Μη παίρνετε ψυχοφάρμακα -υπαρχει λύση ! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 111
    Member
    Originally posted by sabb
    Φίλε Fot1109, όπως ίσως θα κατάλαβες , η παρούσα κοινότητα δεν ευνοεί την παρουσίαση νέων σκευασμάτων, καινοτόμων ιδεών, ο σκεπτικισμός περισσεύει και η ειρωνεία προηγείται της καλής προαίρεσης...

Χαλάς τη πιάτσα με λίγα λόγια - αν δεν το κατάλαβες...

Ειλικρινά δεν ξέρω αν διαφημίζεις, προωθείς , υποστηρίζεις ένα καινούριο σκεύασμα. Αν αυτό κάνεις, πίστεψε με, το κάνεις με ενθουσιασμό, με μπρίο, με χιούμορ, με μεταδοτικότητα, αν τελικά το όλο θρέντ έχει διαφημιστικό προσανατολισμό , τότε είσαι πωλητής αξιώσεων - respect.Δεν θα θεωρούσα ποτέ ηλίθιο κάποιον που θα διάβαζε αυτά που γράφεις , από τη στιγμή που απευθύνεσαι μέσω του ίντερνετ σε μη αφελείς, που μ\'ένα γκουγκλάρισμα μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντες της γνώσης τους πάνω στο σκεύασμα που προτείνεις. Θα πρέπει κάποτε να σταματήσουμε να υποτιμάμε την ποιότητα του αναγνωστικού κοινού και να αντιμετωπίζουμε με καχυποψία την όποια νέα πρόταση - ιδίως όταν αφορά συμπυκνωμένα πεπτίδια καζεΐνης!!!! Μου κάνει εντύπωση πως κάποιοι που υποτίθεται ανήκουν στην επιστημονική κοινότητα, αντιμετωπίζουν ένα συμπυκνωμένο συστατικό του γάλακτος, ισότιμα μ\'ένα οποιοδήποτε φαρμακευτικό σκεύασμα ή δηλητήριο. . Στο κάτω κάτω, μπορεί εύκολα κανείς να ερευνήσει αν το συγκεκριμένο σκεύασμα είναι ή όχι αποδεκτό από τον WHO - αν βέβαια εμπίπτει στην κατηγορία φαρμάκων.

Δεν γράφω για να υποστηρίξω τις θέσεις σου - δεν μ\'ενδιαφέρει αν είδες την όποια βελτίωση ή αν είσαι dealer κάποιας φαρμακευτικής εταιρείας. Γράφω γιατί η καθεστηκυία τάξη στην φαρμακολογία, διασαλεύεται από εμπειρίες σαν τη δική σου (πραγματική ή όχι) , κι εκτός από την roche και την novartis, όπως καταλαβαίνεις έχεις ν\' αντιμετωπίσεις κι όσους υπηρετούν ιδιοτελώς ή εν αγνοία τους τα συμφέροντα της φαρμακευτικής συντεχνίας στη χώρα μας...

Κι εμένα αυτό μ\' αρέσει !!!

Όταν ενοχλούνται οι δήθεν σκεπτικιστές, που προτείνεται γαλατάκι σε δόσεις μικρότερες από το ντεπόν για να καταπολεμηθεί το άγχος και η αϋπνία , συντελείται μια μικρή αναταραχή στην φαρμακαγορά που κατακλύζεται από τις \"αθώες\" βενζοδιαζεπίνες και που κανείς εδώ μέσα δεν θα πει στον κόσμο που ταλαιπωρείται, πόσο κακό κάνουν.......

ΥΓ Φυσικά δεν θα εκπλαγώ αν το θέμα κλείσει για λόγους...παραβίασης των όρων χρήσης...
    Συμβαίνει αυτό συχνά εδώ μέσα, μην σου κάνει εντύπωση...
    Φιλε Σαμπ ,οπως ειπα και σε ενα φιλο που μου στειλε πμ ,το μονο πραγμα που μου τη σπαει ,ειναι που δεν ειμαι ο αντιπροσωπος του lactium...
    Η αληθεια πολλες φορες μοιαζει με ψεμα και το ψεμα με αληθεια οποτε οτι και να πω.. καποιος θα το διαστρεβλωσει..
    Το θεμα ειναι ,οτι εχοντας διαβασει αρκετα ξενα αρθρα με το ποσο δυσκολα κοβονται οι βενζοδιαπινες και τα αντικαταθλιπτικα, καταλαβα οτι για καποιο λογο ,δεν το εχουμε εμπεδωσει εδω στο Ελλαντα οτι οποιος ξεκινα κατι τετοιο ,μπορει να βρεθει ,μετα απο χρονια και απειρες αλλαγες σκευασματων ,χαμενος στο διαστημα.
    Εχω διαβασει ανατριχιαστικες ιστοριες για το πως καποιοι χασανε τον εαυτο τους ,μετα απο δεκα ή και παραπανω χρονια συνταγογραφησης σκευασματων ,απο καποιους επιφανεις επιστημονες ,κατα τα αλλα ,που ξεκινησαν να τους δινουν χαπακια απο τα 13!
    Και απλα παρατηρησα οτι εδω ,δεν υπαρχουν αρκετα αρθρα που να προειδοποιουν ,τι μπορει να παθεις αν μπλεξεις με χημικα..
    Ελπιζω να αποτρεψω καποιους ,που ειναι απελπισμενοι ,οπως ημουν και εγω (...πριν μολις μερικες μερες) ,.
    ωστε να καταλαβουν οτι ΔΕΝ πρεπει να εμπιστευτουν καποιον που τους δινει κατι που μπορει να εχει ολεθριες συνεπειες στο κεφαλακι τους.
    Και ποτε δεν ειπα ,οτι μονο το Lactium βοηθαει. Απλα αυτο συνεβει σε μενα.
    Υπαρχουν πολλα να δοκιμασουν: 5-HTP , St.Johns Wort ,Valerian , Phosphatidylserine , DMAE , L-Theianine (Syntheianine) , Yoga ,Tai Chi , βελονισμος , EFT ,αχαλινωτο σεχ κτλ
    Aν βεβαια τιποτα απ\'ολα αυτα δε δουλεψει τοτε εννοειται οτι προκειμενου να τρελλαθουν ,ο ψυχιατρος ειναι μονοδρομος.

Senior Member
    Καλησπερα παιδια...μπορω να ρωτησω κατι?

Υπαρχει περιπτωση γιατροι να λενε ψεματα σε ερωτησεις ασθενων για να μη τους προκαλεσουν πανικο ή ακομα περισσοτερο ανχος?

Για παραδειγμα,εγω,ξεκινησα προσφατα θεραπεια με ζολοφτ για την ανχωδη διαταραχη και λοιπα,και ρωτησα τον γιατρο πολλα πραγματα, σιγουρα με καταλαβε οτι ειμαι επιφυλακτικη και φοβιτσιαρα και μου ελεγε μη φοβασαι τιποτα, δε θα παθεις τιποτα, οι παρενεργειες ειναι πτεσμα ουτε που θα τις καταλαβεις, και διαφορα τετοια.

Και παω και βλεπω στο ιντερνετ διαφορα, και που ρωταω αλλους και απο εδω ατομα που εχουν καποια εμπειρια δικη τους αλλοι λενε καλα λογια και αλλοι τα χειροτερα.

Ποια η αποψη σας?

Member
    Originally posted by Agia

Υπαρχει περιπτωση γιατροι να λενε ψεματα σε ερωτησεις ασθενων για να μη τους προκαλεσουν πανικο ή ακομα περισσοτερο ανχος?

Για παραδειγμα,εγω,ξεκινησα προσφατα θεραπεια με ζολοφτ για την ανχωδη διαταραχη και λοιπα,και ρωτησα τον γιατρο πολλα πραγματα, σιγουρα με καταλαβε οτι ειμαι επιφυλακτικη και φοβιτσιαρα και μου ελεγε μη φοβασαι τιποτα, δε θα παθεις τιποτα, οι παρενεργειες ειναι πτεσμα ουτε που θα τις καταλαβεις, και διαφορα τετοια.

Και παω και βλεπω στο ιντερνετ διαφορα, και που ρωταω αλλους και απο εδω ατομα που εχουν καποια εμπειρια δικη τους αλλοι λενε καλα λογια και αλλοι τα χειροτερα.

Ποια η αποψη σας?
    Γενικως μην πολυεμπιστευεσαι τους γιατρους ,ειδικα σε τοσο πολυπλοκα θεματα οπως η ψυχικη υγεια. Εχουν ολοι τους το \"συνδρομο του Θεου\".
    Αυτες οι κοινοτυπιες που σου ειπε του στυλ :\"Ολα θα πανε καλα, θα πας πολυ καλυτερα , μη αγχωνεσαι και μη ψαχνεις στο νετ για το θεμα σου κτλ\" ειναι στανταρ διαδικασια για να νιωσεις οτι εισαι στα χερια ενος ειδικου.
    Και μολις φυγεις θα παει να παρει και αυτος το φαρμακακι του..
    Βεβαια και το πολυ ψαξιμο μπορει να γινει ψυχωση και οτι διαβαζεις να νομιζεις οτι θα σου συμβει και σενα με ολεθρια αποτελεσματα ...
    Το θεμα ειναι ,οπως ειπα αρκετες φορες ,οτι μονο η φυση θεραπευει ,οποτε σε ευκολες ή μετριες καταστασεις μονο φυσικα συμπληρωματα , βιταμινες , αλλαγη τροπου ζωης κτλ
    Γιατι υπαρχει περιπτωση σε ενα παρθενο οργανισμο ,ενα χημικο να δρασει τελειως αντιθετα οποτε απο λιγο αγχος και καταθλιψη να καταληξεις με φουλ συμπτωματα ,πραγμα που συμβαινει συνεχεια και το αποδιδουν σε παρενεργειες των πρωτων μερων..

Senior Member
    Τωρα εχω μπερδευτει ακομα πιο πολυ...ταχω παιξει!!!

Ολοι εδω εχουν και μια διαφορετικη αποψη,τις εχω δει ολες και συνεχιζω και βλεπω και ειληκρινα εχω μπερδευτει.

Καποιοι εχουν δικιο,σιγουρα.
    Αλλα ειναι και θεμα χαρακτηρα και το ποσο ευαισθητος ειναι ενας ανθρωπος για να μπορει απλα να μεινει στις θεραπειες της ιδιας της φυσης ή να πει δε τη παλευω αλλο,θελω να τελειωνει το πραγμα να γινω οπως πριν!!!.....Ετσι ειμαι εγω! Δοκιμασα με ομοιοπαθητικη,τιποτα! Με αλλους φυσικους τροπους,ποτε ειμαι καλα και ποτε παλι τα ιδια, μιλησα με ψυχολογο,τιποτα...το νευρικο μου συστημα χρειαζεται βοηθεια και κατελειξα οτι μονο τα φαρμακα μπορει να με βοηθησουν.Αλλα τι γινεται οταν καποιος φοβαται ολα αυτα που λενε για τα φαρμακα και νομιζει οτι θα τον κανουν χειροτερα???......Απιστευτο αδιεξοδο!!!Δε το περιμενα να φτασω ως εδω...!

Senior Member
    Τα παιρνεις κ βιωματικα εχεις πλεον την δικη σου γνωμη! Σαλλους κανουν καλο σαλλους οχι!
    Μια δοκιμη θα σε πεισει!

Member
    Εμενα παντως οσα φαρμακα δοκιμασα ,με βοηθησανε μεν προσωρινα στο θεμα της αυπνιας ,αλλα οι παρενεργειες που συντομα εμφανιστηκαν με χαλασαν τοσο πολυ, που καταλαβα οτι δεν μου ταιριαζουν καθολου στον οργανισμο μου.
    Οσο για την ομοιοπαθητικη δυστυχως εχω να πω μονο κακα λογια -αλλα δε τα λεω ,μη χαλασω το πλασεμπο εφε που δουλευει σε οσους την πιστευουν...
    Αν προκειται να δοκιμασεις παντως φαρμακα ,καλο ειναι να κανεις ενα search με το ονομα της ουσιας που θελεις να ξεκινησεις (με τη λεξη forum ή sideeffect) και να διαβασεις μερικες ωρες πριν το κανεις. (Αρθρα στα αγγλικα θα σου προτεινα κυριως)

Senior Member
    Αυτο το φαρμακο ειναι χημηκο?Κιαν ναι τι γιατρος το γραφει?Κοιταξα σε σαιτ σχετικα με αυτο και απο οτι καταλαβα εχει ενα αμινοξυ το οποιο υπαρχει μεσα στο αγελαδινο γαλα.

Σκευτομαι να το δοκιμασω καποια στιγμη θα το σηζητησω με την βελονιστρια μου.

Και κατι αλο fot εσυ εκτος αυπνιες ειχε εντονο στρες με κρισεις πανικου η απλα αυπνιες?

Εγω εχω εντονο στρες,ελαφρια αυπνια εντονες κρισεις πανικου,δυσπνια και ψηχωσεις με το αντρικο φυλο και το σεξ.Θα με βοηθουσε ενα τοσο απλο φαρμακο?

Senior Member
    υ.γ και μαζοχιστικες τασεις.λιγα χαχα....

Senior Member
    Originally posted by Agia

Ποια η αποψη σας?
    ενοειτε οτι λενε ψεμματα για να τα παρεισ καποιεσ φορεσ μπορει να ειναι κι απαραιτητο οι παρενεργειεσ ειναι σημαντικο θεμα αμα διαβασεισ θα δεισ οτι λιγοι παιρνουν χαπια πανω απο ενα χρονο γιατι δεν αντεχουν τισ παρενεργειεσ

Senior Member
    Γενικά με τα φάρμακα είμαι επιφυλακτική, τις περισσότερες φορές αποφεύγω να παίρνω το οτιδήποτε με το καλημέρα. Θεωρώ την χρήση φαρμάκων ως την έσχατη λύση, όταν πλέον δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να το καταπολεμήσεις.
    Είναι γενικό να σε πείθει η αυθεντία , παρά κάποιος άλλος ο οποίος δεν χαρακτηρίζεται ειδικός (έχει πραγματοποιηθεί και κάποια έρευνα/ πείραμα σχετικά με αυτό ). Φυσικά με αυτό το σχόλιο μου δεν θέλω να τα ισοπεδώσω όλα και να θεωρήσω πως κάποιος που όντως είναι ειδικός δεν αξίζει την προσοχή μας και την εμπιστοσύνη μας.
    Το να έχει κάποιος πτυχία και μια άλφα βήτα μόρφωση και ειδίκευση δεν είναι το παν, το παν είναι να σε κάνει να τον εμπιστευτείς, να σε ενημερώσει για τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε θεραπείας και φυσικά να δεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα από την φαρμακευτική σου αγωγή.
    Αυτό που παρατηρώ εγώ στους γιατρούς (εξαιρούνται οι ψυχίατροι γιατί δεν έχω επισκεφτεί) είναι μια τάση να σε «ξεπετάνε» κάτι που με ενοχλεί αφάνταστα και στα ματιά μου χάνουν όλη την γνώση που ίσως να έχουν. Όταν ένας γιατρός σε εξετάζει με το ζόρι για 5 λεπτά και βγάζει διάγνωση αμέσως συνταγογράφοντας σου 5 φάρμακα που θα πρέπει να πάρεις, χωρίς να σου εξηγήσει γιατί και πως, τότε έχω το δικαίωμα να αμφιβάλλω για την θεραπεία και να περνά από το μυαλό μου ακόμη και η σκέψη πως υπάρχει η δυνατότητα να παίρνει ποσοστά για το πόσα φάρμακα θα γράψει μέσα στο διάστημα μιας εβδομάδας, ενός μήνα ή ενός χρόνου.

Member
    Originally posted by Soul_Rebel
    Γενικά με τα φάρμακα είμαι επιφυλακτική, τις περισσότερες φορές αποφεύγω να παίρνω το οτιδήποτε με το καλημέρα. Θεωρώ την χρήση φαρμάκων ως την έσχατη λύση, όταν πλέον δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να το καταπολεμήσεις.
    Είναι γενικό να σε πείθει η αυθεντία , παρά κάποιος άλλος ο οποίος δεν χαρακτηρίζεται ειδικός (έχει πραγματοποιηθεί και κάποια έρευνα/ πείραμα σχετικά με αυτό ). Φυσικά με αυτό το σχόλιο μου δεν θέλω να τα ισοπεδώσω όλα και να θεωρήσω πως κάποιος που όντως είναι ειδικός δεν αξίζει την προσοχή μας και την εμπιστοσύνη μας.
    Το να έχει κάποιος πτυχία και μια άλφα βήτα μόρφωση και ειδίκευση δεν είναι το παν, το παν είναι να σε κάνει να τον εμπιστευτείς, να σε ενημερώσει για τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε θεραπείας και φυσικά να δεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα από την φαρμακευτική σου αγωγή.
    Αυτό που παρατηρώ εγώ στους γιατρούς (εξαιρούνται οι ψυχίατροι γιατί δεν έχω επισκεφτεί) είναι μια τάση να σε «ξεπετάνε» κάτι που με ενοχλεί αφάνταστα και στα ματιά μου χάνουν όλη την γνώση που ίσως να έχουν. Όταν ένας γιατρός σε εξετάζει με το ζόρι για 5 λεπτά και βγάζει διάγνωση αμέσως συνταγογράφοντας σου 5 φάρμακα που θα πρέπει να πάρεις, χωρίς να σου εξηγήσει γιατί και πως, τότε έχω το δικαίωμα να αμφιβάλλω για την θεραπεία και να περνά από το μυαλό μου ακόμη και η σκέψη πως υπάρχει η δυνατότητα να παίρνει ποσοστά για το πόσα φάρμακα θα γράψει μέσα στο διάστημα μιας εβδομάδας, ενός μήνα ή ενός χρόνου.
    Απο ενα σημειο και μετα , οι πιο πολλοι ντοκτορες ,γινονται μηχανες συνταγογραφησεις φαρμακων και αλλοτριωνονται τοσο πολυ που με το ζορι κρατιουνται να μη σου παρουν τα λεφτα και να σε πεταξουν εξω.
    Ολα τα κανουν για τα ταξιδακια που τους προσφερουν οι πολυεθνικες.
    Μη τους εμπιστευεστε! Μη ξεχνατε οτι πριν απο 100 χρονια καποιοι λεγανε \"Μην ανησυχειτε ,θα πατε καλα \",...και κανανε αφαιμαξη ,αφου αυτο ηταν της μοδας.
    Τωρα ,παρολο που εχει αυξηθει 500-600-1000% η καταναλωση αντικαταθλιπτικων, η καταθλιψη οχι μονο δεν μειωνεται αλλα αυξανει σταθερα σε ολες της χωρες.
    Και εννοειται οτι πολλοι που παιρνουν μια φορα υποτροπιαζουν και ξαναπαιρνουν και .. ξαναπαιρνουν αναλογα με τα κεφια του καθε ψυχιατρου.. μεχρι να βρεθει το ιδανικο φαρμακο ..
    Αρα κατι σαπιο υπαρχει εδω...

Member
    Originally posted by arsus
    Εχω βαρεθει να γραφω και να ξαναγραφω τα ιδια.

Αν δεν αλλαξεις.....δεν προχωρας.

Αν δεν τολμησεις....δε θα πετυχεις.

Οσα ηρεμιστικα και αντικαταθλιπτικα να παρεις....ειναι το 1/8 ΤΗς ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.

Οι μισοι εχουνε συνηθισει στο τροπο ζωης και επαναπαυονται στο φοβο τους.( το εκανα κ εγω αυτο)

Η ΣΚΕΨΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ............
    Φιλε Αρσους ωραια ολα αυτα , αλλα αν δεν γινει και το κλικ στη χημεια του εγκεφαλου ειναι λογια ..
    Ειναι σαν να θες να τρεξει το αμαξι σου 180 και αυτο να μην εχει λαδια..Θα πιασεις 70 και μετα θα κολλησει..
    Μολις φτιαξει η χημεια ,ανοιγονται ολοι οι δρομοι μπροστα σου ,που πριν δεν τους εβλεπες απλως..

Administrator
    Εξακολουθώ να αναρωτιέμαι προς τι τόσος ζήλος να πείσεις τους ανθρώπους..... οι πληροφορίες που δίνεις, το ύφος με το οποίο γράφεις, δεν είναι του ανθρώπου που βοηθήθηκε/θεραπεύτηκε και σπεύδει να σώσει και άλλους ανθρώπους.

Στο φόρουμ αυτό υπάρχουν ένα σωρό καταστάσεις προς βοήθεια και ένα σωρό μαρτυρίες ανθρώπων που βοηθήκαν από διαφορετικές μεθόδους, ορθόδοξες ή εναλλακτικές. Αν θέλεις να βοηθήσεις, μπορείς να συμμετάσχεις ενεργά και σε άλλα θέματα, και με άλλους τρόπους βοήθειας....

Originally posted by fot1109
    Γενικως μην πολυεμπιστευεσαι τους γιατρους ,ειδικα σε τοσο πολυπλοκα θεματα οπως η ψυχικη υγεια. Εχουν ολοι τους το \"συνδρομο του Θεου\".
    Αυτες οι κοινοτυπιες που σου ειπε του στυλ :\"Ολα θα πανε καλα, θα πας πολυ καλυτερα , μη αγχωνεσαι και μη ψαχνεις στο νετ για το θεμα σου κτλ\" ειναι στανταρ διαδικασια για να νιωσεις οτι εισαι στα χερια ενος ειδικου.
    Και μολις φυγεις θα παει να παρει και αυτος το φαρμακακι του..
    Το θεμα ειναι ,οπως ειπα αρκετες φορες ,οτι μονο η φυση θεραπευει ,οποτε σε ευκολες ή μετριες καταστασεις μονο φυσικα συμπληρωματα , βιταμινες , αλλαγη τροπου ζωης κτλ
    Γιατι υπαρχει περιπτωση σε ενα παρθενο οργανισμο ,ενα χημικο να δρασει τελειως αντιθετα οποτε απο λιγο αγχος και καταθλιψη να καταληξεις με φουλ συμπτωματα ,πραγμα που συμβαινει συνεχεια και το αποδιδουν σε παρενεργειες των πρωτων μερων..
    Θα στο ξαναπώ: γράφεις επικίνδυνα με γενικεύσεις και αφορισμούς.
    Μου θυμίζεις το παράδειγμα των ανθρώπων που επιχειρηματολογούν υπέρ του καπνίσματος φέρνοντας το παράδειγμα ενός παππού 90 χρονών που καπνίζει 50 χρόνια και δεν έχει πάθει ΧΑΠ ή καρκίνο στους πνεύμονες.
    Χρησιμοποιούν το παράδειγμα που αγγίζει το 5% για να μιλήσουν για το 100%

Δεν είναι όλοι οι ειδικοί της (ψυχικής) υγείας ίδιοι, δεν είναι όλοι δέσμιοι φαρκακευτικών εταιρειών, δεν ασκούν το επάγγελμα όλοι για να γίνουν πλούσιοι, δεν, δεν, δεν.....
    Εάν αρνείσαι να το καταλάβεις αυτό, τότε να σεβαστείς ότι κάποιοι άλλοι άνθρωποι έτσι το βιώνουν και να γράφεις λιγότερο αφοριστικά.
    Δεν επιτίθεμαι στην μέθοδο που προτείνεις, μην επιτίθεσαι στις άλλες μεθόδους.
    Εν τέλει, να σου πω οτι θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου σε πολλά από αυτά που γράφεις, όμως, κατάλαβε το άνθρωπε μου, ο τρόπος που γράφεις, δεν \"μυρίζει\" ανιδιοτέλεια.
    Αν τα κίνητρα σου είναι πραγματικά αλτρουϊστικά, προσπάθησε να ακούσεις και να κατανοήσεις αυτό που σου λέω για το τι εκπέμπει το ύφος σου και άρχισε να μιλας για οτι γνωρίζεις για την μέθοδο που προτείνεις καθώς και για την προσωπική σου εμπερία και πάψε να προσπαθείς να ψηλώσεις αυτήν, ακυρώνοντας κάθε άλλη θεραπευτική μέθοδο.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    fot1109 επειδή έχουν περάσει μέρες απο τότε που το πρότεινες πώς είσαι τώρα;Υπάρχει κάποια αλλαγή.Εγω ακόμα τα περιμένω να μου τα στείλουν

Senior Member
    εγω παιρνω της lanes τα quiet life και τα παιρνω περιπου 4 μερες η μονη διαφορα που ειδα ειναι οτι κοιμαμαι λιγο πιο ευκολα..

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast