Results 1 to 2 of 2
Thread: αυπνοιες
-
11-06-2010, 21:45 #1
αυπνοιες
πριν περιπου 3ης μηνες οσο και να ακουστει χαζο ειδα ενα θριλερ δεν θελω να πω ποιο.αλλα τοτε ηρθε η πρωτη αυπνοια μαζι με καποια συμτωματα τρεμουλο ταχυκαρδια, υπερνταση αισθημα φοβου. προφανως φοβηθηκα με αποτελεσμα να εχω αυτα τα συμπτωματα καθε μερα και να τρεχω στους γιατρους αλλοι μου ειπαν πιεση,συνδρομο χρονιας κοπωσης πηγα σε νευρολογους. δεν ειχα τιποτα.αρχισα να στεναχωριεμαι να εχω ανχος και καθε βραδυ γιανα κοιμηθω εκανα θαυματα χαμομηλι, η αδερφη μου μου εκανε μασαζ, ειδικη μουσικη για τον υπνο δεν μπορω να πω κοιμομουν αλλα το πρωι ειχα αμφιβολιες αν κοιμηθηκα η οχι χωρια που ειχα και καποια συμπτωματα καπως τα καταφερνα, και οποτε με επιανε αυπνοια τρελενομουν ετρεχα και παλι στους γιατρους μεχρι που μου ειπαν οτι εχω αγχωδης διαταραχες με πανικο πηρα χαναχ και entact αλλα με κανανε χειροτερα. ευτυχως δεν τα πηρα πολυ καιρο μια βδομαδα και τα σταματησα αλλα κανανε χειροτερα τον υπνο.εχω ξεκινηση ψυχοθεραπεια και πηγα σε μια ψυχιατρο και μου εδωσε seropram και xanax και παλι ο υπνος μου ειναι ανυπαρκτος. τι αλλο να κανω για να ξαναβρω τον υπνο μου?
- 11-06-2010, 22:04 #2
να πεις τι σε απασχολει ισως?
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....