Results 91 to 99 of 99
Thread: to be or not to be?
-
03-08-2010, 19:05 #91
να εισαι καλα κοπελα μου.
μου δινεις κουραγιο.
- 04-08-2010, 00:55 #92
... χμμ... να υποθέσω ότι έπιασε λιγουλάκι έστω τόπο η... Bucklerική μου τοποθέτηση;... μπράβο σου, κι εύχομαι κάποια στιγμή να μη πιάνει τον ελάχιστο χώρο και μέσα στο μυαλό σου...
... όσο για του χρόνου, να σε ενδιαφέρει νά \'σαι καλά με την υγεία σου μόνο. Κι όλα τ\' άλλα έπονται. Οι άνθρωποι έρχονται και παρέρχονται. Κι ό,τι φαντάζει \'μόνιμο\' δεν είν\' τίποτα άλλο απ\' την αντανάκλαση του προσωρινού στο \'εσαεί\'...
04-08-2010, 16:10 #93
Originally posted by TheYellowLemonTree
όσο για του χρόνου, να σε ενδιαφέρει νά \'σαι καλά με την
υγεία σου μόνο. Κι όλα τ\' άλλα έπονται.
---->αυτο ξαναπες το καλη μου!η υγεια ειναι το παν!
δυστυχως ομως συνηθως μονο οταν την χανουμε την εκτιμαμε...απλα εκανα την ευχη να ειμαι με αμορε και δουλεια του χρονου,γιατι ειναι παραγοντες που βοηθουν στην ψυχικη υγεια.χμ....ιδανικα θα ηθελα εκτος απο υγεια και τον πρωτο αριθμο λαχειου:P
Κι ό,τι φαντάζει \'μόνιμο\' δεν είν\' τίποτα άλλο απ\' την αντανάκλαση του προσωρινού στο \'εσαεί\'...
------>κορυφαιο!!!
22-08-2010, 16:00 #94
εχω να γραψω πολυ καιρο γιατι ολο αυτο το διαστημα ημουν αρκετα ηρεμη...σημερα ομως η μανα μου με εβγαλε εξω απο τα ρουχα μου.
πρωι-πρωι μου πεταξε την ατακα \"πετας τη ζωη σου στα σκουπιδια\" και στη συνεχεια \"θα πας 40 και θα εισαι στα ιδια χαλια\" αναφερομενη στο θεμα της ανεργιας μου.
εχει δικιο οτι πρεπει να βρω μια δουλεια.αυτο και ο γιατρος μου μου το λεει και εγω το ξερω ομως ο τροπος της ειναι απαισιος,φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα και με κανει κουρελι ψυχολογικα.
επειδη η αδερφη μου εχει το προβλημα της ψυχωσης τα περιμενει ολα απο μενα....να βρω καλη δουλεια,να της κανω εγγονακια κλπ και ολα αυτα ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ.
ποτε της δεν καταλαβε το μεγεθος του προβληματος μου.
ποτε της δεν με ενιωσε.
ποτε της δεν με στηριξε ουσιαστικα.
οσες φορες προσπαθησα να της εξηγησω τα λογια μου επεσαν στο καινο.
και ο γιατρος μου της εχει μιλησει αλλα εκεινη τπτ αγυριστο κεφαλι.
της ειπα οτι θα κανω να της μιλησω μερες και οντως αυτο θα κανω.
ενα αλλο στοιχειο που δειχνει ποσο εγωκεντρικη ειναι ειναι οτι της προαλλες μιλαγε με τον πατερα μου και του ελεγε \"εμεις που μεγαλωσαμε τα παιδια μας με τοσο φροντιδα και στοργη γιατι να αρρωστησουν?\"
δλδ δεν την νοιαζει αν υποφερουμε αλλα γιατι δεν τα καταφερε ως μανα.Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!
πριν λιγο ημουν στο τσακ να ξαναγυρισω στις μπιρες αλλα δεν το εκανα ουτε και θα το κανω.
δεν θα καταστρεψω εγω την ζωη μου επειδη εχω μια ακαρδη μανα.
αυτη την στιγμη ΤΗΝ ΜΙΣΩ.
ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Δ.Δ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΠΤ.
ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕ.
ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΕΝΟΧΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΗΝ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
23-08-2010, 14:00 #95
αμελι,εγω εχω και διπολικη και ψυχωση και το 67 τησ αναπηριασ εχω.νομιζεις οτι κατι τρεχει αμα βγαλεις αυτο το χαρτι?εγω δεν ηξερα οτι μπορει να με βοηθησει να βρω δουλεια!το εψαξα λιγο ,δεν ειχα βρει τιποτα .!τελος παντων,δεν ειναι ντροπη να εχεισ αυτο το χαρτι,εγω τουλαχιστον παιρνω το επιδομα απο την προνοια ,με βοηθαει λιγο ναι μεν,400 το διμηνο,κατι ειναι ομως.κοιτα,οποιοσδηποτε πα θαινε αυτο,ετρεχε για τοσες μερες για μια δουλεια ρε φιλε,και δεν γινοταν τιποτα , θα τα παιρνε στο κρανιο.ηρεμησε μωρε...αυτοι δεν στο λεγανε εξ\'αρχης ρε γαμωτο?πηγαινε για αλλα, γραψτους
23-08-2010, 14:10 #96
λιγο ακυρο το μηνυμα μου...ειμαι για γελια.Τελος παντων..οτι κανεις,καντο για σενα.προχωρα την ζωη σου για σενα.ειναι δυσκολο βεβαια να εχεις πιεσεις απο το περιβαλλον σου,αλλα αν δεν σε καταλαβαινουν μην μασας!εισαι υποχρεωμενη να στηριζεις τον εαυτο σου,για παντα.αν δεν σε καταλαβαινουν,μην ασχολεισαι.προχωρα.
23-08-2010, 15:30 #97
σε ευχαριστω πολυ καλη μου
τα λογια σου ειλικρινα μου εδωσαν κουραγιο
και σε σενα ευχομαι οτι καλυτερο
07-09-2010, 17:35 #98
παει καιρος απο τοτε που σας εγραψα τα νεα μου...
περασα ενα σχετικα ηρεμο καλοκαιρι.(χωρις αλκοολ!!!)
δυστυχως ομως τα γνωστα προβληματα ηρθαν παλι στην επιφανεια...
το γνωστο προβλημα της αδερφης μου.
ξεκιναει παλι ψυχοθεραπεια ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΙΑΤΡΟ(που οπως σας εχω αναφερει της κανει κακο) την παρασκευη.
το μαρτυριο της περσινης Τεταρτης(περσι ειχε Τεταρτη συνεδριες μαζι της) μετατιθεται πλεον την Παρασκευη.
κατα τη διαρκεια του καλοκαιριου ηταν σχετικα ηρεμη ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΤΑΝ ηταν οταν θυμοταν τι της εχει πει αυτη η καταραμενη ψυχιατρος.
απειρες φορες προσπαθησα να της πω οτι πρεπει να αλλαξει γιατρο.της προτεινα μαλιστα δυο πολυ αξιολογους γιατρους.
και ενω πριν απο μισο λεπτο μου ελεγε ποσο αρνητικα την επιρεαζει η ψυχιατρος της,οταν της ελεγα για το θεμα της αλλαγης γιατρου μου απαντουσε \"οχι μωρε δεν την αλλαζω εχει και καλα στοιχεια\".
την ποναω βρε παιδια αλλα απο την αλλη ειναι αξια της μοιρας της.τι αλλο μπορουσα να κανω????
οσων αφορα τον εαυτο μου επειδη δεν νιωθω ακομη ετοιμη για δουλεια,αποφασια παραλληλα με την θεραπεια μου να παω σε ενα \"κεντρο ημερας\" οπου μπορεις να κανεις δωρεαν γκρουπ θεραπι αφου κανεις πρωτα καποιες συνεδριες μαζι τους και ελεγξουν αν εισαι ετοιμος να μπεις σε μια τετοια ομαδα.
το συγκεριμενο κεντρο ημερας παρεχει διαφορες δραστηριοτητες(μαγειρικη,δ ραματοθεραπεια,εκδρομες κ.α.)
την Πεμπτη εχω ραντεβου με την κοινωνικη λειτουργο για να παρει το ιστορικο μου και να με πληροφορισει εκτενως για τις δραστηριοτητες την νεας σεζον.
οποτε....θα σας πω λιαν συντομως τις πρωτες μου εντυπωσεις.
να ειστε ολοι καλα
14-09-2010, 14:33 #99
και εσυ να σαι καλα. περιμενουμε νεα σου.
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία