Results 16 to 30 of 88
Thread: ενοχες
-
19-06-2010, 14:39 #16
Originally posted by γιώτα2
Ολγάκι οι ενοχές δεν με άφησαν να χαρώ τίποτε στην ζωή μου.Προσπάθησε να απενοχοποιήσεις τον εαυτό σου γενικότερα ,καθώς θα σου έλεγα να μην ενθουσιάζεσαι εύκολα γιατί (ελπίζω πως όχι)υπάρχει και το ενδεχόμενο της απογοήτευσης.
Και εγώ σου εύχομαι να βρείς το άλλο σου μισό.
ναι γιωτα μου μεχρι τωρα πιστευω τα καλυτερα και ελπιζω να μην απογοητευτω η και το αντιθετο.Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
- 19-06-2010, 15:13 #17
Originally posted by krino
νομιζω οτι αυτη ειναι η ουσια και αυτο πρεπει να κοιταξεις και οχι οτι εγιναν τα πραγματα οπως εγιναν.
Γιατι το θεμα δεν ειναι τι εγινε, αλλα τι θα κανεις για να μην ξαναγινει.
Λαθη μπορεις να κανεις απειρα,
αρκει να μαθαινεις απο αυτα.
Ευχομαι τα καλυτερα,
;)
19-06-2010, 17:21 #18
σε λιγες ωρες θα ναι εδω οτι ειναι να γινει θα γινει
ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ φφφφφφφφφφφφφφφφφφΟτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
19-06-2010, 17:35 #19
Originally posted by olgaki82
σε λιγες ωρες θα ναι εδω οτι ειναι να γινει θα γινει
ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ φφφφφφφφφφφφφφφφφφ
αγχωθήκαμε αγχωθήκαμε ? :P
Έλα κάνε ψυχοθεραπευτικές ασκήσεις και ασκήσεις αυτορρύθμισης και feed-back-anti-stress όλα. Κλείσε τα μάτια και φαντάσου το πως θα είναι όταν θα έρθει και όταν τον συναντήσεις. Αν νιώσεις το στρες ανεβαίνει, σταμάτα την φαντασία, δώσε προσοχή στην αναπνοή σου και προσπάθησε να την κατεβάσεις. Μετά φαντάσου πάλι το σκηνικό και το πως μπορεί να εξελιχθεί, από την χειρότερη περίπτωση προς την καλύτερη με συγκεκριμένες εικόνες. Στην χειρότερη περίπτωση φαντάσου το πραγματικά \"χειρότερο\" και το κατα πόσο είναι πράγματι \"χειρότερο\" η είναι κάτι που απλά υπερβάλεις. Αν επίσης βοηθάει, προσπάθησε στο τέλος να μην \"κρίνεις\" τις φαντασίες και τις υποθέσεις σου καθόλου και απόκτησε μια εντελώς ουδέτερη στάση προς το θέμα. \"Mindfulness\"
Αν δεν πιάσει τίποτα, τότε απλά φαντάσου τον \"john-john\"- έναν φανταστικό τέλειο άνδρα (που δεν έχει σχέση με το παιδί που περιμένεις)- με γραμμωμένο κορμί και κοιλιακούς φωτιά να σε έχει στην αγκαλιά του και να σου λέει \"baby...you are so hot\"
p.s. Η τελευταία μέθοδος είναι λίγο \"ανορθόδοξη\" αλλά πολλά υποσχόμενη!
