Τι γνώμη έχετε για τη φανερή απιστία; - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 20 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 294
    Banned
    Originally posted by Zhenia
    Originally posted by krino
    Originally posted by janet

ααα... τι διαφορά υπάρχει?
    Επειδή πήγα για διάβασμα δεν πρόλαβα να απαντήσω
    Σου απαντώ λιγάκι ετεροχρονισμένα
    Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες οι γυναίκες κατα το μεγαλύτερο ποσοστό είναι μονογαμικές.
    με το πάσο μας! :)

πάντως αν ισχύει αυτό αναρωτιέμαι αν έχει να κάνει με τα γόνιδια αυτό η μήπως η κοινωνία \"εκπαίδευσε\" έτσι την γυναίκα! απαπα προβλήματα...

η ελληνικη κοινωνια ειναι συντηρητικη και θεοκρατουμενη.
    Εχει ακομα πολλα βηματα να κανει....
    Δεν το πιστευω αυτο...
    για τα ματια του κοσμου μονο, ο καθενας το κανει για να μην παρεξηγηθει,δεν πιστευουν στην ιδια την ηθικη αξια που οριζουν ως πανακεια.

η μονογαμικοτητα ειναι μια κοινωνικη κτηση που εχει επιβληθει σε ολη την ευρωπη στις τελευταιες δεκαετιες.
    Και αν θες αναλυτικα, αυτο εγινε γιατι υπαρχει αναγκη για κοινωνικη συνοχη, αυξηση του πληθυσμου κλπ κλπ.

Ιδιως μετα τους 2 παγκ. πολεμους αυτο ηταν αναγκαιο πιο πολυ απο ποτε.
    Η νεα μοδα που επαιξε μετα, σε επιπεδο πια επικοινωνιας υπερ της μονογαμικοτητας, ηταν η υποθεση του aids.
    Ο κοσμος τρομοκρατηθηκε και κλειστηκε εντελως στο καβουκι του σπιτιου του.

Προσωπικα το πως επιλεγω τις σχεσεις μου εχει να κανει και με την σοβαροτητα που βλεπω σε καποια θεματα.
    Πχ επειδη δεν παιρνω ποτε προφυλαξεις, αν δω οτι προκειται για ατομο unsecure θα αναγκαστω να αλλαξω σκεψη.

Banned
    μουφααα!!!
    συντιρητισμος... πουντος? τα ξεκωλα που βλεπεις παντου? ενω στηριζουν τον συντιριτισμο? την αυθαδεια στον λογο? την νεα γενια που καμια σχεση με τις γιαγιαδες μας? αυτο παλι,με το θεοκρατουμενο, ειναι στα λογια μονο, γιατι ποιος παταει εκλησσια? δε λεω θα εχουν μεινει πιστοι καποιοι σε αυτα, ενω τα πιστευουν οντως σαν αξια τους, αλλα γενικοτερα τσικι τσικι το καμτσικι :) τι λεω τωρα χαχαχ :)))

εκτος αμα θεοκρατουμενη κοινωνια εννουμε να συντηρουνται οι παπαδες απο το κρατος και να μαζευουν εναν σκασμο περιουσια χωρις να προσφερουν τιποτα απ\'οσα υποστηριζουν (αχρειαστα να\'ναι ^_^ )

αξιες ετοιμορροπες...στο καλοοοο!
    Μα κι εσύ η ίδια δεν είσαι συντηρητικιά αφού πιστεύεις ότι η αποκλειστικότητα είναι εγωισμός. Διαφωνώ βέβαια κάθετα σ\'αυτό. Εγωισμός όπως είπε κάποιος μπορεί και να είναι να θες επιβεβαίωση από άλλες ή άλλους.

Banned
    η μονογαμικοτητα ειναι μια κοινωνικη κτηση που εχει επιβληθει σε ολη την ευρωπη στις τελευταιες δεκαετιες.
    Και αν θες αναλυτικα, αυτο εγινε γιατι υπαρχει αναγκη για κοινωνικη συνοχη, αυξηση του πληθυσμου κλπ κλπ.

Η νεα μοδα που επαιξε μετα, σε επιπεδο πια επικοινωνιας υπερ της μονογαμικοτητας, ηταν η υποθεση του aids.

Προσωπικα το πως επιλεγω τις σχεσεις μου εχει να κανει και με την σοβαροτητα που βλεπω σε καποια θεματα.
    Πχ επειδη δεν παιρνω ποτε προφυλαξεις, αν δω οτι προκειται για ατομο unsecure θα αναγκαστω να αλλαξω σκεψη.
    Πάλι καλά που υπάρχει αυτή η κοινωνική κτήση. Δλδ παλιά ίσχυε η πολυγαμικότητα; Δεν το έχω ακούσει πουθενά αυτό, πρώτη φορά νομίζω το ακούω. :O

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath

Μα κι εσύ η ίδια δεν είσαι συντηρητικιά αφού πιστεύεις ότι η αποκλειστικότητα είναι εγωισμός. Διαφωνώ βέβαια κάθετα σ\'αυτό. Εγωισμός όπως είπε κάποιος μπορεί και να είναι να θες επιβεβαίωση από άλλες ή άλλους.
    δεν το καταλαβα :(

Senior Member

Πάλι καλά που υπάρχει αυτή η κοινωνική κτήση. Δλδ παλιά ίσχυε η πολυγαμικότητα; Δεν το έχω ακούσει πουθενά αυτό, πρώτη φορά νομίζω το ακούω. :O
    θα εννοει απο το \'80 και μετα που τελειωσε η σεξουαλικη απελευθερωση και αρχησε το ειτζ να προσβαλλει πολυ κοσμο

Banned

σαφως,
    παλια εχουν αναφερθει κοινωνιες που ηταν πολυγαμικες.
    Ηρθαν οι εξυπνοι με το σταυρο να μας πουν οτι ειναι ανηθικο....
    ρε ουσττττττττ.....

