μα γιατι να στεναχωριεμαι τοσο με τις βλακειες των αντρων??? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 136
    Senior Member
    Εγώ Θεοφανία δεν του ανέφερα καν ότι βιαζόμαι για αποκατάσταση....και θέλω παιδάκια...ηθελα να του δειξω ότι ήρθα μήπως και μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε και να περασουμε ωραια...εκτός και εαν οι βαθύτερες επιθυμίες μιας γυναίκας μπορούν να μυριστουν απο χιλιόμετρα......και ενταξει....το καταλαβε οτι δεν ειμαι κοριτσι για μια βραδια μονο.....

Όταν ομως την αλλη μερα τηλεφωνικα ξαναμιλησα για να του πω οτι εφτασα καλα....οταν ρωτησα μηπως απλα δεν ηθελε σχεση σοβαρη.... μηπως αυτη ηταν η διαφορα μας και ειπε οτι δεν ταιριαζαμε.....απαντησε οτι οι ρυθμοι μας ειναι διαφορετικοι (?)

Και επισης ρωτησα να μαθω μηπως εκανα κατι που τον προσβαλλα....τιποτα και εκει....οχι λεει ημουν ενταξει...να μην ριχνω ευθυνες στον εαυτο μου....το μονο που μπορει να τον πειραξε ηταν οταν πηγε να με φιλισει... εεεεε........για αρχη δεν ηταν τρυφερο.....ξερετε τωρα....γλωσσιτσα....και .....μπλα μπλα....και παλι ημουνα πολυ ευγενικη...δεν εδειξα καμια απεχθεια ή ιχνος δυσαρεσκειας,....απλα ειπε δειξε μου εσυ...πως θελεις να σε φιλανε,,,,
    μα...και παλι αμα με ηθελε δε θα θυμωνε απο αυτο....γιατι προσπαθησε να ειναι πιο συγκρατημενος και πιο ρομαντικος
    anyway.....

Senior Member
    Ερώτηση? Εσύ τον πήρες για να του πεις οτι εφτασες? Σου ειχε πει να τον παρεις οταν φτάσεις?
    Μηπως όντως του εδειξες υπερβολικα διαθεσιμη για γαμο?

Banned
    Πως να του έδειξε υπερβολικά διαθέσιμη βρε frei; Επειδή πήρε ένα τηλέφωνο; Και τι τόσο κακό έχει ο γάμος πια;

Banned
    Christine έχω την εντύπωση ότι και οι προηγούμενες ιστορίες σου με άντρες κινούνται γύρω από τον ίδιο άξονα... Εδώ πάντως από αυτά που διαβάζω, ακούω μια κοπέλα που έχει στο μυαλό της πολύ συγκεκριμένες προσδοκίες εξαιρετικά περιοριστικές για να αναπτυχθεί ελεύθερα μια νέα γνωριμία.

Τον προσεγγίζεις γιατί υποθέτεις ότι θα θέλει \'κάτι σοβαρό\', με στόχο βεβαίως την \'αποκατάσταση\'. Και λες κιόλας \'είναι νωρίς για να προχωρήσουμε στα βασικά\' απορώντας που ένας άνθρωπος 40 χρονών δεν μπορεί να περιμένει μερικές...εβδομάδες. Γιατί αλήθεια το να μας αρέσει κάποιος πρέπει να συνδυάζεται με την αναμονή στα \'βασικά\'? Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό?

Δεν είναι ότι αντιδράς \'παρορμητικά\', είναι ότι περιμένεις τη δέσμευση προτού καν υπάρξει μια οικειότητα, και την οικειότητα προτού καν υπάρξει η \'χημεία\'.

Banned
    Μπορεί η κοπέλα να μη θέλει να πληγωθεί και να μην είναι μόνη της μετά ρε παιδιά. Που είναι το κακό; Και αυτό το ότι δεν πρέπει να περιμένει ένας άνθρωπος στα 40 πρώτη φορά το ακούω. :S

Originally posted by Christine
    Εγώ Θεοφανία δεν του ανέφερα καν ότι βιαζόμαι για αποκατάσταση....και θέλω παιδάκια...ηθελα να του δειξω ότι ήρθα μήπως και μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε και να περασουμε ωραια...εκτός και εαν οι βαθύτερες επιθυμίες μιας γυναίκας μπορούν να μυριστουν απο χιλιόμετρα......και ενταξει....το καταλαβε οτι δεν ειμαι κοριτσι για μια βραδια μονο.....

Όταν ομως την αλλη μερα τηλεφωνικα ξαναμιλησα για να του πω οτι εφτασα καλα....οταν ρωτησα μηπως απλα δεν ηθελε σχεση σοβαρη.... μηπως αυτη ηταν η διαφορα μας και ειπε οτι δεν ταιριαζαμε.....απαντησε οτι οι ρυθμοι μας ειναι διαφορετικοι (?)

Και επισης ρωτησα να μαθω μηπως εκανα κατι που τον προσβαλλα....τιποτα και εκει....οχι λεει ημουν ενταξει...να μην ριχνω ευθυνες στον εαυτο μου....το μονο που μπορει να τον πειραξε ηταν οταν πηγε να με φιλισει... εεεεε........για αρχη δεν ηταν τρυφερο.....ξερετε τωρα....γλωσσιτσα....και .....μπλα μπλα....και παλι ημουνα πολυ ευγενικη...δεν εδειξα καμια απεχθεια ή ιχνος δυσαρεσκειας,....απλα ειπε δειξε μου εσυ...πως θελεις να σε φιλανε,,,,
    μα...και παλι αμα με ηθελε δε θα θυμωνε απο αυτο....γιατι προσπαθησε να ειναι πιο συγκρατημενος και πιο ρομαντικος
    anyway.....

κοιτα.....δεν θα μαθεις ποτε τι τον χαλασε, γιατι φυσικα και δεν θα στο πει κατάμουτρα, οπως και ο καθενας μας αν αποφασιζε πως δεν του κανει καποιος.

Ξέχασε το και κοίτα μπροστα. Ζεις σε ένα απο τα πιο όμορφα νησια και ειναι η καλυτερη εποχη για καλοκαιρινους ερωτες....:)

Banned
    Originally posted by marina38

Γιατί αλήθεια το να μας αρέσει κάποιος πρέπει να συνδυάζεται με την αναμονή στα \'βασικά\'? Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό?

ετσι ειναι το χμμμ... σχεδιο.
    Καλα, δεν εχεις ακουσει σχετικως?

Senior Member
    lightbluepath,

αν διαβασεις αυτα που λεει η μαρινα38, αν δενκανω λαθος το ονομα, αυτο εννοω υπερβολικα διαθεσιμη για γαμο. Δεν μπορει να τον ξερεις τον αλλον απο λιγο εως καθολου, να μην εχει δημιουργηθει οικειοτητα και να σκεφτεσαι γαμο και παιδια κτλ κτλ.....

Δεν υπαρχει τιποτα κακο στον γαμο αλλα πρεπει να εχει περασει ενα διαστημα, να τον ξερεις τον αλλον πολυ καλα για να προχωρησεις σε ενα τετοιο βημα..... ο γαμος δεν ειναι παιχνιδι!

Banned
    Originally posted by Christine

anyway.....
    Μα τι πάει να πει \'κορίτσι για μια βραδιά\' τέλος πάντων? Αν δηλαδή περίμενε για κανα μήνα με κουβεντούλα και ρομαντισμό και μετά επιτέλους προχωρούσατε και σε παρατούσε την επόμενη, αυτό θα σήμαινε ότι δεν είσαι \'κορίτσι της μιας βραδιάς\'? Αν πάλι αντί να αποκρούσεις το φιλί του ανταποκρινόσουν, πού ξέρεις ποια θα ήταν η συνέχεια και τι αυτό θα του έδειχνε για εσένα?

Banned
    Originally posted by krino

Γιατί αλήθεια το να μας αρέσει κάποιος πρέπει να συνδυάζεται με την αναμονή στα \'βασικά\'? Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό?

Ναι. Κι επειδή και οι 40ρηδες έχουν ακούσει σχετικώς, πιο ύποπτο θεωρώ να \'περιμένει\' κάποιος, παρά τη συμπεριφορά του κυρίου που γνώρισε η Christine...

Banned

Μα τι πάει να πει \'κορίτσι για μια βραδιά\' τέλος πάντων?

αααααααααααααα δεν μπορω να μην το πω,
    θα σκασω.......

λοιπον εγω να ξερετε οτι ειμαι ο αντρας για δεκαετιες.
    Αμ πως.....

Banned
    Originally posted by frei
    lightbluepath,

αν διαβασεις αυτα που λεει η μαρινα38, αν δενκανω λαθος το ονομα, αυτο εννοω υπερβολικα διαθεσιμη για γαμο. Δεν μπορει να τον ξερεις τον αλλον απο λιγο εως καθολου, να μην εχει δημιουργηθει οικειοτητα και να σκεφτεσαι γαμο και παιδια κτλ κτλ.....

Δεν υπαρχει τιποτα κακο στον γαμο αλλα πρεπει να εχει περασει ενα διαστημα, να τον ξερεις τον αλλον πολυ καλα για να προχωρησεις σε ενα τετοιο βημα..... ο γαμος δεν ειναι παιχνιδι!
    Το γάμο μπορείς να τον σκέφτεσαι και πριν καν γνωρίσεις κάποιον επειδή θεωρείς ότι μπήκες στην ηλικία.

Senior Member
    μα...αυτός δεν εδωσε την ευκαιρια ουτε αυτη η οικειοτητα να αναπτυχθει! εβγαλε το πόρισμα αμεσως!!!! πηρε βιαστικη αποφαση παιδια ενω εδειχνε οτι με ηθελε!!!! πώς μπορουσε να ξερει εξαρχης την εκβαση αυτης της σχεσης????
    ειναι δυνατον εγω να τον καταπίεζα να με παντρευτει??? σιγα σιγα θα το πηγαιναμε.....

με αδειασε τωρα και πονεσε....αυτο....ετσι το ιδιο θα ηταν και σε ενα μηνα εαν το εκανε...ακομα και πιο κοντα να ειχαμε ερθει....ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ...οχι ομως στην αποτομη συμεριφορα μου που του μιλισα απο το τηλεφωνο...

Banned
    Originally posted by krino

Ναι. Κι επειδή και οι 40ρηδες έχουν ακούσει σχετικώς, πιο ύποπτο θεωρώ να \'περιμένει\' κάποιος, παρά τη συμπεριφορά του κυρίου που γνώρισε η Christine...

καλα απο την αλλη,
    αλλο 40αρικο κουμπι και εκεινος....

απο την μια οι μεν κανουν σχεδια και τακτικες αλα κλαουζεβιτς,
    ενω οι δε, αποκωδικοποιουν.....

Δυο οψεις, ιδιο νομισμα.

Senior Member
    Αρα ο γαμος ειναι κατι που πρεπει να γινει επειδη εισαι σε ηλικια γαμου και οχι κατι που θελεις να γινει επειδη ταιριαζεις με τον αλλον.... λυπαμαι αλλα διαφωνω lbp μου.....

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast