Results 16 to 30 of 35
Thread: Αγοραφοβια και γαμος
-
21-06-2010, 21:36 #16
http://www.youtube.com/watch?v=mACqcZZwG0k
ολα καλα λεω θα πανε!!!
- 21-06-2010, 22:11 #17
thanx Δωράκι..ανεβαστικός ο Bob!!!!:))))
αλλα κι αυτό μπορει από μουσική λιγο μελαγχολική αλλά στίχος αισιόδοξος
http://www.youtube.com/watch?v=FVhrIfaPKxw
22-06-2010, 23:02 #18
Καλησπέρα. Hristina δεν ξέρω ακριβως τι έχω..Πολυ καταστροφολογία ότι κατι θα πάθω και θα γίνω ρεζίλι μπροστά σε κόσμο..Μου εμφανίζεται σε πολυ συγκεκριμένα γεγονότα .Αλλά ο φόβοσ είναι τοσο έντονοσ που πολλέσ φορέσ λειτουργεί έτσι ώστε να αποφευγω συστηματικά καποια γεγονότα.Φαντάζομαι ότι όποιοσ έχει ζησει κατι παρόμοιο καταλαβαίνει ποσο έντονοσ μπορεί να γίνει ο φόβοσ.
Εμφανίστηκε έτσι ξαφνικά πριν αρκετά χρονια ..
Το παλεψα μόνη μου σε κάποια γεγονότα της ζωήσ μου που εμφανίστηκε και μάλιστα καποια στιγμή πιστεψα πραγματικα ότι ο φόβοσ είναι ένα τεράστιο ΨΕΜΑ και για αρκετο διαστημα ξαναέζησα φυσιολογικά.
Αλλα δυστυχώς ξαναεμφανίστηκε..
Ετσι αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο αλλα με φόρτωσε αρκετα φαρμακα .Κρίσεισ πανικού μου είπε.Τα πηρα 2 μέρεσ αλλα φοβηθηκα τισ παρενέργειεσ .Ημουν σε μια φάση που απαιτουσε πολυ διαβασμα και φοβόμουν ότι δεν θα έχω τη διαύγεια που απαιτουσε η περισταση οποτε και τα σταμάτησα .μετά ξεκίνησα ψυχοθεραπεία αλλά λογω οικονομικου όχι συστηματικά.
Νομίζω ότι βλέπω βελτιωση σε σχέση με εμένα..Απλα πιστευω ότι η ψυχοθεραπεία θελει πολυ δουλεια και μόνος σου και επίσησ θελει το χρόνο της.Αλλά τ βασικό είναι να σε εμπνέει ο ψυχοθεραπευτησ αν και πάνω απο μασ είναι η τσέπη τουσ πολλέσ φορέσ δυστυχώς....τεσπα
Ευχομαι να πανε όλα καλύτερα για όλουσ μασ και να αγαπησουμε τουσ εαυτους μας όσο μας αξίζει...χωρίσ εκπτωσεισ , πρεπει, συγκρισεισ κ.α. ..
23-06-2010, 18:33 #19
Γεια και πάλι!!!
Tonia_dia από ότι καταλαβαίνω ιδιαίτερα ψυχοσωματικά δεν έχεις κι αυτό είναι πάρα πολύ θετικό!!!Τρομοκρατείς τον εαυτό σου μόνο με τις σκέψεις σου(όπως και όλοι μας και ξέρω πολύ καλά τι θα πει να τροκοκρατήσε από ηλίθιες σκέψεις)!!!!Νομιζω ότι είναι λίγο πιο εύκολο για σενα να αντιετωπίσεις την κατάσταση,δεν ξέρω πάλι άποψή μου είναι!!Επίσης ένα άλλο θετικό είναι ότι έχεις αρκετό χρόνο μπροστά σου!!!Πιστεύω ότι αν οργανώσεις τον γάμο σου και βάλεις πρόγραμμα, θα μειωθεί κατά πολύ το άγχος σου!!!Ένας σωστός προγραματισμός θα σε βοηθήσει πολύ!!!Από ότι βλέπω ούτε η αισιοδοξία σου λείπει κι αυτό είναι κατι που μετράει πολύ!!!Εδώ θα είμαστε να τα λέμε εξάλλου μέχρι τότε!
Εγώ πάλι έχω δυο μέρες που με έχει πιάσει τρελή υπερένταση, ένα εσωτερικό τρέμουλο σε όλο το σωμα και ειδικά στα πόδια και στον αυχένα(α έχω δισκοπάθεια και ευθειασμό) και μια ανησυχία άλλο πράμα, δυσκολεύομαι να καθίσω ακόμα και στο σπίτι μου!!Αυτό είχα να το νιώσω μήνες, άντε πάλι τα ίδια.Τέσπα...
23-06-2010, 18:39 #20
Δυναμη!Δυναμη!τρωμε τις υπεροχες ζωουλες μας με χαζοσκεψεις!στο τελος μας τι θα λεμε??εζησα μια ζωη με τρομο??ΔΥΝΑΜΗ επαναλαμβανω!την εχουμε!
25-06-2010, 14:25 #21
Λοιπόν αύριο εχω πάλι γάμο(αμαν φετος) , όχι αυτόν που γινομαι κουμπάρα και με εχει πιάσει τρελή ανησυχία και πανικός.Εχω και τα θεματακια μου με τον αυχενα, εχω δισκοπαθεια και ευθειασμό, και αυτες τις μερες αισθάνομαι ενα απίστευτο σφιξιμο , λες και καποιος με πιεζει σ εκεινο το σημειο, μουδιασματα και αδυναμια στηριξης του κεφαλιου.Με αποτελεσμα να αγχωνομαι ακομα περισοοτερο.
Και εχω νευριασει με τον εαυτό μου που αντί να χαίρομαι για την φιλεναδα μου , μ εχουν πιάσει πάλι οι φοβίες μου.
Προσπαθω να σκέφτομαι θετικά κι ότι αυριο είναι και μια καλή θεραπεία εκθεσης αλλα οι αρνητικές σκέψεις νικάνε, με αποτελεσμα να αυξάνονται και τα ψυχοσωματικά και να μην εχω διαθεση.Αυτα πάλι....
26-06-2010, 16:07 #22
Γειααααα
Σε μια ωρα ειναι ο γαμος και μ εχει πιασει τρελη υπερενταση!!Ειμαι ενα βημα πριν την κριση πανικου!!!
Ταχυκαρδιες, ζαλαδες και νομιζω οτι θα λιποθυμησω!!!Ξερω οτι δεν προκειται να παθω κατι αλλα εχω πανικοβληθει!!!Καμια εξπρες συμβουλη;;;; :(
26-06-2010, 16:19 #23
Γειααα :)
Η συμβουλή μου είναι να βαφτείς όμορφα, να βάλεις ωραία ρουχα και να είσαι χαμογελαστή!
Εφόσον είναι γάμος φίλης σου, θα βρεθείς με πολύ γνωστό κόσμο, θα μιλήσεις με πολλούς από αυτούς, θα κοιτάζεις την φίλη σου που παντρεύεται και όλα τα σχετικά με τον γάμο. Πίστεψέ με, δεν θα καταλάβεις σε πόσο λίγο χρόνο θα χαλαρώσεις. Έτσι γίνεται συνήθως. Οι σκέψεις είναι αυτές που τώρα σε ζορίζουν, εκεί θα είναι όλα μια χαρά. Καλά να περάσεις!
02-07-2010, 11:02 #24
Γεια !!!
Στο γαμο περασα μια χαρα, αντεξα σχεδον 10 ωρες !!!Αθλος ε;;;Βεβαια με επιαναν ανα διαστηματα αλλα προσπαθουσα, δεν ειχα και αλλη επιλογη βεβαια!!!Μετα μου βγηκε το αγχος οταν γυρισα σπιτι και την αλλη μερα ημουν χαλια, αλλα δεν πειραζει, σημασια εχει οτι το παλεψα και τα καταφερα!!!
Αφηστε που ειχα το θρασος και πηγα και θεατρο προχθες!!!!Ημουν και εκει καπως αλλα τελικα στο τελος ολα οκ!!!
02-07-2010, 11:49 #25
Από ολα!! Μουδιασμα στον αυχενα, πονοκεφαλος,δυσπνοια, απιστευτο σφιξιμο στο στομαχι, ενταση και εντονη θλιψη!!!!
Δεν χαιρομουν που τα ειχα καταφερει, μαλλον γτ στο πισω μερος του μυαλου μου αγχωνομαι για τον γαμο που θα γινω κουμπαρα!!!!Αλλα με την ψυχολογο μου, που μιλησα μου ειπε να μην δινω και πολλη σημασια, ηταν ενα γεγονος με μεγάλη πιεση και οτι θα συνελθω.
Όπως και εγινε σε δυο μερουλες ημουν πολυ καλυτερα.
Ηταν πολυ γερη δοκιμασια, αφου χθες πηγαινα στο περιπτερο και πηγαν να με πιασουν τα χαζα μου, αμεσως σκεφτηκα οτι ειχα καταφερει πριν δυο μερες κατι πολυ δυσκολοτερο και αμεσως συνηλθα!!!
Τωρα τα ψυχοσωματικα συνεχιζονται αλλα την παλευουμε!!!!!!!!!!Προσπαθω να τα αφηνω να κανουν τη δουλεια τους!! :)))))))
02-07-2010, 11:52 #26
αμαν αυτο το ρημαδομυαλο τα σκατ****νει ολα! FORMAT ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ του μυαλου μας επειγοντως σε ολους του φορουμ(και σε εμενα φυσικα πρωτη πρωτη)
02-07-2010, 11:57 #27
χαχαχαχα...για ενα ειμαι σιγουρη, οτι οταν βγουμε απο αυτην την κατασταση, γιατι θα το ξεπερασουμε ολο αυτο,
θα ειμαστε πιο δυνατοι και πιο καλα..τωρα το ποτε δεν το ξερω αλλα θα ερθει αργα η γρηγορα η λυτρωση και τοτε ποιος μας πιανει!!!!!
Συνεχιζουμε !!!!!!!!!!!!!
02-07-2010, 12:04 #28
μπραβο χριστινακι!ετσι!
02-07-2010, 12:21 #29
και στα δικα μας
:P
21-07-2010, 14:31 #30
Να μαι παλι εδω!!!Εφτασαν οι μερες....Το Σαββατο ειναι ο γαμος!!!Και οπως ειναι λογικο το αγχος τεινει στο συν απειρο!!!
Αν και αισθανομαι καλυτερα το τελευταιο καιρο παρολα τα ψυχοσωματικα μου, οσο πλησιαζουν οι μερες εχω τρελη νευρικοτητα και υπερενταση.
Βγηκα για δουλειες το πρωι και οι σφυξεις μου εφτασαν 140, ευτυχως δεν με τρομαζουν αυτα.Παιρνω και βαλεριανες αλλα δεν βλεπω να κανουν και πολλη δουλεια.
Κι συνεχως σκεφτομαι οτι θα με πιασει υπερενταση και δεν θα μπορω να την ελεγξω,οτι θα ζαλιστω,θα με πιασει δυσπνοια και γενικα οτι δεν θα αντεξω τοση ενταση.Ισχυει κατι τετοιο;;Δηλαδη απο το πολυ αγχος και την πιεση να μην αντεξω;;;
Αφηστε που και η ΕΜΥ δινει 37 βαθμους για εκεινη τη μερα κι ενα θεματακι με τη ζεστη το χω και οσο το σκεφτομαι τοσο χειροτερα γινομαι!!!!
Μακαρι να πανε ολα καλα....
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή