Results 46 to 60 of 99
Thread: to be or not to be?
-
02-07-2010, 19:12 #46
Τις μπύρες δεν μπορούσες να τις αποφύγεις Αμελί; πιστεύω οτι πρέπει να επιμείνεις στο να βγαίνεις έξω όσο και αν σε πανικοβάλλει.
- 02-07-2010, 19:26 #47
Originally posted by γιώτα2
Τις μπύρες δεν μπορούσες να τις αποφύγεις Αμελί; πιστεύω οτι πρέπει να επιμείνεις στο να βγαίνεις έξω όσο και αν σε πανικοβάλλει.
ας πουμε τωρα που εχει περασει η επιρροια της μπιρας νιωθω μια χαρα.πλεον μπορω και ελεγχω την ποσοτητα αλλα αυτο δεν λενε να το καταλαβουν ουτε οι γονεις ουτε ο γιατρος μου.
οσο για το εξω(χωρις να εχω πιει μπιρες) βγαινω για να παω στη θαλασσα μονη μου και αυτο με κανει να ξεχναω τα προβληματα μου εστω και προσωρινα....
02-07-2010, 19:37 #48
βασικα οταν γνωριζεις εναν καινουργιο ανθρωπο ειναι λογικο να εχεις καποιο αγχος, νομιζω οτι οι πιο πολλοι εχουμε. τωρα για το υπερμετρο δεν ξερω ακριβως, εσενα τι νομιζεις οτι ειναι αυτο που σε φοβιζει? ειναι καποιος φοβος ρεαλιστικος?
ισως αν εβλεπες μια εξοδο χαλαρα, που λεμε, βγαινεις με καποιον να περασετε καλα, χωρις φανταστικα σεναρια, πχ να σκεφτεσαι \"ωχ κι αν γινει αυτο η εκεινο, τι θα κανω?\"
αν εχεις καποιο κοινωνικο αγχος, νομιζω με τη σταδιακη εκθεση σε κοσμο, κ με καποια αλλαγη σε δυσλειτουργικες σκεψεις που ισως κανεις, μπορεις να βοηθηθεις πολυ. μπορεις να το συζητησεις ισως με τον συμβουλο που λες οτι θα πατε, για τετοια θεματα η ψυχοθεραπεια ειναι πολυ καλο εργαλειο. (η καποιο βιβλιο αυτοβοηθειας για κοινωνικες σχεσεις).
02-07-2010, 19:44 #49
Αμελί προσπάθησε ξανά και ξανά να κάνεις αυτό που σε \"φοβίζει\".
τις μπύρες αφού μπορείς να τις κοντρολάρεις, άρα μπορείς και να τις αποφύγεις.Οσο για τα σχόλια των δικών σου μην δίνεις τόσο σημασία, αρκεί εσύ να ξέρεις ότι είσαι εντάξει και συνεπής στην θεραπεία σου.
05-07-2010, 18:55 #50
αυριο προκειται να παμε και οι 4 σε μια οικογενειακη συμβουλο.
εχω πολυ αγχος γιατι θα πω πραγματα που δεν ειχα το θαρρος να τα πω στους γονεις μου και στην αδερφη μου.
η μαλλον τα ειχα πει αλλα πιο light...
επισης με αγχωνει το οτι θα ειπωθουν οπως ειναι λογικο παραπονα προς εμενα και απο τους υπολοιπους 3...
φοβαμαι μηπως γινει αρενα συγκρουσεων αν και αυτο πιστευω οτι ισως το ελεγξει η ειδικος.
επισης φοβαμαι μηπως γυρισουμε σπιτι ψυχραμενοι μεταξυ μας...
παντως εγω εχω γραψει σε ενα χαρτακι τι θελω να πω και θα τα πω με οσο περισσοτερο θαρρος μπορω....
αλλα οτι εχω αγχος,εχω....ειναι γεγονος...
05-07-2010, 19:53 #51
αμελι,
ακομα μια φορα,
αν δεν σπασεις αυγα ομελετα δεν κανεις.
05-07-2010, 20:02 #52
Originally posted by krino
αμελι,
ακομα μια φορα,
αν δεν σπασεις αυγα ομελετα δεν κανεις.
ακομα μια φορα σωστος
05-07-2010, 20:06 #53
καλα, το παρασημο μου το δινεις αλλη ωρα....
Για να δουμε αν αυτη την φορα θα δειξεις τι σημαινει αμελι....
γιατι παντα εχουμε πολλα προσωπα απο οσα στην πραγματικοτητα δειχνουμε.
06-07-2010, 17:23 #54
φυσικα οπως ηταν αναμενομενο οπως τα εχωσα και γω ετσι μου τα εχωσαν και οι υπολοιποι.
δεν βγηκε ακρη σε ολα τα ζητηματα οπως ηταν λογικο με μια μονο συνεδρια,αυτο ομως που με ανακουφισε ειναι οτι Η ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΠΙΕΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΘΕΣΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...τωρα αν το χωνεψε η μανα μου ειναι ενα αλλο θεμα...παντως ανακουφιστηκα με τα λογια της ειδικου...
06-07-2010, 17:35 #55
μπραβο αμελι!
πιστευω δεν γινονται ολα με τη μια! αλλα να μια πολλη καλη αρχη!
και παλι μπραβο σου!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
06-07-2010, 17:53 #56
Όταν λες σου τά\'χωσαν,με ποια επιχειρήματα;Πάντως είναι θετικό που για πρώτη φορά διεκδίκησες τα δικαιώματά σου με κατάλληλο τρόπο(προσωπική μου άποψη).Οι γονείς ήταν συγχρονισμένοι με την αδερφή σου στην ανταλλαγή πυρών;:P
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
06-07-2010, 18:51 #57
δεν θα ηθελα να αναφερω επακριβως τι ειπωθηκε.
απλα ο καθενας απο μας πηρε τον λογο και ειπε τα \"παραπονα\" που εχει απο τους υπολοιπους τρεις.
ρειν μου οχι δεν υπηρχε συγχονισμος στην ανταλλαγη πυρων,άλλα παραπονα ειχε η μανα μου απο μενα,αλλα η αδερφη μου απο μενα,αλλα η μητερα μου απο την αδερφη μου,αλλα εγω απο την αδερφη μου,αλλα η αδερφη απο τους γονεις μας,αλλα εγω απο τους γονεις μας κλπ κλπ...
πιαστ\'το αυγο και κουρεφτο:P
παντως τελικα βγηκε καποιο νοημα.
δεν ηταν ασκοπη η συνεδρια.
06-07-2010, 21:47 #58
Originally posted by amelie74
φυσικα οπως ηταν αναμενομενο οπως τα εχωσα και γω ετσι μου τα εχωσαν και οι υπολοιποι.
δεν βγηκε ακρη σε ολα τα ζητηματα οπως ηταν λογικο με μια μονο συνεδρια,αυτο ομως που με ανακουφισε ειναι οτι Η ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΠΙΕΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΘΕΣΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...τωρα αν το χωνεψε η μανα μου ειναι ενα αλλο θεμα...παντως ανακουφιστηκα με τα λογια της ειδικου...
αμελιτσα,
βλεπω καταρχην οτι αναβαθμιστηκες σωστα?
απο σακος του μποξ, εβαλες και εσυ γαντια και απαντας
προσπαθησε να παραμεινεις ετσι και να διεκδικεις περισσοτερα στη ζωη σου.
17-07-2010, 16:26 #59
παιδια αισθανομαι παλι φριχτα...
νιωθω πως αυτος ο κοσμος δεν ειναι για μενα...
δεν συνεβει τπτ το διαφορετικο στην καθημερινοτητα μου...
απλα πνιγομαι...
δεν μπορω να βγω με εναν φιλο να πιω εναν καφε λογω του πανικου...
αυτες τις μερες ημουν και αδιαθετη και εχασα τα μπανακια μου που ειναι η μονη απολαυση που μου χει απομεινει...τα μπανια,οι κοκα-κολες και τα τσιγαρα...
η μονη μου επαφη αυτες τις μερες με τον εξω κοσμο ηταν να πηγαινω στο φουρνο και να πεταω τα σκουπιδια...
ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ---->ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΚΑΤΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΤΕΜΙ-ΣΚΑΤΑ...ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΖΩ?ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΙΝΩ ΤΗΝ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ?
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ
Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ...ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ...Η ΜΕ ΔΙΑΦΟΤΕΡΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ....
17-07-2010, 16:29 #60
Originally posted by amelie74
ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΖΩ?
το γιατι να ζεις ειναι μια ερωτηση που θα την απαντησεις εσυ.
Αν αποφασισεις οτι θες να ζεις μονο για μια κοκα κολα, αυτο θα ειναι.
Αν αποφασισεις οτι θες και κατι παραπανω θα προσθεσεις και αυτο ακομα.
Στο δικο σου χερι ειναι να ξεπερασεις τους πανικους σου η να ζησεις ετσι την υπολοιπη ζωη σου.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια