Results 46 to 60 of 111
-
12-09-2010, 22:52 #46
Originally posted by VasilisA
Γεια σου Αγαπητέ Φώτη?.
Βασίλης ετών 35
Είσαι πράγματι χείμαρρος και σε κάποια πράγματα αποστομωτικός…
Προτείνεις ένα σκεύασμα που αποκαλείτε συμπλήρωμα διατροφής και αυτό για μένα είναι καλό…
Προσδίδεις έναν ενθουσιασμό και μια αισιοδοξία που εν μέρη είναι επίσης καλό ωστόσο σε κάποιους μπορεί το συγκεκριμένο σκεύασμα να μην βοηθήσει και να βυθιστούν ακόμη περισσότερο στην κατάθλιψη και την εσωστρέφεια…
Δεν θα σε χαρακτήριζα επιπόλαιο όπως κάποιοι παντογνώστες εδώ μέσα αλλά ίσως παραπάνω ενθουσιασμένο από όσο θα έπρεπε για τους λόγους που σου εξήγησα παραπάνω…
Αυτά για τα θεωρητικά
Επί της ουσίας όντως μπορεί αυτό το συμπλήρωμα να βοηθάει. Εγώ παίρνω εδώ και περίπου ένα μήνα Ωμεγα3,σπαθοχορτο,κτλ και δεν είδα ουσιαστικά σχεδόν καμία διαφορά…Τουλάχιστον ακόμη…
Επίσης είμαι μαζί σου όσον αφορά τα φάρμακα γιατί είχα την δυσάρεστη εμπειρία να τα γευτώ και να νιώσω όλες τις παρενέργειες του κόσμου επάνω μου…
Βεβαίως με βοήθησαν αλλά το τρέμουλο και η νύστα κατά την διάρκεια της μέρας(xanax)ήταν εντελώς απογοητευτικά
Γνώμη μου είναι να είμαστε λίγο πιο χαλαροί με όλα αυτά και όποιος θέλει μπορεί απλά να το χρησιμοποιήσει λαμβάνοντας υπόψη του φυσικά ότι ενδεχομένως να μην τον βοηθήσει και καθόλου…
Οτιδήποτε βεβαίως καινούριο και φυσικό είναι πάντα καλοδεχούμενο από εμένα…
Αν εχεις πολυ αγχος ουτε 5 lexotanil μαζι δε πιανουν. Το θεμα ειναι οτι 5 λεξ μαζι μπορει να σε στειλουν -ενω 5 καζεινες εστω και συμπυκνωμενες δε νομιζω..
Απλα πιστευω οτι μαζι με τα αλλα 435 συμπληρωματα διατροφης πρεπει καποιος να ξερει και αυτο το 436ο.
Τωρα, γιατι ακομα δεν το ειχαμε μαθει μεχρι σημερα ,δε με αφορα ,αφου απο σημερα πιστευω οτι καποιοι θα βοηθηθουν απο αυτο ,μεσα απο εδω.
- 13-09-2010, 05:57 #47
Είδα κι έπαθα να βρω το προϊόν που αναφέρεις. Είναι το Stress Control από την Hankintatukku (έχοντας γράψει λάθος το όνομα της εταιρίας δυσκολεύτηκα να το βρω).
Ο fot1109 αναφέρεται σε αυτό:
http://www.hankintatukku.com/en/index.php?option=com_content&view=article& id=194:stress-control&catid=41:special-supplements&Itemid=54&directory=54
Φαίνεται ότι βασίζεται στην πατενταρισμένη ονομασία Lactium:
http://www.lactium.com/uk/menu-bas/anti-stress-lactium.html
Όλα τα προϊόντα που την περιέχουν εδώ:
http://www.lactium.com/uk/anti-stress-tips.html?actu_page_3=1
Το stress control είναι στην 5η σελίδα.
13-09-2010, 14:26 #48
Φίλε fot κι εγώ μπορώ να σου πω διάφορες δικές μου ή αλλωνόν εμπειρίες που χρειαζόταν οπωσδήποτε να πάρουν φάρμακο. Και μπορώ να σου πω ότι ένα άτομο που ξέρω, me zanax αντιμετώπισε πρόβλημα ημικρανιών. Κάποιες φορές είναι απαραίτητο να πάρουμε φάρμακα και κάποιες φορές δεν είναι. Επειδή σε σένα έγινε αυτό, μην το γενικεύεις, κάποιοι χρειάζονται πάρα πολύ τα φάρμκα γιατί τους δίνουν ουσίες που ο εγκέφαλος δεν παράγει. Και πως θα μπορούσε αλλιώς να τις παράξει; με διαλογισμό; δεν νομίζω.
13-09-2010, 14:31 #49
Originally posted by devakiance
Και πως θα μπορούσε αλλιώς να τις παράξει; με διαλογισμό; δεν νομίζω.
13-09-2010, 14:40 #50
μην υποτιμάτε τη δύναμη του διαλογισμού πάντως!
13-09-2010, 18:44 #51
Originally posted by arsus
Oταν εχεις ορμονικο προβλημα π.χ. δε παραγει ο οργανισμος σεροτινη και προκαλει καταθλιψη,συμφωνω στη συνταγογραφηση.Δυστυχως υπαρχουν και ατομα που δοκιμασανε 5 φαρμακα κτλ με συνεπεια να παρει αρκετη χρονικη περιοδο προσαρμογης για να δουνε ποιο τους ταιριαζει.
Ειμαι και εγω κατα των ηρεμιστικων οπου βαση στατιστικων οι μισοι αν τα ξεκοψουνε παλι καλα.
Απο κει και περα το συγκεκριμενο προιον φαινεται πολυ καινουργιο,πως το ανακαλυψες?σου το συστησε καποιος ψυχιατροσ/ψυχολογος/ η καποις παθων?Μπορει να σου εκανε γερο κλικ αλλα θα φανει στο μηνα,μη ξεχνας ο καθε οργανισμος φερεται διαφορετικα και λειτουργει αναλογα.
Σας ειπα οτι πιθανον να μη δουλευει σε ολους το ιδιο -αλλα δε μπορει ενα προιον που σε καποιον εκανε πολυ καλο ,να μη κανει απο λιγο -ως αρκετο καλο σε ενα 50-60%
Αλλιως δεν θα γινοτανε τοσο γνωστο στο εξωτερικο.
Εμενα με ενδιαφερει παντως να πεσει ο σπορος της αμφιβολιας για τους \"ειδικους\" -γιατι εδω στην Ελλαδα ακομα υπαρχουν 17αρηδες που επειδη αγχωνονται τους πλακωνουν κατευθειαν στα φαρμακα.
Δεν εχω δει πολλα αρθρα αμφισβητησης της αποτελεσματικοτητας και της ορθοτητας των ψυχοφαρμακων -σε αντιθεση με αμερικανικα αρθρα -και αυτο θελω να αναδειξω ,ετσι οπως το φτωχο μη ειδικο μυαλο μου εχει αντιληφθει.
13-09-2010, 20:32 #52
Oταν εχεις ορμονικο προβλημα π.χ. δε παραγει ο οργανισμος σεροτινη και προκαλει καταθλιψη,συμφωνω στη συνταγογραφηση.Δυστυχως υπαρχουν και ατομα που δοκιμασανε 5 φαρμακα κτλ με συνεπεια να παρει αρκετη χρονικη περιοδο προσαρμογης για να δουνε ποιο τους ταιριαζει.
Ειμαι και εγω κατα των ηρεμιστικων οπου βαση στατιστικων οι μισοι αν τα ξεκοψουνε παλι καλα.
Απο κει και περα το συγκεκριμενο προιον φαινεται πολυ καινουργιο,πως το ανακαλυψες?σου το συστησε καποιος ψυχιατροσ/ψυχολογος/ η καποις παθων?Μπορει να σου εκανε γερο κλικ αλλα θα φανει στο μηνα,μη ξεχνας ο καθε οργανισμος φερεται διαφορετικα και λειτουργει αναλογα.
το πρόβλημα είναι ότι συνταγογραφούν λες και τα αντικαταθλιπτικά είναι καραμέλες. κι εγ\'ω είμαι υπέρ σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά αυτοί τα δίνουν πλέον με το παραμικρό. οκ, υπάρχει έλλειψη σεροτονίνης, γιατί? μήπως μπορεί να ανέβει με πιο φυσικούς τρόπους? αυτά δεν τα εξετάζουν καν!
13-09-2010, 21:26 #53
Mακαρι φιλε να σε βοηθησει,οπως εγω προσπαθω να βοηθηθω με τη σκεψη μου.Πολλες φορες με πιασε φρικη και υπεστει πανωλεθρια αλλα το πολεμησα με ηρεμια κουραγιο και οτι ψυχικη και σωματικη αντοχη ειχα εκεινη τη στιγμη.Μπορει να ειναι επωδυνο μερικες φορες αλλα το προκαλω και εγω για να δω πως θα αντιδρασω.
Για τις φοβιες εχουνε ανακαλυψει μια ουσια που χρησιμοποιειται απο τους αναισθησιολογους στα χειρουργεια.
Οταν εκανα χειρουργειο και ξυπνησα για κανα 2 μερες δε θυμομουνα τι ειχα κ πως ειμαι.Οταν με ρωτησε μια φιλη ...φοβασε?...απαντησα να φοβηθω τι?...μου λεει το κοσμο....απαντησα για ποιο λογο να φοβαμε το κοσμο?Εμεινε και αυτη αναυδη.Απλως τη τριτη μερα αρχισαν τα συμπτωματα να εμφανιζονται απο το πουθενα.
Φοβερη δουλεια κανει ο ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ αν και ειναι απαγορευμενος στους ψυχολογους κτλ. Θλεει μαεστρια να εχει αυτος που θα σε ταξιδεψει και θα σε γυρισει πισω.
Συμφωνω,εκανα και εγω βελονισμο αλλα ξεκλειδωνει το σωμα και οχι το μυαλο.
Αν αυτοι εχουν ανισοροπια δεν γινεται τιποτα. Μολις φτιαξουν ,φευγουν και οι φοβιες και το αγχος, και ανοιγεται ενας νεος κοσμος με πολλες δυνατοτητες ,που πριν ,απλα δεν μπορουσες να δεις.
Εννοειται βεβαια ,οτι οπως ολη αυτη η ανισσοροπια επηλθε απο απανωτες αρνητικες σκεψεις και αυθυποβολες , μια μονο δυνατη σκεψη ,μπορει να διαλυσει ολο το οικοδομημα του αγχους και της στεναχωριας -ελα ομως που ειναι θεμα πιθανοτητων -πρεπει να γινει την καταλληλη στιγμη και αυτο δυστυχως συνηθως δε συμβαινει..
13-09-2010, 23:14 #54
Γεια σου Φώτη
Εγώ θα ήθελα να μας πεις κάποιες λεπτομέρειες για τις ευεργετικές ιδιότητες που (όπως μας λες, είδες) του s-control το οποίο βεβαίως είναι ένα απλό αμινοξυ.
Πες μου λίγο κάθε πότε το παίρνεις και τώρα πως αισθάνεσαι?
Έχεις ας πούμε περισσότερη ενέργεια? Έχεις παραπάνω όρεξη να κάνεις πράγματα που δεν ήθελες πριν? Είχες ας πούμε κάποιο «πλάκωμα» στο στήθος και τώρα δεν το έχεις?
Έχεις κρίσεις πανικού και μια μόνιμη αγχώδες κατάσταση η οποία απλά εξαφανίσθηκε?
Μήπως εάν απλά παίρναμε ένα συμπλήρωμα διατροφής που να περιέχει και αυτό το αμινοξυ είναι το ίδιο πράγμα?
14-09-2010, 15:27 #55
Originally posted by VasilisA
Γεια σου Φώτη
Εγώ θα ήθελα να μας πεις κάποιες λεπτομέρειες για τις ευεργετικές ιδιότητες που (όπως μας λες, είδες) του s-control το οποίο βεβαίως είναι ένα απλό αμινοξυ.
Πες μου λίγο κάθε πότε το παίρνεις και τώρα πως αισθάνεσαι?
Έχεις ας πούμε περισσότερη ενέργεια? Έχεις παραπάνω όρεξη να κάνεις πράγματα που δεν ήθελες πριν? Είχες ας πούμε κάποιο «πλάκωμα» στο στήθος και τώρα δεν το έχεις?
Έχεις κρίσεις πανικού και μια μόνιμη αγχώδες κατάσταση η οποία απλά εξαφανίσθηκε?
Μήπως εάν απλά παίρναμε ένα συμπλήρωμα διατροφής που να περιέχει και αυτό το αμινοξυ είναι το ίδιο πράγμα?
Το μονο που δεν πετυχε 100% ειναι στο θεμα του υπνου (που απ\'αυτο ξεκινησανε ολα...).
Δηλαδη αλλες φορες κοιμαμαι εξαρχης κανα 4ωρο και μετα παιρνω ακομα μισο με λιγο γαλα και βαζω ενα χαλαρωτικο mp3 -αλλες φορες ενω νυσταζω πολυ μετα απο καμια ωρα που το παιρνω πεφτω και δεν με παιρνει ο υπνος (οποτε παλι κανω δουλεια με το χαλαρωτικο mp3 )
Το θεμα ειναι οτι οσο και να κοιμηθω (5-6-7 ωρες) οταν σηκωνομαι νιωθω πολυ καλα και σχεδον χαρουμενος!
Εχω την εντυπωση οτι η κυρια δραση του οσον αφορα το δικο μου οργανισμο ειναι στη καταθλιψη (παρολο βεβαια που μου εξαφανισε 90% το αγχος ) αλλα να μη λεμε αφορισμους.
Μπορει να δουλευει ετσι σε μενα..
Α! και οχι δεν ειναι αμινοξυ -ειναι πεπτιδιο (για να καταλαβουμε τη συγκριση αμινοξεου και πεπτιδιου το ενα ειναι σαν τουβλο να πουμε και το αλλο σαν σπιτι σε μεγεθος )
14-09-2010, 19:26 #56
H καζεινη που περιερχει λειτουργει σα σπιντα.Εχεις δοκιμασει να τη στυαματησεις και να δεις πως εισαι?
Ναι καποιες μερες δεν πηρα ,αλλα η επενεργεια δεν ειδα να μειωνεται ουτε ειδα συμπτωματα αγχους.
14-09-2010, 20:53 #57
fot1109 θέλω να σου κάνω μία απλή ερώτηση.Όταν λές άγχος τί εννοείς;Γιατί ξέρεις εδω μέσα όλοι απο άγχος πάσχουμε.Αλλά όχι του τύπου \"α! θα αργήσω στην δουλεία!!!\".Το ίδιο και για την κατάθλιψη.Σόρρυ που ρωτάω κάτι που ακούγετε βλακώδες αλλά δέν ξέρω την ιστορία σου.Τα έχεις παίξει ποτέ απο άγχος;Έχεις πάθει πανικό ή κάτι παρόμοιο;
Και μιά ερώτηση πρός όλους.Επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω.Τελικά τι παίζει ρε παιδία.Είναι θέμα χημείας εγκεφάλου οι πανικοί ή είναι κάτι που το προκαλούμε εμείς.Μπορώ έγω και ένας ψυχολόγος να κάνω κάτι αν το όλο θέμα είναι θέμα χημείας;
Btw σήμερα παρήγγειλα το s-control και περιμένω.
14-09-2010, 21:05 #58
Originally posted by shifter
Τελικά τι παίζει ρε παιδία.Είναι θέμα χημείας εγκεφάλου οι πανικοί ή είναι κάτι που το προκαλούμε εμείς.Μπορώ έγω και ένας ψυχολόγος να κάνω κάτι αν το όλο θέμα είναι θέμα χημείας;
Και ναι, μπορούμε εμείς και ένας ΚΑΛΟΣ ψυχολόγος να κάνουμε κάτι, συν ότι είναι σαφώς και θέμα χημείας!
Προσωπικά νιώθω εδώ και μήνες, ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει σε εμένα με τη ψυχοθεραπεία:=)
14-09-2010, 21:51 #59
Ειναι ενα τυπου ,η κοτα εκανε το αυγο ή το αυγο την κοτα, το ολο θεμα με τον πανικο και το αγχος.
Οπως νομιζω εγω ,εμεις βαζουμε τις ιδεες ,οι οποιες αντανακλουν στο υλικο μερος μας το οποιο λεγεται εγκεφαλος και εκει αν ειναι καλες προκαλουν αρμονια.
Τωρα ,σε μια κοινωνια που κατακλυζεται απο καταστροφικες ιδεες του τυπου:\"πρεπει να κανω αυτο ή εκεινο γιατι μονο ετσι θα με αγαπησουν\" ή \"κοιτα ενα τελειο σωμα που εχει η μπραντζολινα τσολι-εγω ειμαι μηδενικο που ειμαι χοντρη\" συν το απειρο κακο που κανουν στο μυαλο μας οι τηλεορασεις που μας υποβαλουν απ\'το πρωι ως το βραδυ, ειναι θαυμα που δεν εχουμε ξεφυγει τελειως ολοι -αν και περι αυτου οι γνωμες διιστανται...
14-09-2010, 23:59 #60
Φίλε Fot1109, όπως ίσως θα κατάλαβες , η παρούσα κοινότητα δεν ευνοεί την παρουσίαση νέων σκευασμάτων, καινοτόμων ιδεών, ο σκεπτικισμός περισσεύει και η ειρωνεία προηγείται της καλής προαίρεσης...
Χαλάς τη πιάτσα με λίγα λόγια - αν δεν το κατάλαβες...
Ειλικρινά δεν ξέρω αν διαφημίζεις, προωθείς , υποστηρίζεις ένα καινούριο σκεύασμα. Αν αυτό κάνεις, πίστεψε με, το κάνεις με ενθουσιασμό, με μπρίο, με χιούμορ, με μεταδοτικότητα, αν τελικά το όλο θρέντ έχει διαφημιστικό προσανατολισμό , τότε είσαι πωλητής αξιώσεων - respect.Δεν θα θεωρούσα ποτέ ηλίθιο κάποιον που θα διάβαζε αυτά που γράφεις , από τη στιγμή που απευθύνεσαι μέσω του ίντερνετ σε μη αφελείς, που μ\'ένα γκουγκλάρισμα μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντες της γνώσης τους πάνω στο σκεύασμα που προτείνεις. Θα πρέπει κάποτε να σταματήσουμε να υποτιμάμε την ποιότητα του αναγνωστικού κοινού και να αντιμετωπίζουμε με καχυποψία την όποια νέα πρόταση - ιδίως όταν αφορά συμπυκνωμένα πεπτίδια καζεΐνης!!!! Μου κάνει εντύπωση πως κάποιοι που υποτίθεται ανήκουν στην επιστημονική κοινότητα, αντιμετωπίζουν ένα συμπυκνωμένο συστατικό του γάλακτος, ισότιμα μ\'ένα οποιοδήποτε φαρμακευτικό σκεύασμα ή δηλητήριο. . Στο κάτω κάτω, μπορεί εύκολα κανείς να ερευνήσει αν το συγκεκριμένο σκεύασμα είναι ή όχι αποδεκτό από τον WHO - αν βέβαια εμπίπτει στην κατηγορία φαρμάκων.
Δεν γράφω για να υποστηρίξω τις θέσεις σου - δεν μ\'ενδιαφέρει αν είδες την όποια βελτίωση ή αν είσαι dealer κάποιας φαρμακευτικής εταιρείας. Γράφω γιατί η καθεστηκυία τάξη στην φαρμακολογία, διασαλεύεται από εμπειρίες σαν τη δική σου (πραγματική ή όχι) , κι εκτός από την roche και την novartis, όπως καταλαβαίνεις έχεις ν\' αντιμετωπίσεις κι όσους υπηρετούν ιδιοτελώς ή εν αγνοία τους τα συμφέροντα της φαρμακευτικής συντεχνίας στη χώρα μας...
Κι εμένα αυτό μ\' αρέσει !!!
Όταν ενοχλούνται οι δήθεν σκεπτικιστές, που προτείνεται γαλατάκι σε δόσεις μικρότερες από το ντεπόν για να καταπολεμηθεί το άγχος και η αϋπνία , συντελείται μια μικρή αναταραχή στην φαρμακαγορά που κατακλύζεται από τις \"αθώες\" βενζοδιαζεπίνες και που κανείς εδώ μέσα δεν θα πει στον κόσμο που ταλαιπωρείται, πόσο κακό κάνουν.......
ΥΓ Φυσικά δεν θα εκπλαγώ αν το θέμα κλείσει για λόγους...παραβίασης των όρων χρήσης...
Συμβαίνει αυτό συχνά εδώ μέσα, μην σου κάνει εντύπωση...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή