Μη παίρνετε ψυχοφάρμακα -υπαρχει λύση ! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 111
    Junior Member
    πολλα συμτωματα,πονοι,ταχυκαρδιε ς,τσιμπιματα,δυσπνοιες,δια� �οιες,αυπνιες,σφιξιμο σε ολο το κορμι,τα φαρμακα βοηθανε,αλλα οριστικη ιαση δε βλεπω...δε μπορω να εχω μια φυσιολογικη ζωη...τρια χρονια ειναι αυτα...εχω αρχισει να απελπιζομαι...

Senior Member
    ψυχοθεραπεια?

Senior Member
    ακη και γώ μια απο τα ίδια.Έχω απελπιστεί εντελώς.Και να πω οτι δέν δοκίμασα πράγματα.3 χάπια και συμπεριφορική.Τίποτα.Και η πλάκα είναι οτι γέμισα.Δέν έχω αλλό αντοχή να καταπίνω.

Senior Member
    shifter τελικά το δοκίμασες το s-control?

Senior Member
    Θέλω να το πάρω κάποιες μέρες συνεχόμενα για να σας πώ ακριβώς αν είδα κάτι.Λίγο υπομονή.

Junior Member

ακης

καλησπερα παιδια...η κατασταση ειναι πολυ δυσκολη..τρομερο αγχος..πολλα συμτωματα συνεχεια...πολλα φαρμακα..μικρη βελτιωση...

Junior Member
    ολη μερα τσιμπιματα,πονοι,συνεχεια νιωθω οτι ειμαι σε υπερενταση.συνεχεια σφιγμενος..ταχυκαρδιες,αυπ� �ιες,αισθημα παλμων...

Junior Member
    καλησπερα...τρομερα συμπτωματα αγχους,μικρη βελτιωση με καποια φαρμακα..η ψυχοθεραπεια βοηθαει λετε?

Member
    Originally posted by akis1977
    καλησπερα...τρομερα συμπτωματα αγχους,μικρη βελτιωση με καποια φαρμακα..η ψυχοθεραπεια βοηθαει λετε?
    Κατι πηρε το αυτι μου και για αλλο ενα καλο αγχολυτικο -εννοειται φυσικο -που σταματαει τη κορτιζολη και το φαυλο κυκλο της.
    Ψαχτε για Relora (ειναι πατενταρισμενος συνδυασμος 2 βοτανων).
    Στο μεταξυ ειχαμε καμια βελτιωση συμπτωματων με το lactium?
    Δεν ειδα ακομα καμια ανακοινωση τυπου \"σωθηκα!\"
    Παντως , για οσους δοκιμασαν και δεν ειδαν τιποτα ,και εγω εχω παρατηρησει οτι οταν ειναι πολυ δυνατη η κριση αγχους σχεδον τιποτα δε δουλευει. Οποτε μην απογοητευεστε...
    Παρτε περισσοτερη δοση!
    Kαι σιγα σιγα χωρις να το καταλαβετε θα εχει μειωθει ο κολλημενος κυκλος που μας ταλαιπωρει ολους..

Junior Member
    καλημερα...τρομερα προβληματα αγχους καθημερινα και σοβαρο προβλημα με τον υπνο...ξυπναω πολυ νωρις το πρωι και μετα δε μπορω να κοιμηθω ξανα...ολη μερα υστερα εχω πονοκεφαλους και νιωθω κουραση....τα φαρμακα λιγο βοηθανε...

Member
    Originally posted by akis1977
    καλημερα...τρομερα προβληματα αγχους καθημερινα και σοβαρο προβλημα με τον υπνο...ξυπναω πολυ νωρις το πρωι και μετα δε μπορω να κοιμηθω ξανα...ολη μερα υστερα εχω πονοκεφαλους και νιωθω κουραση....τα φαρμακα λιγο βοηθανε...
    Βρε Ακη αγορι μου ,αντι καθε μερα να μας λες ποσο χαλια εισαι ,γιατι δε κανεις ενα κοπο να δοκιμασεις καποιο απ\'αυτα που συστησα και να μας πεις και μας αν σε βοηθησαν?
    Επισης αν εχεις προβλημα με τον υπνο , επειδη ειμαι ομοιοπαθης δοκιμασε και το Dreaminol της Dream Quest.
    Κουραγιο και σε καταλαβαινουμε.

Senior Member
    Fot εχεις u2u!

Junior Member
    Originally posted by auroula
    φοτ δεν μας ειπες απο τι πασχεις ομως και αν μπορουμε και εμεις να παρουμε.
    να κοψω δλδ τα δικα μ να παρω αυτα.

οι β αναστολεις ειναι φαρμακα με σοβαρες εως θανατηφορες παρενεργειες σε συγκεκριμενες ομαδες ατομων,γι αυτο μονο μετα απο ιατρικη καθοδηγηση....

Junior Member
    ως καινουργια και γω εκανα λαθος την παραθεση.
    αναφερομουν στο ποστ με τους β αναστολεις!

Senior Member
    επειδή τον τελευταίο μήνα, αγχώθηκα με κάποια θέματα και με επηρέασε στον ύπνο, το μόνο που είδα να βοηθάει είναι γιόγκα (έκανα μισή ώρα τη μέρα γιόγκα, και άλλη μισή λίγη αεροβική και κοιλιακούς) και τίλιο-χαμομήλι.

επίσης, με βοηθάει να σκέφτομαι ότι δεν τρέχει και τίποτα, μια δύσκολη φάση είναι θα περάσει.

ΚΑΝΕΙΣ γιατρός δεν τα προτείνει αυτά.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast