Το Θεό που τον βάζουμε στη ζωή μας ? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 48 of 48
    Senior Member
    Ο καθένας μας επιλέγει το όνομα που θέλει να δώσει σε Εκείνον που θεωρεί πηγή των πάντων. Ο πρώτος άνθρωπος που σηκωσε τα μάτια και κοίταξε στον ουρανό αναζήτησε τη \"μεγάλη ανάσα\" , ήταν ο πρώτος συνανθρωπός μας εκατομμύρια χρόνια πριν που αναζήτησε το Θεό.

Για μένα που έζησα τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου στη συνειδητή αθεϊα,ξεκομένη απο κάθε τι πνευματικό, η έννοια του Συμπαντικού Πατέρα, του Πατέρα όλων των πλασμάτων των τρισεκατομμυριων κατοοικημένων κόσμων - είναι αυτή που ανοίγει τον δίαυλο επικοινωνίας μου μαζί Του.

Τα περί θεσμοθετημένων θρησκειών και ορθοδοξιών με αφήνουν παντελώς αδιάφορη. Για μένα θρησκεία είναι η προσωπική σχέση του καθένα μας με το Ανωτερο όπως και αν το ονομάζει ή το αντιλάμβάνεται ο καθένας μας αυτό.

Η σχέση μου με το Θεό ειναι εντελώς προσωπική μου υπόθεση, αφορά εμένα και Αυτόν και δεν χρειάζομαι την μεσολάβηση κανενός είδους ιερατείου για να του μιλήσω ή για να με ακούσει. Ξέρω ότι ένα κλάσμα Του ζει εντός μου, στη διάνοιά μου, είναι πάντα μαζί μου και τότε που τον αρνιόμουν και τώρα που τον αγαπάω. Ξέρω ότι δεν θα με εγκαταλέιψει ποτέ σε ότι και αν μου συμβεί και το σπουδαιότερο είναι ότι ξέρω το λαμπρό μέλλον που έχει ετοιμάσει για μένα και για όλα Του τα παιδιά.

Μου αρέσει να του λέω : \" Σε αγαπάω! Σε ευχαριστώ που υπάρχεις και μέσα από Σένα υπάρχω και εγώ. \"

Senior Member
    danay

Νομίζω δεν υπάρχει αντιπαράθεση απλά κατάθεση απόψεων και συζήτηση πάνω σ αυτό...αυτό είναι όλο και παρόλο που είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα πιστεύω ότι υπάρχουν πολιτισμένες θέσεις...σχεδόν από όλους μας .

Banned
    sthn anakyklwsh!!!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234