ενοχες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 88

Thread: ενοχες

ενοχες

γεια σας παιδια,αισθανομαι πολυ την αναγκη να μιλησω καπου για αυτο που νιωθω.σας ειχα πει πριν λιγο καιρο οτι ερωτευτηκα ενα παιδι μεσω ιντερνετ,λοιπον με το παιδι αυτο 2 βδομαδες τωρα ολη μερα καθε μερα μιλαμε στο τηλεφωνο,στο μσν,εχουμε βαλει καμερα τα παντα,εχουμε πει τα παντα και ταιριαζουμε απιστευτα και εχουμε αποφασισει να ειμαστε μαζι.
    εγω αυτην την κυριακη ηταν να κατεβω αθηνα απο οπου και ειναι οποτε ολα θα ηταν καλα.θα κανω εκει καποια μαθηματα σε μια ιδιωτικη σχολη για ενα 5 μηνο και μετα το πιθανοτερο να εμενα.ειχα κανονισει τα παντα να βρεθουμε αυριο μαλιστα να μοιραζαμε και το ταξιδι και τα κατεστρεψα ολα.γιατι εγω θα πρεπει να μεινω στην πολη μ μεχρι τις 1 του μηνα που αρχιζουν τα μαθηματα μ αθηνα λογω καπιοιων προβληματων υγειας της μητερας μ και αλλων υποχρεωσεων.στους γονεις μου ομως δεν μπορω να πω πρεπει να παω επειγοντως γιατι εχω σχεση δε θα μπορεσουν να καταλαβουν τη σχεση ειναι αυτη απο το ιντερνετ.και ομως ειναι πιστεψτε με!οποτε βρισκομαι εδω με τις ενοχες μου γιατι εγω τον εκανα να περιμενει αδικα και να νομιζει οτι αυριο θα βρεθουμε (αυτο ομως πιστευα μεχρι χθες το μεσημερι αλλα υπηρξε αυτο το προβλημα με το να με χρεαζονται οι δικοι μεδω)και αυτος με τη σειρα του ερχεται σημερα εδω να με δει γιατι απο εμενα λεει αν περιμενει κλαφτα.
    κανεις δεν εχει κανει ενα τοσο μεγαλο ταξιδι για μενα και νιωθω απιστευτες ενοχες που το κανει ολο αυτο για μενα.
    τι μπορω να κανω πως να το χειριστω ολο αυτο αισθανομαι οτι τα πραγματα κρεμονται απο μια κλωστη.
    εχει απολυτο δικιο να μη με πιστευει μετα απο τοσες αναβολες αλλα ειμαι εγκλωβισμενη γιατι δεν μπορω να πω στους δικους μου οτι νιωθω τοσο δυνατα πραγματα για καποιον που γνωρισα τυχαια στο ιντερνετ,τα πραγματα θα αλλαξουν φυσικα οταν κατεβω αθηνα γιατι θα τους πω σιγα σιγα οτι γνωρισα και εκανα σχεση εκει.αλλα μεχρι τοτε νιωθω ενα ρακος..
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Βρε συ, δεν είναι ανάγκη να το πεις στους γονείς σου ακόμα. Θα το πεις όταν πρέπει. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα και νιώθεις τύψεις. Τώρα θα κατέβει αυτός, μετά εσύ. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Και βέβαια μπορεί να υπάρξει σχέση από το ίντερνετ :) Σου εύχομαι να τη χαρείς.

Senior Member
    ολγακι μου δεν χρειαζεται να νιωθεις ενοχες.
    δεν φταις εσυ που δεν μπορεις να ερθεις νωριτερα αθηνα αλλα οι συνθηκες που σου εκατσαν.
    σκεψου απλα ποσο ενδιαφερεται για σενα για να κανει τοσο μεγαλη αποσταση και απολαυστε την παρεουλα σας;)

το προβλημα ειναι οτι ενω εγω του γαμησα την ψυχολογια και ειμαι απο αναβολη σε αναβολη εδω και 2 εβδομαδες αυτος κανει κατι τοσο ομορφο για μενα.και οτι φοβαμαι μη τον χασω αν ξανασυμβει οτιδηποτε.
    στους γονεις θα το πω οταν παω εκει ναι τι να πω απο τωρα?δεν θα με καταλαβουν αλλο εκει οκ ηρθα γνωρισα καποιον τα βρηκαμε και τελος.
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Δεν θα τον χάσεις τόσο εύκολα ρε Ολγάκι. Αν είναι μαλάκας μόνο οπότε δεν σε νοιάζει. Θα πρέπει να σε καταλάβειέχεις και λόγο. Αλλά η απόσταση από μόνη της είναι δύσκολη. :/

Senior Member
    Originally posted by olgaki82
    το προβλημα ειναι οτι ενω εγω του γαμησα την ψυχολογια και ειμαι απο αναβολη σε αναβολη εδω και 2 εβδομαδες αυτος κανει κατι τοσο ομορφο για μενα.και οτι φοβαμαι μη τον χασω αν ξανασυμβει οτιδηποτε.
    στους γονεις θα το πω οταν παω εκει ναι τι να πω απο τωρα?δεν θα με καταλαβουν αλλο εκει οκ ηρθα γνωρισα καποιον τα βρηκαμε και τελος.
    ναι στους γονεις καλυτερα μην το πεις γιατι οι ανθρωποι μιας α ηλικιας δεν καταλαβαινουν για σχεσεις που ξεκινουν μεσω ιντερνετ κλπ.εχουν ζησει σε αλλη γενια.
    οσων αφορα το θεμα του παιδιου ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥ.
    οντως εκανε κατι τοσο ομορφο που ηρθε εκει να σε δει και ειμαι σιγουρη οτι αν υπαρχει εντονο ενδιαφερον και απο τις δυο πλευρες οτι οχι απλα δεν θα τον χασεις αλλα θα δημιουργηθει μια πολυ ομορφη σχεση.:)

μακαρι αλλα να ο ιδος ειναι πολυ σταθερος και δυνατος moy ειπε οτι με βαζει πανω απο ολα και εγω αισθανομαι πελαγωμενη μεσα σε ολα αυτα απο τη μια τον θελω οσο τιποτα αλλο απο την αλλη το θεμα των γονιων μου π δεν μπορω ακομη να φυγω και νιωθω οτι πιεζομαι απο παντου,με μια λαθος κινηση ακομη μπορει και να τον χασω:(

Senior Member
    Χαλάρωσε ολγάκι δεν έγινε και τίποτα. Αφού υπήρχε λόγος που έπρεπε να μείνεις γιατί έχεις ενοχές? Θα μπορούσες απλά να του εξηγήσεις τι προέκυψε και τέλος. Αφού πραγματικά υπάρχει τόσο καλή συνεννόηση θα το καταλάβαινε! Από την στιγμή που υπάρχει κάποια σοβαρή κατάσταση που δικαιολογεί όλο αυτό δεν θα έπρεπε να νιώθεις \"ενοχές\", καθόλου. Αν είναι να νιώθουμε ενοχές τόσο εύκολα χέ*ε μέσα μετά! :P

p.s. Τώρα ολγάκι, μου φαίνεται λίγο υπρβολή (αλλά απλά αυτή είναι η δική μου οπτική γωνία) το να \"τα έχετε\" (παιδική ατάκα λολ) επειδή το αποφασίσατε από το phone χωρίς να έχετε βρεθεί ποτέ από κοντά. Χμμ, οκ καταλαβαίνω, υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία αλλά κάτσε να βρεθείτε με το παιδί και από κοντά να δείτε και την όλη \"χημεία\" πως είναι :)

Banned
    Βρε Ολγάκι σταμάτα να έχεις ανασφάλειες που δεν έχουν βάση, δεν θα τον χάσεις, αλλά και πάλι να τον χάσεις για ασήμαντο λόγο θα είναι μαλάκας!

ναι ρε παιδια εννοω οτι αν ολα φυσικα πανε καλα θα ειμαστε μαζι.εχουμε βρει πραγματα ο ενας στον αλλον που ψαχναμε παντα..εγω ποτε δεν πιστευα σε αυτα σε ερωτες εξ αποστασεως να ομως που ετυχε :)

Banned
    :) Ολγάκι πάντως μην έχεις ενοχές για να κάνει κάποιος ένα ταξίδι για σένα σημαίνει ότι το αξίζεις, απλά απόλαυσέ το!

παντα ρε παιδια ειχα ενα θεμα ενοχων στη ζωη μου για να μη στεναχωρω ανθρωπους
    πρεπει να μαθω να λειτουργω αλλιως και να μου φυγει ο φοβος
    καμια φορα κανονιζω ετσι το ζωη μου πχ τωρα σε αυτη την περιπτωση να μη στεναχωρησω τους δικους μου
    πρεπει ομως να σταματησει καποια στιγμη αυτο παντα καποιος θα στεναχωρεθει
    δεν μπορω να πιεζομαι ετσι μονο εγω ειναι σαν μη με αγαπαω
    σαν να κανω περα τα δικα μ θελω

Banned
    Originally posted by olgaki82
    παντα ρε παιδια ειχα ενα θεμα ενοχων στη ζωη μου για να μη στεναχωρω ανθρωπους

νομιζω οτι αυτη ειναι η ουσια και αυτο πρεπει να κοιταξεις και οχι οτι εγιναν τα πραγματα οπως εγιναν.
    Γιατι το θεμα δεν ειναι τι εγινε, αλλα τι θα κανεις για να μην ξαναγινει.

Λαθη μπορεις να κανεις απειρα,
    αρκει να μαθαινεις απο αυτα.

Ευχομαι τα καλυτερα,
    ;)

Senior Member
    Ολγάκι οι ενοχές δεν με άφησαν να χαρώ τίποτε στην ζωή μου.Προσπάθησε να απενοχοποιήσεις τον εαυτό σου γενικότερα ,καθώς θα σου έλεγα να μην ενθουσιάζεσαι εύκολα γιατί (ελπίζω πως όχι)υπάρχει και το ενδεχόμενο της απογοήτευσης.
    Και εγώ σου εύχομαι να βρείς το άλλο σου μισό.

οσο περνα απο το χερι μου θα κανω τα παντα φυσικα γιατι το αξιζει,ειναι πολυ ομορφο αυτο που εχουμε

Page 1 of 6 123 ... LastLast