Results 16 to 21 of 21
Thread: επεστρεψα με νεα προβληματα...
-
20-06-2010, 14:25 #16
Originally posted by amelie74
Originally posted by Remedy
δεν το βρισκεις τουλαχιστον αγενες, ενω αποφασισες να επιστρεψεις σε ενα φορουμ που εφυγες σχεδον βριζοντας, αλλα παντως σιγουρα απαξιωνοντας, να γυριζεις ζητωντας αποψεις και βοηθεια, και σε λιγες ωρες να σβηνεις το αρχικο σου ποστ και να αφηνεις να απαντανε οι αλλοι απο κατω, μονολογωντας σαν μαλακες?
γουστο μου κ καπελο μου!
σιγα μην σου ζητησουμε και συγγνωμη.
οσο για τη διαγραφη του αρχικου ποστ-που επισης δεν σου πεφτει λογος-το διεγραψα γιατι ανεφερε καποιον στοχο που ειχα και επειδη δεν προκειται τελικα να υλοποιηθει με πληγωνε το να το διαβαζω.
και ναι γυρισα γιατι εδω μεσα δεν βρισκονται ατομα μονο σαν εσενα!!!(ευτυχως!!!)
προφανως δεν εισαι σταθερη στην συμπεριφορα σου και στις αποφασεις σου, κατανοητο...
επισης προφανως, οπου φτυνεις, γλειφεις.
διαφορετικα θα εφευγες αξιοπρεπως κι οχι βριζοντας εναν χωρο που σε βοηθησε οπως ειπες και ενω ξαναγυρισες μετανοημενη, φερεσαι με αγενεια.
και συνεχιζεις...
- 20-06-2010, 16:31 #17
το σχολιο μου,δεν αφορουσε το γεγονος οτι ξαναγυρισες.
προφανως δεν εισαι σταθερη στην συμπεριφορα σου και στις αποφασεις σου, κατανοητο..
επισης προφανως, οπου φτυνεις, γλειφεις
διαφορετικα θα εφευγες αξιοπρεπως κι οχι βριζοντας εναν χωρο που σε βοηθησε οπως ειπες και ενω ξαναγυρισες μετανοημενη, φερεσαι με αγενεια.
και συνεχιζεις...
ομως υπαρχουν πολλα ατομα τα οποια τα πηγαινα και εξακολουθω να τα παω.
---->και καθολου μετανοημενη δεν γυρισα.γυρισα γιατι ειναι κριμα επειδη υπαρχουν 5 μαλακες εδω μεσα να χανω την πολυτιμη βοηθεια και παρεα ορισμενων αλλων.
------>η αγενεια μου βγαινει στην επιφανεια μονο οταν με προκαλουν κακεντρεχη ατομα σαν και σενα.
αυτα.-
20-06-2010, 22:07 #18
..... ορισμενα ατομα που γουσταρα λιγο πριν φυγω δεν τα γουσταρω πια.αλλα αυτο δεν εχει να κανει με την ασταθεια μου-την οποια αρεσκεσαι να τονιζεις-εχει να κανει με το οτι αξιολογησα διαφορετικα καποια ατομα εδω μεσα με βαση τα γραφομενα τους.
ομως υπαρχουν πολλα ατομα τα οποια τα πηγαινα και εξακολουθω να τα παω.
---->και καθολου μετανοημενη δεν γυρισα.γυρισα γιατι ειναι κριμα επειδη υπαρχουν 5 μαλακες εδω μεσα να χανω την πολυτιμη βοηθεια και παρεα ορισμενων αλλων.------>η αγενεια μου βγαινει στην επιφανεια μονο οταν με προκαλουν κακεντρεχη ατομα σαν και σενα.
αυτα.-
αν λοιπον κοψεις την κακη συνηθεια να σβηνεις τα αρχικα μηνυματα που απευθυνεις σε αυτους που εκτιμας, εχεις πολλες ελπιδες να ασχοληθει καποιος απο αυτους μαζι σου στο μελλον, καθως , κανεις ειτε μαλακας ειτε μη μαλακας δεν ειναι αρκετα κοροιδο ωστε να γραφει σε αδεια ποστ επειδη ο γραφων ...μετανοιωνει γρηγορα...
εισαι αγενης, ως προς αυτους που λες οτι εκτιμας και στους οποιους απευθυνεσαι με τον τροπο που φερεσαι, διοτι αυτοι που αποκαλεις μαλακες, ειναι προφανες οτι σε εχουν χεσμενη...
21-06-2010, 10:22 #19
αυτοι που με χουν χεσμενοι ειναι ατομα που πρωτη εγω τους απερριψα συνεπως δεν με νοιαζει η γνωμη τους...
εσενα νομιζεις οτι σε συμπαθει ολο το φορουμ?
21-06-2010, 10:32 #20
πολυ ωραια.
αν λοιπον κοψεις την κακη συνηθεια να σβηνεις τα αρχικα μηνυματα που απευθυνεις σε αυτους που εκτιμας, εχεις πολλες ελπιδες να ασχοληθει καποιος απο αυτους μαζι σου στο μελλον, καθως , κανεις ειτε μαλακας ειτε μη μαλακας δεν ειναι αρκετα κοροιδο ωστε να γραφει σε αδεια ποστ επειδη ο γραφων ...μετανοιωνει γρηγορα...
εισαι αγενης, ως προς αυτους που λες οτι εκτιμας και στους οποιους απευθυνεσαι με τον τροπο που φερεσαι, διοτι αυτοι που αποκαλεις μαλακες, ειναι προφανες οτι σε εχουν χεσμενη...
εσυ βρε ρεμεντυ,
δεν απαντησες καθολου, μαλλον γιατι κατι καταλαβες απο οσα γραφεις σωστα?
Οποτε τα σχολια σου, ειναι προς χαρην προστασιας των υπολοιπων που απαντησαν, να υποθεσω?
21-06-2010, 10:49 #21
αυτοι που με χουν χεσμενοι ειναι ατομα που πρωτη εγω τους απερριψα.
εσενα νομιζεις οτι σε συμπαθει ολο το φορουμ?
σημασια εχει οτι ησουν αγενης σε αυτους που ισχυριζεσαι οτι σε ενδιαφερουν, γιατι αυτοι απαντησαν στο ποστ σου αν δεν κανω λαθος.
οσο για μενα, ουδεποτε με απασχολησε αν με συμπαθει ολο το φορουμ , οποτε δεν ξερω να σου απαντησω..:)
με απασχολουν μονο τα ατομα που εκτιμω. δεν γινεται να εκτιμω ολο τον κοσμο..
Κοινωνικό άγχος φοβία
13-07-2025, 23:10 in Κοινωνικό Άγχος-Φοβία