Results 16 to 30 of 59
Thread: Ειδα φως και μπήκα...
-
24-06-2010, 07:43 #16
αντε ρε φωτεινιτσα,
που εισαι κοπανατζου....
εδω με εχει αγαπησει η θεοφανια, και εφυγες εσυ?
(καπνοι απο μπαφους??? παει το καλο μου ονομα....)
- 24-06-2010, 08:59 #17
Καλώστο μας!!!Σαν τα χιόνια!(δεν ταιριάζει ε;Eντάξει τότε,σαν το καλοκαιράκι).Φωτεινούλα,μα� � έλειψες ρε συ...Και σας τό\'λεγα άτιμα παιδιά πως πρέπει να αφήνουμε τα φώτα ανοιχτά να ξαναγυρνάνε όσοι γουστάρουν,εσείς εκεί να τα κλείνετε,να τρώμε σούπες στις σκάλες.:mad:
Πώς είναι η ζωή Φωτεινούλα,πώς πάει,πότε φεύγεις διακοπές,πού θα πας,τι θα μαγειρέψεις σήμερα,τα παιδιά τι κάνουν,ο σύζυγος;(η ρουφιάνα,καθόλου περίεργη και πάντα διακριτική,λοολ).Να περνάς ρε συ,να κάθεσαι κιόλας όποτε θέλεις,φτιάχνουμε και καφέ.:P
Άιντε,όπως το είπε κι η άρκτος,να είναι το ποδαρικό σου η αφορμή να γυρίσουν όσοι το σκέφτονται.:)
Και πσστ,αυτό με τη σκούπα που βάζει η ρέιν,ξέχνα το.Η ρέιν το μόνο που δεν είναι είναι καλή νοικοκυρά,χα χααα.Να,τώρα ετοιμάζομαι να πάω στον Πετράν κάτι cdάκια,να τα παίξει και να μου πει τη γνώμη του.λολ
Φιλάκια,φιλάκιαααααααααα αφανούδι μας."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
24-06-2010, 10:49 #18
φωτεινη καλως μας επισκεφτηκες αν και θα ηθελα το καλως ηρθες και παλι:P
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
24-06-2010, 10:58 #19
φτιαξτε καφε κι ερχομαι...
Φευγω για διακοπες διαρκείας αυτο το ΣΚ ελπιζω...αν βελτιωθει και ο καιρος!!
Αυτο τον καιρο ασχοληθηκα με τη διακοσμηση του εξοχικου..εβαψα,ετριψα κρεβατια,εσπασα πλακακια,αγορασα πιατα...ξερετε γυναικειες δουλειες..και τωρα ειμαστε ετοιμοι για αναχωρηση!!!
Το παιδακι μου το μεγαλο ειπε το πρωτο του ποιημα στο νηπιαγωγειο και κατουρηθηκα απο συγκινηση η χαζομαμα!!!
Δυστυχως ο αντρας μου ζει δυσκολες στιγμες γιατι η δουλεια εχει πεσει στα ταρταρα!!!!
Εγω παω για κολυμπι και τρεξιμο τα μεσημερια και νιωθω πολυ καλυτερα!!!!Ισιωσε και λιγο η πονεμενη μου πλατουλα!!!
Πολλες εξελιξεις βλεπω..αλλα το σμιξιμο Θεοφανιας -Κρινου μου φαινεται σικέ...Κρινε,μη μου πεις οτι συμμετεχει η Θεοφανια σε σουιγκινγκ :D....χαχχαχα Θεοφανια τι σκαρωνεις????
Αρκτος...ειμαι περαστικη..θα πιω ενα καφε στα γρηγορα...:)
Βροχουλα ειμαι βραχος να ξερεις..οι συναισθηματικοι εκβιασμοι και οι αποπειρες χειρισμου των δικων μου,εχουν πεσει στο απολυτο κενο!!!Ο σεβασμος που επιθυμουσα αποκατασταθηκε!!!Ελπιζω να μου γινει συνηθεια και να μην ειναι μονο τσαντιλα...:)εσυ?Πως εισαι?Συνεχιζεις ψυχοθεραπεια?
Ο κηπ?ειναι καλά?
24-06-2010, 11:26 #20
Originally posted by Αφωτεινή
Πολλες εξελιξεις βλεπω..αλλα το σμιξιμο Θεοφανιας -Κρινου μου φαινεται σικέ...
σικε?
γιατι ειναι καλυτερα οταν πλακωνομαστε?
τωρα σμιξιμο......
να σου πω και με μια κομπρα μπορεις να περασεις καλα, αυτο δεν παυει ομως να ειναι επικινδυνο ε?
Εγω παντως παιρνω τις προφυλαξεις μου.....
http://pix.motivatedphotos.com/2009/...5-security.jpg
Κρινε,μη μου πεις οτι συμμετεχει η Θεοφανια σε σουιγκινγκ :D....χαχχαχα Θεοφανια τι σκαρωνεις????
κοιτα η θεοφανια ειναι open minded ατομο, μην την βλεπεις που το παιζει συντηρητικη.....
κατα βαθος, εχει ενα πολυ καλο εσωτερικο κοσμο....
τωρα τελευταια βεβαια, εχει καποιες αναταραξεις..... αλλα πιστευω ολα θα πανε καλα.....
Τωρα βεβαια για να σουινγκαρω εγω με την θεοφανια,
δεν νομιζω, προτιμουμε να κρατησουμε ζωντανο τον πλατωνικο μας ερωτα....
ελπιζω να συνεχιζεις να γραφεις εδω.
24-06-2010, 11:28 #21
Αχ Αφώτεινη ξαναγύρισες τι καλά! Πολύ χάρηκα είδες που δεν θα άντεχες καιρό μακρυά μας σου το είχα πει.
Μακάρι να μας επισκέφτεσαι συχνά. Μα μην μας ξεχνάς.
Αφού σε αγαπάμε γιατί μας στερείς την χαρά να σε έχουμε κοντά μας;
24-06-2010, 19:50 #22
α-φωτουλα, καλως ξαναρθες :)
24-06-2010, 19:51 #23
Originally posted by Θεοφανία
Ναι, μου χρειαζεται λίγο σοκολάτα!!! Με πίκρανε ο Πετραν.........:(
iouuuuu iouuuuuuuuuuuuuu iiiiiiiiiiiiiiouuuuuuuuuuuuuuuuu
iiiiiiiiiiiioooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! !!!!!!!
(diet police)
24-06-2010, 20:16 #24
Originally posted by Remedy
(diet police)
πες τα βρε ρεμ,
γιατι εμενα δεν με ακουνε.....
:cool:
24-06-2010, 20:52 #25
Originally posted by Remedy
(diet police)
αχααααααααααααααα! Σόρι κύριε πολισμαν!!!!
25-06-2010, 03:20 #26
Φωτεινούλα,πολύ χαίρομαι που εφαρμόζεις στην καθημερινότητά σου όσα έμαθες.Χαίρομαι που σε διαβάζω αισιόδοξη και με το γνωστό σου πειραχτικό ύφος.:P
Καλά είμαι μανάρι μου κι εγώ.Φυσικά και συνεχίζω ρε,τι,τώρα θα το αφήσω που μπήκα στα καλά;λολ
Κι εγώ εφαρμόζω οτιδήποτε μαθαίνω,άλλοτε με περισσότερη άλλοτε με λιγότερη αποτελεσματικότητα,αλλά αγαπώ τη διαδικασία.Δε θυμώνω πια τόσο έντονα,έχω επικεντρωθεί σε μένα και στο παρόν.Να σου πω την αλήθεια,έχω την αίσθηση πως αυτή τη φορά θα κάνουμε καλή δουλειά.:)
Προσπάθησε να συμπαραστέκεσαι στον αντρούλη σου,δίχως να κρατάς μέσα σου άγχη.Ότι κολυμπάς και γενικά είσαι δραστήρια,πάρα πολύ καλό!Φαντάζομαι τι ωραία που θα νιώθουν τα παιδιά τώρα που η μαμά είναι ηρεμότερη και πιο χαλαρή,ε;;;
:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
25-06-2010, 03:27 #27
εγω ειδα και ενα ωραιο φεγγαρι και μπηκα ,ειμαι λιγο οικολογικο παιδακι εγω ,ξερεις του φυσικου φωτισμου ,και οχι του τεχνικου :)
Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
25-06-2010, 10:21 #28
χαιρεται ρεμ
χαχαχα σοφτ,μ΄αρεει το χιουμορ σου!
Ρειν ολα καλα..:)
Εχω μια απορια...ο ΟΛΑ_*_Δανεικουλας
που βοσκει?
25-06-2010, 10:28 #29
παει... εγκατελειψε το πλοιο ο παλιο-traitor..!
(εφυγε.. οριστικα)
Ειδες , με το που εφυγες ξεκινησε και η πτωση του e-psychology ;D
25-06-2010, 11:02 #30
αααα....το χαμενο....ΟΛΑΑΑΑΑΑ το δωματιο σου εχει πιασει αραχνες........
Εφερα την καταστροφηηηη.....
Μπολτακι πως εγραψες στο μαθημα?θα σηκωθεις επιτελους?Αντε πρεπει να παμε για βατραχοπεδιλα!!
Πώς διαχειρίζεστε το «άγχος χωρίς αιτία»; Νιώθω πίεση ακόμα...
17-07-2025, 11:42 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή