Τιμωρούμαι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 44
    Banned

Τιμωρούμαι

Αυτό το θέμα το άνοιξα όχι γιατί περιμένω απαντήσεις τύπου συμβουλές τόσο πολύ όσο για το να γκρινιάξω. Ειλικρινά δεν αντέχω άλλο. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν έχω ορμές εδώ και 2 χρόνια και ένα μήνα και βλέπω να συνεχίζεται. Η γιατρός μου τελείως μαλακισμένη, πλήρως αδιάφορη, όταν της λέω ότι θέλω να μου αλλάξει τα φάρμακα, μου λέει ότι δεν έχω ανάγκη εγώ, αλλά αυτοί που έχουν ορμές. Λες και δεν είναι ωραίο να το έχεις ανάγκη, τώρα το έμαθα αυτό. Έλεος. Ακόμα και ένας φίλος μου από δω είχε αυτό το πρόβλημα, και τώρα του έφυγε στον ένα χρόνο. Εγώ πότε;; Ανησυχώ γιατί μπορεί να πάρει και χρόνια επειδή έτσι πήρε σε μία γυναίκα. Τώρα θα πάω σε γιατρό να μου αλλάξει τα φάρμακα αλλά δεν ξέρω τι θα του πω για να τον πείσω, είναι και πρώτο ραντεβού. Λέω να τον πρήξω (για να μου τα αλλάξει), αλλά θα έχει χρόνο;

Senior Member
    γκόμενο έχεις? εννοώ, μήπως αυτό που βιώνεις σαν έλλειψη ορμών, είναι έλλειψη ερωτικού ενδιαφέροντος για κάποιον.

Banned
    Όχι καμμία σχέση. Και γκόμενο είχα, και ερωτευμένη ήμουνα, και τα πάντα δοκίμασα αλλά δεν. Σίγουρα φταίνε τα φάρμακα ή η αρρώστεια. Θέλω να τη σταματήσω τη γιατρό αυτή αλλά δεν ξέρω πως να πείσω τους γονείς μου. Αυτοί πάντα εμπλέκονται αυτοί. Όχι μόνο σε μένα, γενικά λέω από όσα διαβάζω εδώ μέσα.

Senior Member
    όντως, τα φάρμακα θα είναι. σκατοκατάσταση πραγματικά.

Banned
    Είμαι τόσο άτυχη σε όλα, που λέω μόνο καρκίνο δεν έχω πάθει. Αλλά είμαι ακόμα μικρή ίσως, που ξέρεις στο μέλλον

Senior Member
    ω, μωρέ, τι απαισιοδοξία είναι αυτή?

Banned
    Κρίνω με βάση αυτά που έχω ζήσει. Anyway

Senior Member
    Το οτι κατι συνεβαινε μεχρι χθες δεν σημαινει οτι θα συμβαινει και αυριο..

αλλιως δεν θα επρεπε να ανησυχουμε/σκεφτομαστε το μελλον μιας και θα ξεραμε ολοι τι θα συμβει.

Banned
    Originally posted by Boltseed
    Το οτι κατι συνεβαινε μεχρι χθες δεν σημαινει οτι θα συμβαινει και αυριο..

αλλιως δεν θα επρεπε να ανησυχουμε/σκεφτομαστε το μελλον μιας και θα ξεραμε ολοι τι θα συμβει.
    Κι όμως, να σου πω δύο παραδείγματα άμα είσαι άσχημος και δεν αρέσεις, το ίδιο δύσκολο θα ήταν παλιά να βρεις γκόμενο, το ίδιο και τώρα. Το ίδιο και δουλειά. Άμα δεν έχεις λέγειν και σε απέρριψαν από κάποιες δουλειές, το ίδιο θα γίνει και στο μέλλον.

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Κι όμως, να σου πω δύο παραδείγματα άμα είσαι άσχημος και δεν αρέσεις, το ίδιο δύσκολο θα ήταν παλιά να βρεις γκόμενο, το ίδιο και τώρα.
    Αμα εισαι ασχημος και δεν αρεσεις (εσω-εξω εμφανιση) ,

και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ κατι να το αλλαξεις αυτο , τοτε ναι συμφωνω.

Το ίδιο και δουλειά. Άμα δεν έχεις λέγειν και σε απέρριψαν από κάποιες δουλειές, το ίδιο θα γίνει και στο μέλλον.

Αμα δεν εχεις λεγειν ,

Ο Αινσταιν ειχε πει συν τις αλλοις οτι ειναι καπως ανουσιο καποιος να κανει ακριβως το ιδιο πραγμα συνεχεια και συνεχεια και καθε φορα να περιμενει διαφορετικο αποτελεσμα.

Banned
    Αμα εισαι ασχημος και δεν αρεσεις (εσω-εξω εμφανιση) ,

Τι μπορείς να κάνεις άμα είσαι άσχημος;

Αμα δεν εχεις λεγειν ,

Και άμα δεν έχεις λέγειν, είναι δύσκολο να το αποκτήσεις ξαφνικά. Άσε που δεν υπάρχουνε σχολές.

Banned
    Νομίζω ότι η εμφάνιση δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο.

Αν είσαι άσχημος κάνεις πλάστικη.

Banned
    Originally posted by janet

Να γίνεις πιο άσχημος. Άσε που δεν ισχύει ούτε το άλλο που λες. Ζούμε στην εποχή της εμφάνισης.

Senior Member
    Τι μπορείς να κάνεις άμα είσαι άσχημος;

φακους επαφης,αρωματα,καλα εφαρμοστα ρουχα,κομμωτηριο, χαμογελο, ρουζ,

ελα γυναικα εισαι, τα ξερεις αυτα καλυτερα απο εμενα
    ;)

Λιγο μπουστο να αποκαλυψετε εχετε ηδη πολλα +++ αυτοματα.

....για οσους νοιαζονται μονο για εμφανιση τεσπα.

Και άμα δεν έχεις λέγειν, είναι δύσκολο να το αποκτήσεις ξαφνικά. Άσε που δεν υπάρχουνε σχολές.
    Θα συμφωνησω με το δεν μπορεις να το αποκτησεις ξαφνικα, αλλα οχι οτι ειναι δυσκολο/ευκολο. Ειναι δυσκολο/ευκολο αναλογα με το ποσο χρονο θα αφιερωσεις στην μαθηση του.

Σχολες υπαρχουν και παρα-υπαρχουν στο εξωτερικο. Με ειδικα σεμιναρια που τα διδασκουν ψυχολογοι και επικοινωνιολογοι. Τον Dale Carnegie τον εχεις ακουσει? Απο τους πιο γνωστους δασκαλους επικοινωνιολογιας την δεκαετια του 30 στην Αμερικη που οι μαθητες του ειχαν μετα μεγαλη επιτυχια στις δουλειες/ζωες τους μετα τα σεμιναρια του.Ενας απο αυτους αν θυμαμαι καλα εγινε εκκατομυριουχος, πολυ γνωστο ονομα που μου διαφευγει τωρα.

Υπαρχουν και τονοι ολοκληροι απο βιβλια να μελετησεις. Και βιντεο επισης.

Ενα google να ψαξεις για \"how to talk to people\" , \"how to win conversations\" , \"how to make people listen you\" κτλ κτλ θα σου βγαλει zilions απο αποτελεσματα.

Banned
    Originally posted by janet

Να γίνεις πιο άσχημος. Άσε που δεν ισχύει ούτε το άλλο που λες. Ζούμε στην εποχή της εμφάνισης.
    Γιατί να γίνεσαι πιο άσχημος με τις πλαστικές; Να πας στην Αμερική

Page 1 of 3 123 LastLast