Banned

Δεν ξέρω πως να το κάνω πιο λιανά. Μιλάς για συντηριτικότητα, ενώ εσύ η ίδια είσαι προχωρημένη αφού πιστεύεις στην απιστία. Δεν έλεγες ότι η αποκλειστικότητα σε μία σχέση είναι εγωισμός; Και εγώ σου λέω ότι εγωισμός μπορεί να είναι αυτός που ψάχνεται να βρει άλλους ή άλλες για να επιβεβαιωθεί και όχι αυτός που θέλει αποκλειστικότητα. Κατάλαβες τώρα; Τα ίδια λέω αλλά πιο αναλυτικά.

Banned
    σαφως,
    παλια εχουν αναφερθει κοινωνιες που ηταν πολυγαμικες.
    Ηρθαν οι εξυπνοι με το σταυρο να μας πουν οτι ειναι ανηθικο....
    ρε ουσττττττττ.....
    Όχι ουστ όχι ουστ. Υπάρχουν και αυτές οι απόψεις κρίνο και πάλι καλά. Εγώ χαίρομαι που υπήρξε αυτό.

Senior Member

Δεν ξέρω πως να το κάνω πιο λιανά. Μιλάς για συντηριτικότητα, ενώ εσύ η ίδια είσαι προχωρημένη αφού πιστεύεις στην απιστία. Δεν έλεγες ότι η αποκλειστικότητα σε μία σχέση είναι εγωισμός; Και εγώ σου λέω ότι εγωισμός μπορεί να είναι αυτός που ψάχνεται να βρει άλλους ή άλλες για να επιβεβαιωθεί και όχι αυτός που θέλει αποκλειστικότητα. Κατάλαβες τώρα; Τα ίδια λέω αλλά πιο αναλυτικά.
    επειδη μιλαω για συντιρητικοτητα...δεν θα πει οτι την ασπαζομαι!
    το αν καποιος ψαχνει να βρει αλλους, δεν ειναι εγωισμος, αν ομως ψαχνει αλλους για να επιβεβαιωθει, τοτε ειναι ανασφαλεια...και αν δεν αποδειξεις αυτο το κινητρο δεν καταλαβαινω πως θα μπορεις να υποστηριξεις το επιχειρημα σου

Senior Member
    κι ακόμα είναι κάποιες tribal κοινωνίες στα βάθη του αμαζονίου k τα νησιά του ειρηνικού.

παλια λμπ, γινοντουσαν κ μερικα αλλα φαινομενα, κ ακομα γινονται δλδ, πχ σε χωρες του μουσουλμανικου κοσμου.
    υπαρχει κ το φαινομενο της ασυμμετρης πολυγαμιας, δεν ξερω αν το εχεις ακουστα!
    κοινως, οι αντρες πανε με οσες γουσταρουνε κ οι γυναικες καθονται μονογαμικες, αφοσιωμενες στον αφεντη!!:P

μια χαρα τη βρισκω την εποχη μας σε σχεση με πολλες παλιοτερες κ θα την προτιμουσα κ ακομα πιο απελευθερωμενη!

Senior Member
    Originally posted by lucifer
    κι ακόμα είναι κάποιες tribal κοινωνίες στα βάθη του αμαζονίου k τα νησιά του ειρηνικού.

παλια λμπ, γινοντουσαν κ μερικα αλλα φαινομενα, κ ακομα γινονται δλδ, πχ σε χωρες του μουσουλμανικου κοσμου.
    κοινως, οι αντρες πανε με οσες γουσταρουνε κ οι γυναικες καθονται μονογαμικες, αφοσιωμενες στον αφεντη!!:P

μια χαρα τη βρισκω την εποχη μας σε σχεση με πολλες παλιοτερες κ θα την προτιμουσα κ ακομα πιο απελευθερωμενη!
    εμενα παντως μ\'αρεσουν οι μητριαρχικες κοινωνιες :D:D:D:D

Banned
    Originally posted by lucifer

Αυτές οι φυλές του αμαζονίου και του ειρηνικού τι υποστηρίζουν; την πολυγαμικότητα; Δεν μου αρέσει εννοείται η ασύμμετρη πολυγαμία, είναι το ίδιο άσχημη με την πολυγαμία. Εγώ δεν την προτιμώ απελευθερωμένη. Εσύ δλδ την βρίσκεις να έχεις πολλούς και το ίδιο και ο γκόμενος σου; Πόσο πιο απελευθερωμένη τη θες; Τι άλλο να γίνεται δλδ; Απλά να γίνονται πιο συχνά και πιο φανερά αυτά; Έλεος για μένα.

Senior Member
    οπως βλεπεις lightbluepath ειμαστε πολλοι.... και θα ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ τον κοσμο να τον κανουμε σοδομα και γομορα :))))

Banned
    οπως βλεπεις lightbluepath ειμαστε πολλοι.... και θα ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ τον κοσμο να τον κανουμε σοδομα και γομορα :))))
    Ωχ αμάν είναι χάλια το site γι\'αυτό. Μαζεύονται όλοι που τους αρέσουν οι ανωμαλίες :P

Senior Member
    Ωχ αμάν είναι χάλια το site γι\'αυτό. Μαζεύονται όλοι που τους αρέσουν οι ανωμαλίες :P
    σ\'αρεσουν και σενα? η εισαι η φωτεινη αξιοθαυμαστη εξαιρεση? :)

Page 13 of 20 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast