Results 61 to 68 of 68
Thread: Θέλω την γνώμη σας...
-
30-06-2010, 14:22 #61
Λοιπόν παιδία πήγα δεύτερη φορά σήμερα.Απο ότι κατάλαβα εκεί θα πηγαίνω και θα μιλάω εγώ.Ούτε πρακτικές συμβουλές ουτε τπτ.Θεωρεί οτι οι πανικοί είναι το \"κερασάκι\" όπως μου είπε και οτι όλα αυτά προέρχονται απο εσωτερικές συγκρούσεις.Την ρώτησα για τις άλλες προσεγγίσεις και μου πε οτι οκ μπορείς να απαλλαγείς απο αυτό μαθαίνοντας κάποιες τεχνικές.Αλλά καλά δέν θα γίνεις όσο υπάρχουν μέσα σου όλες αυτές οι συγκρούσεις και απαγορεύσεις.
Από την μία χάρηκα γιατί μου φαίνονται λογικά όλα αυτά.Και κάπως εξηγούν το γιατί έφτασα εδώ που έφτασα.Απο την άλλη όμως δέν ξέρω αν αυτό το πράγμα θα με βοηθήσει όντως να ξαναγίνω λειτουργικός.Ειδικά για την αγοραφοβία είναι που αμφιβάλλω πολύ.
- 30-06-2010, 16:25 #62
Καλή τύχη φίλε. Αφού το ξεκίνησες, δώστου μια ευκαιρία.
30-06-2010, 19:45 #63
shifter μια απο τα ιδια κ εγω.περιπου τετοια προσσέγγιση μου εδωσε ο ψυχολογοσ και μπορω να σου πω με σιγουρια οτι οταν τον πιστευω κ συνειδητοποιω τα οσα γινονται τοτε πραγματικα ηρεμω κ βλεπω μεγάλη βελτιωση .Υπαρχουν καποιεσ φορεσ ομωσ που τον αμφισβητω γιατι δεν ασχολειται με τα συμπτωματα κ τοτε ειμαι ψιλοχαλια..εγω κ οι καταστροφολογικεσ μου σκεψεισ..
μπορει να εχουν δικιο μωρε ,αν δεν αλλαξουμε καπωσ τον τροπο αντιδρασης μασ στα ερεθισματα ειναι ματαιο να περιμενουμε ο οργανισμοσ μασ να αντιδρα με αλλο τροπο..
Το λεει κ η φυσικη σε καθε δραση υπαρχει μια αντιδραση..
αν δημιουργουμε την ιδια δραση θα παιρνουμε παντα την ιδια αντιδραση..
παντωσ την αγοραφοβια μην την φοβασαι τοσο..
απλωσ τη δουλευεισ στο μυαλο σου πολυ τελευταια κ γι αυτο σου εγινε καπωσ εμμονη να παρατηρεισ τον εαυτο σου σε κοσμο..μην ασχολεισαι κ παραλληλα με την ψυχοθεραπεια θα φευγει χωρισ να το καταλαβαινεισ..
Η απορια μου βρε παιδια ειναι αν υπαρχε κοσμοσ που ολο αυτο φοβο+πανικο το ξπέρασε χωρισ φαρμακα...
Αν ισχυει αυτο τότε μας γεμιζει ελπιδα οτι εχουμε τη δυμανη αυτη τη δουλεια να την κανουμε μονοι μασ...
30-06-2010, 20:40 #64
Η μητέρα μου το πέρασε χωρίς φάρμακα και ψυχολόγους.Καθώς και εγώ την πρώτη φορά επίσης τα πέταξα τα φάρμακα και έγινα μόνος μου καλά μετά απο κάποιο καιρό.Το θέμα είναι οτι απλά το ξέχασα και όπως είδες δεν έγινα καλά, γιατί με ξανάπιασε.Επίσης και φίλος μου έγινε καλά χωρίς κάν να το ψάξει.Αυτός πίστευε πολύ σε θρησκεία και άλλα θεματάκια,τα οποία του έδωσαν μεγάλο κουράγιο στο να συνεχίσει.Αν τελειώσεις και μετά μπορείς να χειριστείς καταστάσεις λίγο πιο νορμάλ δέν έχεις πρόβλημα στο μέλλον.
30-06-2010, 22:19 #65
Originally posted by shifter
Αν τελειώσεις και μετά μπορείς να χειριστείς καταστάσεις λίγο πιο νορμάλ δέν έχεις πρόβλημα στο μέλλον.
30-06-2010, 22:24 #66
παντωσ εχω ακουσει από πολλούσ ψυχιατρουσ στην τ.ν που λενε οτι αν καταφερεισ κατι μια φρα τοτε το μονο σιγουρο ειναι οτι μπορεισ να το καταφέρεις ξανά.
Επίσης θα ηθελα να ρωτησω αν το παθαίνει κανενας αλλοσ το εξησ:
Πολλες φορες που ειμαι καλά κ εχω ενα γεγονοσ μπροστα μου αν με ρωτησει καποιος <,εισαι αγχωμένη ????> σαν να μου σπερνει εναν σπορο στο μυαλο κ αρχιζω να αγχωνομαι ....
30-06-2010, 22:30 #67
Εννοώ πώς άμα γίνεις καλά και μετά αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες και το αγχος σου με έναν ανθρώπινο τρόπο και όχι με τον τρόπο που έκανες παλιότερα...το πιο πιθανό είναι να μην ξαναπάθεις κάτι.
Ε λογικό είναι ρε τόνια αυτό που λές.Εδώ καλά είμαστε και λέει κάποιος \" μου φαίνεσαι κομμένος\" και αρχίζεις και ψάχνεσαι να δεις άν είσαι καλά.
30-06-2010, 22:34 #68
λογικο ειναι απλα αν μου ερθει εμενα η καταστροφολογια στο κεφαλι μου δεν βγαινει τοσο ευκολα οπωσ ηρθε..
δεν ειναι δηλαδη οτι με επηρρεάζει ελάχιστα απλα αρχιζω κ το σκεφτομαι, το ξανασκεφτομαι..
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....