κάνεις, μέσα απο το διαδίκτυο ή μέσα στην παρέα κ.λ.π. να δείχνεις αυτό που αισθάνεσαι ακόμη και αν είναι θλίψη ή ντροπαλότητα. Αυτά είναι τα συναισθήματά σου. Οι έξυπνες γυναίκες εκτιμούν περισσότερο τους άντρες που είναι αληθινοί. Και κάποια στιγμή, να κοιτάξεις πως θα ξεριζώσεις την καταθλιψη από μέσα σου μια και καλή, με την καταλληλη θεραπεία. Γιατί κανείς δεν γεννιέται καταθλιπτικός, μα γίνεται στα πρώτα χρόνια της ζωής του. Του στερούν την τρυφερότητα και όλα όσα έχει ανάγκη και αυτό φέρνει πόνο και θλίψη.
Νίκος
06-07-2010, 23:14 #82
Καλησπέρα Άρη
Καταρχήν ο εάν κατάλαβα καλά έχεις κάποιου είδους κατάθλιψη.
Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτή η κατάθλιψη που έχεις είναι γιατί δεν μπορείς να βρεις γυναίκα. Ειλικρινά δυσκολεύομαι να δεχτώ κάτι τέτοιο Εάν είναι έτσι φίλε μου θα σου πω κάτι όσο και εάν αυτό σου φανεί περίεργο.
Λοιπόν
Μακάρι να ήμουνα στη θέση σου αγαπητέ μου…Μακάρι το πρόβλημα μου να ήταν απλά το πώς θα μπορέσω να γνωρίσω μια γυναίκα και να την ερωτευθώ …
Μακάρι να ήταν αυτό το μείζον για εμένα. Μακάρι να γινόταν να αλλάξουμε εάν γίνεται τις μορφές κατάθλιψης που μας ταλαιπωρούν. Να σου δώσω εγώ τις κρίσεις πανικού τις αγοραφοβίες μου τις ζαλάδες μου τα κενά στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου το γενικό άγχος μου τις τρεμούλες μου τις συχνές επισκέψεις σε καρδιολόγους, γαστρεντερολόγους, κτλ και να μου δώσεις εσύ την ανασφάλεια που αισθάνομαι στο να μην έχω η να μην μπορώ να βρω γυναίκα…
Όχι δεν μιλάς με τον παιδαρά η τον ζιγκολό που δεν του έλειψε ποτέ γυναίκα.
Πέρασα αρκετό καιρό μόνος μου. Ποτέ όμως δεν αισθάνθηκα την απουσία μιας γυναίκας δίπλα μου σαν πρόβλημα. Αντίθετα περνούσα πολύ καλά έβγαινα έξω έκανα χαβαλέ με τους φίλους μου και εάν τύχαινε γιατί όχι φλερτάραμε κιόλας.
Άλλοτε αρέσαμε άλλοτε όχι.
Το χιούμορ να ξέρεις για μένα είναι το κλειδί τις επιτυχίας και αυτό που στο τέλος σε κάνει αρεστό …
Με αυτό θέλω να κλείσω και πιστεύω ότι πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί μου…
Σου εύχομαι και πάλι να είναι μόνο αυτό το μοναδικό σου «πρόβλημα»
06-07-2010, 23:20 #83
Originally posted by chr1986
Πίστεψέ με, όταν θα κεραυνοβοληθείς θα το καταλάβεις
εκτος αν την ωρα της καταιγιδας,
κραταει ομπρελα.
06-07-2010, 23:25 #84
Βασίλη όπως είπε και ο nnkos η αγάπη είναι το σημαντικότερο πράγμα. Μπορείς να ζήσεις μόνος σου έστω και χωρίς αυτά τα προβλήματα; Αν ναι, περίεργο. Εγώ πάντως θα προτιμούσα να έχω αυτά παρά να μην έχω αγάπη. Είναι ο καθένας πως το βλέπει. Για άλλους μπορεί να μην φαίνεται σοβαρό ένα πρόβλημα και για άλλους μπορεί να φαίνεται ή το αντίθετο.
07-07-2010, 00:09 #85
Πιστεύω αγαπητέ/τη ο Άρης να κατάλαβε πολύ καλά αυτό που θέλω να του περάσω.
Κατάλαβε το μήνυμα τις αισιοδοξίας που του αφίσα να εννοηθεί πως υπάρχει αρκεί αυτός από μόνος του να αποφασίσει να κινηθεί…
φυσικά προς θεού δεν είπα ότι πρέπει να στερείται κάποιος την αγάπη ενός συντρόφου. Κατ ουσιαν το πρόβλημα του είναι ότι δεν μπορεί να γνωρίσει μια κοπέλα και κατά συνέπεια στερείτε την συντροφιά της…
Ωστόσο εγώ θα ήθελα πάνω από όλα να είχα την υγεία μου
Η ψυχοσωματική υγεία είναι αυτή που μας επηρεάζει και στη σχέση μας και στην αντιμετώπιση των δυσκολιών.
Οι άνθρωποι γύρω μας είναι πολύ σημαντικοί και καμιά φορά μας βοηθάνε σε μέγιστο βαθμό να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας.
Έμαθα στα 35 μου πλέον ότι κάποια πράγματα καλούμαστε να τα λύσουμε με τον εαυτό μας και μόνο με αυτόν πρέπει να γίνει το «ξεκαθάρισμα λογαριασμών»….
Και όσο εγωκεντρικό και να ακούγεται αυτό κανένας άλλος πλην του εαυτού σου δεν θα σου δώσει την δύναμη να ξεπεράσεις όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία