Τι γνώμη έχετε για τη φανερή απιστία; - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 20 FirstFirst ... 81617181920 LastLast
Results 256 to 270 of 294
    Banned
    Originally posted by lightbluepath
    Originally posted by krino

υπαρχουν βαθμιδες και εκδοχες εγωισμου.
    Μερικες απο αυτες για μενα ειναι καταστροφικες.
    Δλδ θες να πεις ότι να έχεις μία σοβαρή σχέση αξιόπιστη είναι καταστροφικό.

δλδ θελω να πω οτι αμα εχεις μια σχεση,
    πρεπει να προσεχεις να μην τα κανεις πλανητες στον αλλο,
    γιατι θα φας κλωτσια αεροπλανικη και μετα θα θες ψυχιατρο.

Η αν δεν μπορεις, κατσε μονη σου και κοιτα τα αστρα,
    δεν κανουν και ολοι οι ανθρωποι για σχεσεις, ασχετως αν εχουν.

Senior Member

υπαρχουν βαθμιδες και εκδοχες εγωισμου.
    Μερικες απο αυτες για μενα ειναι καταστροφικες.
    Δλδ θες να πεις ότι να έχεις μία σοβαρή σχέση αξιόπιστη είναι καταστροφικό.
    δεν νομιζω να εννοουσε αυτο ο κρινος (δεν ειμαι κ μεσα στο κεφαλι του)

ειπε μερικες βαθμιδες εγωισμου ειναι καταστροφικες.
    πχ ο βιαστης εξαναγκαζει με το ζορι τον αλλο παρτενερ να συμμετασχει στη σεξουαλικη πραξη. αυτος εχει βαθμιδα εγωισμου \"κακου\". γιατι δεν μπορεις να αναγκαζεις τον αλλο με το ζορι. αλλο, αν θελει, ειναι διαφορετικο.

Banned
    [δλδ θελω να πω οτι αμα εχεις μια σχεση,
    πρεπει να προσεχεις να μην τα κανεις πλανητες στον αλλο,
    γιατι θα φας κλωτσια αεροπλανικη και μετα θα θες ψυχιατρο.

Η αν δεν μπορεις, κατσε μονη σου και κοιτα τα αστρα,
    δεν κανουν και ολοι οι ανθρωποι για σχεσεις, ασχετως αν εχουν.
    Πλανήτες τα κάνεις στον άλλον και άμα εσύ θες να απιστείς και αυτός όχι. Τι θες να πεις κρίνο; Ας πάνε τότε αυτοί που απιστούν με αυτούς που απιστούν και οι υπόλοιποι με τους υπόλοιπους. Απλά μπορεί να μείνουνε κάποιοι στην απ\'έξω. Όσο για το άλλο που λες πιο πολύ μου κάνει ότι δεν κάνουν για σχέση αυτοί που απιστούν, παρά οι άλλοι. Γκεγκε;

Banned
    οποιος στεναχωριεται να μενει με κοσμο που δεν θα τον στεναχωρει.
    Οποιος δεν εχει προβλημα με την στεναχωρια παει με ολους΄.

Δεν καταλαβαινω το σκηνικο δλδ,
    παραδειγμα εμενα. να ερθει μια γυναικα που ειναι αυστηρων αρχων και να μου πει οτι την ενδιαφερω.
    Και στο να κανουμε μια χωριατικη θα εχουμε διαφωνια.

Σορρυ δηλαδη αλλα δεν θα την στεναχωρησω?
    Τι χωριάτικη ρε κρίνο τι λες;

ειχα μια λιγουρα και ηθελα να το μπερδεψω λιγο με το σεξ....

Δωσε βαση στη πενια,
    παιρνεις την γυναικα,
    οπως ειναι γυμνη στο κρεβατι και της απλωνεις σιγα σιγα ενα μπουκαλι παρθενο εξτρα φινα (οχι αλλο γιατι εχει πολλα οξεα)
    μετα ψιλοκοβεις κρεμμυδακι (οπως αυτο που βαζεις στο σωταρισμα) και αρχιζεις....

Ξερω παραλλαγες και με σαντυγι, φραουλες, σοκολατα κλπ κλπ.
    Καλα δεν εχεις ακουσει που λενε οτι ο ερωτας περναει απο το στομαχι?
    Αυτη ειναι η αναποδη εκδοχη,
    το στομαχι περναει απο τον ερωτα.

Νομιζω οτι τωρα τα ειπα ολα.

Banned

Πλανήτες τα κάνεις στον άλλον και άμα εσύ θες να απιστείς και αυτός όχι.

δεν εχω υποστηριξει ποτε μου κατι τετοιο.

Senior Member
    Στην άλλη περίπτωση που λες δεν είναι εγωισμός και πολύ ζηλόφθονη συμπεριφορά, είναι ανασφάλεια. Και πχ εμένα θα μου άρεσε αυτό να με ζηλεύει ο σύντροφός μου, υπάρχει και αυτή η πλευρά. Γιατί το\'χω ανάγκη, είναι στις ανάγκες μου.
    εμενα παλι καθολου. με τη ζηλεια δεν εχω καλες σχεσεις.

τελικα δεν εχω καταλαβει τι ειναι εγωισμος για σενα λμπ. το ενα δεν ειναι, το αλλο δεν ειναι, ε τι ειναι τοτε?

Banned
    ειχα μια λιγουρα και ηθελα να το μπερδεψω λιγο με το σεξ....

Δωσε βαση στη πενια,
    παιρνεις την γυναικα,
    οπως ειναι γυμνη στο κρεβατι και της απλωνεις σιγα σιγα ενα μπουκαλι παρθενο εξτρα φινα (οχι αλλο γιατι εχει πολλα οξεα)
    μετα ψιλοκοβεις κρεμμυδακι (οπως αυτο που βαζεις στο σωταρισμα) και αρχιζεις....

Ξερω παραλλαγες και με σαντυγι, φραουλες, σοκολατα κλπ κλπ.
    Καλα δεν εχεις ακουσει που λενε οτι ο ερωτας περναει απο το στομαχι?
    Αυτη ειναι η αναποδη εκδοχη,
    το στομαχι περναει απο τον ερωτα.

Νομιζω οτι τωρα τα ειπα ολα.
    Που κολλάει τώρα αυτό ρε κρίνο;

Banned

Πλανήτες τα κάνεις στον άλλον και άμα εσύ θες να απιστείς και αυτός όχι.

δεν εχω υποστηριξει ποτε μου κατι τετοιο.
    Εννοείς ότι δεν απιστείς αν δεν το θέλει και η άλλη ε; Εδώ όμως γι\'αυτό μιλάμε τώρα.

Banned
    Originally posted by lucifer
    εμενα παλι καθολου. με τη ζηλεια δεν εχω καλες σχεσεις.

τελικα δεν εχω καταλαβει τι ειναι εγωισμος για σενα λμπ. το ενα δεν ειναι, το αλλο δεν ειναι, ε τι ειναι τοτε?
    Οκ, πες ότι είναι αυτό εγωισμός, αλλά δεν είναι κάτι κακό, γενικά ας το πούμε η κτητικότητα είναι κάτι εγωιστικό αλλά όχι κακό.

Senior Member
    ok.

Senior Member
    Διαβασα αυτο το θεμα και το βρηκα πολυ ενδιαφερον..Ας πω κι εγω την αποψη μου(ελπιζω να μη με παρεις με τις πετρες lbp!!!).Για μενα τα πραγματα δεν ειναι τοσο περιπλοκα.Εχω αποδεχθει οτι ο ερωτας κι η αγαπη ειναι δυο ξεχωριστα πραγματα για μενα κι οταν φευγει το πρωτο ερχεται το δευτερο.Ναι,ο ερωτας φευγει γρηγορα και μπορεις να αγαπας καποιον,να τον νιωθεις κομματι της ζωης σου,αλλα να μην εισαι πια ερωτευμενος και να αναζητας αυτο το συναισθημα του παθους καπου αλλου.Ερχεται,το ζεις και φευγει οσο γρηγορα ηρθε.Αυτο δε σημαινει πως δεν αγαπας το συντροφο σου.Απλα θες να σπασεις τη ρουτινα και τη μονοτονια με μερικες νυχτες παθους.Δε το βλεπω και τοσο κακο..Αλλωστε βρειτε μου ενα ζευγαρι που ειναι 10 χρονια μαζι κι ειναι ερωτευμενο.Βρειτε μου μια γυναικα που ζει στο ιδιο σπιτι με εναν αντρα επι χρονια και μπορει να μας πει:Οταν με αγγιζει τρεμω,οταν με φιλα με πιανει ταχυπαλμια..Οι αιωνιοι ερωτες για μενα ειναι παραμυθακια για μικρα παιδια.Και καποιες φορες εχουμε αναγκη ακομη κι εμεις στις σοβαρες και μακροχρονιες σχεσεις να ξαναζησουμε αυτο το υπεροχο συναισθημα.Και δυστυχως επειδη ειναι αδυνατο να το ζησουμε με το συντροφο μας στρεφομαστε αλλου..Μη μας κρεμασετε βρε παιδια επειδη μια στο τοσο θελουμε να νιωσουμε πως δεν τελειωσε η ζωη μας..

Banned
    Originally posted by Dimitra23
    Διαβασα αυτο το θεμα και το βρηκα πολυ ενδιαφερον..Ας πω κι εγω την αποψη μου(ελπιζω να μη με παρεις με τις πετρες lbp!!!).Για μενα τα πραγματα δεν ειναι τοσο περιπλοκα.Εχω αποδεχθει οτι ο ερωτας κι η αγαπη ειναι δυο ξεχωριστα πραγματα για μενα κι οταν φευγει το πρωτο ερχεται το δευτερο.Ναι,ο ερωτας φευγει γρηγορα και μπορεις να αγαπας καποιον,να τον νιωθεις κομματι της ζωης σου,αλλα να μην εισαι πια ερωτευμενος και να αναζητας αυτο το συναισθημα του παθους καπου αλλου.Ερχεται,το ζεις και φευγει οσο γρηγορα ηρθε.Αυτο δε σημαινει πως δεν αγαπας το συντροφο σου.Απλα θες να σπασεις τη ρουτινα και τη μονοτονια με μερικες νυχτες παθους.Δε το βλεπω και τοσο κακο..Αλλωστε βρειτε μου ενα ζευγαρι που ειναι 10 χρονια μαζι κι ειναι ερωτευμενο.Βρειτε μου μια γυναικα που ζει στο ιδιο σπιτι με εναν αντρα επι χρονια και μπορει να μας πει:Οταν με αγγιζει τρεμω,οταν με φιλα με πιανει ταχυπαλμια..Οι αιωνιοι ερωτες για μενα ειναι παραμυθακια για μικρα παιδια.Και καποιες φορες εχουμε αναγκη ακομη κι εμεις στις σοβαρες και μακροχρονιες σχεσεις να ξαναζησουμε αυτο το υπεροχο συναισθημα.Και δυστυχως επειδη ειναι αδυνατο να το ζησουμε με το συντροφο μας στρεφομαστε αλλου..Μη μας κρεμασετε βρε παιδια επειδη μια στο τοσο θελουμε να νιωσουμε πως δεν τελειωσε η ζωη μας..
    Εγώ σε κρεμάω άνετα :) Τι είναι ο άλλος να τον βαρεθείς; Σκουπίδι;

Senior Member
    Dimitra23 , μην έρθεις στην συνάντηση στις 8/7, θα έχει κρυμμένο και σχοινί...:D
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Εγω θα συμφωνησω με την Δημητρα, αν και μπορει να ηθελα καποιες φορες τα πραγματα να ηταν διαφορετικα. Εχουμε αναγκη απο παθος και εμπνευση (ο ερωτας για εμενα αποτελει την απολυτη πηγη) και δεν ξερω αν ειναι εφικτο να τροφοδοτηθει αυτην η αναγκη μετα απο πολλα χρονια απο τον ιδιο ανθρωπο. Μεσα στις σχεσεις δεν μου αρεσει η απιστια, οποτε οταν νιωθω οτι \'\'στερευω\'\' φευγω, ακομα κι αν νιωθω αγαπη για τον αλλον. Και ειναι δυσκολο. Αυτο δεν ξερω βεβαια κατα ποσο αποτελει την πρωτη επιλογη-λυση σε μεγαλυτερες ηλικιες. Βεβαια η απιστια δεν αφορα μονο τις περιπτωσεις που κανεις κατι εξω απο τη σχεση επειδη νιωθεις ερωτευμενος/η με καποιον αλλο. Συνηθως μαλλον αφορα κατι αλλο, πιο απλο και πολυ πιο μικρο σε ενταση και διαρκεια. Και αυτο προτιμω να μην ειναι η τακτικη μου. Παντα απλως ειμαι της λογικης να ειναι τα πραγματα ξεκαθαρα και στους δυο. Δηλαδη αν το ζευγαρι συμφωνει σε κατι τετοιο (το ελευθερο να πηγαινουν και με αλλους) κι αυτο το αντεχει και δεν το μπλοκαρει συναισθηματικα, μια χαρα.

Banned
    Originally posted by arktos
    Dimitra23 , μην έρθεις στην συνάντηση στις 8/7, θα έχει κρυμμένο και σχοινί...:D
    A arktos πολύ μου την μπαίνεις ε; Για χαλάρωσε λίγο, για χαλάρωσε.

Page 18 of 20 FirstFirst ... 81617181920 LastLast