19-06-2010, 17:37 #20
αχ ρε πετραν να σαι καλα ειμαι και αγχωδης γαμωτο
παρα πολυ
πελαγωνωΟτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
19-06-2010, 17:42 #21
Χαχαχαχα ανάλυση ο Πετράν λολ :):)
19-06-2010, 17:53 #22
Originally posted by olgaki82
αχ ρε πετραν να σαι καλα ειμαι και αγχωδης γαμωτο
παρα πολυ
πελαγωνω
Έλα αναπνοές ! 12-ανα-λεπτό αργές παρακαλώ! προσοχή στους μύες του σώματος, χαλάρωση! Λαιμός, κοιλιά και ώμοι! Ξεφύσσα πολύ αργά ενώ τα χαλαρώνεις και εισέπνευσε αργά επίσης. Στοπ στο μυαλό να \"τρέχει\" χωρίς λόγο! Σκέψου την αγαλίαση που θα έχεις αφού τον συναντήσεις και μετά μην σκέφτεσαι τίποτα, προσπάθησε να \"καθαρίσεις\" το μυαλό. Το μυαλό δημιουργεί συνέχεια \"κρίσεις\" και \"εκτιμήσεις\", μην κρίνεις την κατάσταση καθόλου, είσαι ένα αντικείμενο που δεν αγχώνεται. Ότι θέλει ας έρθει και ότι θέλει ας γίνει, μπορεί να έρθει ένας ψηλός,κοντός, παχύς, λεπτός, όμορφος, ουδέτερος, άσχημος ο οποιοσδήποτε. Ξέχνα τις προ-καταλήψεις σου από το τηλέφωνο και από ότι και αν ήξερες, εσύ αιωρείσαι στον χώρο χωρίς να κρίνεις συναισθηματικά.
(άμα εξασκήσεις καθημερινά το \"mindfulness\" για όλες τις καταστάσεις δουλεύει πολύ. Well, τουλάχιστον δουλεύει για μένα :P)
Μετά υπάρχει και ο john-john.
19-06-2010, 17:56 #23
Επισης να εχεις παντα στο μυαλο σου οτι ολη αυτην η ενταση, το αγχος και η αμηχανια μετα απο το πολυ μιση ωρα θα εχει φυγει κι απο τους δυο. Διαρκει πολυ λιγο η ολη αβολη \'\'φαση\'\', οποτε θα επιβιωσεις.:) Εξοπλισου με αυτοπεποιθηση και προσπαθησε να χαλαρωσεις. Εγω ενα ποτηρακι θα το επινα παντως πριν.
Ευχομαι να σου πανε ολα καλα.
19-06-2010, 17:57 #24
μπορει να μην του αρεσω εγω απο κοντα ειμαι κοντη,xontrh oxi alla γεματουλα,εχω μπρατσακια αν δεν του αρεσω εγω με εχει dει στην καμερα βεβαια αλλα αν δεν του αρεσω τι θα κανω?;(
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
19-06-2010, 17:57 #25
oxi xontri enow alla gematoula na exasa kai ta logia m
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
19-06-2010, 17:59 #26
12 ανα λεπτο?? μαλλον αναπνεω πολυ γρηγορα. λολ
Παντως εξαιρετικες οι συμβουλες σου petran.
19-06-2010, 17:59 #27
Έλα βρε Ολγάκι που θα κοιτάει τα κιλά σου. Τι είναι κανας μαλάκας;
19-06-2010, 18:00 #28
ναι ειναι πολυ καλες οι συμβουλες του πετραν ξεαγχωθηκα για λιγο οτι ειναι να γινει θα γινει
19-06-2010, 18:03 #29
Σε εχει δει στην καμερα, οποτε δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.
Δεν εκρυψες κατι, ουτε του ειπες ψεματα. Επισης το γεματουλα δεν ειναι ασχημο ή αντιαισθητικο, πολλοι μαλιστα το βρισκουν και περισσοτερο θελκτικο. Χαλαρωσε. Αυτοπεποιθηση!! Τα ιδια θα σκεφτεται κι αυτος. Ειναι σιγουρο αυτο.
19-06-2010, 18:10 #30
Θυμηθηκα τωρα ενα επεισοδιο Κωσταντινου και Ελενης με εκεινον τον led-τζεπελινά που αλληλογραφουσε η Ελενη
;D
.
Ολγααααααααααααακι ,
να ξερεις απο κοντα η γνωριμια θα ειναι σαν να ειστε απο την αρχη.Και σταδιακα θα παιρνει boost για πιο δυνατο.
Υπαρχουν και περιπτωσεις ατομων που μιλαγανε μεσω νετ για καιρο , και συντηθηκαν, βγηκανε 2-3 φορες , και μετα συγκατοικησαν :)
keep in mind δατ , ειδες πως φερεται μεσα, ωρα να δεις πως φερεται εξω^^
;)
Υπερβολικός πόνος
14-07-2025, 16:18 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα