Results 46 to 60 of 136
-
22-06-2010, 14:47 #46
Εγώ Θεοφανία δεν του ανέφερα καν ότι βιαζόμαι για αποκατάσταση....και θέλω παιδάκια...ηθελα να του δειξω ότι ήρθα μήπως και μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε και να περασουμε ωραια...εκτός και εαν οι βαθύτερες επιθυμίες μιας γυναίκας μπορούν να μυριστουν απο χιλιόμετρα......και ενταξει....το καταλαβε οτι δεν ειμαι κοριτσι για μια βραδια μονο.....
Όταν ομως την αλλη μερα τηλεφωνικα ξαναμιλησα για να του πω οτι εφτασα καλα....οταν ρωτησα μηπως απλα δεν ηθελε σχεση σοβαρη.... μηπως αυτη ηταν η διαφορα μας και ειπε οτι δεν ταιριαζαμε.....απαντησε οτι οι ρυθμοι μας ειναι διαφορετικοι (?)
Και επισης ρωτησα να μαθω μηπως εκανα κατι που τον προσβαλλα....τιποτα και εκει....οχι λεει ημουν ενταξει...να μην ριχνω ευθυνες στον εαυτο μου....το μονο που μπορει να τον πειραξε ηταν οταν πηγε να με φιλισει... εεεεε........για αρχη δεν ηταν τρυφερο.....ξερετε τωρα....γλωσσιτσα....και .....μπλα μπλα....και παλι ημουνα πολυ ευγενικη...δεν εδειξα καμια απεχθεια ή ιχνος δυσαρεσκειας,....απλα ειπε δειξε μου εσυ...πως θελεις να σε φιλανε,,,,
μα...και παλι αμα με ηθελε δε θα θυμωνε απο αυτο....γιατι προσπαθησε να ειναι πιο συγκρατημενος και πιο ρομαντικος
anyway.....
- 22-06-2010, 14:51 #47
Ερώτηση? Εσύ τον πήρες για να του πεις οτι εφτασες? Σου ειχε πει να τον παρεις οταν φτάσεις?
Μηπως όντως του εδειξες υπερβολικα διαθεσιμη για γαμο?
22-06-2010, 14:53 #48
Πως να του έδειξε υπερβολικά διαθέσιμη βρε frei; Επειδή πήρε ένα τηλέφωνο; Και τι τόσο κακό έχει ο γάμος πια;
22-06-2010, 14:54 #49
Christine έχω την εντύπωση ότι και οι προηγούμενες ιστορίες σου με άντρες κινούνται γύρω από τον ίδιο άξονα... Εδώ πάντως από αυτά που διαβάζω, ακούω μια κοπέλα που έχει στο μυαλό της πολύ συγκεκριμένες προσδοκίες εξαιρετικά περιοριστικές για να αναπτυχθεί ελεύθερα μια νέα γνωριμία.
Τον προσεγγίζεις γιατί υποθέτεις ότι θα θέλει \'κάτι σοβαρό\', με στόχο βεβαίως την \'αποκατάσταση\'. Και λες κιόλας \'είναι νωρίς για να προχωρήσουμε στα βασικά\' απορώντας που ένας άνθρωπος 40 χρονών δεν μπορεί να περιμένει μερικές...εβδομάδες. Γιατί αλήθεια το να μας αρέσει κάποιος πρέπει να συνδυάζεται με την αναμονή στα \'βασικά\'? Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό?
Δεν είναι ότι αντιδράς \'παρορμητικά\', είναι ότι περιμένεις τη δέσμευση προτού καν υπάρξει μια οικειότητα, και την οικειότητα προτού καν υπάρξει η \'χημεία\'.
22-06-2010, 14:57 #50
Μπορεί η κοπέλα να μη θέλει να πληγωθεί και να μην είναι μόνη της μετά ρε παιδιά. Που είναι το κακό; Και αυτό το ότι δεν πρέπει να περιμένει ένας άνθρωπος στα 40 πρώτη φορά το ακούω. :S
22-06-2010, 14:57 #51
Originally posted by Christine
Εγώ Θεοφανία δεν του ανέφερα καν ότι βιαζόμαι για αποκατάσταση....και θέλω παιδάκια...ηθελα να του δειξω ότι ήρθα μήπως και μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε και να περασουμε ωραια...εκτός και εαν οι βαθύτερες επιθυμίες μιας γυναίκας μπορούν να μυριστουν απο χιλιόμετρα......και ενταξει....το καταλαβε οτι δεν ειμαι κοριτσι για μια βραδια μονο.....
Όταν ομως την αλλη μερα τηλεφωνικα ξαναμιλησα για να του πω οτι εφτασα καλα....οταν ρωτησα μηπως απλα δεν ηθελε σχεση σοβαρη.... μηπως αυτη ηταν η διαφορα μας και ειπε οτι δεν ταιριαζαμε.....απαντησε οτι οι ρυθμοι μας ειναι διαφορετικοι (?)
Και επισης ρωτησα να μαθω μηπως εκανα κατι που τον προσβαλλα....τιποτα και εκει....οχι λεει ημουν ενταξει...να μην ριχνω ευθυνες στον εαυτο μου....το μονο που μπορει να τον πειραξε ηταν οταν πηγε να με φιλισει... εεεεε........για αρχη δεν ηταν τρυφερο.....ξερετε τωρα....γλωσσιτσα....και .....μπλα μπλα....και παλι ημουνα πολυ ευγενικη...δεν εδειξα καμια απεχθεια ή ιχνος δυσαρεσκειας,....απλα ειπε δειξε μου εσυ...πως θελεις να σε φιλανε,,,,
μα...και παλι αμα με ηθελε δε θα θυμωνε απο αυτο....γιατι προσπαθησε να ειναι πιο συγκρατημενος και πιο ρομαντικος
anyway.....
κοιτα.....δεν θα μαθεις ποτε τι τον χαλασε, γιατι φυσικα και δεν θα στο πει κατάμουτρα, οπως και ο καθενας μας αν αποφασιζε πως δεν του κανει καποιος.
Ξέχασε το και κοίτα μπροστα. Ζεις σε ένα απο τα πιο όμορφα νησια και ειναι η καλυτερη εποχη για καλοκαιρινους ερωτες....:)
22-06-2010, 14:59 #52
Originally posted by marina38
Γιατί αλήθεια το να μας αρέσει κάποιος πρέπει να συνδυάζεται με την αναμονή στα \'βασικά\'? Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό?
ετσι ειναι το χμμμ... σχεδιο.
Καλα, δεν εχεις ακουσει σχετικως?
22-06-2010, 15:00 #53
lightbluepath,
αν διαβασεις αυτα που λεει η μαρινα38, αν δενκανω λαθος το ονομα, αυτο εννοω υπερβολικα διαθεσιμη για γαμο. Δεν μπορει να τον ξερεις τον αλλον απο λιγο εως καθολου, να μην εχει δημιουργηθει οικειοτητα και να σκεφτεσαι γαμο και παιδια κτλ κτλ.....
Δεν υπαρχει τιποτα κακο στον γαμο αλλα πρεπει να εχει περασει ενα διαστημα, να τον ξερεις τον αλλον πολυ καλα για να προχωρησεις σε ενα τετοιο βημα..... ο γαμος δεν ειναι παιχνιδι!
22-06-2010, 15:00 #54
Originally posted by Christine
anyway.....
22-06-2010, 15:02 #55
Originally posted by krino
Γιατί αλήθεια το να μας αρέσει κάποιος πρέπει να συνδυάζεται με την αναμονή στα \'βασικά\'? Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό?
22-06-2010, 15:02 #56
Μα τι πάει να πει \'κορίτσι για μια βραδιά\' τέλος πάντων?
αααααααααααααα δεν μπορω να μην το πω,
θα σκασω.......
λοιπον εγω να ξερετε οτι ειμαι ο αντρας για δεκαετιες.
Αμ πως.....
22-06-2010, 15:03 #57
Originally posted by frei
lightbluepath,
αν διαβασεις αυτα που λεει η μαρινα38, αν δενκανω λαθος το ονομα, αυτο εννοω υπερβολικα διαθεσιμη για γαμο. Δεν μπορει να τον ξερεις τον αλλον απο λιγο εως καθολου, να μην εχει δημιουργηθει οικειοτητα και να σκεφτεσαι γαμο και παιδια κτλ κτλ.....
Δεν υπαρχει τιποτα κακο στον γαμο αλλα πρεπει να εχει περασει ενα διαστημα, να τον ξερεις τον αλλον πολυ καλα για να προχωρησεις σε ενα τετοιο βημα..... ο γαμος δεν ειναι παιχνιδι!
22-06-2010, 15:04 #58
μα...αυτός δεν εδωσε την ευκαιρια ουτε αυτη η οικειοτητα να αναπτυχθει! εβγαλε το πόρισμα αμεσως!!!! πηρε βιαστικη αποφαση παιδια ενω εδειχνε οτι με ηθελε!!!! πώς μπορουσε να ξερει εξαρχης την εκβαση αυτης της σχεσης????
ειναι δυνατον εγω να τον καταπίεζα να με παντρευτει??? σιγα σιγα θα το πηγαιναμε.....
με αδειασε τωρα και πονεσε....αυτο....ετσι το ιδιο θα ηταν και σε ενα μηνα εαν το εκανε...ακομα και πιο κοντα να ειχαμε ερθει....ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ...οχι ομως στην αποτομη συμεριφορα μου που του μιλισα απο το τηλεφωνο...
22-06-2010, 15:05 #59
Originally posted by krino
καλα απο την αλλη,
αλλο 40αρικο κουμπι και εκεινος....
απο την μια οι μεν κανουν σχεδια και τακτικες αλα κλαουζεβιτς,
ενω οι δε, αποκωδικοποιουν.....
Δυο οψεις, ιδιο νομισμα.
22-06-2010, 15:05 #60
Αρα ο γαμος ειναι κατι που πρεπει να γινει επειδη εισαι σε ηλικια γαμου και οχι κατι που θελεις να γινει επειδη ταιριαζεις με τον αλλον.... λυπαμαι αλλα διαφωνω lbp μου.....
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση