Τιμωρούμαι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
    Banned
    Originally posted by Boltseed
    φακους επαφης,αρωματα,καλα εφαρμοστα ρουχα,κομμωτηριο, χαμογελο, ρουζ,

ελα γυναικα εισαι, τα ξερεις αυτα καλυτερα απο εμενα
    ;)

Λιγο μπουστο να αποκαλυψετε εχετε ηδη πολλα +++ αυτοματα.

....για οσους νοιαζονται μονο για εμφανιση τεσπα.

Θα συμφωνησω με το δεν μπορεις να το αποκτησεις ξαφνικα, αλλα οχι οτι ειναι δυσκολο/ευκολο. Ειναι δυσκολο/ευκολο αναλογα με το ποσο χρονο θα αφιερωσεις στην μαθηση του.

Σχολες υπαρχουν και παρα-υπαρχουν στο εξωτερικο. Με ειδικα σεμιναρια που τα διδασκουν ψυχολογοι και επικοινωνιολογοι. Τον Dale Carnegie τον εχεις ακουσει? Απο τους πιο γνωστους δασκαλους επικοινωνιολογιας την δεκαετια του 30 στην Αμερικη που οι μαθητες του ειχαν μετα μεγαλη επιτυχια στις δουλειες/ζωες τους μετα τα σεμιναρια του.Ενας απο αυτους αν θυμαμαι καλα εγινε εκκατομυριουχος, πολυ γνωστο ονομα που μου διαφευγει τωρα.

Υπαρχουν και τονοι ολοκληροι απο βιβλια να μελετησεις. Και βιντεο επισης.

Ενα google να ψαξεις για \"how to talk to people\" , \"how to win conversations\" , \"how to make people listen you\" κτλ κτλ θα σου βγαλει zilions απο αποτελεσματα.
    Με αυτά που λες δεν αλλάζει η εμφάνιση Boltseed, και επιπλέον καλό αυτό που μου είπες για το google αλλά είναι στα αγγλικά :P

Banned
    Originally posted by janet
    Γιατί να γίνεσαι πιο άσχημος με τις πλαστικές; Να πας στην Αμερική
    Καλά είδαμε και τον Michael Jackson πως έγινε. :P

Senior Member
    btw , και σορυ που ξεφευγω απο το αρχικο θεμα,

τις προαλες γνωρισα μια που...ενταξει... ομορφη δεν την ελεγες.. ουτε κανονικη...Σε αυτο επαιζε ρολο οχι μονο το οτι να ναι ντυσιμο της αλλα και οτι σε κοιταζε σουπερ επιθετικα και σου εβγαζε αισθημα αντιπαθειας.
    Σε καποια φαση πιασαμε διαλογο και ανακαλυψα πως μιλαγε τοσο ωραια και με τοσο παθος για την ζωη της και για αυτα που ασχολειται , που σχεδον την ερωτευτηκα! αγκκ!

Banned
    Οι πρώτες ήταν καλές του Micheal Jakson οι πλαστικές.

Δεν πιάνουμε και την πριγκίπισσα Ντϊάνα τώρα...:D:P

Senior Member
    google translate is your friend
    ;p

Banned
    btw , και σορυ που ξεφευγω απο το αρχικο θεμα,

τις προαλες γνωρισα μια που...ενταξει... ομορφη δεν την ελεγες.. ουτε κανονικη...Σε αυτο επαιζε ρολο οχι μονο το οτι να ναι ντυσιμο της αλλα και οτι σε κοιταζε σουπερ επιθετικα και σου εβγαζε αισθημα αντιπαθειας.
    Σε καποια φαση πιασαμε διαλογο και ανακαλυψα πως μιλαγε τοσο ωραια και με τοσο παθος για την ζωη της και για αυτα που ασχολειται , που σχεδον την ερωτευτηκα! αγκκ!
    Λολ

Banned
    google translate is your friend
    ;p
    Από βίντεο; Ή δεν είναι βίντεο;

Banned
    Οι πρώτες ήταν καλές του Micheal Jakson οι πλαστικές.

Δεν πιάνουμε και την πριγκίπισσα Ντϊάνα τώρα...:D:P
    Γιατί έχει κάνει και η Νταιάνα πλαστική; :o

Banned
    Όχι αλλά μια πλαστική θα την ήθελε και αυτή.

Banned
    Όχι αλλά μια πλαστική θα την ήθελε και αυτή.
    Ωχ γιατί βρε; Μια χαρά γυναίκα ήταν!

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Αυτό το θέμα το άνοιξα όχι γιατί περιμένω απαντήσεις τύπου συμβουλές τόσο πολύ όσο για το να γκρινιάξω. Ειλικρινά δεν αντέχω άλλο. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν έχω ορμές εδώ και 2 χρόνια και ένα μήνα και βλέπω να συνεχίζεται. Η γιατρός μου τελείως μαλακισμένη, πλήρως αδιάφορη, όταν της λέω ότι θέλω να μου αλλάξει τα φάρμακα, μου λέει ότι δεν έχω ανάγκη εγώ, αλλά αυτοί που έχουν ορμές. Λες και δεν είναι ωραίο να το έχεις ανάγκη, τώρα το έμαθα αυτό. Έλεος. Ακόμα και ένας φίλος μου από δω είχε αυτό το πρόβλημα, και τώρα του έφυγε στον ένα χρόνο. Εγώ πότε;; Ανησυχώ γιατί μπορεί να πάρει και χρόνια επειδή έτσι πήρε σε μία γυναίκα. Τώρα θα πάω σε γιατρό να μου αλλάξει τα φάρμακα αλλά δεν ξέρω τι θα του πω για να τον πείσω, είναι και πρώτο ραντεβού. Λέω να τον πρήξω (για να μου τα αλλάξει), αλλά θα έχει χρόνο; Είναι κέντρο ψυχικής υγείας.

στο έχω ξαναπει πως ο σωστός γιατρός δεν φροντίζει μόνο για την φαρμακευτική αγωγή του ασθενή του.
    αν δεν μπορείς να απολαύσεις το σεξ και στο στερεί η αγωγή που επιμένει να σου δίνει ειναι απαράδεκτη.
    τί απάντηση είναι αυτή ?
    δεν έχεις ανάγκη εσύ...αλλά αυτοί που έχουν ορμές.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    το θέμα είναι ελάχιστα φάρμακα τέτοιου τύπου δεν δημιουργούν αυτή την παρενέργεια.

Senior Member
    Originally posted by γιώτα2
    το θέμα είναι ελάχιστα φάρμακα τέτοιου τύπου δεν δημιουργούν αυτή την παρενέργεια.

ποιου τύπου εννοείς ?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    άντικαταθλιπτικά ή αντιψυχωτικά
    Εγώ όταν έπαιρνα αντικαταθλιπτικά είχα αυτή την παρενέργεια.Σκέψου ότι και για την πρόωρη εκσπερμάτωση στους άνδρες χορηγούν οι γιατροί αντικαταθλιπτικά σαν θεραπεία.
    Τα αγχωλιτικά δεν δημιουργούν κάμψη της λίμπιντο.

Senior Member
    ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!!
    δεν της λες μηπως υπαρχει κατι που να περνεις μαζι με το φαρμακο σου και να σου φερνει ορμές?
    Αυτη η αδιαφορια που εχει ειναι σπαστική!!Εγω ξυπνισα με τα ζολοφτ,,,εχω ορμες,,,αλλα απο διαθεση μετρια,,,:(

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast