Results 16 to 30 of 136
-
22-06-2010, 14:12 #16
Originally posted by frei
αστο κρινο...... και ουτε προκειται να καταλαβεις!
σωστα....
βρεθηκε η συνομωσια της καπνιστης γαλοπουλας και δεν ταιριαζω.
Προς ενημερωσην,
τα sex and the city δεν ειναι το φορτε μου.
- 22-06-2010, 14:13 #17
Originally posted by krino
δεν κρινω τις επιλογες των αλλων,
οταν αφορουν την ζωη τους.
Ενω αμα προχωραγε και την εκανε μετα θα ηταν εξυπναδα ε?
μαστα......
22-06-2010, 14:13 #18
Ρε το καημένο το λαβράκι,που δεν ρωτήθηκε καν αν ήθελε να τον θεωρούνε \"ό,τι πρέπει\",λολ.Και οργίστηκες μαζί του κιόλας,αντί να οργιστεί αυτός.Ο άνθρωπος σου φέρθηκε πολύ ευγενικά,ενώ αυτοπροσκλήθηκες στη ζωή του για να κυνηγήσεις την ανάγκη σου για σοβαρή σχέση.Και θύμωσες κι από πάνω...ναι...:P
Να καταπιαστείς περισσότερο με σένα και το γιατί πιστεύεις ότι έχεις το δικαίωμα να βαφτίζεις τους άλλους ως πρόσφορα άτομα για την κάλυψη των αναγκών σου,δίχως καν να έχουν το δικαίωμα να σου πούνε ένα ευγενικό στοπ δίχως να θυμώσεις."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
22-06-2010, 14:13 #19
χαχαχα, πιανεσαι ευκολα ομως!
ενταξει κρινο, οτι πεις! συμφωνω απολυτα μαζι σου!
22-06-2010, 14:14 #20
Originally posted by lightbluepath
δεν κρινω τις επιλογες των αλλων,
οταν αφορουν την ζωη τους.
Ενω αμα προχωραγε και την εκανε μετα θα ηταν εξυπναδα ε?
μαστα......
οταν κατι το ζυγισεις και αποφασισεις οτι δεν σου κανει,
ειναι χωρις λογο?
22-06-2010, 14:15 #21
τελοσπαντων......\'οσο τα σκαλίζουμε χειρότερα νιώθω....ευχαριστώ που μου απαντήσατε...θα προσπαθησω να παω παρακατω....
θα μου περασει.....αμα πιααααα.....
22-06-2010, 14:15 #22
χαχαχα, πιανεσαι ευκολα ομως!
ενταξει κρινο, οτι πεις! συμφωνω απολυτα μαζι σου!
αμα θελω πιανομαι μια χαρα,
παντως τερτιπια δεν κανω.
Τωρα ειτε συμφωνεις ειτε οχι,
εγω δεν εχω προβλημα.
22-06-2010, 14:17 #23
ειναι χωρις λογο?
22-06-2010, 14:18 #24
Αν δεν ειχες προβλημα δεν θα εκανες και παραθεση, παρεπιπτοντως πρεπει να εχει πεσει τρελη πεινα.... κατι για γαλοπουλες ελεγες?????
Κερνάς το φορουμ???
22-06-2010, 14:20 #25
Originally posted by RainAndWind
Ρε το καημένο το λαβράκι,που δεν ρωτήθηκε καν αν ήθελε να τον θεωρούνε \"ό,τι πρέπει\",λολ.Και οργίστηκες μαζί του κιόλας,αντί να οργιστεί αυτός.Ο άνθρωπος σου φέρθηκε πολύ ευγενικά,ενώ αυτοπροσκλήθηκες στη ζωή του για να κυνηγήσεις την ανάγκη σου για σοβαρή σχέση.Και θύμωσες κι από πάνω...ναι...:P
Να καταπιαστείς περισσότερο με σένα και το γιατί πιστεύεις ότι έχεις το δικαίωμα να βαφτίζεις τους άλλους ως πρόσφορα άτομα για την κάλυψη των αναγκών σου,δίχως καν να έχουν το δικαίωμα να σου πούνε ένα ευγενικό στοπ δίχως να θυμώσεις.
22-06-2010, 14:24 #26
Ο άλλος μπορεί να μην ήθελε να είναι λαβράκι,αλλά μαρίδα.Πού ξέρεις,λοοολ.
Ρωτάμε καθαρά,δε βγάζουμε τα συμπεράσματα πώς ο άλλος θα μας εξυπηρετήσει καλύτερα,έχει δεν έχει την όρεξή μας.Εγωιστικότατο,χειριστι κότατο.Και θυματοποιητικότατο για τα λαβράκια.:P"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
22-06-2010, 14:25 #27
Originally posted by lightbluepath
ειναι χωρις λογο?
δεν ξερω αν υπαρχουν τετοιες απαντησεις,
πες μου που υπαρχει ο ανθρωπος πριν γεννηθει.
22-06-2010, 14:25 #28
καλα βρε σεις μην τσακωθείτε τώρα.....
Ίσως να ήμουνα υπερβολική στις αντιδρασεις μου.....μπορει απλα να μην ηθελε δευμευσεις και οχι επειδη δεν του εκατσα!
Ναι...ειναι αλήθεια ότι πόνταρα σε αυτη τη γνωριμία....ότι ίσως τα παμε καλά....και αφου ειναι και 40 χρονων άνθρωπος θα μπορουσε να θελει να αποκατασταθει. ΟΚ. ειχα και πολλοστη φορα προσδοκίες και για αυτο έπεσα απο τα σύννεφα!! Μα τί να κάνω???
αντιδρώ παρορμητικά όποτε μου αρεσει κάποιος και δεν μου ερχονται ευνοικα τα πράγματα!
Ίσως καποια στιγμη αφου περασει κανενας μήνας να τον παρω τηλεφωνο να ζητησω συγγνωμη για τη συμπεριφορα μου..\'οχι όμως να τον μεταπεισω...
Παιδια με πονανε οι αποριψεις απο ατομα που μου αρεσουν και περιμενω κατι....
Θυμαμαι τον πρωτο πλατωνικό έρωτα...που τελικα τα εφτιαξε με αλλη....και ειχα σοκαριστει τοοοοσο πολυ...ηταν πολυ καλο και ήσυχο παιδι...η μαμα του με συμπαθουσε παρα πολυ...τον ειχα παρει τηλεφωνο...χωρις να εχω ιδεα οτι υπηρχε αλλη κοπελα...μου ειχε δειξει οτι του αρεσα πολυ. Κεραμιδα μου ρθε οταν εμαθα για τιον αρραβωνα του....
22-06-2010, 14:26 #29
Αν δεν ειχες προβλημα δεν θα εκανες και παραθεση, παρεπιπτοντως πρεπει να εχει πεσει τρελη πεινα.... κατι για γαλοπουλες ελεγες?????
Κερνάς το φορουμ???
συνηθως κανω παραθεση γιατι λεω την γνωμη μου,
οχι γιατι τραβαω ζορι.
οτι θετε παιδες,
κερναει ο κρινος.
22-06-2010, 14:26 #30
Rainand Wind
Δεν σου κρυβω οτι ενω θεωρω σκληρο τον τροπο που γραφεις, συμφωνω απολυτα με αυτα που λες..... ουσιαστικα ενας χειρισμος ειναι το ολο σκηνικο για την καλυψη μιας συναισθηματικης αναγκης....!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή