Με βλέπει φιλικά - Χρειαζομαι βοήθεια! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Originally posted by zaad
    Αλλα ο καθενας μας ασφαλως ειναι διαφορετικος, εμενα μπορεις να με πεις ρομαντικο ονειροπολο αλλα και μα....κα. και δεν θα εχει αδικο γιατι ολο τα μουτρα μου τρωω.
    ολοι εχουμε ριξει τα μουτρα μασ για μια γκομενα και πανω απο μια φορα οποτε σε καταλαβαινω αλλα καπου υπαρχει ενα κομβικο σημειο που καταλαβαινεισ οτι εδωσεσ πολλα και σταματασ αν το κανεισ απο την αλλη συνεχεια μαλλον γι αυτο τρωσ τα μουτρα σου γιατι δε δινεισ στην αλλη το χρονο να ψηθει να σε σκεφτει να σε φανταστει να σε γουσταρει οσο καλοσ και να σαι πρεπει να τησ αφησεισ χρονο να σε επεξεργαστει να μιλησει με καμια φιλη τησ μη σε εχει δεδομενο με το καλημερα γιατι μετα δε θα ασχοληθει

λοιπόν .. δεν διάβασα πολλά και όχι όλα.. αλλά χωρίς να διαβάσω παρακάτω σου λέω καημενούλη μου ξεχασε την!
    σε παιζει.. αν ηταν να ησασταν μαζί θα ήσασταν αν ησασταν και αυτο ήταν αυτό ήταν!
    ξεχασε την να εισαι εσυ καλα γιατι ετσι θα βρεις τον δρομο να σου ερ8ει η αληθινη αγαπη !

Junior Member
    θα την ξεχασω δεν μπορω να κανω και αλλιως. αφησα πολλα για κατι που δεν αξιζε και εδωσα πολλα αν και δεν χρειαζοταν. το καταλαβα αργα ομως και ας μου το ελεγαν καθε μερα οι φιλοι μου.

Senior Member
    μπραβο φιλε δεν εγινε και τιποτα την επομενη φορα θα ξερεισ και ειπαμε μη δινεισ πολλα γιατι σε θεωρουν δεδομενο

Banned

αφησα πολλα για κατι που δεν αξιζε και εδωσα πολλα αν και δεν χρειαζοταν. το καταλαβα αργα ομως και ας μου το ελεγαν καθε μερα οι φιλοι μου.

ποτε μην το ξαναπεις αυτο....
    οτι εδωσες φυσικα και αξιζε.
    Αλλιως ακυρωνεσαι εσυ ο ιδιος και οχι η κοπελα.

Σεβασου τις πρωην σου,
    για να σε σεβαστουν οι επομενες.

Banned
    Originally posted by pad
    μπραβο φιλε δεν εγινε και τιποτα την επομενη φορα θα ξερεισ και ειπαμε μη δινεισ πολλα γιατι σε θεωρουν δεδομενο

τι ειναι αυτο παλι?

Junior Member
    Originally posted by krino

αφησα πολλα για κατι που δεν αξιζε και εδωσα πολλα αν και δεν χρειαζοταν. το καταλαβα αργα ομως και ας μου το ελεγαν καθε μερα οι φιλοι μου.

ποτε μην το ξαναπεις αυτο....
    οτι εδωσες φυσικα και αξιζε.
    Αλλιως ακυρωνεσαι εσυ ο ιδιος και οχι η κοπελα.

Σεβασου τις πρωην σου,
    για να σε σεβαστουν οι επομενες.
    H κοπελα αποτι μαθαινω και καταλαβαινω τωρα ειχε βολευτει με αυτη την κατασταση. Ημουν ο ταριφας και το σιγουρακι. Δεν μετανιωνω για οτι εκανα και ελπιζω στο τελος να εχω μονο καλες αναμνησεις, απλα τωρα με απογοητευσε σαν ανθρωπος γιατι ειχαμε ανοιχτει ο ενασ στον αλλο και ειχαμε συζυτησει διαφορα πραγματα και για εμας και για αλλα θεματα, δεν περιμενα οτι θα με εβλεπε σαν ενα προσωρινο βολεμα, να μου λεει τοσα ψεματα και στο τελος να μην μου μιλαει καν και να μαθαινω τι σκεφτοταν ολο αυτο τον καιρο απο αλλους. Με τον εαυτο μου ειμαι θυμωμενος που δεν μπορεσα να τα αντιληφθω απο την αρχη λογω ενθουσιασμου. Αυτη τη στιγμη μπορει να ειναι με καποιον αλλο και να κανει οτι θελει αδιαφορωντας πληρως για μενα το ξερω, ακομα με ποναει ομως , ειναι δυσκολο να εχεις δωσει τοσα συναισθηματα και να σε κλεβουν .

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by pad

τι ειναι αυτο παλι?
    τι δεν καταλαβεσ του ειπα να μη δινει πολλα γιατι η θα τον εκμεταλευτουν η θα τον προσπερασουν αφου θα τον εχουν δεδομενο

Page 2 of 2 FirstFirst 12