Results 256 to 270 of 294
-
18-06-2010, 19:59 #256
Originally posted by lightbluepath
Originally posted by krino
υπαρχουν βαθμιδες και εκδοχες εγωισμου.
Μερικες απο αυτες για μενα ειναι καταστροφικες.
δλδ θελω να πω οτι αμα εχεις μια σχεση,
πρεπει να προσεχεις να μην τα κανεις πλανητες στον αλλο,
γιατι θα φας κλωτσια αεροπλανικη και μετα θα θες ψυχιατρο.
Η αν δεν μπορεις, κατσε μονη σου και κοιτα τα αστρα,
δεν κανουν και ολοι οι ανθρωποι για σχεσεις, ασχετως αν εχουν.
- 18-06-2010, 20:01 #257
υπαρχουν βαθμιδες και εκδοχες εγωισμου.
Μερικες απο αυτες για μενα ειναι καταστροφικες.
ειπε μερικες βαθμιδες εγωισμου ειναι καταστροφικες.
πχ ο βιαστης εξαναγκαζει με το ζορι τον αλλο παρτενερ να συμμετασχει στη σεξουαλικη πραξη. αυτος εχει βαθμιδα εγωισμου \"κακου\". γιατι δεν μπορεις να αναγκαζεις τον αλλο με το ζορι. αλλο, αν θελει, ειναι διαφορετικο.
18-06-2010, 20:02 #258
[δλδ θελω να πω οτι αμα εχεις μια σχεση,
πρεπει να προσεχεις να μην τα κανεις πλανητες στον αλλο,
γιατι θα φας κλωτσια αεροπλανικη και μετα θα θες ψυχιατρο.
Η αν δεν μπορεις, κατσε μονη σου και κοιτα τα αστρα,
δεν κανουν και ολοι οι ανθρωποι για σχεσεις, ασχετως αν εχουν.
18-06-2010, 20:04 #259
οποιος στεναχωριεται να μενει με κοσμο που δεν θα τον στεναχωρει.
Οποιος δεν εχει προβλημα με την στεναχωρια παει με ολους΄.
Δεν καταλαβαινω το σκηνικο δλδ,
παραδειγμα εμενα. να ερθει μια γυναικα που ειναι αυστηρων αρχων και να μου πει οτι την ενδιαφερω.
Και στο να κανουμε μια χωριατικη θα εχουμε διαφωνια.
Σορρυ δηλαδη αλλα δεν θα την στεναχωρησω?
ειχα μια λιγουρα και ηθελα να το μπερδεψω λιγο με το σεξ....
Δωσε βαση στη πενια,
παιρνεις την γυναικα,
οπως ειναι γυμνη στο κρεβατι και της απλωνεις σιγα σιγα ενα μπουκαλι παρθενο εξτρα φινα (οχι αλλο γιατι εχει πολλα οξεα)
μετα ψιλοκοβεις κρεμμυδακι (οπως αυτο που βαζεις στο σωταρισμα) και αρχιζεις....
Ξερω παραλλαγες και με σαντυγι, φραουλες, σοκολατα κλπ κλπ.
Καλα δεν εχεις ακουσει που λενε οτι ο ερωτας περναει απο το στομαχι?
Αυτη ειναι η αναποδη εκδοχη,
το στομαχι περναει απο τον ερωτα.
Νομιζω οτι τωρα τα ειπα ολα.
18-06-2010, 20:06 #260
Πλανήτες τα κάνεις στον άλλον και άμα εσύ θες να απιστείς και αυτός όχι.
δεν εχω υποστηριξει ποτε μου κατι τετοιο.
18-06-2010, 20:14 #261
Στην άλλη περίπτωση που λες δεν είναι εγωισμός και πολύ ζηλόφθονη συμπεριφορά, είναι ανασφάλεια. Και πχ εμένα θα μου άρεσε αυτό να με ζηλεύει ο σύντροφός μου, υπάρχει και αυτή η πλευρά. Γιατί το\'χω ανάγκη, είναι στις ανάγκες μου.
τελικα δεν εχω καταλαβει τι ειναι εγωισμος για σενα λμπ. το ενα δεν ειναι, το αλλο δεν ειναι, ε τι ειναι τοτε?
18-06-2010, 20:22 #262
ειχα μια λιγουρα και ηθελα να το μπερδεψω λιγο με το σεξ....
Δωσε βαση στη πενια,
παιρνεις την γυναικα,
οπως ειναι γυμνη στο κρεβατι και της απλωνεις σιγα σιγα ενα μπουκαλι παρθενο εξτρα φινα (οχι αλλο γιατι εχει πολλα οξεα)
μετα ψιλοκοβεις κρεμμυδακι (οπως αυτο που βαζεις στο σωταρισμα) και αρχιζεις....
Ξερω παραλλαγες και με σαντυγι, φραουλες, σοκολατα κλπ κλπ.
Καλα δεν εχεις ακουσει που λενε οτι ο ερωτας περναει απο το στομαχι?
Αυτη ειναι η αναποδη εκδοχη,
το στομαχι περναει απο τον ερωτα.
Νομιζω οτι τωρα τα ειπα ολα.
18-06-2010, 20:23 #263
Πλανήτες τα κάνεις στον άλλον και άμα εσύ θες να απιστείς και αυτός όχι.
δεν εχω υποστηριξει ποτε μου κατι τετοιο.
18-06-2010, 20:24 #264
Originally posted by lucifer
εμενα παλι καθολου. με τη ζηλεια δεν εχω καλες σχεσεις.
τελικα δεν εχω καταλαβει τι ειναι εγωισμος για σενα λμπ. το ενα δεν ειναι, το αλλο δεν ειναι, ε τι ειναι τοτε?
18-06-2010, 20:34 #265
ok.
19-06-2010, 19:51 #266
Διαβασα αυτο το θεμα και το βρηκα πολυ ενδιαφερον..Ας πω κι εγω την αποψη μου(ελπιζω να μη με παρεις με τις πετρες lbp!!!).Για μενα τα πραγματα δεν ειναι τοσο περιπλοκα.Εχω αποδεχθει οτι ο ερωτας κι η αγαπη ειναι δυο ξεχωριστα πραγματα για μενα κι οταν φευγει το πρωτο ερχεται το δευτερο.Ναι,ο ερωτας φευγει γρηγορα και μπορεις να αγαπας καποιον,να τον νιωθεις κομματι της ζωης σου,αλλα να μην εισαι πια ερωτευμενος και να αναζητας αυτο το συναισθημα του παθους καπου αλλου.Ερχεται,το ζεις και φευγει οσο γρηγορα ηρθε.Αυτο δε σημαινει πως δεν αγαπας το συντροφο σου.Απλα θες να σπασεις τη ρουτινα και τη μονοτονια με μερικες νυχτες παθους.Δε το βλεπω και τοσο κακο..Αλλωστε βρειτε μου ενα ζευγαρι που ειναι 10 χρονια μαζι κι ειναι ερωτευμενο.Βρειτε μου μια γυναικα που ζει στο ιδιο σπιτι με εναν αντρα επι χρονια και μπορει να μας πει:Οταν με αγγιζει τρεμω,οταν με φιλα με πιανει ταχυπαλμια..Οι αιωνιοι ερωτες για μενα ειναι παραμυθακια για μικρα παιδια.Και καποιες φορες εχουμε αναγκη ακομη κι εμεις στις σοβαρες και μακροχρονιες σχεσεις να ξαναζησουμε αυτο το υπεροχο συναισθημα.Και δυστυχως επειδη ειναι αδυνατο να το ζησουμε με το συντροφο μας στρεφομαστε αλλου..Μη μας κρεμασετε βρε παιδια επειδη μια στο τοσο θελουμε να νιωσουμε πως δεν τελειωσε η ζωη μας..
19-06-2010, 20:51 #267
Originally posted by Dimitra23
Διαβασα αυτο το θεμα και το βρηκα πολυ ενδιαφερον..Ας πω κι εγω την αποψη μου(ελπιζω να μη με παρεις με τις πετρες lbp!!!).Για μενα τα πραγματα δεν ειναι τοσο περιπλοκα.Εχω αποδεχθει οτι ο ερωτας κι η αγαπη ειναι δυο ξεχωριστα πραγματα για μενα κι οταν φευγει το πρωτο ερχεται το δευτερο.Ναι,ο ερωτας φευγει γρηγορα και μπορεις να αγαπας καποιον,να τον νιωθεις κομματι της ζωης σου,αλλα να μην εισαι πια ερωτευμενος και να αναζητας αυτο το συναισθημα του παθους καπου αλλου.Ερχεται,το ζεις και φευγει οσο γρηγορα ηρθε.Αυτο δε σημαινει πως δεν αγαπας το συντροφο σου.Απλα θες να σπασεις τη ρουτινα και τη μονοτονια με μερικες νυχτες παθους.Δε το βλεπω και τοσο κακο..Αλλωστε βρειτε μου ενα ζευγαρι που ειναι 10 χρονια μαζι κι ειναι ερωτευμενο.Βρειτε μου μια γυναικα που ζει στο ιδιο σπιτι με εναν αντρα επι χρονια και μπορει να μας πει:Οταν με αγγιζει τρεμω,οταν με φιλα με πιανει ταχυπαλμια..Οι αιωνιοι ερωτες για μενα ειναι παραμυθακια για μικρα παιδια.Και καποιες φορες εχουμε αναγκη ακομη κι εμεις στις σοβαρες και μακροχρονιες σχεσεις να ξαναζησουμε αυτο το υπεροχο συναισθημα.Και δυστυχως επειδη ειναι αδυνατο να το ζησουμε με το συντροφο μας στρεφομαστε αλλου..Μη μας κρεμασετε βρε παιδια επειδη μια στο τοσο θελουμε να νιωσουμε πως δεν τελειωσε η ζωη μας..
19-06-2010, 21:00 #268
Dimitra23 , μην έρθεις στην συνάντηση στις 8/7, θα έχει κρυμμένο και σχοινί...:D
http://www.mazi.org.gr/
19-06-2010, 21:13 #269
Εγω θα συμφωνησω με την Δημητρα, αν και μπορει να ηθελα καποιες φορες τα πραγματα να ηταν διαφορετικα. Εχουμε αναγκη απο παθος και εμπνευση (ο ερωτας για εμενα αποτελει την απολυτη πηγη) και δεν ξερω αν ειναι εφικτο να τροφοδοτηθει αυτην η αναγκη μετα απο πολλα χρονια απο τον ιδιο ανθρωπο. Μεσα στις σχεσεις δεν μου αρεσει η απιστια, οποτε οταν νιωθω οτι \'\'στερευω\'\' φευγω, ακομα κι αν νιωθω αγαπη για τον αλλον. Και ειναι δυσκολο. Αυτο δεν ξερω βεβαια κατα ποσο αποτελει την πρωτη επιλογη-λυση σε μεγαλυτερες ηλικιες. Βεβαια η απιστια δεν αφορα μονο τις περιπτωσεις που κανεις κατι εξω απο τη σχεση επειδη νιωθεις ερωτευμενος/η με καποιον αλλο. Συνηθως μαλλον αφορα κατι αλλο, πιο απλο και πολυ πιο μικρο σε ενταση και διαρκεια. Και αυτο προτιμω να μην ειναι η τακτικη μου. Παντα απλως ειμαι της λογικης να ειναι τα πραγματα ξεκαθαρα και στους δυο. Δηλαδη αν το ζευγαρι συμφωνει σε κατι τετοιο (το ελευθερο να πηγαινουν και με αλλους) κι αυτο το αντεχει και δεν το μπλοκαρει συναισθηματικα, μια χαρα.
19-06-2010, 21:14 #270
Originally posted by arktos
Dimitra23 , μην έρθεις στην συνάντηση στις 8/7, θα έχει κρυμμένο και σχοινί...:D
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή