Aπίστευτη ζήλια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 70
    Junior Member
    Εγω πάντως θέλω να είμαι εντάξει και να μην νιώθω τύψεις η να μου λέει οτι δνε είμαι ερωτευμένος και τέτοια

Banned
    Originally posted by lion23
    Εγω πάντως θέλω να είμαι εντάξει και να μην νιώθω τύψεις η να μου λέει οτι δνε είμαι ερωτευμένος και τέτοια

ε τωρα σου μιλαει η εμπειρια,
    εχω πακετο απο τετοιες ιστοριες.
    Αν το αντεχεις παλεψε το, αλλιως τραβα παρακατω.

Αλλα και αν το αντεχεις, το ερωτημα ειναι για ποσο.....

Junior Member
    Μα δε μπορώ να την αφήσω εκεί ειναι το θέμα!

ε τοτε τραβα ζορια!
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Originally posted by lion23
    Αλήθεια, πως αντιλαμβάνεσαι τον έρωτα? Τι είναι δηλαδή έρωτας για εσένα?

Junior Member
    Ερωτας είναι να θες να είσαι με τον άνθρωπο σου και να μοιράζεστε μαζι εμπειρίες.Ερωτας είναι η εμπιστοσύνη η πίστη η αφοσίωση.Ερωτας είναι να αισθάνεσαι χαρούμενος με τον άνθρωπο σου να τον ακούς και να σε ακούει στα προβλήματα σου...Να συζητάτε,να είσαι με ενα \"πλατύ χαμόγελο\" οταν είσαι μαζί της και άλλα πολλά ετσι το αντιλαμβάνομαι...ΕΡΩΤΑς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΗΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩΙΣΜΟΣ

Banned
    Originally posted by aeolus74
    Εάν πιστέυεις ότι η ζήλια βασίζεται στον χαρ/ρα τότε απαντάς εσύ ο ίδιος στον προβληματισμό σου. Διότι, ο χαρακτήρας του ανθρώπου δεν αλλάζει (υπόψιν: άλλο χαρακτήρας και άλλο προσωπικότητα) οπότε δεν μπορέις να κάνεις κάτι για την ζήλια της κοπέλας σου που στην περίπτωση αυτή αναβλύζει απο τα βάθη της ψυχής της.

Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι εάν βασίζεται όντως εκεί.

Όσον αφορά αυτό που λες για τους ερωτευμένους, θα συμφωνήσω αν και δεν έχω δει πολλούς να το καταφέρνουν.
    Ναι βρε παιδιά τόσοι που απατάνε επειδή κάποιος είναι καχύποπτος θα φάει πόρτα. Αν είναι δυνατόν! Όσο για τους ερωτευμένους, για να είναι νομίζω κάποιος ερωτευμένος, σημαίνει και ότι ζηλεύει, αλλιώς απλά δεν είναι, μόνο του αρέσει ο άλλος.

Junior Member
    Nαι να ζηλεύει και εγω ζηλεύω αλλα όχι και ετσι είπαμε είπαμε

Banned
    Πάντως lion, εμένα ένας πρώην μου που ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του, τον έβλεπα πολύ σπάνια λόγω απόστασης, και αντί να κάτσει να με χαρεί, γύρναγε κάθε λίγο το κεφάλι του και κοίταγε όποια γυναίκα πέρναγε. Είναι πολύ σπαστικό, δεν νομίζεις; Θα σου άρεσε να στο έκαναν εσένα;

Να δεν γυρναω και το κεφάλι μου είπαμε

Banned
    Βρε Michael, πάλι τα ίδια; Πάλι με άλλο ψευδώνυμο μπήκες;

;;;;;;

Senior Member
    μήπως κοιτάς ΟΛΕΣ τις γυναίκες που περνάνε από δίπλα σου έντονα?
    επίσης, δίνεις αρκετή προσοχή στην κοπέλα σου όσο είστε έξω ή είναι σα να μην υπάρχει?

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    μα καλα, αν βγεις μια βολτα και δεν βλεπεις και γυρω σου, θα πεφτεις πανω στα δεντρα!!!

οταν βγεις, τα κοιτας ολα, και περισσοτερο οσα ειναι εντυπωσιακα,οπως οι ομορφοι ανθρωποι.

αυτο δε σημαινει οτι σκοπευεις να φλερταρεις, ποσο μαλλον να
    πας με αυτον που κοιτας...

βεβαια αλλο κοιταω, αλλο ανοιγω το στομα και κολλαω 5 λεπτα χωρις να ακουω τον συνομιλητη μου. το τελευταιο θα με ενοχλουσε ακομα κι αν εβγαινα με φιλη μου. δεν εχει να κανει με γκομενικα. δειχνει αδιαφορια για την παρεα σου..
    απίστευτα ενοχλητικό!

Banned
    [quote]Originally posted by olgaki82
    αν εμεις οι γυναικες λεμε στι σχεση μας μη κοιτας ,και μη μιλας και μη μη μη,τοτε ειναι μαλλον που θα πρεπει να περιμενουμε 10 κερατα:P [/q

αι γεια σου βρε ολγακι!ξαναπεστο!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast