μα γιατι να στεναχωριεμαι τοσο με τις βλακειες των αντρων??? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 136
    Banned
    Originally posted by Christine

και αφου ειναι και 40 χρονων άνθρωπος θα μπορουσε να θελει να αποκατασταθει.

αυτο μου δινει μια ερμηνεια.....

Senior Member
    Ορίστε Christine.Ήδη έκανες κάτι πολύ ωφέλιμο για σένα,για να μην απογοητεύεσαι στο μέλλον και να μην πιέζεις και τους άλλους με τις προσδοκίες σου.Άρα έμαθες κάτι από την εμπειρία σου,για σένα και τους άλλους.Πολύ θετικό.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Originally posted by RainAndWind

Άρα έμαθες κάτι από την εμπειρία σου,για σένα και τους άλλους.Πολύ θετικό.:)

μαθαμε και εμεις κατι,

:D:D

Banned
    Εγώ δεν κατάλαβα τι λέει η RainAndWind, θα απαντήσω στα λόγια της Christine, ότι και για μένα είναι σκληρό να θέλω κάποιον και να μην έιναι αντάξιος των προσδοκιών μου. Είναι πολύ άσχημο, πραγματικά.

Senior Member
    εσύ Κρινο μιλάς μιλάς αλλά άκρη δε βγαζω.....αααααααχχχ παει το ΛΑΒΡΑΚΙ!!!!

Banned
    Originally posted by lightbluepath
    Εγώ δεν κατάλαβα τι λέει η RainAndWind, θα απαντήσω στα λόγια της Christine, ότι και για μένα είναι σκληρό να θέλω κάποιον και να μην έιναι αντάξιος των προσδοκιών μου. Είναι πολύ άσχημο, πραγματικά.
    οκ wake up......

οι ανθρωποι υπαρχουν, ζουν ηδη,
    δεν τους κοβουμε φετες και σταματαμε εκει που θελουμε.

Banned
    Originally posted by krino
    οτι θετε παιδες,
    κερναει ο κρινος.
    Αχα, εγώ θέλω μια ιντερνετική μπύρα.

Πλάκα κάνω, δεν πίνω μπύρες. Και πίνω μπύρες πίνω μπύρες πίνω μπύρεςςςςςςςςςςςςς

Originally posted by RainAndWind
    Ρε το καημένο το λαβράκι,που δεν ρωτήθηκε καν αν ήθελε να τον θεωρούνε \"ό,τι πρέπει\",λολ.Και οργίστηκες μαζί του κιόλας,αντί να οργιστεί αυτός.Ο άνθρωπος σου φέρθηκε πολύ ευγενικά,ενώ αυτοπροσκλήθηκες στη ζωή του για να κυνηγήσεις την ανάγκη σου για σοβαρή σχέση.Και θύμωσες κι από πάνω...ναι...:P
    Να καταπιαστείς περισσότερο με σένα και το γιατί πιστεύεις ότι έχεις το δικαίωμα να βαφτίζεις τους άλλους ως πρόσφορα άτομα για την κάλυψη των αναγκών σου,δίχως καν να έχουν το δικαίωμα να σου πούνε ένα ευγενικό στοπ δίχως να θυμώσεις.

ακριβως.

Επίσης, αν ο τύπος ήθελε κάτι παραπάνω, δεν θα περίμενε τρεις εβδομαδες να μιλάτε τηλεφωνικά και στο τέλος να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία να βρεθειτε.
    Το πιθανότερο είναι πως κάτι τον ξενέρωσε τη βραδιά που έπαιξαν τα φιλάκια, (πχ, θελω να γινω η μανα των παιδιων σου και να τα μαθουμε μαζι ψαρεμα, ή, οι γονεις μου παντα ονειρευονταν να κανουν γαμπρο απο τη Ναξο), και αλλα δεσμευτικα σεινημμενα, οπότε το έληξε χωρις πολλά-πολλά.

Είμαι σιγουρη πως θεωρεις οτι δεν εκανες κατι τετοιο, αν ομως διαβασεις το ποστ σου θα δεις πως δεν εγραψες οτι τον είδες και ανατρίχιασες, αλλα οτι ταιριάζατε ηλικιακα για κατι πιο σοβαρο.

Senior Member
    frei μου,όσο κι αν φαίνεται παραδοξότατο από τον τρόπο μου,δεν είμαι σκληρή σαν προσωπικότητα.Μάλλον πολύ συναισθηματική θα με έλεγα.:P
    Ίσως πρόκειται για την προσπάθειά μου να μην κάνω κι εγώ το συναισθηματισμό μου μανιέρα και σημαία.Who knows?Άααβυσσος,λολ//
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    οκ wake up......

Βρε κρίνο δεν καταλαβαίνω τι γράφεις δεν τους κόβουμε φέτες και σταματάμε εκεί που θέλουμε. Μιλάς για τους άλλους; Νομίζω το δεύτερο το κατάλαβα. Με το πρώτο τι εννοείς; Δεν τους κόβουμε φέτες;

Banned
    Originally posted by Christine
    εσύ Κρινο μιλάς μιλάς αλλά άκρη δε βγαζω.....αααααααχχχ παει το ΛΑΒΡΑΚΙ!!!!

δεν ειναι απαραιτητο να βγαλεις ακρη σωνει και καλα απο εμενα.
    Ας βγαλεις και απο την RAW,
    τα ιδια πραγματα λεμε στο περιπου.

Πιθανον να θες να τα ακουσεις απο γυναικα....

Banned
    Originally posted by lightbluepath
    οκ wake up......

Βρε κρίνο δεν καταλαβαίνω τι γράφεις δεν τους κόβουμε φέτες και σταματάμε εκεί που θέλουμε. Μιλάς για τους άλλους; Νομίζω το δεύτερο το κατάλαβα. Με το πρώτο τι εννοείς; Δεν τους κόβουμε φέτες;

θα σου πω αυριο,
    που θα εχω μαζεψει ολες τις σημερινες αποριες.

;)

Banned
    Σιγά βρε παιδιά λες και ζήτησε να τον σκοτώσει. Σοβαρή σχέση ζήτησε η κοπέλα, τόσο δύσκολο είναι να βρεθεί κάποιος σοβαρός για να μας καλύψει; Δλδ για τρίο και για τέτοια βρίσκεται δλδ;

Banned
    θα σου πω αυριο,
    που θα εχω μαζεψει ολες τις σημερινες αποριες.

;)
    Γκρρρρρρρ....

Senior Member
    RAW μου

δεν σε κρινω γιατι στο κατω κατω ετσι ακριβως ειμαι κι εγω! Απλως προσπαθω να προσεχω λιγο γιατι εχω χασει πολυ κοσμο επειδη δεν μπορουσα να μιλησω γλυκαναλατα!

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast